Tweets at Pontefract, Pontefract, West Yorkshire around 10km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Pontefract, Pontefract, West Yorkshire 10km.


Search Results

Castleford Weather🌤WX weathercas

I am an automated weather station in Castleford using a Raspberry Pi, I tweet current weather conditions every hour and other weather related tweets. ☀️🌨⛅️☃️☔️

Castleford Weather
2h | Current weather

Wind: Calm
Gust: 0.0 mph
Temperature: 5.3 °C
Humidity: 86 %
Pressure: 1022…

2019-10-22 10:06

SocialGamingHub Retweets SGH_RTs

We retweet everything you tag us in! Only rules are to follow us! Our main: @SocialGamingHub

RT @newcharater22: Fortnite : 100 level death run

/>
@TwitchReTweets
@SGH_RTs
@FatalRTs
@SmallStreamersC
@SupStreame…

2019-10-22 09:53

Iwantea Iwantea83936558

For hiyper 085295253404

RT @saaaasssy: Jangan sampe segila itu mut, plis plis plis 😭

2019-10-22 09:52

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@eusstassD Gak

2019-10-22 09:48

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@geezellig Oh jdi ini😋

2019-10-22 09:46

#SmallStreamersConnect RT SmallStreamersR

We retweet everything you tag us in! The only requirement is to follow us! @SmallStreamersC

RT @newcharater22: Fortnite : 100 level death run

/>
@TwitchReTweets
@SGH_RTs
@FatalRTs
@SmallStreamersC
@SupStreame…

2019-10-22 09:44

Michael Stuart Lee newcharater22

Small youtuber (wanting to go big) Newcharater Lee is YouTube name

Fortnite : 100 level death run

/>
@TwitchReTweets
@SGH_RTs
@FatalRTs
@SmallStreamersC…

2019-10-22 09:44

Jo Day jo_day2212

Joie de vivre :-) runner (ish), yogi and hard working girl. Loves sunshine, champagne & good company.

@CTRLFC Text book tackle!

2019-10-22 09:41

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Km belum ketemu ak sih.

2019-10-22 09:34

Liam Watts WATTSY7890

Professional rugby player

@Reece__21 @England_RL @WTrinityRL Nice peppers 👍 #getoffthefloorreece 😂😂😂

2019-10-22 09:33

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Jangan sampe segila itu mut, plis plis plis 😭

2019-10-22 09:32

chey heavenlyIust

Akun gajelas, follow aku? Resiko ditanggung sendiri

RT @saaaasssy: Aku nda paham kenapa cewe bisa bertahan dengan cowo yg kasar sampai main tangan... :")

2019-10-22 09:32

Amo HD hd_amo

Hi it's Amo HD. Check my You Tube channel (Sapphire Cut TV) dedicated to PS4. FB:Amo HD

RT @WayneWinterbot1: @hd_amo

2019-10-22 09:30

Darren Appleton dynamite76

Professional Pool Player,Multiple World Champion... Sponsors

Thanks to everyone that come out for the clinic yesterday was a good day 😊 15 people is the most I’ve done at one t…

2019-10-22 09:26

Angus Scott angus_scott1

Guitarist for @theoceansonmars Next Gig-November 16th Manchester supporting Glass Caves, tickets down below x

RT @GlassCaves: Chuffing ell! The biggest tour in GC history is only two weeks away! Tickets are selling like hot cakes. Who’s coming down?…

2019-10-22 09:22

Sarah slsellars

@timminchin Can't sleep... Too excited 😂😂

2019-10-22 09:20

liz hemswoorthx

𝐢'𝐝 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐚𝐧𝐭

3 pessoas visualizaram seu perfil agora

2019-10-22 09:14

Shizz27🎮 sheely67

like and subscribe to my channel please

RT @WayneWinterbot1: @PromoteSlug @DaddyxBoats @SGH_RTs @SupStreamers @sme_rt

2019-10-22 09:12

Chloe Jane Battye chloejanebattye

Instagram- Chloe Jane Battye

2019-10-22 09:11

Matthew Hawksworth ponte_pele

Yorkshire born and bred. Love all sport, play RU for Cas 3rds and season ticket holder for Cas Tigers. Love live music & real ale too

@TelFeath Thank you for articulating what my inner monologue has been trying to say for the last 4 yeary

2019-10-22 09:10

Dave Clarke RealDaveClarke

Xbox 360 & Xbox One gamer, Forza, Project Cars & COD.
Ford Fiesta ST180 Owner

2019-10-22 09:07

Castleford Weather🌤WX weathercas

I am an automated weather station in Castleford using a Raspberry Pi, I tweet current weather conditions every hour and other weather related tweets. ☀️🌨⛅️☃️☔️

Castleford Weather
1h | Current weather

Rain: 0.0 mm

/> #Weathercloud

2019-10-22 09:06

Gav Leaf Gav_Leaf

Dabbler in all things master of none. Singer, Podcaster, Wannabe Writer, Rugby League and Wrestling fan and Wargamer.

