Tweets at around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around 30km.


Search Results

Kirito Kazuya mizi21

MUFC , Not Arrogant Just Better #GGMU

RT @ianzainal: Biasanya bodoh ni datang sekali dengan pakej, sis. Biasanya ada pakej tambahan, bodoh, tak handsome dan sokong Liverpool. ht…

2018-02-20 11:00

So Hwa ainaisyah95

I'm not a good person.

But i'm trying to be better, day by day.

exMTSians | Bachelor in Food Biotechnology (Team #breadmakerawak) | USIM |

Ni dah diajar open DK ni lepas ni possibility utk kena buat semua ni sensorang tu tinggi lerr 😫

2018-02-20 11:00

Syakira. Syakira_Karim

Unoffcially 19. KMNS.

Lama dah bukak Twitter 😅

2018-02-20 11:00

zuriana_jnfc801 zureen_71

#officially JANNANICKER 28/08/2017 #sayangketatsendatpadat #keepcalmandalwayssupportJannanick @JannaNick95 😘 #WeCareWeLove😘

@hotfm976 nak request lagu #akanbercinta 🎤@jannanick95🎧 please antara 1-2petang..sebab time tu ai ada dalam kereta…

2018-02-20 11:00

معرفة الله PASUMNOSUNNI

ASSALAMUALAYKUM...I AM A MUSLIM=SUNNI..أوّل الدين معرفة الله

RT @hermanafandi: @cprao74 @barisanasional @ahmadrazif_FC @11Terengganu @twt_terengganu @Kemaman_twt @tunfaisal @emysamsudin @RameshRaoAKS…

2018-02-20 11:00

Abe Andes zuperabe

Abe ♣️ 24 ♠️ MNL, PHL (currently in MY) ♥️ Information Technology ♦️Jack of All Trades, Master of None

Nakakairita. 🤭🤭🤭

2018-02-20 11:00

David Ananth .com DavidAnanth

Serial Entrepreneur. You are my Friend not a Fan, Follow Me & I'll Sure Follow You. Visit

Please SHARE | Live TV | Vision Beyond Journalism | For Live Interview @ 012-5484637 - Go f…

2018-02-20 11:00

Izzatul Aliah IzzatulAliahMN

Ille-girl #BTSARMY @BTS_twt. رب يسر ولا تعسر رب تمم بالخير

Jom beli @nabilamn__

2018-02-20 11:00

Kool FM koolfmmy

#PHDKoolFM #MuzikKoolTanpaHenti #PetangKool #MalamKool Frekuensi : L.Klang:101.3FM P.Penang:90.2FM K.Terengganu : 93.6 FM K.Bahru : 88.6 FM Alor Setar:107.3 FM

Selamat Pagi!! Terus dengarkan Kool FM sebab banyak lagu-lagu best yang disediakan untuk anda!! Dgr Kool FM Live:…

2018-02-20 11:00

El Nirrojim Imperius77

2018 and still a Rebel. Harder, better, faster, stronger. Anarchist.

Selalunya aku akan login acc ni time aku tengah stres. Macam sekarang dlm board meeting ni. Membazir masa.

2018-02-20 11:00

farhana farhanaaa_98

❤12/07/2014
lokmanhakim

RT @ameerulafiq_: Kejayaan tu datang, bila kita mencuba. Kalau kita tak mencuba, susah lah kita nak berjaya. Try your best.

2018-02-20 11:00

ْ mikrmahmd

aein.

RT @iam_azizul: "Jangan pernah merasakan solat itu beban,kerana hakikatnya solat itulah yang meringankan beban”.

