Tweets at Koltsevoye, Dalnerechenskiy rayon, Primorskiy kray around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Koltsevoye, Dalnerechenskiy rayon, Primorskiy kray 30km.


Search Results

ᴴᵃⁿᶻ hanzcortezz

ʙɪꜱʜ ᴛʜᴀᴛ'ꜱ 𝗹𝗶𝗳𝗲.
⚡¹⁶

@IngridChuchay @ryliepogi Kailan ba?

2019-08-19 01:24

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Hurmmm

2019-08-19 00:49

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Nak kena g hospital ke x esok?

2019-08-19 00:49

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Terima kasih ya YaALLAH

2019-08-18 20:29

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

it is also small like my brain

2019-08-18 17:44

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

my room is a fukin mess like my brain

2019-08-18 17:39

ᴴᵃⁿᶻ hanzcortezz

ʙɪꜱʜ ᴛʜᴀᴛ'ꜱ 𝗹𝗶𝗳𝗲.
⚡¹⁶

@isabeIaIazo Ayos kase yan

2019-08-18 13:13

ᴴᵃⁿᶻ hanzcortezz

ʙɪꜱʜ ᴛʜᴀᴛ'ꜱ 𝗹𝗶𝗳𝗲.
⚡¹⁶

@isabeIaIazo lakas ng trip mo. Oyos na ba???

2019-08-18 13:12

ᴴᵃⁿᶻ hanzcortezz

ʙɪꜱʜ ᴛʜᴀᴛ'ꜱ 𝗹𝗶𝗳𝗲.
⚡¹⁶

Lakas ng trip neto

2019-08-18 13:08

Ильич ilyaIIIa

Я

В лицо одно,а за спиной ты хуйло

2019-08-18 09:42

ᴴᵃⁿᶻ hanzcortezz

ʙɪꜱʜ ᴛʜᴀᴛ'ꜱ 𝗹𝗶𝗳𝗲.
⚡¹⁶

E science at precal kailan kali

2019-08-17 22:49

ᴴᵃⁿᶻ hanzcortezz

ʙɪꜱʜ ᴛʜᴀᴛ'ꜱ 𝗹𝗶𝗳𝗲.
⚡¹⁶

Buti nareview ko oral com kahit papaano

2019-08-17 22:49

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Sesungguhnye hamba mu xkuat

2019-08-17 22:02

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

@ecc3ntriic do it in 2 years, so you’ll have to get married at 12

2019-08-17 21:01

Den4ick denisgrigorchuk

The Money Team💵💸

Это реально

2019-08-17 19:55

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

guys, go ahead and watch carchngsg’s ig story

2019-08-17 19:02

ᴴᵃⁿᶻ hanzcortezz

ʙɪꜱʜ ᴛʜᴀᴛ'ꜱ 𝗹𝗶𝗳𝗲.
⚡¹⁶

RT @hanzcortezz: Hirap magreview kapag ayaw mo naman talaga magreview

2019-08-17 15:42

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

UP AHEAD IN THE DISTANCE, I SAW A SHIMMERING LIGHT, MY HEAD GREW HEAVY AND MY SIGHT GREW DIM

2019-08-17 15:20

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

omg im feeling worthless ha

2019-08-17 15:18

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

ok i am patrick

2019-08-17 13:16

syamimi sqsssd

tears sky

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-17 09:34

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Sapa ada tahu ustaz boleh ikhtiar buang santau

2019-08-17 01:05

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

@nurlfana Suruh dengor molek kkgi ikut cara dia

2019-08-17 01:04

batrisyia butterlsya

feels different

2019-08-16 23:52

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Bosan segala bosan

2019-08-16 23:30

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

@nurlfana Ohh patut lahhh

2019-08-16 23:25

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Ya ALLAH, sembuhkan lah penyakit ni

2019-08-16 23:25

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Batuk apa macam ni sampai muntah habis 🤮

2019-08-16 22:51

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

3jam tanpa henti

2019-08-16 22:51

q qasrinaamohd

eh sial lah

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 22:40

𝓢𝓮𝓵𝓯𝓲𝓻𝓪 𝓡𝓸𝓼𝓮 dlastmaleficent

Pinjam 5 saat awak LIKE page link dibawah untuk fyp i sem ni. Thank you, semoga dimurahkan rezeki 🥰

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 22:33

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

@nurlfana Xpela mu makan lah? Bakpe mk teh xblk?

2019-08-16 22:23

nurulintan BintiSerin

Beauty is less important than quality.

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 21:53

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

@spider_syirah AHAHAHAHAHAHHAHAJA

2019-08-16 20:55

& zatiazhar

menemukan, tapi tak ditakdirkan

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 19:50

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Tekak nk mkan ubi kayu

2019-08-16 18:51

fleur hoshieiz

im sad // eizrin

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 18:29

hira 🕯 favhira

im dat gamma ray that will travel straight into ur heart

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 18:29

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

teringat haziq nye “kaki jelly” AHAHAHAHAHAHAHAH

2019-08-16 18:17

batrisyia butterlsya

@adilaheiisha 👻

2019-08-16 18:16

schön ♡ awliyasaad

busy and ilovemyself 💕

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 18:00

batrisyia butterlsya

you are out of my league, leave

2019-08-16 15:07

anis ‎ anisnabiilah_

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-16 14:42

batrisyia butterlsya

i don’t interact with you, a dumb fuck

2019-08-16 13:52

batrisyia butterlsya

@amirulee3 original takpe

2019-08-16 13:03

batrisyia butterlsya

@cheminahsayang ya Allah sedapnya

2019-08-16 13:02

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Waktu sangat2 pantas

2019-08-16 13:01

batrisyia butterlsya

would u date:

1. why not 🤪
2. a big no
3. HELL NO
4. no no no
5. i dont think so
6. thank you, next
7. yes hehe
8…

2019-08-16 13:01

𝑟𝑒𝑛 🎈 renjitsuy

ko nak aq letak apa

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 12:25

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

@ecc3ntriic feed a balance amount of vegetables and proteins

2019-08-16 10:52

Valkyrie🗡 __wynna

take the risk or lose the chance

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 10:21

lolita wanienordiana

19✨

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-16 09:16

Den4ick denisgrigorchuk

The Money Team💵💸

Хорошая работа, Олег

2019-08-16 08:46

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Cukup la derita kau beri

2019-08-16 07:18

Dib4 wellodibs

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 03:06

siti bilang khan khaifatty

单身
20. Bibir tak sihat.

