Tweets at Goryeong-eup, Goryeong, Gyeongsangbuk-do around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Goryeong-eup, Goryeong, Gyeongsangbuk-do 30km.


Search Results

Malu❄ BTS_twt_007

you are my sunshine🎵
@BTS_twt

@xiaobshop @Nanaaah_Ana @Tatakpop2 queria um You Never Walk Alone do BTS!😊

2019-10-20 02:10

Tul🔮 maatoeel

ava stormi

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

jee ririnajah_

Jual es batu

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

JOSEDAI imlilmei

being a sinner by hugging u

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

Rinta Nariza Rintanariza

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

dorkies finnacl

advanced over-thinker

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

genutgurl irmfresn

Is your name wifi?
Coz I am feeling a connection

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

Dims msdtyy

Sekeras Batu, Sedingin Es

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

Sea Vtae_V95

@Bts_twt 💜*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*♡Akun di pegang sendiri. boleh kritik & maki2 kalau sebel, tapi jangan pornografi aku block♡ twitter untuk bangtan♡*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*

@NunungNovita2 @gobalff Ngapain dm an 😂😂 aku tak pandai berkata manis

2019-10-20 02:10

tine btsmin_yoonki

@TIME @BTS_twt @BigHitEnt #Korea_pride_BTS 💜

2019-10-20 02:10

LIA🐼 LiaKIMCHIm

🌈 || Ga suka?mute my acc.Thanks

RT @Vtae_V95: Ubah location kalian ke Korea Selatan

Retweet + Reply hastag ini yu
#한국의자랑방탄소년단
( kebanggan korea , BTS )

2019-10-20 02:10

Yushuu Yushuu02

// ♡ GFRIEND ♡ // ☆ BUDDY ☆

#FEVERSEASON💞
🇨🇱

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:10

yoongi es un gatito 🥢🍜 PACOS CULIAOS threestreak

˗ˏˋ 🗞ˎˊ˗愛利己的 ੈ• kim namjoon is my moonchild┇soy una otaku qla ੭* ‧₊°

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:10

hah aqiqjshdh

ya ga ya ga ya ga ?

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

jfb. #Goblin namjftl

ca

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

tomioka🐳🌻 h0ney_uwu

Rengoku IIIIIH :((

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:10

•.¸♡ ℓονє ♡¸.• KimTaehyung07_

ƭσ∂σ ɱµɳ∂σ ѵαเ ɱσɾɾεɾ, ɱεรɱσ รเɠɳเƒเcα∂σ, cαɱเɳɦσ ∂เƒεɾεɳƭε. ∂ε φµαℓφµεɾ ɱαɳεเɾα, εรƭαɱσร ƭσ∂σร ɳα ραℓɱα ∂α ɱα̃σ ∂σ ƭεɱρσ. ασ เɳѵέร ∂ε รε εรφµεcεɾ ∂ε ɱเɱ ɱεรɱσ

;-; @BTS_twt

2019-10-20 02:10

¨태피¨TEFY 🇨🇱☘ Estefani_VJ

🌺🌸97line. 🐼 fan account

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:10

baeby☁️ qichhy

wanna one💙cix💙winner

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

아이린🌸 renebae_

Roleplayer of 배주현 ° 여유와 낭만을 사랑하는 레드벨벳 공식 낭만 언니!🌸
네 명의 아기를 돌보고 내 팬을 사랑하는 책임이 있습니다!—Luvies🌸 ° #RedVelvet #UMPAHUMPAH!

Hiii babyyyy💕

2019-10-20 02:10

Evelina Evelinaayu

Tryna stay cool in the midst of chaos.

RT @arieoz: video otentik kemashyuran bogoshipo band

2019-10-20 02:10

민인 miinpancake

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

natalie🌱 holyparkjm

ੈ✩‧₊˚ i love bangtan so much~!💛

#방탄소년단

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:10

rizale rizalfauzizal

Assalamu alaikum

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:10

🎃 ijnoeyeel

I'll do whatever i want to do. ARMY!! MOA!!

