Tweets at Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla around 20km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla 20km.


Search Results

💜โดนอึนอูตกเข้าด้อม💜 cosme_shopz

RT @Am_ammie96: ตอนสุดท้ายคือแบบหล่อมาก หล่อเหี้ยๆอ่ะ ร๊กฮีอ่าาาาาา😭😭😭 #RevengeNote2

2018-10-21 21:35

Loy's Naqib_Naimz

Secretary Of MEN ARE TRASH

@AizatNazim Anjing mana nie?

2018-10-21 21:32

pearl hxydo

forever young.

salam member saya nak grad bulan nov ni...... so

2018-10-21 21:30

... zatttyrahim

23's

😕

2018-10-21 21:24

Azry Khalil zulazry

When everything is beautiful, nothing is beautiful. @tinierazak's other half.

@shawalrezmi Amin. Thanks bro.

2018-10-21 21:16

⚠️เก็บเงินไปคอนบังทัน!!!💵💵 Am_ammie96

ติ่งหลายวง อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖 | #AMusicplaylist 🎧 #AMemoriesreading 📒 | ลู่หมินแบค วีกุกยุนมิน มาร์คแบม เนียลองมินฮวาน ฮยอนอินมินโฮ ฮยองวอนโฮ

โล๊ะของ BTS 2017 Season’s Greetings
- กล่องเปล่า 200 (มีตำหนิด้านนอก)
- CD 100
- สตก แผ่นละ 25
- สมุดโน้ต 150
- ปฏิ…

2018-10-21 21:06

กรด syrarahmat

Esok dah nak balik.😫

2018-10-21 21:03

กรด syrarahmat

Mula menabung.😝

2018-10-21 20:57

Nazm nuazzzz

Seseorang yang bercita-cita untuk menyedarkan dan memartabatkan semula bangsa Melayu di persada dunia ! Tapi siapalah aku, Akulah sebatang pena.

ya allah tuhan je tahu betapa cravingnye aku nak kek batik tu tapi aku betul2 takdak masa..aku dah cuba rancang mas…

2018-10-21 20:53

กรด syrarahmat

@SitiMariamUlfa Hg kena guna buluh. Sbb tangan lagi pendek🤣

2018-10-21 20:53

pearl hxydo

forever young.

@zahidbaharom dah nak convo ke zahid??? congrates!!

2018-10-21 20:41

Dinnosor maambr_

easily bored

Haishh alashh (@ Sintok in Kedah)

2018-10-21 20:37

Dekwan15 Dekwan151

busy with my own bsness

Need vacation..

2018-10-21 20:21

⚠️เก็บเงินไปคอนบังทัน!!!💵💵 Am_ammie96

ติ่งหลายวง อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖 | #AMusicplaylist 🎧 #AMemoriesreading 📒 | ลู่หมินแบค วีกุกยุนมิน มาร์คแบม เนียลองมินฮวาน ฮยอนอินมินโฮ ฮยองวอนโฮ

สองงานวันนี้คือแจ้งเตือนเด้งรัวๆ 55555555

2018-10-21 20:18

Amirul Aizat amirulaiizat

Restore some semblance of sanity.

Jogging ambik angin (@ Dpp tnb)

2018-10-21 20:16

𝕒𝕥𝕚𝕖𝕜 𝕜𝕙𝕒𝕝𝕚𝕕 mekkatiek

𝔸𝕟 𝔼𝕩𝕥𝕣𝕠𝕧𝕖𝕣𝕥 // 𝟚𝟛

@ab_mirra @ieyrazainuddin Wuuu ore seminggu doh tido bangun hahahahahahahahahah

2018-10-21 20:16

pearl hxydo

forever young.

salam, nak honeymoon kt sini nanti okay. tutup salam.

2018-10-21 20:13

pearl hxydo

forever young.

@ittttyy teringat something jgk AHHAAH

2018-10-21 20:12

pearl hxydo

forever young.

mokda : haida, kawan haida datang!
me : 😭😭😭

2018-10-21 20:12

supersyazaa SyazaSalman

a single girl who wants to marry a cat and a batman. she love sloth too.