2018-02-20 11:00

Alaya wtfalaya

be positive 🙂(Keep the blue flag flying high)

RT @ndyhrs: tak berkat do tipu mak ayah sebab nak keluar dengan pakwe imagine one day your kids lie to you bcs they want to go out with the…

2018-02-20 11:00

fath 🕊 fathadz

im a lost soul girl 🍂

🌻🙃

2018-02-20 11:00

najiah_aje chik_yaahhh

Bila tah nak insaf. 17:32 || alam ya'lam biannallah hayaro 96:14

@nabilah_rosly Belakon kat korea. Opkos korean fangirling. Aku rasa laah. Hahahaha

2018-02-20 11:00

شافيف syafiq_azali

Believe in Him. Arsenal fan since forever #COYG #LMAO

@fannayusof Eh, bukan kau. 😒

2018-02-20 11:00

🐼🐻 anakpadil

cikdek💕

RT @iam_azizul: "Jangan pernah merasakan solat itu beban,kerana hakikatnya solat itulah yang meringankan beban”.

2018-02-20 11:00

ejulkim유웃 aizulbenson

SPM 2K18

one person followed me // automatically checked by

2018-02-20 11:00

Naaa. farah_irena

Nothing 😴

RT @iam_azizul: "Jangan pernah merasakan solat itu beban,kerana hakikatnya solat itulah yang meringankan beban”.

2018-02-20 11:00

lina_Inverse linainverse46

i am anime freakkk

RT @HaziqIsmail7: SPR sudah membuka permohonan undi pos dalam negara bagi warganegara Malaysia yg telah berdaftar sebagai pemilih. Maklumat…

2018-02-20 11:00

malec | yoonmin 💙 serdipitypjm95

you’re my world @BTS_twt | « yoongi and jimin are soulmates » | #1 serendipity & lie enthusiast

RT @Snowflakesjay: Why some Armys can’t accept bts just the way they are, their true color. Why? I thought all army should love them withou…

2018-02-20 11:00

The Lady Lasslarkhi

Activated on Feb 3rd,2018

@maleck_saleh I think he couldnt accept the fact that he was fooled by whoever gave him your number. Give him time,…

2018-02-20 11:00

pitty👸 nrftriakmal

hisyam bae

RT @officialachey: Kalau ada jodoh, we'll end up being together in future . InshaAllah . Allah knows better . Allah has better plans for yo…

2018-02-20 11:00

WIEF FOUNDATION WIEF_Foundation

The World Islamic Economic Forum Foundation is an international non-profit organisation that administers and organises the annual WIEF.

Technology is changing the face of small and medium enterprises today, especially in the Middle East.…

2018-02-20 11:00

Alia aliazainddn

your mother!

I'm at The Spread in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur

2018-02-20 11:00

BeLLa nabilahhahmad

21 | UKM |
Future Head Of Director, Aamiin!

Please jangan buat saya kecewa wahai dekan 😭

2018-02-20 11:00

David Ananth .com DavidAnanth

Serial Entrepreneur. You are my Friend not a Fan, Follow Me & I'll Sure Follow You. Visit

Please SHARE | Live TV | Vision Beyond Journalism | For Live Interview @ 012-5484637 - Wiga…

2018-02-20 11:00

far nfrhyni

positive sikit

RT @iam_azizul: "Jangan pernah merasakan solat itu beban,kerana hakikatnya solat itulah yang meringankan beban”.

2018-02-20 11:00

FaTieN fatienatynn97

Dip in Tourism Management
IG : fatinadilah97

Chill

2018-02-20 11:00

Gaü GforGau

20 | Veni, Vidi, Vici

True af 💯

2018-02-20 11:00

orgpanggilmyn

ive my 7 bois watching u

RT @rotikaya: Ramai peminat mahu Neelofa & Zul Ariffin kahwin dengarnya 😘

2018-02-20 11:00

frh Farrah_Razak

ig :farahrzk_

RT @iam_azizul: "Jangan pernah merasakan solat itu beban,kerana hakikatnya solat itulah yang meringankan beban”.

2018-02-20 11:00

HazyDezy dezrea_hayati

My life in high heels 👠!

Kelantanese.

