Tweets at Tambon Than Namthip, Amphoe Betong, Chang Wat Yala around 20km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Tambon Than Namthip, Amphoe Betong, Chang Wat Yala 20km.


Search Results

. cachet09

RT @bk_tbtwm: เราเป็นผช.ที่ไว้ผมยาวแถมผมยังเป็นลอนเหมือนผญ.อีก และยังชอบใส่ต่างหูห่วงใหญ่ๆด้วย เราเลยอยากรู้ว่าพ่อแม่สมัยนี้เค้าจะสอนลูกเค้…

2019-02-16 03:45

Nurulhusna AS husnasani

kesianla tengok ibu2 hasil Google dan Youtube. carilah buku2 nasihat parenting dan kesihatan anak2. saya suggest ‘N…

2019-02-16 03:28

ซ้อจะลดน้ำหนัก KSRWP

โบ๊ะบ๊ะแฟมิลี่ 💕 โคตรเอา | got7,wannaone ❤️❤️❤️

ถ้าไม่มีอีกิ๊ฟกับพี่กันมาช่วย กูไม่นึกเล้ยยยยย:&:&,&/9/@/&;8/9-010:9กskaskowowieeeiwoqoaajsdnxn

2019-02-16 03:13

ซ้อจะลดน้ำหนัก KSRWP

โบ๊ะบ๊ะแฟมิลี่ 💕 โคตรเอา | got7,wannaone ❤️❤️❤️

โชคดีเหี้ยไรไอสัดดด วันซวยชัดๆ 😭

2019-02-16 03:13

เจ็บปวด jeppuad

กีต้าร์ , คอร์ดc-em วนซ้ำๆ กับความช้ำๆที่ไม่เคยหายไป

RT @bk_tbtwm: ‘ระหว่างความรู้สึกเศร้ากับความรู้สึกที่ว่างเปล่าอะไรแย่กว่ากัน’

2019-02-16 02:26

Meran DeBruyne Matt_Meran

#MayaBand #PrayForGaza #PrayForMH370 Rebuilding Rome again...

@Celcom Ok chin.. maklumat apa yg chin nak ye?

2019-02-16 02:18

Ayies farisannuar

🐣

Apa bikin (@ Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong in Baling, Kedah)

2019-02-16 02:15

Umy.chaa umiaisyah13

pasangan hidup boleh dicari tetapi ibu tiada ganti. 🌸🌼

Orang lain pun kerja.. Ada ja masa dengan pasangan diorang. 😭

2019-02-16 02:14

Shafikah Sapiee pikxhpiee

Im happy with my own life

Aku tiap kali tengok orang flawless kulit licin merah tegang pori kecik mesti suka gilaaa
Tapi bila tanya skincare…

2019-02-16 02:13

Umy.chaa umiaisyah13

pasangan hidup boleh dicari tetapi ibu tiada ganti. 🌸🌼

Kenapa?

2019-02-16 02:13

Umy.chaa umiaisyah13

pasangan hidup boleh dicari tetapi ibu tiada ganti. 🌸🌼

Rasa macam nak fly je p kat awak.. Tapi kenapa awak tak kasi 🤔

2019-02-16 02:12

re'aan chikreaan

Tiada Seindah Pesanan Ibu

Apa bleyh bd kan...nk xnak pujuk sdri la...xpalah...sabar la duhai hati..unk kan sememangnya sensetif...

2019-02-16 02:05

zyai zhaiyah_

Zzzzz not so long

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 02:05

Meran DeBruyne Matt_Meran

#MayaBand #PrayForGaza #PrayForMH370 Rebuilding Rome again...

@Celcom Hi chin.. ni dah lepas update...

2019-02-16 02:01

Meran DeBruyne Matt_Meran

#MayaBand #PrayForGaza #PrayForMH370 Rebuilding Rome again...

@Celcom celcom life memang problem ke??