@dibnye Hahahaha wan beli buat baju tdo 😂 ala2 baju kelawar gitu haha patut ade jerut2 kt perut. Ingat fashion kahkah

2018-10-21 20:08

syahiradzii. syahiradzii_

hanya kita berdua kekal sampai tua

Simpan kentang sampai ada tunas dah boleh tanam balik

2018-10-21 20:04

𝕒𝕥𝕚𝕖𝕜 𝕜𝕙𝕒𝕝𝕚𝕕 mekkatiek

𝔸𝕟 𝔼𝕩𝕥𝕣𝕠𝕧𝕖𝕣𝕥 // 𝟚𝟛

@ab_mirra @ieyrazainuddin AWOK PUN GO JUGOK! ESOK ISNIN DOH. GOODLUCK HAHAHAHAHAHA

2018-10-21 20:02

アマル deoesfak

post-rock generation

Give up aku dengan fyp ni

2018-10-21 19:53

HA HusniAmelia

22 | Isolated from others

Sampai bila aku kena hadap semua ni . Jujur cakap aku tak sanggup

2018-10-21 19:49

Azry Khalil zulazry

When everything is beautiful, nothing is beautiful. @tinierazak's other half.

Get well soon Pak Long!

2018-10-21 19:49

Aiman Saleh aimanno

if you want to be friends , lets be . but pls dont expect anything from me because i have nothing .

@SofeaEna Konvo?

2018-10-21 19:43

ayamgorengkimiez ayamgorengkimie

Ayam Goreng Top in Perlis. Di adun dengan resepi tersendiri. Mempunyai kerangupan yang tiada tandingan.

Weekend Guyss!! Sunday 🌸
#Lokasikimiezhariahad
#lokasikimiez

Ada org tanya Kimie Z takdak ka kat Balai Baru & Be…

2018-10-21 19:20

Pwincess 💋 ainluvemeomeow

Be somebody nobody thought you could be. ❤✨

2018-10-21 19:19

حسنى عريف👅 husnaarif_

RT @nzrtlndia: jangan benci cintaku-husna amek laki org
a woman scorned-georgia amek laki org
semerah cinta humaira-camelia amek laki org
c…

2018-10-21 19:14

San Holo themeorrr

Mamula Moon

@nusraaatirah Aww

2018-10-21 19:11

Nur Izzah CahayaIzzah01

🐦Welcome To My Twitter 🐦



















🌹I Tweet, You Read🌹

#KhaiBahar
#TembiKhai🍉
#MyFavouriteSinger🎤

2018-10-21 18:58

Kak Cem ✈ kak_cempakasari

Peghelih | a big baby | misi mencari bakal suami | bukan adik Syed Saddiq | bukan kakak Syed Saddiq

Utk aku yang pendek

2018-10-21 18:52

Kak Cem ✈ kak_cempakasari

Peghelih | a big baby | misi mencari bakal suami | bukan adik Syed Saddiq | bukan kakak Syed Saddiq

Hahahaha ni lawak. Harey mudah terhibur plak aku

2018-10-21 18:51

◢ ◤ Izzudd1n_

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH 💙💙ﷺ

Okay alang alang beli boxer lah jom 😚 (@ Arked Niaga Padang Besar in Padang Besar, Perlis)

2018-10-21 18:39

◢ ◤ Izzudd1n_

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH 💙💙ﷺ

Tiba tiba sampai sini 🤔🤔 (@ Padang Besar in Perlis)

2018-10-21 18:38

Siti Nor Asma Daud AnnaAsmaD

UPNM Trainee Counselor 🌅

@ahmadthaqif08 @astroonline Mujoq depa balas 🤭

2018-10-21 18:06

Siti Nor Asma Daud AnnaAsmaD

UPNM Trainee Counselor 🌅

@astroonline Ok baik! Thanks ya

2018-10-21 18:01

Aisya Azanie aisya_azanie

Spm💦

takutlaa bila bahagia sangat sekarang akan jadi punca aku kecewa yang teramat sangat nanti 💔😫

2018-10-21 17:51

Afifah Hanim _afifahhanim

Be you & do your own thing.✨

Kalau tak baca nanti taktau lak nak buat proposal hm takbestnyaaaaa kenapa ada fyp ye kawan

2018-10-21 17:51

Afifah Hanim _afifahhanim

Be you & do your own thing.✨

Takbestnyaa kena baca banyak journal 😭

2018-10-21 17:50

Tasha ✨ zaghull_natasha

@elynnasuhaily yey bb shanks ❤

2018-10-21 17:48

man akHmal_hassan

peace be upon you

paling semak (@ Block A1 Uniciti Alam 🏣)

2018-10-21 17:42

princess👑 NabilaLokman_

hobi suka becakap😇

pastu die mcm eee kurang asamnye bla bla bla bla,HAHAHAHA,bole tk nk buang hati ni!!!!

