Tweets at Sang-dong, Suseong-gu, Daegu around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Sang-dong, Suseong-gu, Daegu 30km.


Search Results

abi me- chokichokiku

push ur body !1!1!1!

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:34

dim gadunsugar

sting like a bee

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:34

mme kook ambree____

@Baptousauvage1 @hosingi Ptddr il t'en faut peur qd mm

2019-10-20 02:34

Saylor slirenex

I wendy u

@wendyelf23 อ้วก

2019-10-20 02:34

biarinajabiarin sukasukaguayak

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:34

Firly Aprilia Fimin_park28

Love yourself before your love someone.

방탄소년단

RT @minkyungsa: ya ampun bener ya kalian yg ikut ebook project how to survive ini 😂 bakalan enak bgt krn aku nulisnya lumayan banyak perbab…

2019-10-20 02:34

mieky miekyupi

Penabuh

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:34

yunicon🦄 dmariasekar

I'm a clinomania • Nothing worth having comes easy♔

• Commun' 2k16 ·✨

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:34

몬드 modd165

나의 사랑, 너는 어여쁘고 아무 흠이 없구나.

@fin_n_i_she 핀님도 고래 좋아하시군요...🐳
제 버킷리스트가 통가에 가서 스노쿨링 하는 거예요 운이 좋으면 고래를 볼 수 있대요ㅠㅠ

/> 이건 제가 제일 좋아하는 스노쿨링 영상이에요,,

2019-10-20 02:34

Regs pinnpiston

One Piece fans.

RT @arieoz: video otentik kemashyuran bogoshipo band

2019-10-20 02:34

dada shaosue

朱一龙
나를바꾸는용기 @ Netflix

RT @beanpicker: 애가 전시장에서 씽씽이를 타길래 애아빠한테 가서 제지해달라니까 '그러면 여기서 휠체어는 왜 타도 되는데요?' 라고 반문한 남성분... 당신은 직원들 사이에서 전설로 남아있습니다

2019-10-20 02:33

Regs pinnpiston

One Piece fans.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:33

Saylor slirenex

I wendy u

@wendyelf23 เหรอ

2019-10-20 02:33

blessed steelvy

@_kyukkon ; stick around

@noirtunnel por isso q eu odeio skt tmc quero q percam nas quartas esses horriveis

2019-10-20 02:33

lia✨ shiningsin

just a sinner in this cruel world

RT @Raraabc_: Trs ga kebayang Bangtan kalo ngobrol lokal pake

🐰 Lo gue
🐨 Saya anda
🐥 Aku kamu
🐿 Ente ane
🐱 Aing maneh
🐹 Saha aing kadie…

2019-10-20 02:33

sherina rumputilegal

Tukang rt-in GA tapi ga pernah menang

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:33

adinda kacangkejuu

A6!

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:33

•.¸♡ ℓονє ♡¸.• KimTaehyung07_

ƭσ∂σ ɱµɳ∂σ ѵαเ ɱσɾɾεɾ, ɱεรɱσ รเɠɳเƒเcα∂σ, cαɱเɳɦσ ∂เƒεɾεɳƭε. ∂ε φµαℓφµεɾ ɱαɳεเɾα, εรƭαɱσร ƭσ∂σร ɳα ραℓɱα ∂α ɱα̃σ ∂σ ƭεɱρσ. ασ เɳѵέร ∂ε รε εรφµεcεɾ ∂ε ɱเɱ ɱεรɱσ

@mikrokosmjh @BTS_twt I Need u

2019-10-20 02:33

clara🐰 TATA_123095

•°🌸°•OT7 X VMIN•°🌸

°• 스타 ~ °•✨

tangina siz ar u seeing this

2019-10-20 02:33

V a n o StevanoNB

Ngga tau aku kelas 4

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:33

Sea Vtae_V95

@Bts_twt 💜*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*♡Akun di pegang sendiri. boleh kritik & maki2 kalau sebel, tapi jangan pornografi aku block♡ twitter untuk bangtan♡*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*