RT @Raraabc_: Trs ga kebayang Bangtan kalo ngobrol lokal pake

🐰 Lo gue
🐨 Saya anda
🐥 Aku kamu
🐿 Ente ane
🐱 Aing maneh
🐹 Saha aing kadie…

2019-10-20 02:10

방탄소년단 ipurplebts_her

₍💐₎ ∴  #방탄소년단 there are some 𝓰𝓸𝓸𝓭 thing in my life, but nothing compares to 𝔂𝓸𝓾  ♡゙ 

2019-10-20 02:10

딜쿠샤 dilkusha21

#기본소득 #국가배당 #삼성불매, No FTA, Dokdo, Corea

RT @9oDZoVM1KmVNXwG: 똥🐕검사 윤석열~
이명박때 쿨했다고?
이명박때 쿨해서 가짜 논두렁시계 가짜 뉴스 가짜 수사정보로 노무현 대통령님을 자살하게 했니?
🐕검찰 🐕새끼들은 가짜 뉴스를 만들어 기레기들에게 가짜 수사정보 흘리고 선량한 국…

2019-10-20 02:09

tata geeeetta

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

H.O.T.없이는나는안되죠~💖 othot9697

희준없이는나는안되죠~♡
우혁없이는나는안되죠~♡
승호없이는나는안되죠~♡
칠현없이는나는안되죠~♡
재원없이는나는안되죠~♡

하트💙지난날오빠보며 힘내기
귀엽네 오빠 다시꺼내보고 헤벌쭉

귀찮아서 닉넴안박 비루하지만 가져가지마세요

2019-10-20 02:09

minhee sweetchunibyo

𝒖 𝒈𝒐𝒕 𝒊𝒕 💜 𝒑𝒖𝒓𝒑𝒍𝒆 𝒖 𝓫𝓽𝓼 • 𝔁𝟏 • 𝓪𝓽𝓮𝓮𝔃

RT @whyvminkook: Eu quando abro a geladeira e fico tentando lembrar o que eu queria pegar dali....

2019-10-20 02:09

Ria nufianz RNufianz

Elwahri 💕

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

NK khaynk98

khaynk

RT @Vtae_V95: Report dan block this akun.. ini yg bikin masalah bikin tranding hastag.. jangan di komen atau apapun, langsung report dan bl…

2019-10-20 02:09

Shane athensgreece_

• s • d • s •

boyet anona

2019-10-20 02:09

방탄소년단 ipurplebts_her

₍💐₎ ∴  #방탄소년단 there are some 𝓰𝓸𝓸𝓭 thing in my life, but nothing compares to 𝔂𝓸𝓾  ♡゙ 

2019-10-20 02:09

Evelina Evelinaayu

Tryna stay cool in the midst of chaos.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

harioka maulana okamaul

creative and design | bass and rhythm

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

Tae tae chokolaTAE_

depresivo, gato af, mis amigos son la familia que si pude escoger.

Hola ya llegue

2019-10-20 02:09

Dii dianahsy

Ibu Jerapah

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

Sea Vtae_V95

@Bts_twt 💜*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*♡Akun di pegang sendiri. boleh kritik & maki2 kalau sebel, tapi jangan pornografi aku block♡ twitter untuk bangtan♡*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*

@NunungNovita2 @gobalff Mau apa 😂😂

2019-10-20 02:09

Vᴀɴᴇʟ 🖤 _vvvante

#Taehyung: Sleep like a winter bear.
𝑺𝒉𝒊𝒏𝒆 𝑫𝒓𝒆𝒂𝒎 𝑺𝒎𝒊𝒍𝒆 🏳️‍🌈

RT @min_maddox: Se llenan la boca hablando de los protestantes violentos, pero ¿Quiénes son los violentos aquí? ¿Quiénes están abusando de…

2019-10-20 02:09

ze; open upfoll wopdz

( ba / ca ) bts + x1 complete my life.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

MegaXpower XpowerMega

si tiras 5 onda de choque en rafagas pareces hacker xDDD

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:09

Vanilla🦄 maharanimk

Ordinaire.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

🐯🐱🐰 fllufllyxyoon

#⃞민윤기 :The most beautiful boy in the world☁️
#⃞전정국 + #⃞김태형 = 💌 @lililovevanili
(^▽^)

Kocham cie aaaa🥰🥰🥰🥺

2019-10-20 02:09

arin thisisnotarin

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

Fira💅 bubbleekook

ʙᴛs, ᴛxᴛ, ᴛʜᴇ ʙᴏʏᴢ❤

RT @Vtae_V95: Reetweet + reply hastag ini
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#한국의자랑방탄소년단
#…

