Tweets at Shibirghan, Jowzjan around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Shibirghan, Jowzjan 30km.


Search Results

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah hahahaha sekali sekalaaa

2018-12-19 01:40

YunnZainal yxnnzainal

21

yeayyyyy

2018-12-18 23:32

YunnZainal yxnnzainal

21

how can i not love him πŸ˜’πŸ˜’πŸ’•πŸ’•πŸ’•

2018-12-18 22:36

YunnZainal yxnnzainal

21

nak maggi tomyam 😒

2018-12-18 22:28

YunnZainal yxnnzainal

21

@nisaadillaaa delle help me please mana nak cari putu mayam putih dekat shah alam ni 😒

2018-12-18 22:22

YunnZainal yxnnzainal

21

nak putu mayam 😭 taknak pandan nak putih punyaaa 😭😭😭😭

2018-12-18 22:21

YunnZainal yxnnzainal

21

😒

2018-12-18 21:30

YunnZainal yxnnzainal

21

@Ahhadan @bloomsyaz roger aku jugak please

2018-12-18 21:24

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

@shzchomel hahahahahaha

2018-12-18 12:36

YunnZainal yxnnzainal

21

baru baca satu report kita rasa nak tidur dah...

2018-12-18 09:17

YunnZainal yxnnzainal

21

lapar...gilaaa... 😭

2018-12-18 08:05

YunnZainal yxnnzainal

21

kena dating ni @tengku_haikal

2018-12-18 06:29

YunnZainal yxnnzainal

21

okay tak jadi @tengku_haikal

2018-12-17 20:10

YunnZainal yxnnzainal

21

jom @tengku_haikal

2018-12-17 17:33

YunnZainal yxnnzainal

21

nak @tengku_haikal

2018-12-17 17:30

YunnZainal yxnnzainal

21

jom @tengku_haikal

2018-12-17 17:29

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Tahniah lazarul, persembahan hebattt !!!!! πŸ‘ #mentor7

2018-12-16 23:22

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Terbaikkk laaa pasyaaa πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘ #mentor7

2018-12-16 23:07

Mar β˜” ammarmuqri1

ktbffh β­•
KN

RT @aiennatashaa_: Pujuan punn boleh laaa syuk hahahahahaba #mentor7

2018-12-16 23:02

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Pujuan punn boleh laaa syuk hahahahahaba #mentor7

2018-12-16 22:58

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Memang malam ni tema lagu sedih2 kaaa hahahaah #mentor7

2018-12-16 22:48

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Go zaimmm!!!!!! #mentor7

2018-12-16 22:42

YunnZainal yxnnzainal

21

@FatehahZaid first time aku makan sana memang sedap gila teah, now kurang sikit semenjak dah viral

2018-12-16 15:21

risyyyyyyyy frsya99

Masih belajar ,

RT @aiennatashaa_: Baby, imy.

2018-12-16 01:42

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Baby, imy.

2018-12-16 01:40

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Alrjcntcifivkekavfkvl

2018-12-15 23:43

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Kenottt laaaaaa mcm ni walaupun sebagai seorang "KAWAN"

2018-12-15 23:42

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Mcm mana ah nak hapuskan sifat jealous dalam diri?

2018-12-15 23:42

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @feejot @SyasyaKamilah @khrnissaaaa @shafiza_nurul power betul syasya

2018-12-15 18:24

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @feejot @SyasyaKamilah @khrnissaaaa @shafiza_nurul semoga kahwinnn hihi comel je kawan daei sekolah r…

2018-12-15 07:33

YunnZainal yxnnzainal

21

@SyasyaKamilah @shafiza_nurul @fatinatyyrah @khrnissaaaa @feejot NAK KAHWIN KE

2018-12-14 19:53

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

@shzchomel HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA

2018-12-14 12:49

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

@wnihlim__ Goodluckkkkk πŸ˜πŸ’•

2018-12-13 10:36

Tengku Alif Haikal tengku_haikal

Just an ordinary guy from an ordinary world

RT @yxnnzainal: hihi malu kita thank you jugak sayang! πŸ˜ŠπŸ’•

2018-12-12 21:36

YunnZainal yxnnzainal

21

hihi malu kita thank you jugak sayang! πŸ˜ŠπŸ’•

2018-12-12 20:54

YunnZainal yxnnzainal

21

Happy 2 Years !!! 😍

2018-12-12 15:35

Tengku Alif Haikal tengku_haikal

Just an ordinary guy from an ordinary world

RT @yxnnzainal: i mitchu

2018-12-11 17:55

YunnZainal yxnnzainal

21

i mitchu

2018-12-11 17:49

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @fatinatyyrah @SyasyaKamilah @shafiza_nurul @feejot aku cakap baik perangai eh bukan rupa dia. rupa di…

