Tweets at Shibirghan, Jowzjan around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Shibirghan, Jowzjan 30km.


Search Results

YunnZainal yxnnzainal

22!

@Axnamohd @nrnhusnina bb nape

2019-02-24 01:31

YunnZainal yxnnzainal

22!

@zakwanjockey hahaha otak dia sesurpris. okay jangan jadi lidi sudah

2019-02-23 23:24

YunnZainal yxnnzainal

22!

@rehanrosli thank you raihan!!! πŸ˜ŠπŸ’•πŸ’•

2019-02-23 20:07

YunnZainal yxnnzainal

22!

@bloomsyaz ikr tak boleh nak bahaskan jawapan tu hahahaha

2019-02-23 18:37

YunnZainal yxnnzainal

22!

kalau i buat, adakah ini kira dosa bersama orang orang yg vote for seludup ni

2019-02-23 18:36

YunnZainal yxnnzainal

22!

@bloomsyaz dah bagi alasan nak main buat isi masa lapang and hilangkan stress. mama cakap 'kalau banyak masa ke str…

2019-02-23 18:35

YunnZainal yxnnzainal

22!

last semester, my mum didnt allow me to bring my guitar balik shah alam, tapi i suka main guitar petang2 hilangkan…

2019-02-23 17:59

YunnZainal yxnnzainal

22!

@Nadiasuznan aaaaaaa thank you pretty! amiin! πŸ˜ŠπŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

2019-02-23 15:47

YunnZainal yxnnzainal

22!

@ammarafiqah heee thank you ammar!!!! πŸ˜ŠπŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

2019-02-23 14:07

YunnZainal yxnnzainal

22!

@SyiraSuhaimy thank you syiraa! πŸ˜ŠπŸ’•

2019-02-23 14:06

YunnZainal yxnnzainal

22!

@affiqahshmlnzm ehe hahahaha jumpa nanti fiqa!

2019-02-23 12:16

YunnZainal yxnnzainal

22!

@geesahr hehe thank you gee i love you too! πŸ’•

2019-02-23 12:08

YunnZainal yxnnzainal

22!

heeee malu lah orang cantik puji kitaaa thanks fiqaaa! πŸ˜ŠπŸ’•πŸ’•πŸ’•

2019-02-23 11:49

YunnZainal yxnnzainal

22!

@bloomsyaz hahahahha thanks erinnnn!!! jumpa lusa!!! hehehe

2019-02-23 11:45

YunnZainal yxnnzainal

22!

awhhh thank you erinn! but harini lahh belum belated lagi heheheh. thank you! πŸ˜ŠπŸ’•πŸ’•

2019-02-23 11:36

YunnZainal yxnnzainal

22!

@aniqqasyraf @tengku_haikal thanks aniq 😊

2019-02-23 11:10

YunnZainal yxnnzainal

22!

hehe maceh piqanorrr πŸ˜˜πŸ’•

2019-02-23 10:53

YunnZainal yxnnzainal

22!

@SyiraSuhaimy @geesahr no one can replace you syira!

2019-02-23 09:48

YunnZainal yxnnzainal

22!

@kattherinely thank you addd!!!! πŸ˜ŠπŸ’•πŸ’•πŸ’•

2019-02-23 09:34

YunnZainal yxnnzainal

22!

@tengku_haikal okay saya tunggu!

2019-02-23 08:39

YunnZainal yxnnzainal

22!

thank you sayang πŸ˜ŠπŸ’•πŸ’•πŸ’• nak cake!

2019-02-23 08:38

YunnZainal yxnnzainal

22!

@nrnhusnina you hve me! later we meet cerita kayyyy? if nak ws now pun can!

2019-02-22 20:19

YunnZainal yxnnzainal

22!

@aisyhshfiai haaa nanti aku cuba, aku tak pernah sampai lagi um huhu

2019-02-22 20:14

YunnZainal yxnnzainal

22!

@aisyhshfiai jauh sangat lerrr um chaai.. ada tempat kayak eh dalam um?

2019-02-22 20:12

YunnZainal yxnnzainal

22!

@nrnhusnina bb whyyyy

2019-02-22 20:10

YunnZainal yxnnzainal

22!

aaaa taknak kayak dekat tasik situ dahhhhh

2019-02-22 20:10

🌸🌸🌸 Bloom 🌸🌸🌸 bloomsyaz

Studying Bachelor in Mechanical Engineering πŸ¦‰ UiTM Shah Alam πŸ•Š I like to RT animal tweets

RT @yxnnzainal: yeay jumaat takde class!

2019-02-22 10:46

🌸🌸🌸 Bloom 🌸🌸🌸 bloomsyaz

Studying Bachelor in Mechanical Engineering πŸ¦‰ UiTM Shah Alam πŸ•Š I like to RT animal tweets

RT @yxnnzainal: wow first time settle kan course registration in less than 5 minutes

2019-02-22 10:45

YunnZainal yxnnzainal

22!

yeay jumaat takde class!

2019-02-22 10:18

YunnZainal yxnnzainal

22!

