Tweets at Aceh Jaya, Aceh around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Aceh Jaya, Aceh 30km.


Search Results

Tommy Daniels tommydaniels54

Hi I'm an adult who lives miles away from you but you'll probably still mention me because you just can't get over how better than you I am

@geeg1912 It's Conor Phillips he's grim

2018-10-15 23:57

Tommy Daniels tommydaniels54

Hi I'm an adult who lives miles away from you but you'll probably still mention me because you just can't get over how better than you I am

@geeg1912

2018-10-15 23:54

Ili ilialiaaa

🧖🏽‍♀️

Ha ah bcs its just happen, naturally

2018-10-15 23:44

Irfan Syahputra Irfan_Gayo

Selalu ingin menjadi jati diri Saya sendiri dan berguna bagi orang lain, terutama untuk kedua orang tua Saya.

@notgoodliar1 @BKNgoid Sudah mas, sudah bisa. Pertama tadi pake Chrome dekstop gak bisa. Terus pake Chrome mobile b…

2018-10-15 23:39

HR Coffee Takengon Hmidiwien

plez like this page

Hrg premium tdk naik
Tapi selalu tdk tersedia
Horeeeee....😀

2018-10-15 23:35

Sunroses allabellaaaa

Honour to the end ✨

@shuhailasalim Hamboi hamboi hamboiiii 😝😝😝😝😝

2018-10-15 23:35

Kapt Helmy_kapten

Its un

uish time ak nk tidoq ni la line nk down pun.badi apa weh cmni hari hari

2018-10-15 23:34

Kapt Helmy_kapten

Its un

@yeahitsun 🤪

2018-10-15 23:15

Harry Yoesra harry_yoesra

Liverpool

@ArdyBuddy @BKNgoid Anjay..

2018-10-15 23:01

yoga syahputra yogasyahputra5

Aku lagi main FINAL FANTASY AWAKENING lho, gabungan main yukz!

2018-10-15 23:00

Tommy Daniels tommydaniels54

Hi I'm an adult who lives miles away from you but you'll probably still mention me because you just can't get over how better than you I am

@ConorPhillips14

2018-10-15 22:32

Tommy Daniels tommydaniels54

Hi I'm an adult who lives miles away from you but you'll probably still mention me because you just can't get over how better than you I am

just been informed you sucked conor off about 4 times? can confirm or no? @geeg1912

2018-10-15 22:32

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

entah mengapa rasa sayang padamu. dengan kejujuranmu membuatku merindu, oh kekasih

2018-10-15 22:31

Tommy Daniels tommydaniels54

Hi I'm an adult who lives miles away from you but you'll probably still mention me because you just can't get over how better than you I am

@MickyyCee @ConorPhillips14 @Cyranek not where it counts #tinydickgang

2018-10-15 22:31

Tommy Daniels tommydaniels54

Hi I'm an adult who lives miles away from you but you'll probably still mention me because you just can't get over how better than you I am

conor phillips likes kale

2018-10-15 22:30

Honey Bunny FydaUmairah

superman's girlfriend

Bulu merajuk ..... Fine!?!...ingt kakak nk pujuk,

2018-10-15 22:26

Irfan Syahputra Irfan_Gayo

Selalu ingin menjadi jati diri Saya sendiri dan berguna bagi orang lain, terutama untuk kedua orang tua Saya.

@notgoodliar1 @BKNgoid Kalo cek2 yang lain lancar, tapi cetak kedua kartu itu gak bisa.

2018-10-15 22:26

Honey Bunny FydaUmairah

superman's girlfriend

Bosannyaaa.....nak tgk drama korea...tapi drama apa yg best lani...?

2018-10-15 22:24

Amiiiirrrrul Hafizzzz💤💤 amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

@mirulroslii Aiyaaa lama bonar buat resume. Sebulan tuuu hahahahaa

2018-10-15 22:17

Irfan Syahputra Irfan_Gayo

Selalu ingin menjadi jati diri Saya sendiri dan berguna bagi orang lain, terutama untuk kedua orang tua Saya.

@BKNgoid Min, tidak bisa cetak ulang KARTU INFORMASI AKUN sama KARTU PENDAFTARAN SSCN 2018. Tolong diperbaiki min.…

2018-10-15 22:15

NSy nfsunny_1203

Kim Jaejoong fan since 2007 ~ already one decade with u Bornfreeonekiss ^^

Jaejoong Always Cool 😎

2018-10-15 22:08

Amiiiirrrrul Hafizzzz💤💤 amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

@mirulroslii Kalau aku tanya agak agak jadi apa pulak?