2018-10-21 17:39

princess👑 NabilaLokman_

hobi suka becakap😇

lepastu aku call sekali tu pon skjp ,wei die bangun wei!!!!aku nmpk bas aku terus naek bas😭,naseb bas dtg tepat wak…

2018-10-21 17:38

princess👑 NabilaLokman_

hobi suka becakap😇

lepastu aku ckp call sekali tak angkat,aku naek bas,pastu die kata call 3 kali,haha mcm mara ke sbb ngantok,3 lebih…

2018-10-21 17:37

princess👑 NabilaLokman_

hobi suka becakap😇

sbb pagi kot tu yg tak bole gurau,serius benoo pagi2,so aku amek keputusan utk tak nak suro die amek sbb hmm selagi…

2018-10-21 17:36

Nat.isuzu IsuzuNat

ขายรถใหม่isuzu

ส่วนที่ว่าง เพิ่มอะไรดีคับ

2018-10-21 17:35

princess👑 NabilaLokman_

hobi suka becakap😇

pagi2 bute ade yg nk jd sweet😂,

2018-10-21 17:35

Lego _Hyrls

2+2 = 22

Lamanya tak makan aiskrim 🤔

2018-10-21 17:26

𝕒𝕥𝕚𝕖𝕜 𝕜𝕙𝕒𝕝𝕚𝕕 mekkatiek

𝔸𝕟 𝔼𝕩𝕥𝕣𝕠𝕧𝕖𝕣𝕥 // 𝟚𝟛

@shafiksokk Jogging jom 😌

2018-10-21 17:03

𝕒𝕥𝕚𝕖𝕜 𝕜𝕙𝕒𝕝𝕚𝕕 mekkatiek

𝔸𝕟 𝔼𝕩𝕥𝕣𝕠𝕧𝕖𝕣𝕥 // 𝟚𝟛

@_suhaaaaa_ No one can beat her

2018-10-21 17:03

supersyazaa SyazaSalman

a single girl who wants to marry a cat and a batman. she love sloth too.

Try to do my thesis buttttt

2018-10-21 16:52

Doktor Mesin™ | #MLS DoktorMesin

Belajar selagi mampu 💪

#PoliShahAlam
#UniMAP
#OnTheWayToGermany💪
#DoktorMesin

@teguhderr So as me

2018-10-21 16:44

Doktor Mesin™ | #MLS DoktorMesin

Belajar selagi mampu 💪

#PoliShahAlam
#UniMAP
#OnTheWayToGermany💪
#DoktorMesin

@sh4hril @fadhlanilias10 Boleh buat gantung baju kat situ.. hahahahaha

2018-10-21 16:42

Siti Nor Asma Daud AnnaAsmaD

UPNM Trainee Counselor 🌅

@astroonline hi, nak tanya kenapa ya astro ria saya tak dapat nak sambung? 😅 saya call service centre tak dapat

2018-10-21 16:40

HA HusniAmelia

22 | Isolated from others

Tolong jaga hati dan perasaan orang . Jgn cakap ikut sedap jaaa

2018-10-21 16:34

ni whichoneizzati

Penat ja

2018-10-21 16:33

C chachochaa

still cha

I'm at Laundry Demelda Ruvfleasia Ent. in Padang Besar, Perlis

2018-10-21 16:31

Soni Wiguna kwitaiw

Owner Es Jagung Kintamani | Lelaki masa depan yang lahir di masa kini

@IbrahimALKhawa5 @abu_tzar @abirekso Yaelah,aku nanyak si abire,bkn ente...kreak kali dia ku tengok!

2018-10-21 16:28

Soni Wiguna kwitaiw

Owner Es Jagung Kintamani | Lelaki masa depan yang lahir di masa kini

@IbrahimALKhawa5 @abu_tzar @abirekso @SBYudhoyono Medan dimananya kw lek? Tst pak haji yok,ato tst megawati pun bole!