2019-02-16 01:51

ซ้อจะลดน้ำหนัก KSRWP

โบ๊ะบ๊ะแฟมิลี่ 💕 โคตรเอา | got7,wannaone ❤️❤️❤️

วันนี้โชคดีจางงง จองโต๊ะทางไลน์เต็ม ผจกหาโต๊ะให้ พี่มือเบสเลี้ยงกับข้าวอีกหลายอย่างเลย แง้ อิ่ม 555555555555555

2019-02-16 01:49

🍂℘AℛƐ Thirada___

❝ ฝึกจิตใจให้ดีในทุกสิ่ง Positivity เป็นทางเลือก ความสุขในชีวิตของคุณขึ้นอยู่กับคุณภาพความคิดของคุณ ❞
♈–Aries ♡Sky
Family is all love of life.♡
🌻🌻🌻

เนื้อคู่เค้าล่ะ ☺😍😆😊
#Valentines 2019💸👟💘
มาแบบไม่ทันตั้งตัว 😁😍😘 ...ก็เนื้อคู่อ่ะเนอะ ถึงเวลาก็มา 🤑🤗
#สายเปย์ (ตัวเอ…

2019-02-16 01:43

Azrul Adnan azrul_adnan

Everything starts with planning. - Kilian's #KuihSiputBonda

Next week punya class sampai 3! Pagi tgh hari & petang! Mana pulakk aku nak cari port dekat siam tuuu..🤦🏻‍♂️

2019-02-16 01:42

阿曼 MhmmdAzmn

21 | UUM 🎓

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 01:42

Meran DeBruyne Matt_Meran

#MayaBand #PrayForGaza #PrayForMH370 Rebuilding Rome again...

Tupperware abah kau riki

2019-02-16 01:34

Meran DeBruyne Matt_Meran

#MayaBand #PrayForGaza #PrayForMH370 Rebuilding Rome again...

Out from comfort zone

2019-02-16 01:32

Cinonet liyanakma

20 but still petite & cinonet | Degree UiTM 🎓

RT @Mohamadzulhami2: 8 sebab jangan malas

2019-02-16 01:24

Firdaus Zaki firrzaa21

Astaghfirullahal a'zim

Hahaha..

2019-02-16 01:20

Firdaus Zaki firrzaa21

Astaghfirullahal a'zim

Thank you, next !

2019-02-16 01:17

AM 🌺 amirulxamrey

| im a simple person with a complicated mind 🤷🏻‍♂️ | bongsu 🧸| Universiti Teknologi MARA👨🏻‍🎓

@MrPrestante Goodnight awakk

2019-02-16 01:16

khrnnsa nysaakhir

trying to be the best daughter🙆

@nrzubaidah orang kata cantik je bkn comel, awk tak comel pon bwerkkk

2019-02-16 01:11

HafizahHusnizaim HafizaZaim

RT @Mohamadzulhami2: Semoga bermanfaat untuk kita semua😊😊😊😊

2019-02-16 01:09

Qal haiqaldanial151

secondary smoker

RT @Mohamadzulhami2: Kejam betul budak2 tu

Kredit by mbds

2019-02-16 01:09

mama aqmazainordin

smile because life is too short to be unhappy.💖

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 01:09

Umy.chaa umiaisyah13

pasangan hidup boleh dicari tetapi ibu tiada ganti. 🌸🌼

Awakk,, saya rindu awak yamg dulu.. 😢

2019-02-16 01:01

khrnnsa nysaakhir

trying to be the best daughter🙆

@nrzubaidah kak bed, mana ad buluh cantik takcantik lah dahla buluh kurus . sy cantik mcm awak jer bukan buluh

2019-02-16 00:54

khrnnsa nysaakhir

trying to be the best daughter🙆

dah boleh move on 100%. kalau boleh rasa mcm nak delete contact je alahai..

2019-02-16 00:53

khrnnsa nysaakhir

trying to be the best daughter🙆

@nrzubaidah alahai manehnya ayat mesti selalu tanam tebu ni. busy2 pon cantik takpe la

2019-02-16 00:51

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@hazlinsyahirah Sama sama kita tunggu dia keluar ya

2019-02-16 00:48

Jesica angelique Gunawan AngeliqueJesica

balalala,you are holy✨🥀

RT @Mohamadzulhami2: Pernah rasa tak?