2018-10-15 22:08

Amiiiirrrrul Hafizzzz💤💤 amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

Apa ni sebenarnya?!

2018-10-15 22:07

Amiiiirrrrul Hafizzzz💤💤 amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

@mirulroslii Macam tau ja apa tuuu hehee

2018-10-15 22:07

Kapt Helmy_kapten

Its un

@yeahitsun rhsiaa

2018-10-15 22:04

captainsven_

23 , Sabahan celup sebab lahir je kat sabah.

@LynIzyan amboi , ni mesti nak asah balik skill tu tapi takde mangsa . hahaha

2018-10-15 21:57

Nabilizaazroslee nabilizaaz13

🇲🇾 fsr
| Jangan jadi murah, nampak dirty |

@ummiizzati Sendu nya hidup. Hahahahahahaha

2018-10-15 21:52

captainsven_

23 , Sabahan celup sebab lahir je kat sabah.

@LynIzyan Hahahaha awat nak p tibai ke macam mana ? 🤣

2018-10-15 21:52

Tommy Daniels tommydaniels54

Hi I'm an adult who lives miles away from you but you'll probably still mention me because you just can't get over how better than you I am

@UCanCall_MeAl goth

2018-10-15 21:49

tila SyafiqahAthilah

q

RT @captainsven_: Buat2 okay jelah . Malas nak tunjuk sgt rasa kecewa ni . Bukan ada yg nak amik tahu pun 😅

2018-10-15 21:47

captainsven_

23 , Sabahan celup sebab lahir je kat sabah.

Buat2 okay jelah . Malas nak tunjuk sgt rasa kecewa ni . Bukan ada yg nak amik tahu pun 😅

2018-10-15 21:45

W wahidahzh

AOR

Still dekat opis ni tak lawak OK

2018-10-15 21:36

she _skybiru

🥀 nobody care

Introverts are often not very talkative, but “writative”. We love the written word.

2018-10-15 21:07

TaqimAnakniuranggayo taqimmunemahtua

Gadak burung bio ^_^

Ike nge kona pangking ge gere tebuh sanah pe ne.
Oya Baro rasa

2018-10-15 21:04

Monica Sari Rimas wancha_

kardiwansyah :*

Yhaaaaa
Perjuangan yang akan di perjuangkan.
Blussss

2018-10-15 20:51

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

suka :') tapi lelaki kalau kita dah bye, dia pun laju ja bye

2018-10-15 20:49

Honey Bunny FydaUmairah

superman's girlfriend

Acano gayo pun ehhh...aku totap tak suko si eunbi.... Adehhhhh

2018-10-15 20:49

Fahminho fahmifadzl

@aliahkassim garang |#KTBFFH

Kita tgk dulu dalam lima tahun ni mcm mana. Kalau teruk kita guling apa susah kita berkuasa maa

2018-10-15 20:38

TaqimAnakniuranggayo taqimmunemahtua

Gadak burung bio ^_^

Ketika wong deso bertanya, buat apa kita memilih & dipilih
Dampak apa yang timbul jikalau kita tetap seperti ini

Ada pertanyaan?

2018-10-15 20:26

TaqimAnakniuranggayo taqimmunemahtua

Gadak burung bio ^_^

Tanpa pendidikan, seseorang masih bisa sukses, namun tanpa belajar, seseorang mustahil dapat meraih kesuksesan.

Ya…

2018-10-15 20:20

Yandi Satria YandiSatria6

Lagu2 saleem iklim sangat menyentuh kalbu sampai mata ini berkacakaca...

2018-10-15 20:19

Ashaari Mohd_Ashaari

لا إله إلا الله محمد رسول الله

@muhdazrirazin @aly4zmn Takyah lah bo. Nanti kau kecewa 😂

2018-10-15 20:09

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

takpala dah dia tak sudi nak berkawan.

2018-10-15 20:07

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

tapi, nak buat cenna, aku kalau dah selesa dgn someone tu, aku nak dia ja :(

2018-10-15 20:07

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

hmm mesti dia rasa aku ni beban untuk dia. everyday whatsapp mesti dia rimaih

2018-10-15 20:07

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

hai. takmau tegoq ka? takmau pujuk ka?

