Tweets at Santai Xian, Mianyang Shi, Sichuan Sheng around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Santai Xian, Mianyang Shi, Sichuan Sheng 30km.


Search Results

ファルク mhdfarouq

RusliFamilia//ডহ

RT @AIIDDIIL: @mhdfarouq fuii..aku punye die hard fans Hang Maayok Tuah promote lagu ehk?? 😂😂

2018-02-17 05:57

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@mhdfarouq fuii..aku punye die hard fans Hang Maayok Tuah promote lagu ehk?? 😂😂

2018-02-17 05:52

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@IeraEshera insyaallah💕

2018-02-16 23:20

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@IeraEshera thanks cuzzy💕

2018-02-16 23:18

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

how i wish i could talk to u again..

2018-02-16 21:30

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

🎶🎤🎸 #tb

2018-02-16 20:50

ファルク mhdfarouq

RusliFamilia//ডহ

RT @AIIDDIIL: not complete yet..haiss💕

2018-02-14 18:33

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

500$ sudah memanggil 😂😂😂

2018-02-14 16:11

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

ssshhhhhh....

2018-02-14 16:08

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@yousuxbdh cuz u love her🙂...ke lain org ??😂😂😂

2018-02-14 16:02

❀ aiida ❀ AnakRozdean

@zaiyanirusli ❤ becareful my baby is watching 😛

RT @AIIDDIIL: not complete yet..haiss💕

2018-02-13 22:33

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

skg entah berape banyak rkk aku wasted..stress punye pasal😂😂😂

2018-02-13 21:15

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

dulu mula2 bila buat lagu tu tissue entah berape banyak dah wasted😂😂😂

2018-02-13 21:14

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

its for her

2018-02-13 21:12

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

not complete yet..haiss💕

2018-02-13 21:10

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

CANT WAIT😊😊😊

2018-02-13 18:35

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

HAPPY WITH THE NEWSSS!!!!

2018-02-13 18:35

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

YESSS ARHHHHH!!!!!!

2018-02-13 18:35

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

Goodnight💕

2018-02-13 02:50

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

everytime kelua dapur belom fail bukak fridge amik durian dari semalam 😂😂😂😂

2018-02-13 02:50

RasidahRashid NurRasidah

I rule my life

RT @AIIDDIIL: saw this on fb...

2018-02-13 02:47

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

going to sleep soon😊

2018-02-13 02:22

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

lantak arhh😂😂😂

2018-02-13 02:22

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

saw this on fb...

2018-02-13 02:19

袁平 2vRpLnQLsrg5jov

一名小女子

遇见你正好,喜欢你挺好,余生只关注你最好

2018-02-13 00:16

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

my phone pw still the same date..bank pw pon sama actually most of it still have the same pw..haiss

2018-02-12 21:29

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

suka arh member dapat durian😂😂😂

2018-02-12 20:48

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

overdose durian 😂😂

2018-02-12 20:43

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

dari semalam sia aku bedal durian😂😂😂

2018-02-12 20:42

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

makanan opet😛😍

2018-02-12 20:41

🗺️Балгари2🌐 Bargarian9


シンガポール軍最高だよなぁ?

RT @AIIDDIIL: YES ASRHHHH ANOTHER PATCH ADD TO MY ILBV COLLECTION😂😂😂

2018-02-12 18:23

IZYAN SitiFthIzyn

8Teen😛

RT @AIIDDIIL: @SitiFthIzyn nie kalau blood aku dengar...haiss👍

2018-02-11 23:53

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@SitiFthIzyn nie kalau blood aku dengar...haiss👍

2018-02-11 23:52

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@mhdfarouq biar aks jangan otak siao sudahh😂😂😂 itu dah susah liao😂😂😂

2018-02-11 14:13

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

cant wait to get ink again😂😂

2018-02-11 10:25

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

Goodmorning😊

2018-02-11 10:25

IZYAN SitiFthIzyn

8Teen😛

RT @AIIDDIIL: aku punye blood tengah process nak jadi santa claus tak habis tepuk perut dia😂😂😂

2018-02-10 12:07

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

tak tahu ape motive aku actually😂😂 kk goodnight💕

2018-02-10 01:11

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

really hope she enjoy her day🙂

2018-02-10 00:57

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@zaiyanirusli kanjo di atas awan terbang setinggi tinggi😂😂

2018-02-10 00:26

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@zaiyanirusli HAHAHAHA PASTU PALIK BALIK AIRPORT PE??😂😂😂

2018-02-10 00:23

bäbygirl 👧🏻💘 amrhjmsrxo

ROD, @NurHaqym ❤️

RT @AIIDDIIL: air mata jatuh baiiii

2018-02-10 00:21

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

air mata jatuh baiiii

2018-02-10 00:21

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

i reply his dm 2h late because i was bz celebrating birthday...1min after i send that text,his gf called me and explain what happen..

2018-02-10 00:20

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

didn't know this was my last text..which happen on my birthday😔

2018-02-10 00:00

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

aku punye blood tengah process nak jadi santa claus tak habis tepuk perut dia😂😂😂

2018-02-09 23:55

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

blood plss be out soon😭😭

2018-02-09 23:47

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@zaiyanirusli mahu terbang🛫 kemana❓

2018-02-09 22:17

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

i really do miss her 😔

2018-02-09 03:00

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

will nvr forget

2018-02-09 00:53