2019-10-20 02:09

itsgonnarain (ig:@ariopmbd168) ariopmbd

ig: @ariopmbd168

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

ᴍᴀᴅᴅᴏx; #🇨🇱despierta min_maddox

↬𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑦𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓, 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑚𝑦𝑠𝑒𝑙𝑓, 𝑝𝑒𝑎𝑐𝑒. ツ
↳𝑂𝑛𝑙𝑦 𝐵𝑇𝑆 → 𝐼 𝑝𝑢𝑟𝑝𝑙𝑒 𝑦𝑜𝑢 ❥ 𝑶𝒕𝟕

Si estos weones no saben ni manejar bien, ¿qué podemos esperar de ellos? 🤮

#ChileDespierta
#EstadoEmergencia

2019-10-20 02:09

jodohmu Vaniareyxx

masi berusaha nginget2 password instagram

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:09

kathy kathyCdgn

RT @min_maddox: Se llenan la boca hablando de los protestantes violentos, pero ¿Quiénes son los violentos aquí? ¿Quiénes están abusando de…

2019-10-20 02:09

fcastromann fcastromann

✈️ #Traveler, 📍 ѕαитιαgσ ∂є ¢нιℓє, 🎮 Gamer 🌎 ᴍᴀᴅᴇ ɪɴ ᴄʜɪʟᴇ®, 📸 #sonyrx10III, 🐾 dσglσvєr

RT @min_maddox: Se llenan la boca hablando de los protestantes violentos, pero ¿Quiénes son los violentos aquí? ¿Quiénes están abusando de…

2019-10-20 02:09

Sea Vtae_V95

@Bts_twt 💜*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*♡Akun di pegang sendiri. boleh kritik & maki2 kalau sebel, tapi jangan pornografi aku block♡ twitter untuk bangtan♡*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*

@btsisbangtan Sma2💜

2019-10-20 02:09

IvanPerez trek970

Mi Religión ... (como dijo una vez el Chapa Branca ...)El RUGBY... que mas ....?????

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:08

N. NoviaWP_

Believe In everything because everything's reachable. Dari tanah kembali ke tanah. | TI UGM 15

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:08

Firly Aprilia Fimin_park28

Love yourself before your love someone.

방탄소년단

RT @minkyungsa: 😂😂😂😂😂😂😂😂

2019-10-20 02:08

mimi mimiapayaa

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:08

💜❤ARMY💜❤OT7 ARMYot7FORYOU

💜💜💜💜💜💜me encanta BTS y cuando amas a uno amas a todos #ARMYFOREVER💕

RT @min_maddox: Yoongi: "La gente siempre habla de cosas como nuevos récords, récords, metas, etc. Pero ahora me siento agradecido. Si vivi…

2019-10-20 02:08

𝒗𝒓𝒊𝒔🌸 1230skth

𝑏𝑒𝑙𝑜𝑛𝑔𝑠 to @BTS_twt💜 | kthpjm♡ | 🐯🐥 🐯🐰 🐯🐱 | ig : springday.95💞 | 𝘿𝙤𝙣𝙚 𝙞𝙨 𝙗𝙚𝙩𝙩𝙚𝙧 𝙩𝙝𝙖𝙣 𝙥𝙚𝙧𝙛𝙚𝙘𝙩 - 𝙆𝙞𝙢 𝙉𝙖𝙢𝙟𝙤𝙤𝙣

RT @Vtae_V95: Report dan block this akun.. ini yg bikin masalah bikin tranding hastag.. jangan di komen atau apapun, langsung report dan bl…

2019-10-20 02:08

🇨🇱Francisca💜ARMY🤟🏽 KeyOfCikavac

약속 || Love ya_❣️|| Promise, my angel, my world || Practica la compasión.

RT @min_maddox: Ayer en las noticias mostraban como los protestantes saqueaban un super, pero no mostraron como los pacos se llevaban las t…

2019-10-20 02:08

lovely anna bangtanwer

:¨·.·¨:
`·.. ✎ . . .ˡᵒᵛᵉ ᵗʰᵉ ˢᵉᵛᵉⁿ ᵐᵉᵐᵇᵉʳˢ ᵃˡⁱᵏᵉ ♡
fan account

RT @whyvminkook: Eu quando abro a geladeira e fico tentando lembrar o que eu queria pegar dali....

