Tweets at Tambon Mae Wat, Amphoe Than To, Chang Wat Yala around 20km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Tambon Mae Wat, Amphoe Than To, Chang Wat Yala 20km.


Search Results

af alyv1714

everything has changed

Tekak sakit 💔, badan lesu..hurm

2018-05-27 18:25

af alyv1714

everything has changed

Jom tidur

2018-05-27 05:30

af alyv1714

everything has changed

Gollll

2018-05-27 05:01

af alyv1714

everything has changed

RAMOSS PUNCA, FUCK

2018-05-27 04:39

af alyv1714

everything has changed

Mau x nya kuali, belanga, lesung batu semua terbang 😑

2018-05-26 15:22

af alyv1714

everything has changed

Aq x tau la, ni baru perang mulut, blom perang bila dh kwin nnti 😑

2018-05-26 15:21

af alyv1714

everything has changed

Smile is the second best thing you can do with your lips. 🐨

2018-05-26 14:29

af alyv1714

everything has changed

"ape2 pon, kawan dulu..nak nikah boleh, tapi bgi kerja bguih dulu, kalau mu x kerja, masih nk bljr lagi, nk nikahhh…

2018-05-26 06:59

🌹Yan🌹Chutima Saetang🌹 YanChutima

2018-05-26 00:37

🌹Yan🌹Chutima Saetang🌹 YanChutima

2018-05-26 00:34

กีกี้มาตอบเม้นนุชบ้างเส๊ !! ❤ sapamiisa

จะเป็นลมใต้พีกให้ยูวร์คนนี้เสมอ ❤ 💕pfc.peckpalitchoke💕 #นุชยะลารอผลิต #เป๊กผลิตโชค #สายรี

@nuchvaw เป็นยังงี้อ้ะพี่นุช สลับกันไปมา

2018-05-25 20:59

itafitrin eytafitrinzaini

When you find Allah, happiness finds you✨ hi😉

@FarahSubri 😂

2018-05-25 17:42

Munee eeenuuum

จะดีจะเลวอยู่ที่คุณจะมอง 🌸🍃

@KhunSuppa คิดไปเองทั้งนั้น

2018-05-24 12:16

เตภัทร tepat8

-

คนที่ดีกับเราเหลือไว้เป็นเพื่อนบ้างก็ได้นะ

2018-05-24 00:35

af alyv1714

everything has changed

So kurang sikit kos aq

2018-05-23 15:39

af alyv1714

everything has changed

ALHAMDULILLAH DAPAT ASRAMA

2018-05-23 15:39

Wan Fire wanfire92

Fulltime Rider & Non-Smoker

Some people are like clouds, when they disappear, it's a beautiful day.. 😊

2018-05-23 15:20

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Yg lepas biar lepas

2018-05-23 02:26

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@ErdinaNina Tataa

2018-05-23 01:02

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@Harith1412 Gambaq aku la cibai tu rumah aku

2018-05-22 23:29

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@_madfitri Boek bruhh

2018-05-22 23:16

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Sayu sayu

2018-05-22 23:15

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@_madfitri Matrik changlun

2018-05-22 23:14

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Caption ig ws tw semua sama tu biasa. Otak tak berjalan nakpikiaq semua tu. Taruh nak guna esokni

2018-05-22 18:40

Nursena Kahvecioglu NursenaKahvecio

Married (EVLİ) TV5 Manila Program Construction. Project production. Director Producer. SBS Food Network TV Australian.

