Tweets at Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla around 20km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla 20km.


Search Results

Lucky Girl (ㅎㅎ) | อยากหนีออกนอกประเทศ ethereal1717

พอได้รักและเข้าใจอะไรหลายๆอย่าง ก็ยิ่งชอบพวกนายมากขึ้นไปอีก

RT @Am_ammie96: #ChristopherRobin
#Pooh 
#ItsPiglet 
#Tigger 
#Eeyore
#プーさん 
#ピグレット 
#ティガー 
#イーヨー 
#푸 
#피글렛 
#티거 
#이요르
แท็กน่ารักมาก แงง…

2018-05-27 18:44

🍉 ansndhr

Sekadar tempat persinggahan yang tak ubah seperti majunya sebuah rnr yang sedia menunggu kunjungan ramai pada bila bila masa. #haveaniceday

Yes, it was the big mistake after all tapi kau yang takleh move on pastu menipu. Memang kau innocent sebelum ni tap…

2018-05-27 18:36

Timah khis__

friend in public,love in private.

Nasi gapo pakapau tu

2018-05-27 18:35

🍉 ansndhr

Sekadar tempat persinggahan yang tak ubah seperti majunya sebuah rnr yang sedia menunggu kunjungan ramai pada bila bila masa. #haveaniceday

Point dia sekarang, pergi masjid hari hari tapi bila bercakap semua benda sebaliknya. Pls jangan jadi orang munafik…

2018-05-27 18:34

رحمة هيداىة rxhmathidayat

21 . Bachelor in Human Development And Technocommunication UniMAP

@brgsjks Abang anep yg budiman lagi baik hati . Ingatkah dikau dengan adindamu yg satu ini ? Yg dulunya main masak2…

2018-05-27 18:30

jamalqasami jamalqasami

Liverpool @LorisKarius 😂

2018-05-27 18:24

🎯 theaidaaddins

lostboy.

rumah dekat dengan pantai ni memang superb. bila stress ja lepak situ. nak menghafal bahasa mandarin pon best kott

2018-05-27 18:24

@Ndakp ♡ nadaamonmanee

Nada najaa 😉
yorwor73💙❤

ขอโทษที่ทำให้คิดมาก 😭

2018-05-27 18:10

babal BQies

@MhdNazirulAfiq 😂

2018-05-27 18:02

wafi wfiddn

tdsl

😥

2018-05-27 17:52

Nurul Hazwani Wanie_zainol

I am a simple person 😏

today's stats : 1 new unfollower, 4 non-followers. found via

2018-05-27 17:48

🥞 pympstw

🍑옹상우🍑
ชิปได้ทุกคู่ พี่จะอยู่ทุกโพสิชั่น💁‍♀️
A girl who can't remember her password. lol 🙆

♡pinkpanda-wannable♡

RT @Am_ammie96: #ChristopherRobin
#Pooh 
#ItsPiglet 
#Tigger 
#Eeyore
#プーさん 
#ピグレット 
#ティガー 
#イーヨー 
#푸 
#피글렛 
#티거 
#이요르
แท็กน่ารักมาก แงง…

2018-05-27 17:41

옹떵우~♡ Am_ammie96

SSM (29/10/14), SJYP (01/07/16) "ติ่งหลายวง อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖" รีเยอะมากกว่าทวิตอีก... #AMusicplaylist 🎧

#ChristopherRobin
#Pooh 
#ItsPiglet 
#Tigger 
#Eeyore
#プーさん 
#ピグレット 
#ティガー 
#イーヨー 
#푸 
#피글렛 
#티거 
#이요르
แท็กน่ารักมาก แงงงงงงงง

2018-05-27 17:33

Visit Perlis Malaysia 🇲🇾 VisitPerlisMY

Promote Perlis agro-tourism to the world. @VisitPerlisMY is an intermediate that connects tourists to local stations. #SoSmallYetSoBig

Natural green part 2
Tea time beside paddy field. Good idea?

2018-05-27 17:32

Visit Perlis Malaysia 🇲🇾 VisitPerlisMY

Promote Perlis agro-tourism to the world. @VisitPerlisMY is an intermediate that connects tourists to local stations. #SoSmallYetSoBig

Perlis naturally green #perlis #green

2018-05-27 17:31

Syauqina Akmar syaaaauuuu

🧚🏻‍♂️

Laaaaaaaaaapppppeeeeeeeeerrrrrrrrrr

2018-05-27 17:28

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

2018-05-27 17:24

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

مساء الخير بعد أن أستيقظ من النوم.

2018-05-27 17:23

unicorn 🦄 ftnidayurdwn

hobby; eat 🙆

@_fouziahnm Ermm me? 🙈

2018-05-27 17:19

Husni ∞ HusniJams

Geng Muhammad

Wadup (@ Kampus Uniciti Alam, Unimap in Padang Besar, Perlis)

2018-05-27 17:18

kemalx kemalx8

Brilliant 🍿🥤

THIS IS HARUMANIS

Juadah berbuka untuk hari ni.. 🤣 #harumanis2018

2018-05-27 17:12

Amir Muda _Amir_Muda

average guy with no talent

Biar la yang budak2 pun. Dari awak tu budak degil *refer bio

2018-05-27 17:05

u m i e y ammirahazmi

I'm a simple person that hides a thousands sadness behind a happiest smile ✨

sleepy 😴 (@ Student lounge SOA)

2018-05-27 16:59

Muhd Asri AyieCaterlyte

| GTR-R35 Fans | Success Seeker | Bachelor Degree Electrical System Engineering (Hons) |UniMAP

@norainisaimi 😳🌺

2018-05-27 16:57

Tom 🍒 hxydo

Be a better version of yourself.