@ibighitmenfess

2019-10-20 02:33

💫 dewiiauliaaa

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:33

hamba sulsulki

santuy cing

RT @Dionysusugar: Pokoknya RT aja
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단 #한국의자랑방탄소년단 #한국의자랑방탄소년단 #한국의자랑방탄소년단 #한국의자랑방탄…

2019-10-20 02:33

#MiFan cintai ususmu Janlupaberak2

Mencari mutual

📌Multifandom

RT @savimaiisha_: GA🎉🎉
Karena yel-yel gugus aku sukses aku mau GA pulsa 10k, rt sama doain jurit malem aku aman ya :"
end nunggu ga sibuk :3

2019-10-20 02:33

nyao sarungunyil_

gausah dikepoin. isinya cuman dumelan 🙂

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:33

『❀𝓜𝓲𝓷𝓪・』 MiNanexus

2X/159/55~57/#TG #MTF #호르몬
(후원계좌 하나은행 : 37391097302107 #그만살고싶다

내인생 살고싶다 언제쯤 여성으로써 당당히 살수있을까

2019-10-20 02:33

Firly Aprilia Fimin_park28

Love yourself before your love someone.

방탄소년단

RT @minkyungsa: 🥺💜

2019-10-20 02:33

blessed steelvy

@_kyukkon ; stick around

se deus quiser a ig vai passar em 1 p pegar a fnatic nos play offs 🙌🏻

2019-10-20 02:33

adityatama adityatama

overthinker

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:33

HOSEOK LATINO Kyutty_twt

Army love ~ BTS Stan ~ ♪∞♪ ~

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:32

jfb? kogan osehln

(RP \ 1994) #EXO's The youngest member, his eyes washed away, his lips weakened.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:32

yol jeonkooknoona

Kook. 29/04/17, 07/04/19

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:32

•.¸♡ ℓονє ♡¸.• KimTaehyung07_

ƭσ∂σ ɱµɳ∂σ ѵαเ ɱσɾɾεɾ, ɱεรɱσ รเɠɳเƒเcα∂σ, cαɱเɳɦσ ∂เƒεɾεɳƭε. ∂ε φµαℓφµεɾ ɱαɳεเɾα, εรƭαɱσร ƭσ∂σร ɳα ραℓɱα ∂α ɱα̃σ ∂σ ƭεɱρσ. ασ เɳѵέร ∂ε รε εรφµεcεɾ ∂ε ɱเɱ ɱεรɱσ

@artcgoth Aí, só vamo

2019-10-20 02:32

gnsj❣️ holdmejeyy

02L|| bucin berat exo sm nctdream!

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:32

ˡᵒᵛᵉˡʸ Andrea ; 🐥♡ anjoonie3

🌌 |❥-𝑩𝒂𝒏𝒈𝒕𝒂𝒏 𝑶𝒕7-❥|💞 ᴍᴏᴏɴᴄʜɪʟᴅ🌜| #제이홉 ♡

RT @globalvane: Tuve la oportunidad de platicar con una de mis compañeras, quien es coreana, y me estaba comentando que antes de entrar a l…

2019-10-20 02:32

νισℓєт 💫 xn_vio

@txt_members @BTS_twt 💜 𝙸'𝚖 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚗𝚕𝚢 𝚋𝚊𝚍 𝚝𝚑𝚒𝚗𝚐 𝚒𝚗 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚠𝚘𝚛𝚕𝚍. 𝚐𝚘𝚝 𝚗𝚘 𝚘𝚗𝚎 𝚋𝚞𝚝 𝚢𝚘𝚞. 𝚠𝚑𝚘 𝚢𝚘𝚞 ? - 𝙲𝚛𝚘𝚠𝚗

RT @Raraabc_: Trs ga kebayang Bangtan kalo ngobrol lokal pake

🐰 Lo gue
🐨 Saya anda
🐥 Aku kamu
🐿 Ente ane
🐱 Aing maneh
🐹 Saha aing kadie…

2019-10-20 02:32

blessed steelvy

@_kyukkon ; stick around

@noirtunnel a rng eh pessima pessimaa

2019-10-20 02:32

#Mifans ♡ yoursweettalk

hi:)

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:32

meutia nurul w. tiameutia

personal psychologist for myself.
love to live in my starry life.