Congrats @WWEgames you managed it. You've actually passed off the exact same game with a character update as a comp…

2019-10-22 09:04

shofi🐺 shofs4

Woke

RT @CallumLyon: I've been to the year 3000 and the UK are still asking the EU for an extension on Brexit.

2019-10-22 09:03

Hutchy Hutchyyy03

@FortniteFunny Boi

2019-10-22 09:03

Darren Appleton dynamite76

Professional Pool Player,Multiple World Champion... Sponsors

2019-10-22 09:02

All Everything Entertainment AEEdotcom

Your one-stop source for all the latest #sports, #entertainment, #popculture, and #trending news.

RT @Geeves316: It's pretty f'n cool that @dustinrhodes retweeted my favourite match tweet. I hope you can find the time to read what I wrot…

2019-10-22 09:01

Eric Lorriman ericlorriman

@MrNeilFawcett @JMPSimor @EUtopean @dwrtrigs No they haven't got right to kill brexit stone dead. There is a democr…

2019-10-22 08:57

Alison Frost AlisonF16423209

Actress, represented by NFD acting agency and Also Local Government Legal Advisor.

@Wolfqueen2021 @amsterdammetje @MegannB999 @gilanji @CemeteryGates88 @wolfqueen2020 She doesn't do herself any favours with how she dresses.

2019-10-22 08:56

chantelle wilson itschantellexx

20

RT @Asher521Schemm: Mc’s are underrated fact big up MC tiny MC OAKZY B MC LUGZY all the mandem

2019-10-22 08:56

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Maksud aku baru pacaran aja uda berani gitu. Kalian inget aja apa kalian pernah diperlakukan seperti itu sama ayah…

2019-10-22 08:56

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Aku nda paham kenapa cewe bisa bertahan dengan cowo yg kasar sampai main tangan... :")

2019-10-22 08:54

Liam Watts WATTSY7890

Professional rugby player

@Darylclark9 Kill it judd 👊

2019-10-22 08:48

Ery Pramudia Bery_Passer

Ciee jelema goreng patut keur nempo bio aing :(

RT @saaaasssy: Good morning💙💜

2019-10-22 08:44

SamLad 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🍻✈️ SamSamJames9

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 English. Northern. Yorkshire. Football. Criminology grad.

@Eugenia_Cooney You go Eugenia! You are a legend! Hi from the UK !!!

2019-10-22 08:44

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@aimridiculous No tax! Km rakjel

2019-10-22 08:42

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@Hendralex2 Boong km

2019-10-22 08:42

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@FanBaseNakal Hubungannya?

2019-10-22 08:42

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@aimridiculous Dman ada tarifnya

2019-10-22 08:41

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Pinter

2019-10-22 08:41

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@xpliarmus Have a nice day!

2019-10-22 08:40

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@aimridiculous Mau moaning?

2019-10-22 08:40

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@dirmaga69 Km juga

2019-10-22 08:40

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@Hendralex2 Abis ngeroom ma ciapa km?

2019-10-22 08:40

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Okay bb!

2019-10-22 08:40

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Gimana dek?😂

2019-10-22 08:40

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Siap!

2019-10-22 08:39

「 Dear, my dear Yixing 」 playboyYixing

Anime & manga addicted. 🎎🎐 a professional cat lady 🐈WRITER📚 @LittleMix @taylorswift13 @weareoneEXO ♡ #OT9 🐝 「 barely hangin on, be kind 」

おやすみなさい ⭐

2019-10-22 08:39

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Okay!

2019-10-22 08:39

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Siap dek!💖

2019-10-22 08:39

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Okay!

2019-10-22 08:39

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@eusstassD Yuk bill. Ak mau ngewe.

2019-10-22 08:39

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@bang_hajii Kamu nih frustasi apa gimana?

2019-10-22 08:38

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Demi deh aku gamau numpuk mention lagi sebisa mungkin aku bales. Maaf kalo terlewat ya mention kalian.

2019-10-22 08:37

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Mas rambutnya panjang banget lah aku minder

2019-10-22 08:36

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Wah anak genk motor?

2019-10-22 08:36

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Daddy???

2019-10-22 08:35

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Medok sekali

2019-10-22 08:35

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Kok lucu

2019-10-22 08:35

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@EAVK811 Dm aku send gopay

2019-10-22 08:35

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@coklatmanis_ Auto gagal fokus

2019-10-22 08:35

abet abet08223163

slow but sure

RT @saaaasssy: Good morning💙💜

2019-10-22 08:34

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Chiiiii ai lup yu. Cantik sekali💖

2019-10-22 08:34

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@darkkphoenixxx Coba mana

2019-10-22 08:34

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@gel_kompres Emang. Tapi kalo nda km pangku percuma.

2019-10-22 08:34

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@kucingmanis_ Hahahaha uda ketebak. Ada gelagat daddynyaaa.

