Tweets at Taunsa, Dera Ghazi Khan District, Punjab around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Taunsa, Dera Ghazi Khan District, Punjab 30km.


Search Results

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@Valeurs @louis_aliot IL FAUT MAINTENANT DENONCER LE VOILE IDEOLOGIQUE DE MACRON ET SES CANICHES.

2019-10-23 19:17

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@Gilles_Lebreton POUTINE SE GRAND HOMME DEVRAIT SE PRESENTER AUX COTES DE NOTRE MARINE.

2019-10-23 19:14

Տcчtнϵ notthatshay

•strawberries and cigarettes•

Imiss my jangjang☹️

2019-10-23 18:57

Տcчtнϵ notthatshay

•strawberries and cigarettes•

Imiss my bebe

2019-10-23 18:57

Տcчtнϵ notthatshay

•strawberries and cigarettes•

Ganda² bebe ko

2019-10-23 18:57

Տcчtнϵ notthatshay

•strawberries and cigarettes•

Qt bebe ko

2019-10-23 18:56

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @soubremarieanne MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:31

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @etienneliebig MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:31

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:30

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @EmmanuelMacron MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:29

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @AlainMarschall @EmmanuelMacron @RMCinfo @RMCStory MACRON N'EST IL PAS UN OUTRAGE POUR LA FRANCE EN PORTANT SON VOILE IDEOLOGIQUE?

2019-10-23 18:29

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Twitter tgh normalize tiktok ke. Korang pun sama je cringe. Beza dia korang tak pakai baju mango, kasut terompah tebal tu anjir.

2019-10-23 18:29

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Lari bidang la. Aku pun lari bidang. Awek pun lari. Eh?

2019-10-23 18:27

hachirah Azieyruto

Suara kecik tapi matang | Diploma in Pharmacy | Taylor's Uni |

RT @oi_syedmoehar: @jiaqing28512216 Saya tak reti cakap cina. Tapi setakat wo ai ni takde masalah 💕

2019-10-23 18:25

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Malam ni aku bakal gg. Tido tak cukup. Kerja sorang. Ggwp me.

2019-10-23 18:24

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Beres.

2019-10-23 18:16

eqa FtQaa

I love myself because no one else will

RT @oi_syedmoehar: @jiaqing28512216 Saya tak reti cakap cina. Tapi setakat wo ai ni takde masalah 💕

2019-10-23 17:56

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Tggu je bulan depan or bulan 12 punya promo. Ada tu nanti. Lg murah dr ni

2019-10-23 17:48

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@_sysyaaa @qajzemer Apa lancau hahahahahahahaga

2019-10-23 17:26

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@syazaaaa_azmi Takyah. Pasni pakai baju sama dengan saya je.

2019-10-23 17:24

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Pun boleh je. Kita laki leh bawak diri. Haha

2019-10-23 17:16

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Ok je. Nt usha time promo tiket flight tu. Takpun tgok promo agen lain.

2019-10-23 17:15

🧸 snoopysyg

Snoopy saya tak balik lagi 😭 rindu pypy

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 17:03

heyy£ nurulizazi_

tak ada pape la

RT @oi_syedmoehar: If you can't take me at my worst
.
You don't deserve me at my best

2019-10-23 17:00

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Ada orang tau lagu2 jepun lain yang style mcm ni tak? Layan ouh.

Here’s a song for you… KAMINARI TODAY by The Birt…

2019-10-23 16:47

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GG_RMC @AlainMarschall ALORS POURQUOI MACRON SE DEPLACE TOUJOURS AVEC UNE DOUZAINE DE VEHICULES? DE GAULLE SE DEPL…

2019-10-23 16:44

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ayyat11 @fazlihisham94 Lai. Tak push rank lg season ni

2019-10-23 16:41

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Orait cun. Muehehhehehe

2019-10-23 16:40

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@smaisarahhh @syafikamhmud Jgn geram2. Lek lu sap kok lu

2019-10-23 16:39

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim @amermaliq Min 4 pax. Sampai nak ke CNY tu dah dpt 10 orang dah 🤣 kau bgtau la dlm group. Tp yg bes…

2019-10-23 16:37

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Teringin tapi lecak tiak

2019-10-23 16:33

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@GWGoldnadel EST IL VRAI QUE MACRON EN VUE DES FUTURES ELECTIONS AIT FAIT UNE DEMANDE DE PASSEPORT COMORIEN?