Kau sebenarnya sakit hati untuk banyak perkara,
Tapi kau pilih untuk diam dan berpura-pura tak kisah…

2019-02-16 00:48

khrnnsa nysaakhir

trying to be the best daughter🙆

@nrzubaidah tolong ape adik ? why? adik msti busy giler kan

2019-02-16 00:44

khrnnsa nysaakhir

trying to be the best daughter🙆

@nrzubaidah alahai kesian bedah

2019-02-16 00:38

shae ♥️ farishafarhana_

- 30/10 🧡 amirul aiman 🥰💕

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 00:34

razkiza 🌸 aizaarashid

the old me was dead !
INTERIOR DESIGNER 🎗️

RT @Mohamadzulhami2: Bg manusia wanita yang pakai sexy memang nmpak lawa .. wooo gitu . ! Tapi bagi Allah dia paling hina .. 😢

😬😬😬😬

Kredi…

2019-02-16 00:34

ซ้อจะลดน้ำหนัก KSRWP

โบ๊ะบ๊ะแฟมิลี่ 💕 โคตรเอา | got7,wannaone ❤️❤️❤️

เพื่อนยืมตังมั่วหมดแล้ว ลืมว่าใครยืมเท่าไหร่

2019-02-16 00:29

aenggg. NN_Norain

onggedekgedek.

RT @Mohamadzulhami2: @NN_Norain Mmg sgt sgt best

2019-02-16 00:23

aisyahhashim__

워너원 • 🐥
I tweet random stuff hehe

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 00:23

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@hazlinsyahirah Diorang ckp mmg ada sambungan

2019-02-16 00:21

Lnr. Lunaireliz

Not a secret, just not your business.

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 00:21

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@NN_Norain Mmg sgt sgt best

2019-02-16 00:20

aenggg. NN_Norain

onggedekgedek.

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 00:14

unä hsnaatqh

To those who stayed. Thanks.

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 00:13

Farah in 2019 fxrxheen_ungu

KL - JB - SG #ImranAjmain • Cat Lover •

Tak Makan Sayur & Taugeh.
#CFC #Selenophile 🌖🌙🌕

RT @realfikrift: @pipiyapong Macam orang kampung aku, kulu kilir pakai baju askar. Tak pernah tukor, last last masok tg rambutan

2019-02-16 00:13

izzah Kedah IzzahKedah

nobody perfect😊

Senafas rindu😊

2019-02-16 00:12

Wfy.Arf wfyarf

don't ever underestimate me

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 00:11

🌝 __l__l__p__p

คุณพระจันทร์ของผม :)

RT @bk_tbtwm: เคยคุยกับเพื่อนล่ะบอกเพื่อนว่า “มึง กูว่ากูโง่หว่ะ” เพื่อนตอบกลับมาว่า “มึงไม่ได้โง่ จริงๆมึงคือคนเก่งมากๆคนนึงแค่ตอนนี้มึงอ…

2019-02-16 00:10

amalina aida ideris AmalinaOrAm

i’m here for the tea

Duktur freelance. Hmmmm. Dok abih mikir lg

2019-02-16 00:08

💎 nurul_sakinah00

Last teen🎉


























































































❤️🦄

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 00:02

TINKERROSE dheamir_

Bullet with butterfly wings .

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-16 00:00

🌻 nsoffixnx

RT @Mohamadzulhami2: Jika tak bisa taat, jangan kau bunuh imanmu dengan maksiat.

[ Imam Asy-Syafi'e ]

2019-02-16 00:00

alexkrengurds alexkrengurds

RT @Mohamadzulhami2: @sekadarmonolog

"Cinta sebelum pernikahan itu merupakan satu perjudian.

Sebab apa?

Sebab kita mempertaruhkan masa,…

2019-02-15 23:59

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@Aleaavendaa Marah kat sape tu

2019-02-15 23:55

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@aesha_gucci Wlcm

2019-02-15 23:54

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@alffazhar_ @amiieee___ Yuppp sbb bapa gangrim minta dkt raja yomra yg dia nak guna muka raja yomra tu

2019-02-15 23:54

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@nurulsshid Ok

2019-02-15 23:53

mohammad amierul izwan💕 amierul_izwan

(nurul afiqah kamiesah)

RT @Mohamadzulhami2: Aku tak risau sangat pasal berapa hantaran, duit kahwin cukup ke tak atau apa-apa lagi... tapi yang paling aku risau n…

2019-02-15 23:49

tini fatien_syuhada

Expressing love to the person you love!

Selamat malam 'kawan-kawan' 😢

2019-02-15 23:47

tini fatien_syuhada

Expressing love to the person you love!

Tak pernah bersesup masuk whatsapp tanya kabar berita.