2019-10-22 08:34

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@Alliswell1424 Sebelah kiri

2019-10-22 08:33

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@dirmaga69 Good morning

2019-10-22 08:33

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@gel_kompres Pangku?

2019-10-22 08:33

Paul Merlin Ruddock Merlin1950

I'm a Van Driver with 35 years of life experience in fields as diverse as they come.

@craftmom1986 The Revolution (obviously)

2019-10-22 08:33

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@Spomboobs Wkwkwkwk

2019-10-22 08:33

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@gaadaotak_ Ak juga bajingan

2019-10-22 08:33

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@nyaselangit Wkwkwk

2019-10-22 08:32

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@sonofdemon666 Sepertinya harus begitu

2019-10-22 08:32

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@BentarLagiKaya_ 🤣🤣🤣

2019-10-22 08:32

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@heinoussss Loh

2019-10-22 08:31

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@BentarLagiKaya_ Engga🙄

2019-10-22 08:31

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@sonofdemon666 Hadeh :(

2019-10-22 08:31

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@Hendralex2 Iya bener

2019-10-22 08:31

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@eusstassD Gue di mars

2019-10-22 08:30

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@papikekinian Yauda papi nanti kalo nelfon lagi aku bilang ak uda kerja aja ya?

2019-10-22 08:30

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@urexgodfly @fWBase Kirain :(

2019-10-22 08:30

Conor Conor_Jordan

Leeds United Calypso

Scores 1 goal 🤷🏼‍♂️

2019-10-22 08:30

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@kucingmanis_ Nanti km pengen :(

2019-10-22 08:30

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@urcrushbby Emang haha

2019-10-22 08:30

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

huft

2019-10-22 08:29

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

@Hendralex2 Mukanya mana?

2019-10-22 08:29

Amelia Calvert amelia_calvert_

alcoholic

Going to Paris next year with uni ...hope I’m more sober than last time

2019-10-22 08:28

MUTIA saaaasssy

171/78 ❝Aku tidak cantik, semua media hanya filter snow semata.❞
KAEFSI DAN MAS MAS JAWA ENTHUSIAST.

Good morning💙💜

2019-10-22 08:28

Paul Merlin Ruddock Merlin1950

I'm a Van Driver with 35 years of life experience in fields as diverse as they come.

@EspanaGlobal @NadiaCalvino @AtlanticCouncil @guardiacivil @policia @mossos spain Is A Fascist State! Boycott spain…

2019-10-22 08:26

Duane Everitt duane_everitt

@afowler06 Made of stone- stone roses

2019-10-22 08:22

Castleford Weather🌤WX weathercas

I am an automated weather station in Castleford using a Raspberry Pi, I tweet current weather conditions every hour and other weather related tweets. ☀️🌨⛅️☃️☔️

Mostly Sunny tomorrow in #Castleford should be a clear day ☀️ enjoy the weather

2019-10-22 08:19

Andy up North burt3371

I'm a genuine guy with a young son. I'm me, like me or hate me!! I speak my mind and support people I believe in. Trump is a monster.

@GaryLineker From a Sheffield United fan, we were so glad that they subbed him. Their best player by a mile and loo…

2019-10-22 08:17

Sammie McCartney smccartney_

20, fresh n funky🤪

RT @Asher521Schemm: Mc’s are underrated fact big up MC tiny MC OAKZY B MC LUGZY all the mandem

2019-10-22 08:17

👻👻👻👻 chancesmichael_

@MichaelConor holds the keys to my heart and soul

@AndrewiaPerez Suddenly I’m born in February

2019-10-22 08:15

liz hemswoorthx

𝐢'𝐝 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐚𝐧𝐭

minha prima tá enorme de gorda pqp

2019-10-22 08:11

Castleford Weather🌤WX weathercas

I am an automated weather station in Castleford using a Raspberry Pi, I tweet current weather conditions every hour and other weather related tweets. ☀️🌨⛅️☃️☔️

Castleford Weather
10/21/19 | Daily summary

Wind: 2.8 mph NNW
Gust: 13.6 mph
Temperature: 11.0 | 7.0 °C
Humidity:…

2019-10-22 08:08

Scott scottgmaxfield

▪️Lifestyle + Business Coach ▪️CEO+TCM▪️I help others to do the same▪️Believe in being different

The past cannot be changed
.
.
However
Your future can!
.
.
And is yet in your power 🔋
.
.
Figure out your goals…

2019-10-22 08:07

Castleford Weather🌤WX weathercas

I am an automated weather station in Castleford using a Raspberry Pi, I tweet current weather conditions every hour and other weather related tweets. ☀️🌨⛅️☃️☔️

Castleford Weather
0h | Current weather

Rain: 0.0 mm

/> #Weathercloud

2019-10-22 08:06

Andy up North burt3371

I'm a genuine guy with a young son. I'm me, like me or hate me!! I speak my mind and support people I believe in. Trump is a monster.

@TheTweetOfGod As an atheist, I love your wisdom. 🤣🤣

2019-10-22 08:06