RT @arieoz: video otentik kemashyuran bogoshipo band

2019-10-20 02:32

Rizky Adhan rizkdhan

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:32

AKU SIAPA YA LUPA HEHEH Cinderr_el

RT @Vtae_V95: Report dan block this akun.. ini yg bikin masalah bikin tranding hastag.. jangan di komen atau apapun, langsung report dan bl…

2019-10-20 02:31

marinda submarine599

i'm just a teenage dirtbag baby

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:31

Billy billychndra

Luke 1:37

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:31

Ratu Aldella ratualdella

The story has been started since February 9th 1999

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:31

🐣 honey_moo13

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:31

blessed steelvy

@_kyukkon ; stick around

mds do ceu pq a rng eh tao ruim pqp

2019-10-20 02:31

Uzumaki 💛 UzumakiYoko

영원히 군대 💜

RT @aquela_unnie: "ainda somos os mesmos garotos de 6 anos atrás, ainda temos os mesmos sonhos, os mesmos pensamentos. Vamos continuar sonh…

2019-10-20 02:31

naw🌻jualanku📌 CLOSE PO TGL 20 sobinniebob

suka damai kalo di suguhin teh.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:31

Arga argarianugraha

US 8.5

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:31

yin🌻 farinyang

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:31

ai✨—ueo springforjeon

ᴺᵒʷ ᵖˡᵃʸᶦⁿᵍ @BTS_twt @Stray_Kids @TXT_members ↺
0:58 ──♡───────── 2:47

RT @Raraabc_: Trs ga kebayang Bangtan kalo ngobrol lokal pake

🐰 Lo gue
🐨 Saya anda
🐥 Aku kamu
🐿 Ente ane
🐱 Aing maneh
🐹 Saha aing kadie…

2019-10-20 02:31

Morgana (김다론) KoivunenBlue

Hallo! Ich bin Ilmarinen //Hei,minun nimeni on Ilmarinen, Hauska tutustua // 안녕하세요 나는 김다론 입니다 //Cada vez que me observas, colapso//Architect also physicist//

Después de mil horas de viaje (?) Al fin llegamos ❤️

2019-10-20 02:31

🐨 aelaxh

RT @ye_seul6: Yang banyak bacod bakal kalah sama yang banyak prestasi/membuktikan kerja keras💜

#한국의자랑방탄소년단
#Korea_pride_BTS
@BTS_twt htt…

2019-10-20 02:31

moonsunstar21

RT @thequm12: 겹겹사가 여러개 생겨 저번에 실패한 알티 이벵 다시 열어봅니다! 상품은 첫번째 사진에 있는 세가지입니다😊 사유는 솔라시도 백만 달성 , 휘인 존잘 , 두개의 달 존버 성공 등등 아무튼 너무너무 기쁜 일들이니ㅠㅠ 알티만 하고가…

2019-10-20 02:30

sig6 whatalovelyday0

맘 편히 몬엑 덕질할 수 있는 민주주의와 상식과 공정이 조화롭게 어우러진 대한민국을 꿈꾸며! 김대중 대통령님 노무현 대통령님 문재인 대통령님 조국 장관님 넘나 존경하고 사랑함😍 끝까지 달님과 꾹님을 지킬 거야!

RT @9oDZoVM1KmVNXwG: 똥🐕검사 윤석열~
이명박때 쿨했다고?
이명박때 쿨해서 가짜 논두렁시계 가짜 뉴스 가짜 수사정보로 노무현 대통령님을 자살하게 했니?
🐕검찰 🐕새끼들은 가짜 뉴스를 만들어 기레기들에게 가짜 수사정보 흘리고 선량한 국…

2019-10-20 02:30

mitaaa Mitayaaam

I still see your shadows in my room

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

Gita Andriyani gitandriyani

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

yαѕ; ☁️⚡🇧🇷 miihlyt

𝓐𝓻𝓲𝓪𝓷𝓪𝓽𝓸𝓻 𝓪𝓷𝓭 𝓐𝓻𝓶𝔂 OT7 🌕🍃💜
[...] 𝓦𝓱𝓮𝓷 𝔂𝓸𝓾 𝓱𝓮𝓪𝓻 𝓶𝔂 𝓱𝓮𝓪𝓻𝓽𝓫𝓮𝓪𝓽 𝓫𝓪𝓫𝔂 🖤

RT @whyvminkook: Eu quando abro a geladeira e fico tentando lembrar o que eu queria pegar dali....

