Tweets at Lodeynoye Pole, Lodeynopolskiy rayon, Leningradskaya oblast' around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Lodeynoye Pole, Lodeynopolskiy rayon, Leningradskaya oblast' 30km.


Search Results

tasyantik deadflwr_

Siapa yang kenal aku, jangan follow aku .

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-21 03:20

🐳🐳🐳 nnurainnabilaa

18 & chill💯

@whynotqur Insyaallah 😆

2019-09-21 03:17

Hani Hadhirah_1D

HALOO

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-21 03:14

🐳🐳🐳 nnurainnabilaa

18 & chill💯

@hudaaqistina Huda..............

2019-09-21 02:51

mil laaa Mila_kusumaaa

Let`s travel!
🚙🚗🚕✈
🌍🌎🌏🌍

🎤 \😄 🎶🎶🎶🎶
👕
| |
👞👞

2019-09-21 02:40

nadhir mnadhirismail

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-21 02:40

ش Syzhzmn_

zaf tiktok

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-21 02:34

𝓯𝓪𝓻𝓲𝓼𝓷𝓲𝓪𝓵𝓵 farisniall07

17

RT @reezthekid: Ingat berhenti rokok senang ke, at least korang rt tu nampak la support sikit even kat social media je pun...janganlah bitt…

2019-09-21 02:34

ãçâp 🗯 ayrfmohs_

menantu mama you 🐱

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-21 02:27

reeeeeeeeeeeeeeezaril reezthekid

in relationship with satan

Ingat berhenti rokok senang ke, at least korang rt tu nampak la support sikit even kat social media je pun...jangan…

2019-09-21 02:25

reeeeeeeeeeeeeeezaril reezthekid

in relationship with satan

@farisniall07 INGAT AKU LAGI TUCK?!?!?!

2019-09-21 02:17

NamaKauBunga hafizsuzuran7

dua dua

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-21 02:17

Harith Aqil Harith__aqil

18
Sports

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-21 01:58

hyt.hrn HytHrn

19

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-21 01:57

nabiela nornabielanasir

xxx

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-21 01:52

Лукман _lukmannnnnn

second choice

Goodnight

2019-09-21 01:51

balqis 🕊 balqiszfathiha

hi crush, notice me please 🐢

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-21 01:48

🐻 rsyhns

semoga irisya dimurahkan rezeki

Betulla tu 😂

2019-09-21 01:47

fatehah latif LatifFatehah

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-21 01:46

izy yanieeeeezz

only you❤

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-21 01:41

. adsymrr

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-21 01:39

Tieyha ❤️ tihamirahh

hai sayang , sayang kat mana tu , dari tahun lepas kita tak contact tau

@Shah41111 iliveuou

2019-09-21 01:36

mairanazreyy mairanazrii

bitch stahp🎬

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-21 01:35

Justrien Justrien2

bagi kamvret ga usah usik gw sumpah gw allergic sm kalian ngumpul sj dgn habitat kalian brani nongol pasti gw block ! mo ape loe

@Nur_A90 @SuryoUdoro 😂😂😂😂😂 dan dia ngerasa itu model yg ruar biasa yg orang lain ga bs bikin padahal aslinya ,🙊

2019-09-21 01:33

Justrien Justrien2

bagi kamvret ga usah usik gw sumpah gw allergic sm kalian ngumpul sj dgn habitat kalian brani nongol pasti gw block ! mo ape loe

@ustadtengkuzul hutan hutan diaceh jd kebun ganja ko diem diem bae

2019-09-21 01:30

Justrien Justrien2

bagi kamvret ga usah usik gw sumpah gw allergic sm kalian ngumpul sj dgn habitat kalian brani nongol pasti gw block ! mo ape loe

@ustadtengkuzul @bangjoya om yg ketangkep pelaku pembakaran ko ga snda singgung snak bush siapa si wali kotanya p…

2019-09-21 01:29

Justrien Justrien2

bagi kamvret ga usah usik gw sumpah gw allergic sm kalian ngumpul sj dgn habitat kalian brani nongol pasti gw block ! mo ape loe

@RizmaWidiono @P3nj3l4j4h @DivHumas_Polri Alhamdulillah

2019-09-21 01:25

Ai만 Aimnsyfiq_

Assalamualaikum sedaghe

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-21 01:09

Nur Amilin Balqis amilinbalqiss

For no reason .