2018-10-21 16:23

melurara farazeeqa

IG: @facebyfaa

I kenot see myself now. Soooooo gemok. Aiyooo thailand. 😓

2018-10-21 16:20

𝕒𝕥𝕚𝕖𝕜 𝕜𝕙𝕒𝕝𝕚𝕕 mekkatiek

𝔸𝕟 𝔼𝕩𝕥𝕣𝕠𝕧𝕖𝕣𝕥 // 𝟚𝟛

@_suhaaaaa_ Like witch disney hahahaha

2018-10-21 16:18

𝕒𝕥𝕚𝕖𝕜 𝕜𝕙𝕒𝕝𝕚𝕕 mekkatiek

𝔸𝕟 𝔼𝕩𝕥𝕣𝕠𝕧𝕖𝕣𝕥 // 𝟚𝟛

@_suhaaaaa_ Aku ada sorang je kawan nama Nasuha. Apatah lagi yang berperangai seperti Nasuha.

2018-10-21 16:13

Soni Wiguna kwitaiw

Owner Es Jagung Kintamani | Lelaki masa depan yang lahir di masa kini

@syukronamin Apa yg salah dari pose Sandi Uno itu dus,belio tdk dibesarkan dilingkungan santri,manner belio lbh moderat!

2018-10-21 16:11

Soni Wiguna kwitaiw

Owner Es Jagung Kintamani | Lelaki masa depan yang lahir di masa kini

@syukronamin @ShidQ_ Pak probowo memang sulit ditekuk sempurna kakinya sebab peristiwa militer,narasi konyol ini!

2018-10-21 16:08

June Za Za JuneZaZa9

ถ้าเราสำคัญพอ
ต่อให้เราเดินหนีเขา
เขาก็ เดินตาม....😢
#แคปชั่นนู๋จูน #แคปชั่นโดนๆ

2018-10-21 16:07

Jaiyi zai_jamaludin

Balik kg takdak menda nak buat maka ayuhlah tidurrr

2018-10-21 15:40

Kak Cem ✈ kak_cempakasari

Peghelih | a big baby | misi mencari bakal suami | bukan adik Syed Saddiq | bukan kakak Syed Saddiq

@ShahmiHeizen Hahaha..bitter kot

2018-10-21 15:36

tneshraaj tneshraaj

*kinky wink*

Spot on!

2018-10-21 15:36

智慧诺🌸 __hanieyzambri

97’s // Noor Imran Noor Azmi ♥️

Sayang sangt dekt awek sehingga perburukkan kawan. Now awek sendri dah start fikir negative dekt kwan , bgi pndangan buruk pda kwan. 👍🏻

2018-10-21 15:35

tinie Razak tinieRazak

A mommy. 👶🏻 Mrs @zulazry . ❤️ Proud Malaysian. 🇲🇾 Owner @tinieskitchen.👩🏻‍🍳

Talam of the day.
Kalau dah kat kg, wajiblah makan berhidang dalam talam dan duduk bersila kat lantai. 😆
Gulai ika…

2018-10-21 15:35

Desolate95 kendookt

เข้มแข็งหน่อย ความเจ็บปวดยังมีอีกเยอะ

@itsmebennn ปกติผมดูแต่รายการอาหาร ก็ยังยิง ads ติ๊กต็อกมาตลอด

2018-10-21 15:30

Kak Cem ✈ kak_cempakasari

Peghelih | a big baby | misi mencari bakal suami | bukan adik Syed Saddiq | bukan kakak Syed Saddiq

@ShahmiHeizen Ha'a dia delete tweet. Dia tweet apa

2018-10-21 15:28

supersyazaa SyazaSalman

a single girl who wants to marry a cat and a batman. she love sloth too.

@amrmkri Nak pnjm duit aku 😂

2018-10-21 15:25

.  jerilllll

Tahniah P10 @Hafizh_pescao55 🙏

2018-10-21 15:24

supersyazaa SyazaSalman

a single girl who wants to marry a cat and a batman. she love sloth too.

@amrmkri Sobss

2018-10-21 15:16

Surelism SalvadorDaliee

I think, it’s the answer for my prayers.