2019-10-20 02:30

Naty09🇨🇱🎼🎤💜 NataliaTorresG6

Fan account for BTS
OT7
Rap Line Biased
🐰🐥

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:30

CacingKremi ItsTan__

Food, Money, Sleep.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

nyo. xxoahz

Medical Record'19 State Polytechnic of Jember
• bucin es kopi dan mcflurry •

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

tine, dear my dear. oohoratsehun

why do kyungsoo when kyungsoo can do you?
[fan account]

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

u l a y alfrdymnl

gundala’s wing anthena

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

ci matchalatteee__

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

mufqi syamsudin mufqis

Bio

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

zuzuT__T

ngeeeng

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

trishaaulia trishaaulias

There is no between

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:30

Firly Aprilia Fimin_park28

Love yourself before your love someone.

방탄소년단

RT @minkyungsa: Ih gara gara foto ini gak berhenti gue mikirin Taehyung sama Aily 😂😂😂

2019-10-20 02:29

Vane 🇰🇷 globalvane

[Eng, esp, 한]. Mexicana. Estudiante de Relaciones Internacionales. Actualmente estudio en Corea. accs: @vaneriverakr, @globalvanekr

Mutuals, ¿nos seguimos en ig? Este es el mío. Les agradecería me siguieran primero, porque a veces comentan muchas…

2019-10-20 02:29

lobak rumput mantul fkyongsun

Akun suka-suka 🙆‍♀️ Born to be a moomoo who support 4 Queens from RBW 💞 Known as Ongcun.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:29

oph bucin_ghibli

she's absolutely smitten; she'll never let you go.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:29

Sea Vtae_V95

@Bts_twt 💜*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*♡Akun di pegang sendiri. boleh kritik & maki2 kalau sebel, tapi jangan pornografi aku block♡ twitter untuk bangtan♡*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*

@ssg_12_ @ibighitmenfess Aamiin 🙏😭😭😭💜💜

2019-10-20 02:29

t r i s y a🦋 trisuuuul

a knit cap girl with magic wand and lunatic mind.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:29

cos Rksoediro

nomerouno

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:29

Bunene adindaprasodjo

Independent woman

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:29

𝒦𝒾𝓂 𝒮𝑒𝑜𝓀 𝒥𝒾𝓃 ✨ JINHITindaeyo

“𝓙𝓾𝓼𝓽 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷 𝔀𝓲𝓽𝓱𝓸𝓾𝓽 𝓼𝓾𝓹𝓮𝓻𝓹𝓸𝔀𝓮𝓻 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓲𝓻𝓸𝓷 𝓶𝓪𝓷.” - Aulia Dy ✨

- ℑ𝔫𝔡𝔬𝔫𝔢𝔰𝔦𝔞𝔫 𝔎-𝔭𝔬𝔭𝔢𝔯 🇮🇩🇰🇷

RT @Vtae_V95: Reetweet + reply hastag ini
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#…

2019-10-20 02:29

Sehan sehan_21

Milanista • Sneakerhead • Don't judge me for my choices when you don't understand my reasons.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:29

Adam admaprl

earth-616 and new 52

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:29

klaudia Dangerous_Fire7

chce prezydenta namjoona

RT @daegugirl__: WRÓCIŁ NAJPIĘKNIEJSZY FANCAM YOONGIEGO!!!!

2019-10-20 02:29

•.¸♡ ᴄᴜᴛɪᴇ ♡¸.• →ˢᵃʷ ᵇᵗˢ netellei

No matter who you are, where you from, your skin color, gender identity
Just SPEAK YOURSELF

RT @daegugirl__: WRÓCIŁ NAJPIĘKNIEJSZY FANCAM YOONGIEGO!!!!

2019-10-20 02:29

Ibnu Fachrul Nugraha. ibnufchngrh

🌈 chubby guy enthusiast🐻 — 19981010 ; culinary addicted ; sometimes clingy, sometimes naughty — «bukan alter tp PA semi-alter.» ; “choke me, daddy.”