2019-10-20 02:08

miwa mirakarlin

my 123456789th acc

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:08

cica marugamae

a non-dating person (exception for Cho Seungyoun and Hwang Yunseong only.)

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:08

아이린🌸 renebae_

Roleplayer of 배주현 ° 여유와 낭만을 사랑하는 레드벨벳 공식 낭만 언니!🌸
네 명의 아기를 돌보고 내 팬을 사랑하는 책임이 있습니다!—Luvies🌸 ° #RedVelvet #UMPAHUMPAH!

@WeGotLoves Mature yet sexy side, ouch. You call the right name 🙈

2019-10-20 02:08

mutant salsakaw

a sleepless sleepyhead. I'm sher-locked. this platform sometimes is used for archival purpose

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:08

ᴰᵗˢᵘᵍᴬ⁽ʳ⁾ 🕷️🕸️ stigmaesthetics

I'm living because I can't die
i adore anime.

@KasiaSzado podaj na dm

2019-10-20 02:08

pit rmdnx13

captain orkes kilat cepat bubar @Rockumpetx911

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:08

🌻 reinaathira

start your day with a cup of coffee.

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:08

DK 🌻 dwynkr

akun sambat. akun ghibah (ghibahin hidupku sendiri monmaap)

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:07

alel capejadihuman

suka nyampa

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:07

에이제이 itsmejhudy

i love staring at you

gagu rt ngumangawa ako dahil gusto kong gumala

2019-10-20 02:07

dɑdɑ; magic 🌠 hhoshiy

#YEONJUN: muri puri susá caralho

RT @whyvminkook: Eu quando abro a geladeira e fico tentando lembrar o que eu queria pegar dali....

2019-10-20 02:07

ᴰᵗˢᵘᵍᴬ⁽ʳ⁾ 🕷️🕸️ stigmaesthetics

I'm living because I can't die
i adore anime.

te bity są tak mocne że aż się boje że dostanę opierdol od dyrekcji

2019-10-20 02:07

Ca🐣 mochiyaaaaaa

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:07

Aw lezgetiht

Hanyala kentank

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:07

ɐıʇsıɥᴚ rhistia

Longing for places

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:07

blank Andhitya_PS

Marine Science 🎓

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:07

Leona @ diabetes 🐶❤️🐰 shiroki_kun

30↑. Music, Game, MDZS, CQL, BJYX, DBH, VLD (🖤❤️, ❤右, 💙💚), FFXV (👞🎣, 🎣右, 👞🍴), 幻想水滸伝, 聖闘士星矢, GLAY, ALSDEAD, 2CELLOS。ジョジョ・とうらぶ→@sampahole ID|ENG|JP

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:07

방탄소년단 ipurplebts_her

₍💐₎ ∴  #방탄소년단 there are some 𝓰𝓸𝓸𝓭 thing in my life, but nothing compares to 𝔂𝓸𝓾  ♡゙ 

2019-10-20 02:07

Prameswari ndrsekar

Suka makan manis

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:07

•.¸♡ ℓονє ♡¸.• KimTaehyung07_

ƭσ∂σ ɱµɳ∂σ ѵαเ ɱσɾɾεɾ, ɱεรɱσ รเɠɳเƒเcα∂σ, cαɱเɳɦσ ∂เƒεɾεɳƭε. ∂ε φµαℓφµεɾ ɱαɳεเɾα, εรƭαɱσร ƭσ∂σร ɳα ραℓɱα ∂α ɱα̃σ ∂σ ƭεɱρσ. ασ เɳѵέร ∂ε รε εรφµεcεɾ ∂ε ɱเɱ ɱεรɱσ

Vey @BTS_twt

2019-10-20 02:07

🌟 duarm2k

kalau org lain bisa kenapa harus saya?

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:07

Sea Vtae_V95

@Bts_twt 💜*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*♡Akun di pegang sendiri. boleh kritik & maki2 kalau sebel, tapi jangan pornografi aku block♡ twitter untuk bangtan♡*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*

@kidtaengo1 @juki41602342 @siscawdyt15 Ngga mau 😣

2019-10-20 02:07

blessed steelvy

@_kyukkon ; stick around

ez-lulu ..?