Ya, kerana aku lah kawan yang tak punya apa-apa.

2019-02-15 23:45

tini fatien_syuhada

Expressing love to the person you love!

Susah jadi orang yang hidung tak mancung pipi tersorong ni.

Dah tak cantik, tak malu juga.

Lama tak berjumpa, tap…

2019-02-15 23:44

tini fatien_syuhada

Expressing love to the person you love!

Orang cakap,

"Biar jauh di mata, asalkan selalu dekat dalam hati."

Tapi kadang aku tak percaya, bila dah jauh di…

2019-02-15 23:42

spongetwt SyazaNano

cute but pyscho

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 23:40

Azrul Adnan azrul_adnan

Everything starts with planning. - Kilian's #KuihSiputBonda

Dah ada guidelines dari Dr pun kenapa x follow! Adakah awak copy paste senior punyaaa!? 🥴😑

2019-02-15 23:37

Azrul Adnan azrul_adnan

Everything starts with planning. - Kilian's #KuihSiputBonda

Ingat perempuan semua rajin-rajin. Sekali dapat ahli kumpulan yang x brp ok ni stress jugakk..mintak rancangan pern…

2019-02-15 23:36

niesessss niesasss

you are responsible for your own happiness so
dont let the stupid things disturb your life just leave it at the back

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 23:35

🐶 holanx_

❥ @weareoneEXO @ygofficialblink | ❥ EXO BLACKPINK | ❥ CHANYEOL JENNIEKIM ♡

RT @bk_tbtwm: กับคนบางคนอ่ะต่อให้รู้สึกมากแค่ไหนแต่การที่เฟดตัวเองออกมามันคงดีที่สุดแล้วจริงๆ

2019-02-15 23:30

Intan Puspitadewi Intan_pspita

3G'13. • @muse4_ ☮

RT @Mohamadzulhami2: Semoga bermanfaat untuk kita semua😊😊😊😊

2019-02-15 23:28

E I Y N T A N INASKhai

maintain attitude
™maluapabosskurr™

RT @Mohamadzulhami2: Kejam betul budak2 tu

Kredit by mbds

2019-02-15 23:24

SHFRNMZLN ShafreinMazlan_

Seorang yang gagah berani. Bapak kepada Nur Teja Adaliyah. #Redslegacy #YNWA #Redsfamily

RT @realfikrift: @pipiyapong Macam orang kampung aku, kulu kilir pakai baju askar. Tak pernah tukor, last last masok tg rambutan

2019-02-15 23:19

Maya Rahman :) CikSumaiyah

Allah's / Mrs F / 26 /
📖 KAU? C.E.O AKU?

@JihanAzizan @AtiQahShukri22 Hahahhaa. Aku sentiasa doa baik2 kat hang.. tp tu laa hg tu tak pnh baik. Haha

2019-02-15 23:14

CïK naqzmey

📚👨🏻‍🎓❣️👨‍🔧👫👶🏻👪👴🏻

Ehek

2019-02-15 23:12

IamMaizatul sanchez_dao

~ex student puo ~shah alam ~ i know you're not ok,tell me

RT @wanzuhaidaa: “Life tak diukur dengan berapa banyak perancangan kau yang berjaya. Tapi life diukur dengan berapa banyak kau bersyukur wa…

2019-02-15 23:11

Nytaidris_ Nytaidris1

Just believe yourself👌

RT @Mohamadzulhami2: ᴬˡˡᵃʰ ʷᵒⁿ’ᵗ ˡᵉᵃᵛᵉ ʸᵒᵘ ᵉᵐᵖᵗʸ ʰᵃⁿᵈᵉᵈ. ᴴᵉ ʷⁱˡˡ ᵃˡʷᵃʸˢ ʳᵉᵖˡᵃᶜᵉ ˢᵒᵐᵉᵗʰⁱⁿᵍ ˡᵒˢᵗ ʷⁱᵗʰ ˢᵒᵐᵉᵗʰⁱⁿᵍ ᵍʳᵉᵃᵗᵉʳ ᵃⁿᵈ ᵇᵉᵗᵗᵉʳ. ᴬˡʷᵃʸˢ ᵗʳ…

2019-02-15 23:08

Jammy ® JeimseuAh

B O R N T O S T Y L E / 20 KCH

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 23:06

HRH Amirul Anwar hrhnwar

20 | Deactivated my old account to find how to deactivate a twitter account.

