Tweets at Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla around 20km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla 20km.


Search Results

Faiz mfas1996

15 I'm busy building my empire

Bila dh x tahan.. damn it hurts

2019-04-26 05:07

Mir AMiRaremiR

life sucks

Mood pun tak dak dah. Sikit hari lagi tak tau la jadi mcm mana

2019-04-26 05:07

Faiz mfas1996

15 I'm busy building my empire

kahkahkahkahkah

2019-04-26 03:55

𝓷𝓪𝓽 NatasyaS2

the unwanted #181013 ⭐️

things i missed today : bts txt interaction and txt’s fandom name 😭

2019-04-26 03:46

amalina nabilah cik_pelangi90

#rainberry

Nak stalk, stalk la...jgn obses je

Ni kalau wat drama, entah bp season jd nye
#likulikukehidupan #struggle

2019-04-26 03:28

Lela lailazulkifli_

Walaupun UUM dalam hutan, kami dah ada arcade

2019-04-26 03:25

Wan Najwa WannaJae94

Artistic Writing (Diploma) / FiTA /
Alumni UiTM #konvokesyenuitmke86 🎓 (Diploma)
Ijazah Sarjana Muda Penulisan Kreatif, FiTA, UiTM Puncak Perdana 📒📚📝✏️

RT @cik_pelangi90: LOVE
#patahsayapbertongkatparuh

2019-04-26 02:32

Bartholomeor themeorrr

Complaint machine (with solution)

@fdzlhmnrh Maaf kanoni.. Hm

2019-04-26 02:21

Hensem dak_anepp

aku menulis dengan alasan biar apa bicara manusia asalkan terluah kepuasan hati^^

Drama cuma menunjukkan realiti.
Bangsa kita mengaibkan agama sendiri.

2019-04-26 02:19

PU Ndek ShahrilFazhani

:) =='

@bureppp Hhahah ambik plat v la...bayar depo tinggi skit...skim graduan tak semua branch ambik

2019-04-26 02:06

Spitfire 🔥 AdaniAlfonso

I'm lighter when I'm lower.
I'm high when I'm heavy.
I'm smile when I'm over.
I'm die when I'm happy.

量子特攻前来报到:百变时装,特色技能,自由旅途当然等你一起!

2019-04-26 02:06

amalina nabilah cik_pelangi90

#rainberry

Nak stalk, stalk la...jgn obses je

Lps ni da x merasa la @therealamanaziz nk like tweet kita sbb #patahsayapbertongkatparuh da abis.

2019-04-26 02:02

PU Ndek ShahrilFazhani

:) =='

@bureppp Dia dah set harga ikut average interest yg lepas utk org kot..hahhh

2019-04-26 01:55

PU Ndek ShahrilFazhani

:) =='

@bureppp Perodua perai..xtambah pun...tak pasti utk spec x dia ada ke x..kalau nk tambah spoiler...kat kedai arew s…

2019-04-26 01:48

PU Ndek ShahrilFazhani

:) =='

@bureppp Pergi la test drive...kita ni geng perodua sj...xdak plk test drive

2019-04-26 01:36

Ecahhhhhhhhhhhh💜🐣 aisya_azanie

18 y/o
@aisyznie_

@waniizzati14 wassap 😘

2019-04-26 01:32

Ecahhhhhhhhhhhh💜🐣 aisya_azanie

18 y/o
@aisyznie_

@waniizzati14 hahahhahahah kalau taklibatkan family dah lama aku angkat kaki 😝😝😝

2019-04-26 01:29

Manis izzatinabilah__

IBU ABAH 💕 19y3m , food lover 🍕🍫🍩

Nak boyfriend sweet macamni satuuuuu 💗

2019-04-26 01:28

waniaqqqmata AswaniRusiddin

tweet berbaur makian 😍

2019-04-26 01:26

Manis izzatinabilah__

IBU ABAH 💕 19y3m , food lover 🍕🍫🍩

@h4fiss Dah anggap dia tak wujud tapi tiber dia muncul depan mata tadi 🤦

2019-04-26 01:25

PU Ndek ShahrilFazhani

:) =='

@bureppp Dah terambil dh bulan 2 haritu yg spec x punya..huhuh

2019-04-26 01:24

🌙 thehurtbeats

This is the place where I express my thoughts and feelings. Im just tweeting about feelings, random thoughts that goes through everyone’s mind✨

Esaimen tak siap, aku nak balikkkkk😞 kawan-kawan tolong la bg komitmen😪

2019-04-26 01:03

FerJushaah  Fer_Jushaah

✈ 🇸🇦🍕👮🏼‍♂️

@ohtweet 2104

2019-04-26 01:00

amalina nabilah cik_pelangi90

#rainberry

Nak stalk, stalk la...jgn obses je

Kesian kt otak aku. Jem. Byk sgt bnda yg nk kena hadam rini.
#masalahdunia #toomanyinfo

2019-04-26 00:56

SADIQUL ISLAM Sadiqulislam535

Aerospace Composite Of Malaysia

@nilima00 আমি সেই সমসার সম্মুখীন তাই তোমার মতবাদটি গ্রহন করিলাম

2019-04-26 00:33

Kak Cem ✈✈️🛫🛬 kak_cempakasari

Please stay away.

@theaqil_ Hai

2019-04-26 00:31

𝙈𝙪𝙝𝙖𝙢𝙖𝙙 𝙄𝙢𝙧𝙖𝙣 imranbonito

yang tak kacak je | loqlaq sikit sebab aku oqang Kedah | ig ; @imranmazalan_ | 19y/o

Saya sayang awak selagi awak tak kacau saya punya ;
- Liga bolasepak
- Futsal
- Lepak
- Tidur

Tolong faham saya ya…

2019-04-26 00:27

Azzah Ali champychempie

An introvert who sometimes mistaken for extrovert

@meemijaas Ending? Please cerita, x sggup nak tgk

2019-04-26 00:24

Bella nabilaizam

Focused, independent, confident, motivated. Oh, and cute 💛

Day 1 (22/4) ~ Day 4 (25/4) working with #Hustle3 Nescafe team! It was a fun experience of managing the hub, bergel…

2019-04-26 00:18