2019-10-20 02:07

ᴍᴀᴅᴅᴏx; #🇨🇱despierta min_maddox

↬𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑦𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓, 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑚𝑦𝑠𝑒𝑙𝑓, 𝑝𝑒𝑎𝑐𝑒. ツ
↳𝑂𝑛𝑙𝑦 𝐵𝑇𝑆 → 𝐼 𝑝𝑢𝑟𝑝𝑙𝑒 𝑦𝑜𝑢 ❥ 𝑶𝒕𝟕

Se llenan la boca hablando de los protestantes violentos, pero ¿Quiénes son los violentos aquí? ¿Quiénes están abus…

2019-10-20 02:07

CODY. MlNSUGA09

[roleplayer/parody purpose] 방탄소년단의 슈가 라고해 • 1993 pride • selective following • #BTSTEAM #BTSUNIT [!] NSFW-BI • Mi Casa de @jeonjeekoo.

@haengboog Iya, yg itu kainnya baru nempel doang, ada yg udah gua tali kenceng, eh ketauan sama crew.

2019-10-20 02:06

•.¸♡ ℓονє ♡¸.• KimTaehyung07_

ƭσ∂σ ɱµɳ∂σ ѵαเ ɱσɾɾεɾ, ɱεรɱσ รเɠɳเƒเcα∂σ, cαɱเɳɦσ ∂เƒεɾεɳƭε. ∂ε φµαℓφµεɾ ɱαɳεเɾα, εรƭαɱσร ƭσ∂σร ɳα ραℓɱα ∂α ɱα̃σ ∂σ ƭεɱρσ. ασ เɳѵέร ∂ε รε εรφµεcεɾ ∂ε ɱเɱ ɱεรɱσ

vou postar um monte de coisas aleatórias @BTS_twt

2019-10-20 02:06

ju🍓 miepaketelor

Shoebills.♡

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:06

˗ ˏˋ‘SHINee.Dorks-기범이923’ˎˊ ˗ kibeomita525

I translate nonsense and I love @SHINee 💯% ♥️ | ONLY SHINee💎╰☆SWJ MEMBER |SHINee WORLD OFFICIAL MEMBER | SHINee- WORLD ACE OFFICIAL MEMBER☆ 키 | Lil’ Freak ‘ㅂ’

@kibaem_ah Kung san san ka napapadpad. 😂

2019-10-20 02:06

el• elmamalana_

'98 | Sunrise is better than anything 🌅 | Akun berisi konten spam ⚠ | mostly badminton, but FAJRI first! 💦

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:06

❁∘∙ Zie ∙∘❁ 🐉 Zie_Sunshine

✨Viver sem amor, é como estar morto✨





dêem amor a minha estória:

Armys de Cubatão, brotem na minha dm, por favor

2019-10-20 02:06

AG Arr.ant. dialektikaksara

Everyone describes about their self... I don't !

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:06

Wulan Nasution wulannasution

Cat Videos Enthusiast

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:06

Saylor slirenex

I wendy u

เขินค่ะ

2019-10-20 02:06

blessed steelvy

@_kyukkon ; stick around

@foorgiveness p tu ver como o cara eh mais pica ainda krl eu sou bigfa desse cara o melhor q a skt teve tmc renekao…

2019-10-20 02:06

Penny but not wise. lobbedich

❝I'm already a loser so I've got nothing to lose❞

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:06

Sea Vtae_V95

@Bts_twt 💜*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*♡Akun di pegang sendiri. boleh kritik & maki2 kalau sebel, tapi jangan pornografi aku block♡ twitter untuk bangtan♡*:✼✿ ❁ཻུ۪۪⸙͎ ✿✼:*

@chimhateu Kata org klo mirip, brrti saudara yg trpisah tpi tak sedarah wkwkwkk

2019-10-20 02:06

cekodokpisang_twt sepika_gomez

:-D 🇲🇾🇲🇾 #twitteriniuntukmerapusahaja

RT @itsagustdaegu: Our Rapline @BTS_twt

2019-10-20 02:06

🐥 Nadyaftml

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:06

jojo rasasvadasya

seungwoo cahaya asia

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:06

apmlyn sukaasambat

ayo sambat sama aku

RT @arieoz: ini siapa yang masang wallpaper kangen band di ipad display apple store korea?

2019-10-20 02:06