BOP Trolbaşı, troller ve Türkücünün
bir Ülkeyi ve vatandaşları ne hale
getirdiğinin son durumu (Temsili) 😊…

2018-05-22 16:21

af alyv1714

everything has changed

@policonfess Setuju 😂

2018-05-22 14:14

af alyv1714

everything has changed

Masuk poli, aq x tau laaa, kejap pen aq ade, kejap pen xde, pen terus xde tu aneh, tapiii kalau pen penuhhh satu beg, itu luar biasa 😂

2018-05-22 14:13

af alyv1714

everything has changed

@eiraazalli Typo kak

2018-05-22 02:09

ี‍‍ฉันมีแค่คำอวยพรให้เธอนะโชคดี DummyRacing

แค่วันนี้หัวใจสลาย ชีวิตแค่โดนทำร้าย

พอจะมีโอกาสสัก 1% มั้ย
ที่ผมจะได้เข้าไป
อยู่ในใจคุณบ้าง
#ฝันดีคนทางนั้น

2018-05-22 00:59

af alyv1714

everything has changed

Haha, aq rasa penang lagi syok dari kl

2018-05-22 00:35

af alyv1714

everything has changed

Hurm sekejap je masa, tinggal lagi bape bulan je nk stay penang

2018-05-22 00:35

نور ازيان اليانا izyanilliana

21🌸
Kedahan🌾

Sakit bodoh

2018-05-21 23:32

نور ازيان اليانا izyanilliana

21🌸
Kedahan🌾

she hug me and she crying😥. Tak kuat ya allah😭

2018-05-21 22:45

af alyv1714

everything has changed

Hurmm petaiii 😭, sedap bila masak dgn sambal udang/sotong

2018-05-21 18:31

نور ازيان اليانا izyanilliana

21🌸
Kedahan🌾

Sape je tak suke😩 tapi tak penah ada orang kasi pun😂 sedis

2018-05-21 15:44

نور ازيان اليانا izyanilliana

21🌸
Kedahan🌾

excited nak habis final, tapi final tak start lagi😩

2018-05-21 14:36

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Aiman bana ni sapa oi ish alkepalabana betoi la

2018-05-21 01:54

S A H. sahpreaw

ประสบการณ์สร้างได้ด้วยตัวเราเอง


เฟสเรา : เอสส ซ่าาาร์😁

🌧☁🌧☁🌧☁🌧🌨☁🌫

สนุกมากไหมที่เข้ามาให้รู้สึกดี แล้วให้หายไปอ่ะ อยากถามแต่ก็ทำไม่ได้ เพราะสถานะเราไม่ได้เป็นอะไรกัน มันเศร้า มันเฟล…

2018-05-21 01:50

نور ازيان اليانا izyanilliana

21🌸
Kedahan🌾

4g? can't believe it😅

2018-05-20 23:32

نور ازيان اليانا izyanilliana

21🌸
Kedahan🌾

Takmau balik esok😢nak stay sini lagi. hmm rindu tak hilang lagi

2018-05-20 23:29

af alyv1714

everything has changed

Rasa cm sweet la pulak letak dp ngan puan syafa 🤣

2018-05-20 23:00

af alyv1714

everything has changed

Aku x paham laaa kenapa member aq suka sgt kat pelakon GAY 😑

2018-05-20 22:27

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@fremlk_ Hehehehehe selamanya the blues

2018-05-20 18:54

نور ازيان اليانا izyanilliana

21🌸
Kedahan🌾

💯

2018-05-20 15:33

af alyv1714

everything has changed

Aku ni bila la nk dpt dekan.. 😂, tgok member yg kt dlm kelas semuanya dh dekan, haihh

2018-05-20 15:06

نور ازيان اليانا izyanilliana

21🌸
Kedahan🌾

@_roshaliza okay sis awal 2 hari😂

2018-05-20 14:43

نور ازيان اليانا izyanilliana

21🌸
Kedahan🌾

@_roshaliza bila last paper

2018-05-20 13:54

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@aminrahaman_ Patut taknampak langsung

2018-05-20 03:39

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Mana fans mu ?