@ittttyy ok ambik la ty warna gpo pun 😂😂😂 ambik huk 8.85 sen tu

2018-05-27 16:55

Muhd Asri AyieCaterlyte

| GTR-R35 Fans | Success Seeker | Bachelor Degree Electrical System Engineering (Hons) |UniMAP

@norainisaimi 🙋🏻‍♂️hi

2018-05-27 16:53

Muhd Asri AyieCaterlyte

| GTR-R35 Fans | Success Seeker | Bachelor Degree Electrical System Engineering (Hons) |UniMAP

@norainisaimi 😏

2018-05-27 16:51

Tom 🍒 hxydo

Be a better version of yourself.

@ittttyy @uglyprettay yeeeee ok itty maceh ☺️

2018-05-27 16:48

Tom 🍒 hxydo

Be a better version of yourself.

@ittttyy @uglyprettay alamak itty nok mask hijau dan merah tu nnti guer bayar

2018-05-27 16:46

Lucky Cahyo K. lckyck

Semester 6 ditutup dengan bacaan hamdalah.

Alhamdulillah. 😊

2018-05-27 16:43

Tom 🍒 hxydo

Be a better version of yourself.

hello cepat la habis sem ni saya nak download kdrama ni hm

2018-05-27 16:41

Tom 🍒 hxydo

Be a better version of yourself.

@ittttyy @uglyprettay itty mask naruko ado off dok 😂😂😂😂😂😂

2018-05-27 16:41

Nurul Ain Nabilah bielajamal

im too much to handle 👻 : bielajamal

@7Chenn Alfie pegi balik laa tinggal la kerja u tu. Hari raya is to gather w fam bam la

2018-05-27 16:33

Lucky Cahyo K. lckyck

@KentyPelangi Share link dong haha

2018-05-27 16:28

Tom 🍒 hxydo

Be a better version of yourself.

@azrihanafiah 😂😂😂😂. takpela weh dia tkde kerja tu

2018-05-27 16:18

IskandarZulkarnian iissxndr

ssup?

Maafkan daku kerana tak dapat bersama mu sayang di hari raya,hari yg bahagia kerana tugas pada negara.

Sedih tak dapat balik raya tahun ni.

2018-05-27 16:18

Tom 🍒 hxydo

Be a better version of yourself.

baru je rajin nak buat kerja lalu kilat guruh hujan lebat dtg menyapa uhuk

2018-05-27 16:16

🍉 ansndhr

Sekadar tempat persinggahan yang tak ubah seperti majunya sebuah rnr yang sedia menunggu kunjungan ramai pada bila bila masa. #haveaniceday

Aku taknak group dgn korang 😭

2018-05-27 16:06

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

2018-05-27 15:49

옹떵우~♡ Am_ammie96

SSM (29/10/14), SJYP (01/07/16) "ติ่งหลายวง อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖" รีเยอะมากกว่าทวิตอีก... #AMusicplaylist 🎧

เสื้อฮู้ดของ H&M ลดราคา เห็นละอยากเหมาให้หมดเลย แงงงงงงงง

2018-05-27 15:49

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

@uiS6c8zlhMzGiSa 😛😛😛😛

2018-05-27 15:47

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

@GunnilOmar Okليس عليك أن ترسل لي رسالة لأنني لم أقرأ الرسالة في رمضان.😂😂😂😂

2018-05-27 15:46

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

😃😃😁

2018-05-27 15:39

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

2018-05-27 15:37

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

2018-05-27 15:36

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

😃😃😃

2018-05-27 15:36

ᴀʀɪғ ᴀɴᴜᴀʀ. raunafira

22, Travellers ✈️

@SyedSaddiq

2018-05-27 15:34

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

@GunnilOmar لا يزال لديّ صباح آخر لننشره.😂😂😂😂😂

2018-05-27 15:33

heheheeheheheheheheheheh nsfyakml

some rants and shits

@amirfarrhann Sbb nanti nak keluar ios12 and model2 tu dah xleh pickup dengan ios baru mcm yg jd dgn ios11 ni dkt 5s/6

2018-05-27 15:25

Lucky Cahyo K. lckyck

Astaghfirullah

2018-05-27 15:22

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

@GunnilOmar 🙌🙌😷😶

2018-05-27 15:21

Melly wanieedee

@firdausers 💕

First paper #SCCT2323 (@ Dewan Tan Sri Osman in Sintok, Kedah, Kedah)

2018-05-27 15:19

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

@GunnilOmar 😴😷

2018-05-27 15:19

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

@GunnilOmar ولكننا متعبون بعد الصيام ويجب أن نرتاح ويجب أن أنام في فترة ما بعد الظهر.😷😷😷

2018-05-27 15:18

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

@GunnilOmar لست متأكدا ما إذا كانت هذه فكرة جيدة.😛😛

2018-05-27 15:16

El. iEllynnn

MENIPU NI HAHHAHA

2018-05-27 15:15

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

@GunnilOmar أنت تعرف أنني يجب أن أنام في فترة ما بعد الظهر.😂😂

2018-05-27 15:14

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

@GunnilOmar 😛😛😛😛

2018-05-27 15:13

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

2018-05-27 15:10