2018-12-11 00:07

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @khrnissaaaa @feejot @SyasyaKamilah @shafiza_nurul ui dia dah duduk korea baru nak balik eh hahahahhaa

2018-12-11 00:06

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @shafiza_nurul takde dah wehhh buat lah baru tolonglah aku je lef…

2018-12-11 00:05

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @SyasyaKamilah @shafiza_nurul @khrnissaaaa @feejot mon cute bendaaaaaa tapi baik gak mon zaman matrik…

2018-12-11 00:05

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @shafiza_nurul kalau jumpa balik ni jadi bahan gelak je do

2018-12-11 00:03

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @SyasyaKamilah @shafiza_nurul @khrnissaaaa @feejot pehal aku pulak nak suka mon πŸ˜‘

2018-12-10 23:54

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @shafiza_nurul aku pun tak faham nape kita gaduh for aidan.... kenapa aidannn hahahahhaha

2018-12-10 23:54

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @SyasyaKamilah @shafiza_nurul @khrnissaaaa @feejot ada lagi orang lain minat monn hahahahah

2018-12-10 23:50

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @SyasyaKamilah @khrnissaaaa @feejot @shafiza_nurul zaman sekolah rendah dulu time aku tak balik tenga…

2018-12-10 23:49

YunnZainal yxnnzainal

21

@feejot @khrnissaaaa @shafiza_nurul @SyasyaKamilah @fatinatyyrah haritu gee ada tweet helok rupa crush sekolah rend…

2018-12-10 23:35

YunnZainal yxnnzainal

21

@feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @shafiza_nurul elelelele tak kira kau punya lagi iqaaa

2018-12-10 23:34

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @shafiza_nurul @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @feejot ALAH CRUSH KAU ADA KAT TWITTER NI GEEHAAAA BOLEH B…

2018-12-10 23:33

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @feejot @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @shafiza_nurul aku tak tahu kenapa...... huwaaaaa amenda lahhhh

2018-12-10 23:32

YunnZainal yxnnzainal

21

@feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @shafiza_nurul tolong jangan kenang masa silam yg sebeginiiiiii..........

2018-12-10 23:30

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @fatinatyyrah @SyasyaKamilah @feejot @shafiza_nurul hahahahha jangan mon ngan mad cerita dekat fahmi s…

2018-12-10 23:29

YunnZainal yxnnzainal

21

@shafiza_nurul @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @feejot BILA KAU JUMPA ABANG TAM TUUU aku kena reject dulu ngan abang tu LOL

2018-12-10 23:28

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @feejot @shafiza_nurul kann pastu gelabah2 comel je hahahah dia selalu ja…

2018-12-10 23:27

YunnZainal yxnnzainal

21

@SyasyaKamilah @khrnissaaaa @fatinatyyrah @feejot @shafiza_nurul NAZIF TU wehhh sampai form berapa tah dia ngaku ka…

2018-12-10 23:26

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @feejot @shafiza_nurul KANNNNN apa ni kecik2 dah pandai

2018-12-10 23:23

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @feejot @shafiza_nurul PEHAL SEMUA BARU NAK NGAKU CRUSH KAT FAHMI hahahah…

2018-12-10 23:22

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @fatinatyyrah @SyasyaKamilah @feejot @shafiza_nurul aku mana ada crush, crush dekat pekerja lab computer ada lah hahahahah

2018-12-10 23:16

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Semoga result memuaskan laaaaa em

2018-12-10 00:46

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Alhamdulillah. Settle obm100 malam niiiii

2018-12-10 00:46

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

InshaAllah, i'll try my best. Thankyou dude :')

2018-12-09 17:49

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Aku dah nak muntah hadap menda alahhh ni yaAllahhhhh

2018-12-09 17:32

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

YaAllah, please ease everything :')

2018-12-09 17:32

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Berapa hari lagi dok hitung hari nak balikk, tapi tak sanggup dengan belungguknyaaa quiz and test

2018-12-09 17:31

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Minggu ke 14 ni sangaaaaat menyeksakan students

2018-12-09 17:30

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

Tolonglaaaa cepat habis, nak balikkkkkkkkkkkkkk

2018-12-09 17:30

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

@alipdanyal HAPPY BIRTHDAYYY apang πŸŽ‰πŸŽ‰

2018-12-09 07:40