Berat naik 200grm.
So harini I will start back la my strict diet.
Most important nak kena cut 80% of sugar intake.…

2018-02-20 11:00

nish anszmba

21, ehk 👀

@MuhdAlAshraf2 ye ye hahahah

2018-02-20 11:00

mo panjang PanjangREDS

itu tak boleh, ini tak boleh 🤭

RT @bernamadotcom: Suasana di sekitar lokasi operasi mencari dan menyelamat (SAR) beberapa mangsa yang dikhuatiri lemas ketika memancing di…

2018-02-20 11:00

Hamizan Hamzah hamizanamz

Uitm Dungun 2017~2018

RT @afiqahnazaran: Orang tak pernah rasa kena tinggal, dia tak akan tahu. Lead to trauma. Broken heart failure. Sakit, berat di dada tetiba…

2018-02-20 11:00

David Ananth .com DavidAnanth

Serial Entrepreneur. You are my Friend not a Fan, Follow Me & I'll Sure Follow You. Visit

Please SHARE | Live TV | Vision Beyond Journalism | For Live Interview @ 012-5484637 - Burs…

2018-02-20 11:00

yc. theunrealportu

young, FUCKING ASS DUMB, broke college kid

Which should i go for

2018-02-20 11:00

Chwan amirulshazuan

Mix malay and malas.

Selangorian ic 14.

RT @apispijo: Awek cendol dah masuk motif viral, seronok pakwe dia, banyak job lepasni katanya. dia tak sedar nanti nak kena tinggal. Kahkah

2018-02-20 11:00

AmirrulAsyraf mirulraf

Nobody has ever measured, not even poets, how much the heart can hold - Zelda Fitzgerald
#ASPer8 #UPM ig:amirrulasyraf94

tolong buatkan resume haha

2018-02-20 11:00

AmirrulAsyraf mirulraf

Nobody has ever measured, not even poets, how much the heart can hold - Zelda Fitzgerald
#ASPer8 #UPM ig:amirrulasyraf94

@D_Munchkin @najmighzli @nquyddn jomm gieeee ,3 Mac haha

2018-02-20 11:00

Dodol faqrulrashid

⚽️ for life.

RT @eXodes: Millennials relationship.

2018-02-20 11:00

MELISSA lyyyssssaa

• i say ignore the bastard • let me blow your mind •

Tggu no dipanggil ke apa ni setan? Babi betul nurse nih.

2018-02-20 11:00

PMB Investment pmbinvest

An IFMC and member of Pelaburan MARA Berhad, one of the pioneers in Malaysia's unit trust industry with nearly five decades of experience.

Investment Personality:

Cautious
Display a strong desire for certainty and financial security.

Methodical
Often…

2018-02-20 11:00

🎀 nasyyy34

RT @iam_azizul: "Jangan pernah merasakan solat itu beban,kerana hakikatnya solat itulah yang meringankan beban”.

2018-02-20 11:00

Hendrik HendrikSulaiman

Malaysian • Photographer • Microstock

RT @fahmi_fadzil: These rent-a-bikes... found in the rubbish collection center in PPR Kerinchi.

Mungkin kita belum ready untuk konsep ni?…

2018-02-20 11:00

Mommy El Adrey 👶🏻 FarahShatar

Freelance Designer | IG : farrashatarrrrrrr | IG : farrahshatar.official | Khasrul's

Terhibur pulak aku bila netizen gelarkan "rebecca teletubbies & eina gigi"
Alaa bongok

2018-02-20 11:00

Rozana _zana01

19 y/o

simple person 😉

RT @itsraimisyahmi: Baru sedar, aku selalu motivate orang tapi sumpah cakap diri aku sendiri selalu down, cepat give up, rendahkan diri sen…

2018-02-20 11:00

rdn rdnaiman

Travel hiking dota and repeat.