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 22:58

ainaaaaaaa™ AINATARMIZI

RABBI YASSIR WALA TU'ASSIR RABBI THAMMIN BIL HAIRI

sebelum sibuk nak jadi orang tengah sampai tak faham orang, better hang cari dulu jodoh hang la 😤

2019-02-15 22:56

azera 🐳 azraafirznh

bruh, my crush isso faking handsome 🙊🙈

i dont have the clearest skin and the perfect body, i just have my own personality. wether you like it or not, tu y…

2019-02-15 22:55

Nadzirah samsdaughter___

19 살🌧

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 22:54

fatin ❁ fatinnsyazwani

sunflower still grows at night 🌻

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 22:53

roylah roynabila07

eh

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 22:53

𝟸𝟶𝟶𝟷’ na_orn13

𐂂 메밀 꽃 ❁

RT @bk_tbtwm: ถ้าวันนึงมีแฟนขึ้นมาแฟนจะเข้าใจไหมว่าเราไม่อินกับเทศกาลอะไรเลย ปีใหม่ไม่มีเลี้ยงฉลอง วาเลนไทน์ไม่มีช่อดอกไม้และตุ๊กตาให้ วันค…

2019-02-15 22:52

azera 🐳 azraafirznh

bruh, my crush isso faking handsome 🙊🙈

struggle is real :
cari ig crush tak jumpa2 🙂

2019-02-15 22:51

zhero♪ hidayamisba

#LovesArtandPhotography
#CalculationAddicted
#SingingisJustaHobby

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 22:45

Zanarazali Zanarazali1

🤗

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 22:40

azera 🐳 azraafirznh

bruh, my crush isso faking handsome 🙊🙈

kenapa jerawat wujud wei kenapa 😭😭😭 sumpah annoy gila siot 😭😭

2019-02-15 22:39

Nurul Adira Mohamad NurulAdiraMohd

Dip. in Public Admin | ICSA | MPP

RT @Mohamadzulhami2: Maksud sebenar WA. NI.TA. - Shuib

2019-02-15 22:39

🐼 Thatmaii__

Allah please remind me to don't make sin in world to all people .

RT @Mohamadzulhami2: ᴬˡˡᵃʰ ʷᵒⁿ’ᵗ ˡᵉᵃᵛᵉ ʸᵒᵘ ᵉᵐᵖᵗʸ ʰᵃⁿᵈᵉᵈ. ᴴᵉ ʷⁱˡˡ ᵃˡʷᵃʸˢ ʳᵉᵖˡᵃᶜᵉ ˢᵒᵐᵉᵗʰⁱⁿᵍ ˡᵒˢᵗ ʷⁱᵗʰ ˢᵒᵐᵉᵗʰⁱⁿᵍ ᵍʳᵉᵃᵗᵉʳ ᵃⁿᵈ ᵇᵉᵗᵗᵉʳ. ᴬˡʷᵃʸˢ ᵗʳ…

2019-02-15 22:34

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@alffazhar_ 👍👍👍👍

2019-02-15 22:33

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@alffazhar_ @amiieee___ Hahahahahaha kan

2019-02-15 22:33

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

Maksud sebenar WA. NI.TA. - Shuib

2019-02-15 22:32

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@agussalimadam Hahahahahaha mungkin lah

2019-02-15 22:30

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@harihaysrun__ Hahahahahaha kan

2019-02-15 22:29

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@Azriiiiiiii Try kissasian

2019-02-15 22:29

gatto :v _meg4t

i hate waiting

RT @Mohamadzulhami2: Aku harap ada lah sambungan untuk movie Along with the gods the last 49 days ni

2019-02-15 22:27

Ⓘ Ⓐⓜ Ⓜⓘⓩⓐⓝ 💯 Mohamadzulhami2

💓 ✨🌟✨
👩 ✨ 🍬 ✨
👚👉 🍬🍰🍡
🍡🍥🍬🎂🍧 💗
so sweet!!

@Azriiiiiiii Unstoppable

2019-02-15 22:27

sis jhhzyh

.

RT @Mohamadzulhami2: " kalau orang tanya kau , kau sayang dia lagi ke tak.

and kau jawab "tak" padahal deep inside your heart still sayang…

2019-02-15 22:23