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 01:57

jacob ridzwannradzi

get busy living or get busy dying

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 01:28

anouruweretrouble anourgembira

memerlukan perhatian dan kasih sayang

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-16 00:44

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Dok puas g ke mu nok seksa aku syaitan???

2019-08-16 00:40

𝙢𝙞𝙣𝙙𝙛𝙘𝙠 ♡ _lilyelliassya

currently : love ? say no more 🏑

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-15 23:45

drop unsupportive friends boostteee

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 23:34

ق qstnarazak

stan for myself

@kacangletgo saya suka laki dimple jadi saya rasa best hehe

2019-08-15 23:22

ق qstnarazak

stan for myself

@ainjwrazali ops tershow off minat pulak

2019-08-15 23:07

ق qstnarazak

stan for myself

@ainaawafaa_ Salam geng , kita date malam jela

2019-08-15 22:50

ق qstnarazak

stan for myself

tuan danial tuan danial tuan danial kiutttt

2019-08-15 22:38

ق qstnarazak

stan for myself

kiutla orang ada dimple huaaaa

2019-08-15 22:37

Александра gc_izc

2019-08-15 21:30

🍂 callmexaii

💜👑

RT @butterlsya: @sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-15 21:22

potter⚡ ezzt_y

so here I am

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 21:19

ᴴᵃⁿᶻ hanzcortezz

ʙɪꜱʜ ᴛʜᴀᴛ'ꜱ 𝗹𝗶𝗳𝗲.
⚡¹⁶

Kape lang kalaban ng antok kaya matutulog na lang ako

2019-08-15 21:09

ق qstnarazak

stan for myself

salam esok ada kelas , pagi sabtu kelas petang tuisyen yeah

2019-08-15 20:21

#SQUAREUP _kwantwothree_

Instagram📸: @_kwantwothree_

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 20:20

ق qstnarazak

stan for myself

@ainaawafaa_ macam biasa la awak

2019-08-15 20:18

batrisyia butterlsya

@sunfloweremy color rambut dah la dah memang hodoh

2019-08-15 20:02

batrisyia butterlsya

@tyranour 📍

2019-08-15 20:00

мауби MAYBU_fuk

Young artist. Fan AkK @lana28245349 and @BTS_twt Go 👉 э

Ухуху чил

2019-08-15 19:32

мауби MAYBU_fuk

Young artist. Fan AkK @lana28245349 and @BTS_twt Go 👉 э

))) мне сказали это доделать бля

2019-08-15 19:26

Nabil Khairul Nabsters13

Giving reality checks since 1999.

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 18:56

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Ada org terasa wei

2019-08-15 18:06

sa lisasofea_

semoga Nuralisa Sofea mendapat 10A SPM 2019 Aamiin Ya Rabbal Alamin

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 17:59

ق qstnarazak

stan for myself

@ainaawafaa_ esok saya free

2019-08-15 16:37

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Xakan bahagia manusia yang hati hitam, busuk, penuh hasad dengki

2019-08-15 16:24

Sher SherleezaAlias

98' // LAr KAED IIUM💋

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 16:18

ق qstnarazak

stan for myself

@syazwinoo Thankyou! Same goes to you <3

2019-08-15 15:51

sa'🐰 annisa_zk

CARAMEL MACCHIATO IS BAE
💜💜💜

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 15:21

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

3minggu dah

2019-08-15 14:07

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Mmg kena pantang lagi lah jawabnye

2019-08-15 14:06

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Sedap lah bau cempedak goreng

2019-08-15 14:06

NANA e_aqrh

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 14:01

Pieqaaa anafqhnsri

hail cheeseburgers &pizzas 🍕🍔

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 12:42

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Mata makin rabun ni, huruf lain bace lain 🤦🏻‍♀️

2019-08-15 12:23

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Cancel sume jemputan

2019-08-15 11:46

아이나 . aina_afiqah1

an extraordinary girl ,
abdlrzk ❤️

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 10:32

heh heh51808086

hi, i love my queen | you're smiling and it's something i like on your face yea it suits you

had the chance to play vitas 7th element but nooooo

2019-08-15 10:18

nsaahmd

meissa's girl

RT @qstnarazak: ikea date <3

2019-08-15 09:14

batrisyia butterlsya

@amyraliyana4 cantiknya!!

2019-08-15 08:56

🌙 munanailatul1

If u cant laugh fr the same joke, why cry fr the same person💋

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 03:33

meka mekagyt

Im gonna make it happen 🙌

RT @butterlsya: upsr tak dapat straight a, pt3 tak dapat straight a, spm tak dapat straight a, foundation for a year pun i tak pernah dapat…

2019-08-15 01:27

ق qstnarazak

stan for myself

@manchillek Date diri sendiri je

2019-08-15 01:08

nr SAUDAH nrsaudah

|assalamualaikum|

Betol2 dok larat

2019-08-15 01:07