2019-10-23 16:32

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@AnaLignier MACRON A FAIT UNE DEMANDE DE PASSEPORT COMORIEN POUR LES FUTURES ELECTIONS!

2019-10-23 16:30

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@CPASGAGNE69 ET IL VRAI QUE MACRON EN VUE DES FUTURES ELECTIONS AIT FAIT UNE DEMANDE DE PASSEPORT COMORIEN?

2019-10-23 16:30

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

If you can't take me at my worst
.
You don't deserve me at my best

2019-10-23 16:29

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@amermaliq @arifabdulrahim Oh ma ma ma. Oh ma ma ma

2019-10-23 16:25

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Minggu ni kerja sorang lagi 😭

2019-10-23 16:25

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@amermaliq @arifabdulrahim Peh rmbut lurus sial amir

2019-10-23 16:23

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Asal bebudak ni ramai buat watikah utk MK ni. Cringe sial.

2019-10-23 16:23

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@smaisarahhh @syafikamhmud Jgn la triggered sis. Ala hurm usik skit pun marah.

2019-10-23 16:22

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@MLP_officiel @BFMTV A DEFAUT DU DROIT D'ASILE POURQUOI NE PAS EN METTRE CERTAINS A L'ASILE?

2019-10-23 16:20

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim Boleh plih ke nak naik flight or train? Flight la. Tak penah naik eroplen.

Boleh2. Sempat kmpul duit byk skit

2019-10-23 16:17

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@LYDIE_FRANCE @ladepechedumidi TOUT EN CARTON COMME L'ON DISAIT EN EGYPTE A L'EPOQUE.

2019-10-23 16:15

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@Shinjuku75 @20Minutes EN TANT QUE CONSOMMATRICE D'HEROINE SANS DOUTES, OUI, VOUS ETES UNE RACAILLE.

2019-10-23 16:13

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@RNational_off @EmmanuelMacron VOILA TOUT EST DIT : LA VOIX DU PEUPLE, VIVE MARINE.

2019-10-23 16:11

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim Pakej tu tak masuk travel punya fee ke?

2019-10-23 16:09

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim Lai. Plan tarikh. Serius ni. Kau ajak aku on. Mmg nak peluang jalan2

2019-10-23 15:49

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@fazlihisham94 @ayyat11 Jom. On on

2019-10-23 15:47

Jm Salazar tidus_jm

@TalktoBPI are all ATMs unavailable today?

2019-10-23 15:44

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@arifabdulrahim Lai. Kau ajak aku on

2019-10-23 15:43

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@Misspau7 Huhu tgh cuba sabar

2019-10-23 15:43

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@fazlihisham94 @ayyat11 Hahahahhahahahaha buto

2019-10-23 15:42

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ayyat11 Babi geli jibai. Cringe as fak. Hahhahahaha

2019-10-23 15:41

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ayyat11 @fazlihisham94 Aku nk jd personal shopper la. Nagatakpandaiterbang

2019-10-23 15:41

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@fazlihisham94 @ayyat11 Aku rasa aku kena buatan org

2019-10-23 15:29

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Dugaan. Baru nak start niaga. 😶

2019-10-23 15:16

𝐦𝐨𝐣𝐢 typ161cm

28

ก็เพราะเธอนั่นสดใส

2019-10-23 14:47

JAY ANNE. JAYANNE40912891

RT @oi_syedmoehar: @jiaqing28512216 Saya tak reti cakap cina. Tapi setakat wo ai ni takde masalah 💕

2019-10-23 14:46

Gareth Garethaimann

People’s lives dont end when they die, it ends when they lose faith

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 14:41

𝐇𝐚𝐟𝐢’𝐬 h4fiss

tak amik bio , sebab belajar Engineering.

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 14:25

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Apa sendu bukak lagu apit 🤣

2019-10-23 14:08

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@tykazmann Hntr penang sini

2019-10-23 13:58

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@frds_yhy @syafikamhmud

2019-10-23 13:48

Mjaaaay Mjaaaaaaaaaaaay

Your smile is the cutest thing i have ever seen in my life.😖😖❤️❤️❤️

2019-10-23 13:32

Mjaaaay Mjaaaaaaaaaaaay

Miss na miss ko na bb ko arghhhh☹️☹️☹️

2019-10-23 13:30

𝕂𝕙𝕤𝕚𝕙𝕙♡¸.•* khsihhaimnn

dark skinned girl. YE I PANGGIL YOU BABY DONT WORRY 🐝

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 11:48

𝐦𝐨𝐣𝐢 typ161cm

28

ไฟท์วันนี้คือดึกมากกกกกกก กูควรทำเยี่ยงไรดี

2019-10-23 11:39

azamzarul _azamh

its my ownworld;

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 10:20

〰️ graybet4

turning dreams into reality

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 09:44

nisazaidi niesyaeo

:p

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 08:38

١٣١٢ biggybig

beyourself.