Balik kerja dota balik kerja dota. Mana tak barai

2018-02-20 11:00

Hendrik HendrikSulaiman

Malaysian • Photographer • Microstock

Kejap. Apa msalah sampai buang benda ni? Ada kcau org ke?

2018-02-20 11:00

syidáh rsydhrsly

Nak apa ?

RT @rotikaya: Selamba peserta The Voice Thailand nyanyi lagu Melayu 😄

2018-02-20 11:00

Na'im naimullahnoor

longing for home

Hahahahahahahhaahha

2018-02-20 11:00

Luqman LuqmanSani

I am who I am, your approval is not needed.

RT @kuasasiswa: Hari ini hari pengadilan. Keputusan kes badut akan dibaca pada jam 11 pagi ni di Mahkamah Ipoh. Hakim akan tentukan sama ad…

2018-02-20 11:00

BERNAMA bernamadotcom

Agensi Berita Nasional Malaysia, sejak 1967 / Malaysia National News Agency, since 1967 - PASTIKAN BENAR! GET IT RIGHT!

Front Desk (Feb 20 / 10 am)
1. Stinks bugs threaten New Zealand car imports
2. China Terracota Soldier's thumb stol…

2018-02-20 11:00

Myra🦄 lilpeeboo

nakal berakal

RT @iam_azizul: "Jangan pernah merasakan solat itu beban,kerana hakikatnya solat itulah yang meringankan beban”.

2018-02-20 11:00

4pexmal__ makanbolatidur

"keep it slow and steady"

@IzwanHs @anishasyhda_

2018-02-20 11:00

수에즈 cik_suez

a person who love cats soooo much

Sejak 2 menjak ni aku selalu dpt msj ‘sorry tertido’
Adakah ini bermakna 😔

2018-02-20 11:00

adriana the hoe ass rianatbh

fluent in anxiety

throwing it back to those days. this always means something to me

2018-02-20 11:00

enormous. shfnzkz

safe and sound.

; cuba melupakan apa yang terjadi semalam. Dah cuba fokus bekerja hari ni.

2018-02-20 11:00

mofabisa محمد فوزي mofabisa

I saved a @YouTube playlist KETIKA CINTA

2018-02-20 11:00

mariam. mskatana13

I always hungry 🍔

Pukul 8.30 breakfast, pukul 10 dah lapar nasi ni aku tahu dah saka pre-period aku dah mula datang.

2018-02-20 11:00

피나 safinamastura

the truth hurts but secret kills #YoungForever

RT @Ashril_92: Kerang bakar vs Kerang Rebus

2018-02-20 11:00

mofabisa محمد فوزي mofabisa

I saved a @YouTube playlist FAJAR

2018-02-20 11:00

rhys ibn maryam rosmizan_ar

| you can't blend in when you were born to stand out |

@mrbaizen omg. soo fancy!

2018-02-20 11:00

yap noor_ashraf95

i got my reason to stay and wait

@LoveraMera @Latiff_69 by the time youve found it, she will still searching for better. the end. long live king

2018-02-20 11:00

IamYourPlanB EyadAyed

Nak teman sembang tatkala malam sunyi ? perlukan ruang untuk luahkan perasaan? hati terguris teruk? carilah aku , kerana tuhan ciptakan aku untuk kamu

@KrazyZak @azrayzul @ThisIsddniel Tngu apa

2018-02-20 11:00

Zhafir HelpZhafir

Road to being Twitter famous.
Proofreader.
Gamer.
Spoken Word Poet.

