Tweets at Tornaľa, Revúca District, Banská Bystrica Region around 10km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Tornaľa, Revúca District, Banská Bystrica Region 10km.


Search Results

huscenaa theclingyhusnaa

@AjiPerlukanAwak @mohdamirin_ HAHAAHHA

2018-08-22 11:35

huscenaa theclingyhusnaa

Matilanak kau kena tanggung malu ada awek mcm aku ni 😂😂😂

2018-08-22 10:46

huscenaa theclingyhusnaa

Mcm bodoh dak alep dengau aku dengkur malam tadi HAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHHAHAHHHAHAHA

2018-08-22 10:46

huscenaa theclingyhusnaa

@mohdamirin_ @AjiPerlukanAwak Kata (perempuan) tapi kenapa carut2 ni em. Tak. Manis la gini HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

2018-08-22 00:02

huscenaa theclingyhusnaa

"aku tak tahan sakit" 😌😌😌 kau kena terima ') jangan mcm ni weh

2018-08-21 22:37

huscenaa theclingyhusnaa

Damn cute naddy dgn epul ni aduh 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

2018-08-21 14:51

huscenaa theclingyhusnaa

Babi nk nangis sial

2018-08-20 16:31

huscenaa theclingyhusnaa

Spe tak bengang sial kena sidai 3 jam kat tbs ni anjing tol

2018-08-20 16:28

huscenaa theclingyhusnaa

Ala aku tak bole tahan sial 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2018-08-19 18:30

huscenaa theclingyhusnaa

Masuk air sial ajipo ni 😂😂😂😂😂😂😂

2018-08-19 18:26

huscenaa theclingyhusnaa

"Nak kencing singgah, tak nak bla" 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2018-08-19 18:26

huscenaa theclingyhusnaa

Tapi esok nk pegi mana je sia '))

2018-08-19 17:38

huscenaa theclingyhusnaa

Esok teman membe dating HEHEHHEHE

2018-08-19 17:03

huscenaa theclingyhusnaa

Kalini aku mahalkan diri aku

2018-08-19 13:43

huscenaa theclingyhusnaa

Sekarang ni spe yang cari hal duh ')

2018-08-19 12:29

huscenaa theclingyhusnaa

Dulu beria marah2 aku sbb libatkan masalah dgn org lain. Even membe kau sendiri

2018-08-19 12:28

huscenaa theclingyhusnaa

Manusia ni bukan bole percaya sngt 😊

2018-08-19 12:28

huscenaa theclingyhusnaa

Sial2 aku pun aku jarang la cite masalah dkt org 😊

2018-08-19 12:27

huscenaa theclingyhusnaa

Aku cuba nk settlekan prob semua dgn kau. Tapi kau dah cari org lain dulu. And im fine 😊

2018-08-19 12:27

huscenaa theclingyhusnaa

Totally done 😊

2018-08-19 12:25

huscenaa theclingyhusnaa

Time time gini la crush time sekolah rendah nk cht 😂😂😂😂😂😂😂

2018-08-19 01:32

huscenaa theclingyhusnaa

Nak lari rumah bole tak

2018-08-19 00:40

huscenaa theclingyhusnaa

"Husna sayang" "Hi cantik" "Selamat malam gebu saya" damn make me kerai af do 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