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 08:33

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Pening teruk

2019-10-23 08:23

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Bila ko order Food Panda pastu lupa guna voucher.

2019-10-23 07:52

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

Pain come in 6

2019-10-23 07:50

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@UvuvwevwevOssas Nak wt camne. Cerita tak best. Ninja batch naruto semua kena nerf. Konohamaru yg kononnya ada tale…

2019-10-23 07:48

Χ Ξ Σ ⛧ caicigar_

And then I found out how hard it is to really change 👐🏻

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 06:37

🕸️cöng🕸️ AarghCong

| PTV 🎸

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 03:53

èl marcos amzafikri

I say good day sir !

RT @oi_syedmoehar: @syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 03:42

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@hannazsx

2019-10-23 02:56

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@sh4ist4hxo @FtQaa Naniwatefak

2019-10-23 02:44

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@mizukage60 Pasni aku nmpk hg online pastu tak accept mmg aku ss vavi

2019-10-23 02:41

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@syafikamhmud Minat pun jgn la smpai mcm ni. Dh mcm army dah. Hnshnshnshns

2019-10-23 02:37

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@mizukage60 Invite pun tak lanjiao luu

2019-10-23 02:35

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@pojiepoq @abisahfian Jangan bilang G kita ni kawan lamaaaaa. Ejas free gift sportrim enkei dgn sunroof nah. Hahahahahahaahah

2019-10-23 02:35

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@mizukage60 Main klo tak mmber invite tak accept boleh g mam

2019-10-23 02:31

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@PageBalkany @ibalkany DOMMAGE QU'IL N'Y AIT PLUS LA GUILLOTINE POUR ACCUEILLIR CES DEUX RACAILLES.

2019-10-23 01:53

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@MNaphtaline AVEC LES BALKANY, LE PILLAGE CONTINUERA JUSQU'A LA FIN.

2019-10-23 01:51

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@pojiepoq @abisahfian Mana jie. Dia boleh ejas loan interest rendah ka?
Aku tanya G eyy kau ada di mana.. pandang r…

2019-10-23 01:46

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@EnCausee EXCES DE COUSCOUS BIENSUR ?

2019-10-23 01:39

TONTONBLEUMARINE TONTONBLEUMARIN

@20Minutes QUI ADHERE ENCORE AUJOURD'HUI A CETTE MAFIA A LA SOLDE DES SOCIALISTES ET LE BUREAU REFAIT POUR 130000 E…

2019-10-23 01:34

Hasret The Interpreter hasretgoler

#translator #interpreter #english #français #espanol #turkish #GSU #ITIRI #Unistra
human after all

@sibelelik_ Üzdü

2019-10-23 00:23

Hasret The Interpreter hasretgoler

#translator #interpreter #english #français #espanol #turkish #GSU #ITIRI #Unistra
human after all

@sibelelik_ 7'de misin aksam :)

2019-10-23 00:21

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ashrafmazwar @HausboomHQ tu usha twitter tu. Aku dh beli tiket. Tp early bird dah habis. Tiket general je tinggal…

2019-10-23 00:11

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ashrafmazwar Hausboom music lai. Aku dh beli tiket.

2019-10-23 00:02

Charles ن CharlesHPK

ن

RT @TONTONBLEUMARIN: @LEDOUAISIEN @Reveident MISE EN DANGER DE LA VIE D'AUTRUI.

2019-10-22 23:57

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ashrafmazwar Hujan kena beli album brader. Dia tak main digital punya platform. Limited edition. Mari la ke gig 🤣

2019-10-22 23:49

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@ashrafmazwar Spotify ftw!!!

2019-10-22 23:10

moha oi_syedmoehar

US 9 / UK 8

@nurulamiiraa Mantap jiwa? 🤣

2019-10-22 22:30

AS alifffsuhaimi

Anis✨❤️ #GGMU #ViscaBarca

Kenapa neymar takda dalam list balon d or?

2019-10-22 21:40

Տcчtнϵ notthatshay

•strawberries and cigarettes•

@Itsmegeorjee Like whutt

2019-10-22 21:40