Tweets at Dera Ghazi Khan District, Punjab around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Dera Ghazi Khan District, Punjab 30km.


Search Results

Տcчtнϵ notthatshay

•strawberries and cigarettes•

Imiss my jangjang☹️

2019-10-23 18:57

Տcчtнϵ notthatshay

•strawberries and cigarettes•

Imiss my bebe

2019-10-23 18:57

Տcчtнϵ notthatshay

•strawberries and cigarettes•

Ganda² bebe ko

2019-10-23 18:57

Տcчtнϵ notthatshay

•strawberries and cigarettes•

Qt bebe ko

2019-10-23 18:56

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @soubremarieanne MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:31

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @etienneliebig MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:31

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:30

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @EmmanuelMacron MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:29

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @AlainMarschall @EmmanuelMacron @RMCinfo @RMCStory MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:29

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Twitter tgh normalize tiktok ke. Korang pun sama je cringe. Beza dia korang tak pakai baju mango, kasut terompah tebal tu anjir.

2019-10-23 18:29

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Lari bidang la. Aku pun lari bidang. Awek pun lari. Eh?

2019-10-23 18:27

hachirah Azieyruto

Suara kecik tapi matang | Diploma in Pharmacy | Taylor's Uni |

RT @oi_syedmoehar: @jiaqing28512216 Saya tak reti cakap cina. Tapi setakat wo ai ni takde masalah 💕

2019-10-23 18:25

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Malam ni aku bakal gg. Tido tak cukup. Kerja sorang. Ggwp me.

2019-10-23 18:24

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Beres.

2019-10-23 18:16

eqa FtQaa

I love myself because no one else will

RT @oi_syedmoehar: @jiaqing28512216 Saya tak reti cakap cina. Tapi setakat wo ai ni takde masalah 💕

2019-10-23 17:56

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Tggu je bulan depan or bulan 12 punya promo. Ada tu nanti. Lg murah dr ni

2019-10-23 17:48

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@_sysyaaa @qajzemer Apa lancau hahahahahahahaga

2019-10-23 17:26

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@syazaaaa_azmi Takyah. Pasni pakai baju sama dengan saya je.

2019-10-23 17:24

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Pun boleh je. Kita laki leh bawak diri. Haha

2019-10-23 17:16

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Ok je. Nt usha time promo tiket flight tu. Takpun tgok promo agen lain.

2019-10-23 17:15

🧸 snoopysyg

Snoopy saya tak balik lagi 😭 rindu pypy

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 17:03

heyy£ nurulizazi_

tak ada pape la

RT @oi_syedmoehar: If you can't take me at my worst
.
You don't deserve me at my best

2019-10-23 17:00

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Ada orang tau lagu2 jepun lain yang style mcm ni tak? Layan ouh.

Here’s a song for you… KAMINARI TODAY by The Birt…

2019-10-23 16:47

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @AlainMarschall ALORS POURQUOI MACRON SE DEPLACE TOUJOURS AVEC UNE DOUZAINE DE VEHICULES? DE GAULLE SE DEPL…

2019-10-23 16:44

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ayyat11 @fazlihisham94 Lai. Tak push rank lg season ni

2019-10-23 16:41

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Orait cun. Muehehhehehe

2019-10-23 16:40

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@smaisarahhh @syafikamhmud Jgn geram2. Lek lu sap kok lu

2019-10-23 16:39

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Min 4 pax. Sampai nak ke CNY tu dah dpt 10 orang dah 🤣 kau bgtau la dlm group. Tp yg bes…

2019-10-23 16:37

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Teringin tapi lecak tiak

2019-10-23 16:33

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GWGoldnadel EST IL VRAI QUE MACRON EN VUE DES FUTURES ELECTIONS AIT FAIT UNE DEMANDE DE PASSEPORT COMORIEN?

2019-10-23 16:32

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@AnaLignier MACRON A FAIT UNE DEMANDE DE PASSEPORT COMORIEN POUR LES FUTURES ELECTIONS!

2019-10-23 16:30

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@CPASGAGNE69 ET IL VRAI QUE MACRON EN VUE DES FUTURES ELECTIONS AIT FAIT UNE DEMANDE DE PASSEPORT COMORIEN?