2018-10-21 15:05

Muhd Amirul m_amirulz

~Student 📚
~The thing that always make you special from anyone is your heart,your kindness and smile .❤😉

I try at my best..😊❤

2018-10-21 15:02

syaf syafiqahrosli97

living in my own universe ✨

21 Oktober 2018 ✨❤️

2018-10-21 15:01

𝕒𝕥𝕚𝕖𝕜 𝕜𝕙𝕒𝕝𝕚𝕕 mekkatiek

𝔸𝕟 𝔼𝕩𝕥𝕣𝕠𝕧𝕖𝕣𝕥 // 𝟚𝟛

2018-10-21 15:01

Muhd Amirul m_amirulz

~Student 📚
~The thing that always make you special from anyone is your heart,your kindness and smile .❤😉

I hope can travel far away from everything✈✈then make me release emotion and mind to feel more calm😣

2018-10-21 15:01

... zatttyrahim

23's

Sembang pungpang tapi dia yg block kita. Puihhhhhhh

2018-10-21 14:55

Muhd Amirul m_amirulz

~Student 📚
~The thing that always make you special from anyone is your heart,your kindness and smile .❤😉

That right.. 😊

2018-10-21 14:54

chuckynah chokichucky

nak mende dtg sini? 😒

I'm at DPP YAB

2018-10-21 14:47

chuckynah chokichucky

nak mende dtg sini? 😒

I'm at Universiti Utara Malaysia (UUM) in Sintok, Kedah

2018-10-21 14:46

nasha IlaAfiqah

🌻

Kenapa dah takjumpa gambar tuuu 😢

2018-10-21 14:43

BISMI AMIR MOHD RAZF bismiamir

“true strength is helping others find their own”

@gpmsuumofficial 💪🏻

2018-10-21 14:42

chahh nfshosmn

photograph

@missajtee Betoi la faham

2018-10-21 14:36

... zatttyrahim

23's

Nasib baik ayah seorang yg memahami. Terima kasih ayah ❤

2018-10-21 14:30

... zatttyrahim

23's

💃💃💃

2018-10-21 14:30

PenJeJak💘SiPariPari ariqnaq

⏪OpenMind🔛DM.LetsMeroketS⏩

2018-10-21 14:27

𝕒𝕥𝕚𝕖𝕜 𝕜𝕙𝕒𝕝𝕚𝕕 mekkatiek

𝔸𝕟 𝔼𝕩𝕥𝕣𝕠𝕧𝕖𝕣𝕥 // 𝟚𝟛

Apa yang laksadangdut bawah ni butthurt sangat?

2018-10-21 14:22

Desolate95 kendookt

เข้มแข็งหน่อย ความเจ็บปวดยังมีอีกเยอะ

@BOMBAE8 ตั๊ลลั๊คคคคค

2018-10-21 14:17

𝕒𝕥𝕚𝕖𝕜 𝕜𝕙𝕒𝕝𝕚𝕕 mekkatiek

𝔸𝕟 𝔼𝕩𝕥𝕣𝕠𝕧𝕖𝕣𝕥 // 𝟚𝟛

Hahahaa bodo laa Nasuha kau fav tweet apa siyel hahahahaha

2018-10-21 14:11

Soni Wiguna kwitaiw

Owner Es Jagung Kintamani | Lelaki masa depan yang lahir di masa kini

Sedang dikembangkan isu mogok bayar premi bpjs sebab pelayanan,ada yg ingin kembangkan narasi: 1.defisit bpjs sebab…

2018-10-21 13:53

Soni Wiguna kwitaiw

Owner Es Jagung Kintamani | Lelaki masa depan yang lahir di masa kini

@Kode_Pos @triskajrd @jokowi Maksa kali,ah,narasinya. Cem gadak lg yg lbh mantap. Kek bagi2 surat tanah gitu lbh se…

2018-10-21 13:48

Jojahhh 💃 FareezahNadhira

❤💙💛💚🔰

Weh aku paham sikit sikit weh🤣 okaylah masih ada darah jawa mengalir dalam diriku ini🤣

2018-10-21 13:33

กรด syrarahmat

@omrkhalaff happy birthday PT!

2018-10-21 13:23

melurara farazeeqa

IG: @facebyfaa

Omey

2018-10-21 13:22

Amzar's amzarpious

UiTM PERLIS

Sejuk peqot mak..

2018-10-21 13:17