Tweets at Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla around 20km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla 20km.


Search Results

Nisa 😂🙋 niisa_jswang

Hello.
well come to my twitter
😂🙏

แกเข้ามาทำให้เราเปิดใจแล้วแกก็เอามีดมากรีดหัวใจเรา 💔😭

2018-02-25 03:40

eliafarhana_ eliafarhana1

👸🏻

RT @Naqib_Naimz: Awak, saya rindu awak, rindu sangat.

2018-02-25 03:36

md hafiz 😎 muhdhafizzzz

لا تنسي ابدا كم يحبك الله 🍃

Subahanallah 🙂

2018-02-25 03:02

氷🍑 sornlook_ice

จักรวาล🌎💫

@pe_pui เหตุผลที่อยากไป ครั้งนี้คือ มินิโซ

2018-02-25 02:44

氷🍑 sornlook_ice

จักรวาล🌎💫

@pe_pui อยากไป แบบประหยัดมากเว่อต้องทำไว

2018-02-25 02:43

氷🍑 sornlook_ice

จักรวาล🌎💫

@pe_pui แถวไดอ่ะ วิชาอังกริด

2018-02-25 02:42

Nadzmi A. LagendBudak

Moga dipermudahkan.

Menceburi bidang twitter..

2018-02-25 02:38

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

@Nia_Anuar inshaAllah. doakan saya tak terbabas sampai lunch hour

2018-02-25 02:36

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

aku terhibur dgn diri sndiri! thanks una!!!!! loveyou!!!!!

2018-02-25 02:36

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

@fatihahamirh yup! mmg dari dlu. tapi kat unimap ni nothing to show off kan. so mcm biasa jela. buat lek je

2018-02-25 02:35

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

but im strong ok. ape nangis. malu kat orang

2018-02-25 02:34

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

mcm tak caye nia balas twit. rasa nak nangis.

2018-02-25 02:34

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

@Nia_Anuar omg. are you serious????

2018-02-25 02:34

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

@fatihahamirh hmm takla. saya masih spt dlu.

2018-02-25 02:33

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

@fatihahamirh ok good

2018-02-25 02:30

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

tapi aku bukanla artis. aku hanyalah penghibur jalanan bukan pengemis yang kau fikirkan aku ingin mengejar impian seperti kalian

2018-02-25 02:28

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

@SyadaWeiWei @ainoor_asmy pibedat ainoor . kawin jemput tau

2018-02-25 02:27

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

baru aku fhm perasaan artis2 diluar sana yg jaga pemakanan tak minum ais apa smua.. mmg sakit tekak kalau nyanyi ke…

2018-02-25 02:26

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

@fatihahamirh tido pun nak mnta tlg ke? susahla mcmni.

2018-02-25 02:25

HA HusniAmelia

20 | student | misi untuk mencapai hasrat mak abah

So dont give deeply hopes to them . Yes new things yang aku blajar dari video tadi .

2018-02-25 02:24

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

@afinajiha14 dah dengor. lagu tak best hahahahhaa

2018-02-25 02:24

MohdAzmielJamaludin stailomailo

Nothing special about me. I'm just a typically a normal tall guy with the 6'2 height
#GCUConsultants
#AssistantEngineer
#FreelanceArchitectureDraughtsman

Juara Kumpulan B
2-1, 2-1, 1-1
Terkandas Separuh Akhir
0-4
Rezeki takat tu ja
#TeamJabatanPerancangBandarDanDesa

2018-02-25 02:23

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

uiii esok ada nat..boleh p beli coqpeneram

2018-02-25 02:21

HA HusniAmelia

20 | student | misi untuk mencapai hasrat mak abah

Boleh tak aku nak fikir yang semua lelaki ni sama . Even pemikiran berbeza tapi at the end still the same things happen .