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:29

☪︎⋆ Cami💕 1_9_9_4JHOPE

✧ FIRTS LOVE - Toda vez que eu quis desistir você disse, ao meu lado "criança você realmente pode fazer isso" ✧

RT @whyvminkook: Eu quando abro a geladeira e fico tentando lembrar o que eu queria pegar dali....

2019-10-20 02:29

❁∘∙ Zie ∙∘❁ 🐉 Zie_Sunshine

✨Viver sem amor, é como estar morto✨





dêem amor a minha estória:

@Jungquerotti Onde é esse evento? Tô indo voando

2019-10-20 02:29

~ʐσɣɱiɳ~ zomiJZ

방탄소년단♥아미 ~I PURPLE U💜💜💜💜OT7 💜💜💜🇮🇩

RT @Raraabc_: Trs ga kebayang Bangtan kalo ngobrol lokal pake

🐰 Lo gue
🐨 Saya anda
🐥 Aku kamu
🐿 Ente ane
🐱 Aing maneh
🐹 Saha aing kadie…

2019-10-20 02:29

Flamingos heezul

reaaaaaaaaaally love @BTS_twt

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:28

put minright__

•love yourself•

RT @Raraabc_: Trs ga kebayang Bangtan kalo ngobrol lokal pake

🐰 Lo gue
🐨 Saya anda
🐥 Aku kamu
🐿 Ente ane
🐱 Aing maneh
🐹 Saha aing kadie…

2019-10-20 02:28

k♡'s felix _moonlightfelix

˖be my eternity, let's runaway with me.˖

➷chanjeong♡dongpaca➹ [eng/ina]

RT @arieoz: video otentik kemashyuran bogoshipo band

2019-10-20 02:28

Maya_Jeon MayaSulastri9

*Always*
_BangtanArmyForever_
I PURPLE U
💜💜💜💜

RT @ye_seul6: Sayang BTS banyak-banyak 1!1!💜

#한국의자랑방탄소년단
#Korea_pride_BTS
#한국의자랑방탄소년단
#Korea_pride_BTS
#한국의자랑방탄소년단
#Korea_pride_BTS…

2019-10-20 02:28

k♡'s felix _moonlightfelix

˖be my eternity, let's runaway with me.˖

➷chanjeong♡dongpaca➹ [eng/ina]

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:28

dip dippieyy

bucin kim jongin dan delapan orang lainnya di @weareoneEXO

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:28

Tacï Tazkhiyyanissa

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:28

zhaf urdailysins

ntol

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:28

𝓜𝓮𝓬𝓱𝓪 sbrMECHA

wifi + movie + snacks = P e r f e c t ✨ 🍟 🌻

RT @Vtae_V95: Reetweet + reply hastag ini
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#…

2019-10-20 02:28

👽 kotjeng

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:28

dinda. _dikun

Mamanya Dohyon, Dongpyo, & Wonjin 💞
Istrinya Mas Seungwoo :) Bucinnya Lee Hangyul, Cho Seungyeon, & Lee Jinhyuk ❤️

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:28

🐮♚ชาร์ลส์แดเนียล♚🐮 DanielCharlesW

Positive Mind. Positive Vibes. Positive Life | Poliglot | MUA 💄 | Chef De Partie 🍮 | Sapi Addicted 🐮

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:28

Ika D ikabdastin

My heroine would be myself. Only in disguise.

Mostly talk about my pilates journey or my observation on body-mind relationship :)

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:28

d outrowing5

some people just go home after a month, some people go home after three years... “i don’t wanna go home”

RT @kthluvsjjk: “mor'un anlamını biliyor musunuz? mor gökkuşağının son rengidir, anlamı ise size güveneceğim ve uzun bir süre seveceğim dem…

2019-10-20 02:28

Salfa salfardl

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:27

Z A C H I zachinine

말할게, 변하지 않을게 💗 슈가 | ig: @zachinine

RT @Vtae_V95: Report dan block this akun.. ini yg bikin masalah bikin tranding hastag.. jangan di komen atau apapun, langsung report dan bl…

2019-10-20 02:27