2018-10-15 20:06

Kapt Helmy_kapten

Its un

reja hang dok bebai ja.tba tba dok cri pasai.nsib ak jenih mlaih ckp byk.mlaih nk gadoh sb bnda bodo.ckp stgy mrah nk tengking la ap la.

2018-10-15 19:26

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

Belajag dlu x pakai otak mcmni

2018-10-15 18:55

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

Makin lama makin banyak pakai otak eh

2018-10-15 18:55

Fahminho fahmifadzl

@aliahkassim garang |#KTBFFH

@farahfdzil Aku hbeh mengaji tahun depan so tahun depan lah noh

2018-10-15 18:42

Fahminho fahmifadzl

@aliahkassim garang |#KTBFFH

@farahfdzil Aku kawin dulu pastu bru belanja hg

2018-10-15 18:38

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

sakit hati.

2018-10-15 18:27

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

takmau dah kenai dengan sapa sapa dah

2018-10-15 18:27

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

dahla benci dengan semua orang.

2018-10-15 18:27

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

hm.

2018-10-15 18:26

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

meluat :(

2018-10-15 18:26

IG: @GoeboexCoffee GoeboexCoffee

“Everyday is holiday, it’s coffee time” Est 26012006 Open Daily 14.00 - 01.30 telp : 088802803960 pin bb : 5FCC7420 cp futsal : 089507440441

Sebuah perjalanan yg akan selalu membuat kami rindu dan bahagia.. tentang alam, kopi, dedikasi dan kehangatan kelua…

2018-10-15 18:22

Novita OyadileBenshu NovitaBenshu

Married to @Dmazindra since 18 Juli 2016

Hari pertama untuk 5 hari hebat kedepan..
#kepemimpinanperempuandalamkoperasifairtradekopigayo
#genderequality…

2018-10-15 18:15

Fahminho fahmifadzl

@aliahkassim garang |#KTBFFH

@farahfdzil Tu noh bek aku kawin kan

2018-10-15 18:09

Vincentsio Situmeang VincentsioS

DAMAI ITU INDAH,

Ingat saat kalian bergabung dengan Twitter? Saya ingat! #HariJadiTwitterSaya

2018-10-15 18:04

Ashaari Mohd_Ashaari

لا إله إلا الله محمد رسول الله

@muhdazrirazin @rabieaunie Gaduh lah korang dua ye. Aku tak masuk campur

2018-10-15 18:00

Atikah Mansor atikatun

Everyone won't listen so here I am tweeting shit

@azreenfarin @atiqahasma Hahahahah hang jangan dok curi kulit ayam aku dah lepasni

2018-10-15 17:59

Ashaari Mohd_Ashaari

لا إله إلا الله محمد رسول الله

@muhdazrirazin @rabieaunie Hahahahahaha oh baru nak cerita eh

2018-10-15 17:53

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

@syeiraCapri Ahah tp xpalah. Dia ada minat dia. Aku ada minat aku. Hehe

2018-10-15 17:51

Kapt Helmy_kapten

Its un

@jojotalib @_wnamhz opssss terkenang wan lalu dia sendu di bucu tilam

2018-10-15 17:42

Fahminho fahmifadzl

@aliahkassim garang |#KTBFFH

Grrrrrrereeeerrrrree

2018-10-15 17:36

aliaaa.im aliaaa_im

Happiness comes when you find Allah👣

RT @athirahhmoktar: 😊💯

2018-10-15 17:25

Qeebtuai NaqeebDinie

snake lover
mj lover
exotic lover

420

2018-10-15 17:21

Humas Bener Meriah humasbmbm

.

2018-10-15 16:12

Pika 🌸 Pikamiraaa

hey, wasap

hmmm :'(

2018-10-15 16:02

Pakwin Pratama Rizki pakwin_sikembar

HalaMadrid | Hidup Senang,Banyak Sabar,Istri cantik,Mertua Kaya,Mati masuk surga. . .