RT @_aimanihsan: I feel u😁🙂😌😢😭

2019-09-21 01:03

re _redhonee

Cari ape tu?

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-21 01:02

mysha emyshaaaziz

lapa makan tido

how to be a good girl eh rakan rakan ??

2019-09-21 01:01

syukriii alsyukri_

cantik kan header saya?

@AbangMiSoy @AfifAbqary esok sampeii

2019-09-21 00:59

lia safraamin

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-21 00:50

farah faraahalyaa

lets just say that we're good

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-21 00:34

Jil FadzilMdZin_

Already gone

Tekong tak konsisten!

2019-09-21 00:24

Jil FadzilMdZin_

Already gone

Ahh tak ada luck n9.

2019-09-21 00:20

mysha emyshaaaziz

lapa makan tido

taknak tanya tapi nak tauu

2019-09-21 00:19

🔥san🔥 _aimanihsan

New acc

I feel u😁🙂😌😢😭

2019-09-21 00:16

هانيم. AnakPnSiti

Walk by faith🌹

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-21 00:10

ejarn hmizanshmsdn

2 words 1 finger

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-21 00:04

çütê çhïmpæñzīëss taqiibntarmizi_

the truth is here;-)

why so legit

2019-09-20 23:48

syukriii alsyukri_

cantik kan header saya?

@Mrul_3 mirul bahagia betul lah sekarang. aku tumpang happy lah

2019-09-20 23:47

CheqBob abdil_naif

still cute and handsome

Syurga saya 🥰😍

2019-09-20 23:45

🔥ڤوترا🔥 PF97_

#VisitMyInstagram


💜H .ALLAH YANG SATU.

@brgsjks tu yg perot besau nauuu..ahhaha

2019-09-20 23:42

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii Yang benarnya si ahmad atu cute

2019-09-20 23:33

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii Mememoji ku hensem cam orgnya Aiyayaya🤡🤡🤡

2019-09-20 23:32

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii

2019-09-20 23:31

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii AIYAYAYAYAYAYA

2019-09-20 23:20

CheqBob abdil_naif

still cute and handsome

Maafkan aku menggangu waktumu, hanya kerana urusan rindu 😊

2019-09-20 23:19

Una🌸 nhhyt03

Fine

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-20 23:19

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nothazwaaan @nvrzaii @r4f1eeee_ @faaghah @nvrzaii sila explain

2019-09-20 23:18

Лукман _lukmannnnnn

second choice

So bye nak tidur dalam keadaan flawless

2019-09-20 23:03

Лукман _lukmannnnnn

second choice

Aku rasa malamni aku flawless

2019-09-20 23:03

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

don't take it so serious i'm just say whatt i want to say so chill

2019-09-20 22:58

Razyntaknakal JenJennyJonat

5th Position

@anuaarrr Teh o ais ka teh ais yang sedap ? Hahahaaa

2019-09-20 22:56

CheqBob abdil_naif

still cute and handsome

Duk sorang2 nie macam2 dah aku pikiaq apa nak jadi dgn aku emm

2019-09-20 22:54

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii Abis th ku post post ni

2019-09-20 22:53

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii Ofkos preparing update dh ni

2019-09-20 22:51

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii Wifi bekerjasama

2019-09-20 22:50

hanisssss hnisndzirh

if not now then when

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-20 22:48

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii 6 min lagi ahhhh

2019-09-20 22:46

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii Majlis pembukaan iphone si ahmad IOS 13 akan bermula sekajap lagi AIYAYAYAYA🤡🤡🤡

2019-09-20 22:46

syarinae.e nursyarina12

The air was hot from summer rain @njwblqis

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-20 22:44

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii Adakah ini dikatakan 7 jam🤡🤡🤡

2019-09-20 22:43

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii @r4f1eeee_ @faaghah Alai mu yang @nothazwaaan mana?Elek bebon😛🤡

2019-09-20 22:42

〽️ nrlmdhah

Hello tomorrow, i’m ready.