2019-10-23 16:30

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

If you can't take me at my worst
.
You don't deserve me at my best

2019-10-23 16:29

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@amermaliq @arifabdulrahim Oh ma ma ma. Oh ma ma ma

2019-10-23 16:25

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Minggu ni kerja sorang lagi 😭

2019-10-23 16:25

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@amermaliq @arifabdulrahim Peh rmbut lurus sial amir

2019-10-23 16:23

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Asal bebudak ni ramai buat watikah utk MK ni. Cringe sial.

2019-10-23 16:23

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@smaisarahhh @syafikamhmud Jgn la triggered sis. Ala hurm usik skit pun marah.

2019-10-23 16:22

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@MLP_officiel @BFMTV A DEFAUT DU DROIT D'ASILE POURQUOI NE PAS EN METTRE CERTAINS A L'ASILE?

2019-10-23 16:20

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim Boleh plih ke nak naik flight or train? Flight la. Tak penah naik eroplen.

Boleh2. Sempat kmpul duit byk skit

2019-10-23 16:17

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@LYDIE_FRANCE @ladepechedumidi TOUT EN CARTON COMME L'ON DISAIT EN EGYPTE A L'EPOQUE.

2019-10-23 16:15

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@Shinjuku75 @20Minutes EN TANT QUE CONSOMMATRICE D'HEROINE SANS DOUTES, OUI, VOUS ETES UNE RACAILLE.

2019-10-23 16:13

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@RNational_off @EmmanuelMacron VOILA TOUT EST DIT : LA VOIX DU PEUPLE, VIVE MARINE.

2019-10-23 16:11

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim Pakej tu tak masuk travel punya fee ke?

2019-10-23 16:09

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim Lai. Plan tarikh. Serius ni. Kau ajak aku on. Mmg nak peluang jalan2

2019-10-23 15:49

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@fazlihisham94 @ayyat11 Jom. On on

2019-10-23 15:47

Jm Salazar tidus_jm

@TalktoBPI are all ATMs unavailable today?

2019-10-23 15:44

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim Lai. Kau ajak aku on

2019-10-23 15:43

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@Misspau7 Huhu tgh cuba sabar

2019-10-23 15:43

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@fazlihisham94 @ayyat11 Hahahahhahahahaha buto

2019-10-23 15:42

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ayyat11 Babi geli jibai. Cringe as fak. Hahhahahaha

2019-10-23 15:41

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ayyat11 @fazlihisham94 Aku nk jd personal shopper la. Nagatakpandaiterbang

2019-10-23 15:41

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@fazlihisham94 @ayyat11 Aku rasa aku kena buatan org

2019-10-23 15:29

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Dugaan. Baru nak start niaga. 😶

2019-10-23 15:16

𝐦𝐨𝐣𝐢 typ161cm

28

ก็เพราะเธอนั่นสดใส

2019-10-23 14:47

JAY ANNE. JAYANNE40912891

RT @oi_syedmoehar: @jiaqing28512216 Saya tak reti cakap cina. Tapi setakat wo ai ni takde masalah 💕

2019-10-23 14:46

Gareth Garethaimann

People’s lives dont end when they die, it ends when they lose faith

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 14:41

𝐇𝐚𝐟𝐢’𝐬 h4fiss

tak amik bio , sebab belajar Engineering.

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 14:25

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Apa sendu bukak lagu apit 🤣

2019-10-23 14:08

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@tykazmann Hntr penang sini

2019-10-23 13:58

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@frds_yhy @syafikamhmud

2019-10-23 13:48

Maher Faheem mhr_faheem1

انا کہتی ہے التجا کیا کرنی_
وہ اہمیت ہی کیا جو منتوں سے ملے🔥

2019-10-23 13:34

🕊 _sharaimani

God.

Lmao me on this whole ass cruise

2019-10-23 13:34

Mjaaaay Mjaaaaaaaaaaaay

Your smile is the cutest thing i have ever seen in my life.😖😖❤️❤️❤️

2019-10-23 13:32

Maher Faheem mhr_faheem1

اندر کوئی جھانکے تو ٹکڑوں میں ملوں گا
ہنستا ہوا چہرہ تو زمانے کیلۓ ہے__🔥💯🍂

2019-10-23 13:32

Mjaaaay Mjaaaaaaaaaaaay

Miss na miss ko na bb ko arghhhh☹️☹️☹️

2019-10-23 13:30

🕊 _sharaimani

God.