Kadang kita pengen cepat. Tapi ada aja yg menghalangi :’(((

2018-10-15 15:58

Fahminho fahmifadzl

@aliahkassim garang |#KTBFFH

@MamatDinzz @FauzAnuar95 Hp copy ori jenama apple processor android

2018-10-15 15:51

Ashaari Mohd_Ashaari

لا إله إلا الله محمد رسول الله

@nsyfnsznl Hahahahahaha takde apa lah. Shaari gurau je lah 😂😂😂

2018-10-15 15:49

Ashaari Mohd_Ashaari

لا إله إلا الله محمد رسول الله

@nsyfnsznl Haha takde apa. Btw well done pinat 👏🏼

2018-10-15 15:45

Ryhan ann_ryhan

Tlong laa ak Ya Allah 😭

2018-10-15 15:16

Ashaari Mohd_Ashaari

لا إله إلا الله محمد رسول الله

@nsyfnsznl Check balik muka pinat 😂

2018-10-15 15:15

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

@syeiraCapri X weh. Aku just amik dia balik sebab takot tidog situ ja lah.

2018-10-15 15:14

syara syarafinasabri

ig: nursyraa_

Bodo la syarafina, bila nk move on?... Halah halah

2018-10-15 14:47

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

@syeiraCapri Aha concert winner skrg dia dh mcm loser hahah

2018-10-15 14:47

Honey Bunny FydaUmairah

superman's girlfriend

Bukan roti ka..dekat kedah Suma jenis kasut adalah kasut....mahupun slipa yg dah putuih tali pun tetap kasut ... Se…

2018-10-15 14:46

syara syarafinasabri

ig: nursyraa_

Sakit weh tngok kau bersama org lain 😔

2018-10-15 14:46

Adzfar AdzfarDaniell

quotes are the way for me to tell something.

insta: adzfardaniell

💥💥PROMO‼️PROMO‼️
JAM TRENDING‼️JAM MURAH‼️
Cepattttt....Selagi stock masih adaaa‼️‼️‼️‼️
🎊 Jam Tangan Adidas Digita…

2018-10-15 14:45

Adzfar AdzfarDaniell

quotes are the way for me to tell something.

insta: adzfardaniell

💥💥 PROMO‼️PROMO‼️
JAM TRENDING‼️JAM MURAH‼️
Cepattttt....Selagi stock masih adaaa ‼️‼️‼️‼️

🎊 Jam Tangan Adidas…

2018-10-15 14:43

Adzfar AdzfarDaniell

quotes are the way for me to tell something.

insta: adzfardaniell

💥💥PROMO‼️PROMO‼️
JAM TRENDING‼️JAM MURAH‼️
Cepattttt....Selagi stock masih adaaa‼️‼️‼️‼️

🎊 Jam Tangan Adidas Digit…

2018-10-15 14:40

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

X sangka lepas concert atip jadi seteruk ni. Semalam dia manusia paling bahagia

2018-10-15 14:40

Adzfar AdzfarDaniell

quotes are the way for me to tell something.

insta: adzfardaniell

💥💥PROMO‼️PROMO‼️
JAM TRENDING‼️JAM MURAH‼️
Cepattttt....Selagi stock masih adaaa‼️‼️‼️‼️

🎊 Jam Tangan Adidas Digit…

2018-10-15 14:39

Adzfar AdzfarDaniell

quotes are the way for me to tell something.

insta: adzfardaniell

💥💥PROMO‼️PROMO‼️
JAM TRENDING‼️JAM MURAH‼️
Cepattttt....Selagi stock masih adaaa‼️‼️‼️‼️

🎊 Jam Tangan Adidas Digit…

2018-10-15 14:39

MAROON COFFEE OrangGayo

Good Coffee is a Pleasure and Good Friends are a Treasure. [Sahabat adalah Pemenuhan Kebutuhan Jiwa] .WhatsApp: +6282165081277 Order Kopi Arabika Gayo

Indonesia tanah airku
Tanah tumpah darahku

Tanah sewa, air harus beli
Jadi yang mananya punyaku?! 😀
#ngopi…

2018-10-15 14:17

Tyana Tyana25396264

BTSXARMY❣️❤️🇰🇷
INDOMY❤️🇮🇩🇰🇷
Indonesian🇮🇩
저를 더 멀리 따라 오세요🤗🤗

trying to get up for that
💜

2018-10-15 13:53

NoffrizaL ZȺiM noffri

Tetap fokus.., dan cari AIM yang tepat #NZ_Junior || scooter nations || NAD || Insta Id : noffrizalzaim

2018-10-15 13:17