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-20 22:40

Razyntaknakal JenJennyJonat

5th Position

@_littleprincss Ayam bapak afiq HAHAHAHA

2019-09-20 22:40

Satoshi ikmlhkkim

nothing special

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-20 22:37

Adib adib__27

Give me a chance, I will fuck up again

2019-09-20 22:35

𝕫𝕝𝕗𝕒𝕒 zlfaaaaaaaa

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-20 22:34

raeu syukrwyah

who’re you?

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-20 22:25

Razyntaknakal JenJennyJonat

5th Position

@_littleprincss Kucing mcm tuan. Pemalas. Hahahahha

2019-09-20 22:21

𝚢𝚘𝚖𝚊𝚑𝚞𝚗 ainbatrr_

header + @rwohtl

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-20 22:17

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

sampai sekarang taktau nak buat apa hm

2019-09-20 22:17

CheqBob abdil_naif

still cute and handsome

Tinggal 4 orang dalam rumah nie 3 lagi main game aku pishang sorang2 dalam bilik emm

2019-09-20 22:15

ヅ P@♠N ヅ Frhxn93

life is full of happiness😄chill in🤙🏼

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-20 22:13

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

bila dekat rumahni nak study pun rasa malas dia fuhh

2019-09-20 22:12

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

@mmdalf_ or

2019-09-20 22:12

سوهايلي eilysuhaili_

@aliffazman__ ♥️

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-20 22:08

amlyn amalynaaamalik

Semoga dalam lindungan dan rahmat Allah selalu 🌸 () new one of @amalynaamalik - aku tweet merapu ikut mood -

RT @_nnabilaaa: bila nak kurus ni hm

2019-09-20 22:04

dandelions elynasdfghjkl

عقيرة

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-20 22:03

faräh farahadibatalib

hai

RT @taqiibntarmizi_: dan batch 03 mendapat :

6A* for IGCSE

2019-09-20 21:57

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

@mmdalf_ tak konfident camkau la hahahhmmmmm

2019-09-20 21:56

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

@mmdalf_ lah hm lupa nak listkan bersenam pesemua hm

2019-09-20 21:45

Лукман _lukmannnnnn

second choice

😂😂😂😂😂

2019-09-20 21:37

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

bila balik rumah bosan pula main fon baring makan tidur repeat

2019-09-20 21:36

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

@AdwinWidanta tengah single lani bhaha

2019-09-20 21:35

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

@mmdalf_ kalau camtu takpe bujang sampi ke tua

2019-09-20 21:34

Farid Amirul FaridAmirul001

Arts & Culture

RT @danielfqry: tolong gais lama mengidam ni

2019-09-20 21:25

danial armnthednial

acute ischaemia

@ntashsna takde cheese tak sedap

2019-09-20 21:19

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

RT @Ahmdaimn28: @nvrzaii Masyaallah 7 jam lagi bah

2019-09-20 21:18

Alai me Ahmdaimn28

Hmmm

@nvrzaii Masyaallah 7 jam lagi bah

2019-09-20 21:18

💕 _nnabilaaa

islam agamaku

@mmdalf_ tayah bercinta pergi masuk minang sana kahwin terus

2019-09-20 21:16

🐳🐳🐳 nnurainnabilaa

18 & chill💯

@khrlnizaaaa Jom sayang 😢

2019-09-20 21:15

🐳🐳🐳 nnurainnabilaa

18 & chill💯

@xazziyxx Nnti aku fikirkan hahhahahaha asas adalah alternatif 😂

2019-09-20 21:15

beepss beeeppsss

22
🇲🇾

RT @alsyukri_: Gais tolong kawan saya cari gadis ni. Walaupun tak nampak muka dari depan, tapi katanya dia dah jatuh hati seawal 3 saat. Pe…

2019-09-20 21:14

syukriii alsyukri_

cantik kan header saya?

@haizatfitrii hahahaha apo tak konal eh jat😂

2019-09-20 21:08

hakimhuzeir

ʕっ•ᴥ•ʔっ

RT @taqiibntarmizi_: nowadays product of asrama is a pure shit full with weaklings

2019-09-20 21:04

🐳🐳🐳 nnurainnabilaa

18 & chill💯

@khrlnizaaaa Tengok comp debatt hehe

2019-09-20 21:01

MIK _Ijaam

Unfriendly

RT @armnthednial: nak kenyang jangan datang mall, noted.

2019-09-20 21:01