🥺I’m sorry baby. Never again😩

2019-10-23 12:21

𝕂𝕙𝕤𝕚𝕙𝕙♡¸.•* khsihhaimnn

dark skinned girl. YE I PANGGIL YOU BABY DONT WORRY 🐝

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 11:48

𝐦𝐨𝐣𝐢 typ161cm

28

ไฟท์วันนี้คือดึกมากกกกกกก กูควรทำเยี่ยงไรดี

2019-10-23 11:39

azamzarul _azamh

its my ownworld;

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 10:20

〰️ graybet4

turning dreams into reality

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 09:44

nisazaidi niesyaeo

:p

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 08:38

١٣١٢ biggybig

beyourself.

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 08:33

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Pening teruk

2019-10-23 08:23

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Bila ko order Food Panda pastu lupa guna voucher.

2019-10-23 07:52

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Pain come in 6

2019-10-23 07:50

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@UvuvwevwevOssas Nak wt camne. Cerita tak best. Ninja batch naruto semua kena nerf. Konohamaru yg kononnya ada tale…

2019-10-23 07:48

Χ Ξ Σ ⛧ caicigar_

And then I found out how hard it is to really change 👐🏻

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 06:37

🕊 _sharaimani

God.

Leo

2019-10-23 06:21

🕸️cöng🕸️ AarghCong

| PTV 🎸

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 03:53

èl marcos amzafikri

I say good day sir !

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 03:42

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@hannazsx

2019-10-23 02:56

ĸнιzar вalocн khizerbuzdar

There is no market for YOUR EMOTIONS, so never advertise your FEELINGS just display YOUR ATTITUDE.,.

@SaleemKhanSafi Agr in k sth b model town wala incident ho gya to ye b maqafat e amal ho ga?

2019-10-23 02:53

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@sh4ist4hxo @FtQaa Naniwatefak

2019-10-23 02:44

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@mizukage60 Pasni aku nmpk hg online pastu tak accept mmg aku ss vavi

2019-10-23 02:41

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 02:37

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@mizukage60 Invite pun tak lanjiao luu

2019-10-23 02:35

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@pojiepoq @abisahfian Jangan bilang G kita ni kawan lamaaaaa. Ejas free gift sportrim enkei dgn sunroof nah. Hahahahahahaahah

2019-10-23 02:35

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@mizukage60 Main klo tak mmber invite tak accept boleh g mam

2019-10-23 02:31

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@PageBalkany @ibalkany DOMMAGE QU'IL N'Y AIT PLUS LA GUILLOTINE POUR ACCUEILLIR CES DEUX RACAILLES.

2019-10-23 01:53

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@MNaphtaline AVEC LES BALKANY, LE PILLAGE CONTINUERA JUSQU'A LA FIN.

2019-10-23 01:51

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@pojiepoq @abisahfian Mana jie. Dia boleh ejas loan interest rendah ka?
Aku tanya G eyy kau ada di mana.. pandang r…

2019-10-23 01:46

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@EnCausee EXCES DE COUSCOUS BIENSUR ?

2019-10-23 01:39

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@20Minutes QUI ADHERE ENCORE AUJOURD'HUI A CETTE MAFIA A LA SOLDE DES SOCIALISTES ET LE BUREAU REFAIT POUR 130000 E…

2019-10-23 01:34

Hasret The Interpreter hasretgoler

#translator #interpreter #english #français #espanol #turkish #GSU #ITIRI #Unistra
human after all

@sibelelik_ Üzdü

2019-10-23 00:23

Hasret The Interpreter hasretgoler

#translator #interpreter #english #français #espanol #turkish #GSU #ITIRI #Unistra
human after all

@sibelelik_ 7'de misin aksam :)

2019-10-23 00:21

کشمیر ہمارا ArtBrothers786

‏‏‏‏💕‏‏‏ان فاصلوں کے پیچھے
سب فیصلے تمہارے ہیں💕

@ZaidZamanHamid سر درست کہا

2019-10-23 00:20

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ashrafmazwar @HausboomHQ tu usha twitter tu. Aku dh beli tiket. Tp early bird dah habis. Tiket general je tinggal…

2019-10-23 00:11

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ashrafmazwar Hausboom music lai. Aku dh beli tiket.

2019-10-23 00:02

Charles ن CharlesHPK

ن

RT @TONTONBLEUMARIN: @LEDOUAISIEN @Reveident MISE EN DANGER DE LA VIE D'AUTRUI.

2019-10-22 23:57