@daydayyhah WEH AKU PUN

2019-02-22 10:16

YunnZainal yxnnzainal

22!

wow first time settle kan course registration in less than 5 minutes

2019-02-22 10:15

YunnZainal yxnnzainal

22!

@rahimanmustapha good luck lah jugak 😝

2019-02-22 09:33

YunnZainal yxnnzainal

22!

@rahimanmustapha nak log in pun tak boleh dah ☻☻☻☻ hahaha supposedly pukul 9

2019-02-22 09:32

YunnZainal yxnnzainal

22!

doakan saya berjaya dalam peperangan pagi ini

2019-02-22 08:57

5 O'Clock Somewhere 5oclockbot

Follow us to know when it's time for a drink. @bugloaf made me.

It's 5 o'clock in Sar-e Pul.

2019-02-20 21:30

YunnZainal yxnnzainal

22!

@aidaazidi @alyaaafarhana tipu dosa dajidi

2019-02-20 20:10

YunnZainal yxnnzainal

22!

@thissic_beat wehhhh nak tengok! mesti lawa gila min

2019-02-20 15:15

YunnZainal yxnnzainal

22!

@thissic_beat i nak buat rosegold wehh tapi tengah fikir2 lagi hahahahha

2019-02-20 14:53

YunnZainal yxnnzainal

22!

@alyaaafarhana hhahahaha both of you dalam gambar je boleh nampak normal

2019-02-20 13:57

YunnZainal yxnnzainal

22!

@nrnhusnina stay strong bbg 😒

2019-02-20 13:56

YunnZainal yxnnzainal

22!

aida ni dalam gambar je nampak normal, kalau depan depan perangai ya rabbi

2019-02-20 11:32

YunnZainal yxnnzainal

22!

@nrnhusnina yang belah bawah tu macam nice

2019-02-19 22:19

YunnZainal yxnnzainal

22!

lawanyaaaaaaa

2019-02-19 18:09

YunnZainal yxnnzainal

22!

weh we need this! @nrnhusnina

2019-02-19 08:31

YunnZainal yxnnzainal

22!

aaaa nak the body shop punya moisturizer jugakkkk lain semua still kering mukaaa 😭

2019-02-18 12:21

YunnZainal yxnnzainal

22!

aaaaaa rindu adik dah eventho selalu gaduh brrrrr

2019-02-17 21:58

YunnZainal yxnnzainal

22!

@anisSaroni1 aniiiiss kita baru nampak tweet awak niiii inshaAllah sem depan kita jumpa eh !

2019-02-16 22:31

YunnZainal yxnnzainal

22!

butter + kaya πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

2019-02-16 22:11

YunnZainal yxnnzainal

22!

hohoho

2019-02-16 22:10

YunnZainal yxnnzainal

22!

@nadhiraahh_ budak master rumah aku pun camtu nadd tak faham akuu

2019-02-16 12:12

YunnZainal yxnnzainal

22!

hokkaido triple cheesecake πŸ˜‹

2019-02-16 11:08

Zekrullah Palang PalangZekrullah

#ΨͺΨ΅ΩˆΫŒΨ±Ω†Ω…Ψ§ΫŒΩ‡β€ŒΨ¬Ψ―ΫŒΨ―

2019-02-16 05:06

YunnZainal yxnnzainal

22!

if dengan air panas je, maggi then perencah and air, but if masak atas api, perencah and air first, maggi last

2019-02-15 22:37

YunnZainal yxnnzainal

22!

@omgilirawaidaa congratsss!!!!!! so proud of you ili! 😊

2019-02-15 20:45

YunnZainal yxnnzainal

22!

@ShikaLoser shikinnnn cantiknya youuuu

2019-02-15 20:21

YunnZainal yxnnzainal

22!

siapa belum pernah rasa should try it, sedap gilaaaaa

2019-02-15 18:55

YunnZainal yxnnzainal

22!

@kattherinely YOU CAN WS ME ANYTIME AD

2019-02-15 17:18

YunnZainal yxnnzainal

22!

my bf guna rm5 i pun bayar balik terus eventho i tak kisah and he reminds me of my brother, everytime his wife guna…

2019-02-15 17:06

YunnZainal yxnnzainal

22!

@njwakarim_ @twt_kecantikann the Aqua one tu with HA, it works wonder!

2019-02-15 16:53

YunnZainal yxnnzainal

22!

@njwakarim_ @twt_kecantikann i dulu pun dry gila lips sampai darah2 pakai vaseline, so i pakai dua ni alhamdulillah…

2019-02-15 16:51

YunnZainal yxnnzainal

22!

nak beli jugaklah naik cuti sem nanti hoho

2019-02-15 16:18

YunnZainal yxnnzainal

22!

@tengku_haikal huhuhuhu naik sem nanti saya bagi ye

2019-02-15 16:05

YunnZainal yxnnzainal

22!

i always return his hoodie just to let my bf makes the hoodie to be smelled like him again

2019-02-15 09:29

YunnZainal yxnnzainal

22!

saya dah boleh kerja dengan orang german jkjk 😜

2019-02-15 09:18

YunnZainal yxnnzainal

22!

nak hokkaido triple cheesecake SR 😒

2019-02-14 12:30