2018-02-25 02:19

irfanfathi irfaaaaaaaaaaaa

northsantara, malaysia

black panther hambar sampai aku nak tertiduq tadi nasib baik lagu kendrick lamar 🔥🔥🔥🔥

2018-02-25 02:17

izzat izzatabhar

my life full with regrets

5iblings💕💕 #familyfestkon10

2018-02-25 02:15

Pooh ✨ iamAiniHayati

Be kind & humble, it’s d rules of my life🕊UiTM // Bachelor music composition 🎹🎓

Duit pt masuk sikit sebab gaji parents? Wehhh kau ingat mak bapak aku bela aku sorang je ke haaa??? 🤬🤯🤬

2018-02-25 02:13

Pooh ✨ iamAiniHayati

Be kind & humble, it’s d rules of my life🕊UiTM // Bachelor music composition 🎹🎓

Telahku menang kamu 🌹
Haihhh sapa la yang nak menang aku ni 😪

2018-02-25 02:10

Madame Sofia sofeanara

Girlboss @shockelat

B ingat lagi tak macam mana kita cari duit sama-sama? Jual monopod dekat icity shah alam, tanya…

2018-02-25 02:08

irfanfathi irfaaaaaaaaaaaa

northsantara, malaysia

@JatManMail pelaq tgh stim baik punya

2018-02-25 02:05

Suhaila Rosli suhailarosli

Keep support @akim_majistret 🎤🎸💞

#TeamKakakTheMawarsss hakhakhak kenapa hashtag ni comel. Sbb yg bagi hashtag ni pon comel budaknya ❤

2018-02-25 02:05

irfanfathi irfaaaaaaaaaaaa

northsantara, malaysia

@JatManMail hahahaha ni kalau buat tak dekan lagi taktau la jat mandi bunga jela jawab dia

2018-02-25 02:04

michiko 🧚🏼‍♀️ Intxnsyhrx

Aim High 🧚🏼‍♀️

@natashaHairudin Intan tgk dkt lazada tp byk sold out hahahaha

2018-02-25 02:01

🐯🐰Welcome to the my world🐱💕 Am_ammie96

SSM (29/10/14), SJYP (01/07/16) "อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖" รีเยอะมากกว่าทวิตอีก... ชีวิตก็วนเวียนอยู่แค่นี้แหละ จะเอาอะไรมากมาย... 🎧#AMusicplaylist

@BeezlSpirit127 แต่ก็ยังดีกว่าคนบ้านไกลแบบพี่นาจาาา 555555555

2018-02-25 02:01

husnalatifi nrlhsnltf

folo la kalo berani

kat sini, bila time tidur je seronok

2018-02-25 01:59

aminudin AminudinAnuar

TD HEPA PPK Sistem Elektrik ... exSKDWK, exSMKDSO, exDIP-UniMAP, exDEG UniMAP, exMASTER UniMAP.. serving for UniMAP now.. JusT a SimPLe PersOn..

@dibs_mahadzir @sya_rex27 @owlsblxck_ @blackout139 Kalo gini xpayah je laa. Tumpu sat kat blajaq tu. Bg up skit poi…

2018-02-25 01:57

氷🍑 sornlook_ice

จักรวาล🌎💫

อยากไป กทม. เว่อ หาตี้ค่ะ เอา แบบ งบประหยัดๆ อิอิ

2018-02-25 01:57

irfanfathi irfaaaaaaaaaaaa

northsantara, malaysia

@JatManMail nak melancap la tu

2018-02-25 01:57

michiko 🧚🏼‍♀️ Intxnsyhrx

Aim High 🧚🏼‍♀️

@natashaHairudin Ada official store ke atau beli online?

2018-02-25 01:55

🐯🐰Welcome to the my world🐱💕 Am_ammie96

SSM (29/10/14), SJYP (01/07/16) "อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖" รีเยอะมากกว่าทวิตอีก... ชีวิตก็วนเวียนอยู่แค่นี้แหละ จะเอาอะไรมากมาย... 🎧#AMusicplaylist

@BeezlSpirit127 ถถถถถถถถ อยู่ใกล้ๆอ่ะดีละ จะได้ไปคอนได้ง่ายๆ😂

2018-02-25 01:50

supersyazaa SyazaSalman

a single girl who wants to marry a cat and a batman. she love sloth too.

Kalau tgk wyg ni jamin hajar eyah komplen sbb aku bising dlm wyg 😂

2018-02-25 01:49

michiko 🧚🏼‍♀️ Intxnsyhrx

Aim High 🧚🏼‍♀️

Dengar lagu sedih pun salah biar lah dah aku suka dgr lagu sedih 🌝😂

2018-02-25 01:48

supersyazaa SyazaSalman

a single girl who wants to marry a cat and a batman. she love sloth too.