2018-08-19 00:35

huscenaa theclingyhusnaa

"sayang cantik ❤" damn i miss

2018-08-18 19:58

huscenaa theclingyhusnaa

Betul ke nk dtg ni HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

2018-08-18 15:11

huscenaa theclingyhusnaa

Tapi kalau ganu hm bermarhalah2 tak terkira

2018-08-16 04:37

huscenaa theclingyhusnaa

Kalau skrg aku bole terima lagi sbb jaraknya sejengkal je

2018-08-16 04:37

huscenaa theclingyhusnaa

Jarang jumpaaaaaaaaaaaaaaa

2018-08-16 04:36

huscenaa theclingyhusnaa

Mana bole do tak jumpa

2018-08-16 04:36

huscenaa theclingyhusnaa

Kalau dia smbung srs kalini baru aku rasa ldr

2018-08-16 04:36

huscenaa theclingyhusnaa

Idk why. Even tu future dia tapi srs tak sanggup

2018-08-16 04:36

huscenaa theclingyhusnaa

Berat hati nak bagi dia smbung belaja kat teganu senanya

2018-08-16 04:35

huscenaa theclingyhusnaa

@Rasyyad97 Aduh ada point pulekkkk hahaha okok tenkiu boss

2018-08-16 02:46

huscenaa theclingyhusnaa

@Rasyyad97 HAHAHA inshallah tak. Rate pls

2018-08-16 02:44

huscenaa theclingyhusnaa

@Rasyyad97 Tu ah tgok trailer dia pun mcm gempak HAHAHA 😂

2018-08-16 02:43

huscenaa theclingyhusnaa

Best tak

2018-08-16 02:38

huscenaa theclingyhusnaa

Dah tak tu thts mean tak la. Pahal susah nk caya

2018-08-16 02:30

huscenaa theclingyhusnaa

Pantang tuk kalau kena cakap banyak kali ni

2018-08-16 02:29

huscenaa theclingyhusnaa

"Seems like youre not happy anymore with me. I mintak maaf. Tertidur malam tadi. Penat drive. Lagipun game awal. As…

2018-08-15 20:12

huscenaa theclingyhusnaa

H2Y 😇

2018-08-15 15:43

huscenaa theclingyhusnaa

HAHHAHAHHAHAHAHAH LAGI SEKALI

2018-08-14 16:36

huscenaa theclingyhusnaa

@amrasbr Let him be ~

2018-08-13 21:25

huscenaa theclingyhusnaa

Enough!

2018-08-13 20:23

huscenaa theclingyhusnaa

Sampai stu tahap muhaimin kena mengalah dgn kau sbb kau nk sangat jaga aku. Dia hormat relay aku yang nak cecah 2 tahun dah.

2018-08-13 20:22

huscenaa theclingyhusnaa

Atlast you broke it. Kau tarik aku dgn janji penyesalan kau. Kau janji dgn aku macam2 nk layan aku leklok. Tak nak…

2018-08-13 20:21

huscenaa theclingyhusnaa

Haritu beria fight dgn muhaimin sbb nk jaga aku

2018-08-13 20:20

huscenaa theclingyhusnaa

Padahal still in the same

2018-08-13 20:19

huscenaa theclingyhusnaa

Aku ingat dia dh berubah

2018-08-13 20:19

huscenaa theclingyhusnaa

Sanggup lepaskan muhaimin

2018-08-13 20:18

huscenaa theclingyhusnaa

Tapi takpe. Aku ckp dkt diri aku "aku harap kalini aku tak silap langkah lagi"

2018-08-13 20:18

huscenaa theclingyhusnaa

Berat sangat. Sampai aku anggap diri aku ni bodoh sbb pilih untuk pergi kat dia balik

2018-08-13 20:17

huscenaa theclingyhusnaa

Even berat aku nk terima semua benda ni balik

2018-08-13 20:17

huscenaa theclingyhusnaa

Dia tak tahu serik aku tak hilang lagi

2018-08-13 20:17

huscenaa theclingyhusnaa

End up jadi mcm ni. Kau tetap tak berubah

2018-08-13 20:12

huscenaa theclingyhusnaa

Kau buat aku pergi dekat kau balik dgn janji manis2 kau

2018-08-13 20:12

huscenaa theclingyhusnaa

Kau tarik perhatian aku dgn janji penyesalan kau

2018-08-13 20:12

huscenaa theclingyhusnaa

Sampai sini je

2018-08-13 20:12

huscenaa theclingyhusnaa

Cukup ah. Kalini je

2018-08-13 20:11

huscenaa theclingyhusnaa

Aku dh penat ah asik kena tipu je

2018-08-13 20:11

huscenaa theclingyhusnaa

Dah la

2018-08-13 20:11

huscenaa theclingyhusnaa

Unicorn bae 🦄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

2018-08-13 13:48

huscenaa theclingyhusnaa

Kalau tak bole go on bagitahu je. Aku tak nak la kau buat2 layan aku

2018-08-12 17:44