2018-05-20 03:38

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

MU boleh masuk gua dah

2018-05-20 03:13

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Well done the blues 💙🏆#rezekiramadhan

2018-05-20 03:10

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Stg ada la mulut kata menang nasib lah penalti ja lah alamak pala butuh makhang lah goal tetap goal

2018-05-20 03:08

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Menang dah ni

2018-05-20 03:07

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Kira jd

2018-05-20 03:06

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Paie paieeee

2018-05-20 03:06

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

2 minit ja lg :')))

2018-05-20 03:05

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@AidilZharif Ubi boek masuk

2018-05-20 03:02

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Ubi blues masuk dah

2018-05-20 03:02

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Hm hantaq morata lak dahla kawan lembik macam sotong

2018-05-20 03:00

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Aku kata dah pou depa ada ubi banyak ketui lagi ni hat boek boek

2018-05-20 02:59

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Depa hantaq mata pulak dahhhhhhhh sakit oih

2018-05-20 02:58

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Bagi jadi ja hahaha

2018-05-20 02:54

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Tahan sat oi 10 minit ja lg

2018-05-20 02:53

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Ubi kita dok tengah rebuih rasanya ni lambat elok nk masuk

2018-05-20 02:52

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Bahaya ni ubi ubi menyu masuk dah

2018-05-20 02:45

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Goooooooaaaaaaaal

2018-05-20 01:43

af alyv1714

everything has changed

Ehh aq dgr dh kena satu 😂, tabah wahai fans MU

2018-05-20 01:38

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

#FACupFinal

2018-05-20 01:28

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Tenang is good

2018-05-20 01:26

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Harap2 the blues tak mengecewakan lagi malamni :'))

2018-05-19 23:46

farhana_hilman farhanacput

a special person to myself🙆

Rindu laut

2018-05-19 22:07

af alyv1714

everything has changed

Deadpool 2 done 🐨

2018-05-19 21:06

ameen(アーメン) Aameen_mansor

Berserah pada Pencipta

@IkhlilHafiz 🙄🙄🙄, aku doakan dia selalu, bukan dia je tapi semua yang aku anggap kawan... Hahah 😅😅

2018-05-19 13:59

Mohammad Hazam imhazam

Rakan kepada beberapa orang Perlis • Abah kepada 3 orang anakanda • Pakteh kepada 14 anak menakan • Anak mak • Adik kepada kakak dan abang

Kesian pulak tengok pajeri rebung terbiaq macam tu ja dalam periuk.. Nak biaq ja ka nekmat Allah ni? #3Ramadan…

2018-05-19 13:06

ameen(アーメン) Aameen_mansor

Berserah pada Pencipta

@IkhlilHafiz Sape baem ke, sekarang dia kan kat Shah Alam..eleh sendiri x nak mengaku puihhh

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2018-05-19 12:42

ี‍‍ฉันมีแค่คำอวยพรให้เธอนะโชคดี DummyRacing

แค่วันนี้หัวใจสลาย ชีวิตแค่โดนทำร้าย

ผมไม่มีทางเลือกอยู่แล้ว.. เพราะมันคือ หน้าที่
แน่อยู่แล้วที่มันต้องเป็นคุณที่เป็นฝ่ายเลือก .
คุณจะทิ้งผม
หรือคุณจะ…

2018-05-19 10:30

Manop Arel Cullen Danielcullen91

@allkpop L

2018-05-19 07:04

ameen(アーメン) Aameen_mansor

Berserah pada Pencipta

@IkhlilHafiz Hahaha yelaar... Kalau ada rezeki jom laa pegi sana InshaaAllah..

2018-05-19 01:35

lalita aumaumaummy

2018-05-19 01:13

ameen(アーメン) Aameen_mansor

Berserah pada Pencipta

@IkhlilHafiz Kenangan apa tu... Wardina, sahur kat mcd @ kfc, berbuka dengan pizza ke rindu dengan masakan aku.... Hahahah

Tuan?

2018-05-19 00:51

Norrosari Arifin ♕ SaryMills

I'm a unicorn, I don't date humans.

@firdaries Hang untung la dah ada yang punya 😊

2018-05-18 18:26

Norrosari Arifin ♕ SaryMills

I'm a unicorn, I don't date humans.

Jiran sebelah membawang datang tanya buat kuih apa & sekaligus puji beruntung siapa kahwin with me HAHAHAHAHA...

C…

2018-05-18 18:20

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Tidur pe leklekluh

2018-05-18 02:44