3malam dah tidur dgn airmata ni hahaha kalah zaman putus cinta kakakaka

2018-02-25 01:47

氷🍑 sornlook_ice

จักรวาล🌎💫

My Heart and my life.❤️🧠

2018-02-25 01:47

🐯🐰Welcome to the my world🐱💕 Am_ammie96

SSM (29/10/14), SJYP (01/07/16) "อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖" รีเยอะมากกว่าทวิตอีก... ชีวิตก็วนเวียนอยู่แค่นี้แหละ จะเอาอะไรมากมาย... 🎧#AMusicplaylist

@BeezlSpirit127 ถ้านอกจากจุฬาหรือมหิดลก็ มอ. ม.บูรพา ไรงี้

2018-02-25 01:46

supersyazaa SyazaSalman

a single girl who wants to marry a cat and a batman. she love sloth too.

@najjahtulhusna Wan start banjir yg dia tahu mak dia tahu dia nk bunuh mak dia tu huhu banjiorr hahahaha

2018-02-25 01:46

🐯🐰Welcome to the my world🐱💕 Am_ammie96

SSM (29/10/14), SJYP (01/07/16) "อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖" รีเยอะมากกว่าทวิตอีก... ชีวิตก็วนเวียนอยู่แค่นี้แหละ จะเอาอะไรมากมาย... 🎧#AMusicplaylist

@Taohookr_shop งั้นเราสั่งบั้มละเวอร์ค่ะ ค่าส่งเท่าไหร่คะ

2018-02-25 01:45

michiko 🧚🏼‍♀️ Intxnsyhrx

Aim High 🧚🏼‍♀️

@hxydo Thanks!!!!!!!! Kau la yg aku perlukan ♥️♥️🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️

2018-02-25 01:45

Ozu KingOzukaaa

Micha's 😘 | 4:20

Later i will deactivate this acc. This all tweet thing are bullshit

2018-02-25 01:44

Izzat Aidil ter izzataidilsh

huh?

Tak boleh tidur sebab time zone change pastu tengok video mukbang bukanlah idea yang bijak.

2018-02-25 01:42

supersyazaa SyazaSalman

a single girl who wants to marry a cat and a batman. she love sloth too.

Tp banjir teruk jgk 😭😭😭😭

2018-02-25 01:42

hae 🦋 hxydo

the show must go on.

betul lah susah nak cari org tolong kita yg betul betul ikhlas ni allahu. sabar je la.

2018-02-25 01:39

Ozu KingOzukaaa

Micha's 😘 | 4:20

U have money not brain

2018-02-25 01:39

shaher|shafuan shahershaff

⛰👨‍🔬👩‍🔬👩‍💻👩‍🔬⛰😶🦁🦁😶😼A van driver during weekdays, A mountain hiker during the weekend😼 "Your past mistakes are meant to guide you"

Ha nyanyi lagii.

2018-02-25 01:38

🐯🐰Welcome to the my world🐱💕 Am_ammie96

SSM (29/10/14), SJYP (01/07/16) "อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖" รีเยอะมากกว่าทวิตอีก... ชีวิตก็วนเวียนอยู่แค่นี้แหละ จะเอาอะไรมากมาย... 🎧#AMusicplaylist

@BeezlSpirit127 นึกว่าสมัครที่อื่นซะอีก ถถถถถถ

2018-02-25 01:38

👸🏻 zyx_11721

Hwasa wannabe

@Khairennnnn Wokkeyhh...bereh. Roger and out!

2018-02-25 01:36

👸🏻 zyx_11721

Hwasa wannabe

@Khairennnnn Gaduh manja la sangat. Puihhh

2018-02-25 01:35

Ozu KingOzukaaa

Micha's 😘 | 4:20

Not only one ‘caprice’ that i know in this world. There’s more.

2018-02-25 01:35

🐯🐰Welcome to the my world🐱💕 Am_ammie96

SSM (29/10/14), SJYP (01/07/16) "อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖" รีเยอะมากกว่าทวิตอีก... ชีวิตก็วนเวียนอยู่แค่นี้แหละ จะเอาอะไรมากมาย... 🎧#AMusicplaylist

@BeezlSpirit127 รีบขึ้นมหาลัยเร็วจะได้ย้ายไปอยู่หอ 55555555555

2018-02-25 01:35

michiko 🧚🏼‍♀️ Intxnsyhrx

Aim High 🧚🏼‍♀️

Amy otp dgn pakwe 😂😂😂😂

2018-02-25 01:29