@m_zulfaris Maybe she wants to give the best selfies for you. Everyday she takes selfies but once a week je bagi. A…

2018-02-20 11:00

Fathurrahman Fathurrahman_63

Dato' Ismail & Datin Rusma's son😘💋💕

RT @rotikaya: Selamba peserta The Voice Thailand nyanyi lagu Melayu 😄

2018-02-20 11:00

Eiman Alia EimanAlia

Run forest run

RT @ahmadmaslan: Infografik #JITU #UMNO #BN hari ini

2018-02-20 11:00

Fatini Norsyahida fasya1D

Fasya 🌹| 22 | Chem. Engine

“Tatkala sayu bukalah hatimu kembali padaku” - Simfoni dalam Poket

2018-02-20 11:00

Zikri Amsyar msyarZ

RT @iam_azizul: "Jangan pernah merasakan solat itu beban,kerana hakikatnya solat itulah yang meringankan beban”.

2018-02-20 11:00

MotorHead Malaysia MotorHeadMY

Visit or - Malaysia Leading Edge of Motoring Classified and Motoring Viral Videos

Hello MotorHead Followers. Have you seen new cool videos yet? Visit #motorhead #motorheadmalaysia

2018-02-20 11:00

14 MNazmi_

RT @Izz__h: Me : Sayang, I nak makan kyochon, kfry, donutella dgn dip n dip. Belanja pls?

Bae :

2018-02-20 11:00

《Merch-ian 🍄》 fadhil_airforce

Clothing and merchandise, kindly visit and follow : @MerchroomMY

@syuhadalalala Patut dapat kolej kahkah

2018-02-20 11:00

Eiman Alia EimanAlia

Run forest run

RT @ahmadmaslan: Infografik utk makluman disediakan oleh #JITU Jaringan/Biro IT #UMNO utk hari ini

2018-02-20 11:00

🐅 irfanshahcr7

Just believe in yourself

@ArifFatihin @mhmdzkwn Kiro xamal la tu mugo xputih2

2018-02-20 11:00

nurazliyana assakhinah

liyana ✌ 96's ✌ ig: nurazliyana.ak

@SyanisaSafie Practical manoo

2018-02-20 11:00

Emma M.Y EmmaHaryanti

Hmmm... What can i say about me. I love myself just the way I am. Die hard fans of Bruno Mars, Mariah Carey.....

Black Panther kinda day..

2018-02-20 11:00

iN Publishers iNPublishers

iN Publishers Sdn Bhd is a fast growing interior design magazine publishing house in Malaysia since 2004.

More than just a living space, this home exudes beauty and panache with its complex styling and luxurious...

2018-02-20 11:00

Yen Nazxzul

too handsome to give a damn shit👌🏻

RT @afiqahnazaran: Orang tak pernah rasa kena tinggal, dia tak akan tahu. Lead to trauma. Broken heart failure. Sakit, berat di dada tetiba…

2018-02-20 11:00

mofabisa محمد فوزي mofabisa

I saved a @YouTube playlist DARI SUJUD KE SUJUD

2018-02-20 11:00

Eiman Alia EimanAlia

Run forest run

RT @ahmadmaslan: Lagi infografik #JITU #UMNO & iklan #SL1M dlm #Utusan

2018-02-20 11:00

heidi heidiazn

I've fallen for him, more than once, only twice

RT @IblisTerlaknat: Kalau korang power cuba post video korang buat cani. Aku jamin seluruh warga Twitter takde sorang pun mampu. Kah! https…

2018-02-20 11:00

MalaysiaMenjerit MY_menjerit

....a platform for Malaysian Youth to be heard...

KEMALANGAN DI DALAM TEROWONG MENORA

Nak puji orang ramai sebab park tepi untuk kasi laluan pada bantuan...

2018-02-20 11:00

ICOM ICOMKL

We are Asia's leading College of Music offering Bachelor's Degree, Diploma and Certificate in Professional Music, Audio Engineering and Music Business.

Next time, bring a tuner to the studio!😌

2018-02-20 11:00

favoriot favoriot

Your #IoT Partner #smartcities #platform #healthcare #wearable #smarthealth #crowdsensing #industry4

Philips Lighting and SmartCitiesWorld report names Singapore, London and Barcelona as the top global smart cities

2018-02-20 11:00

شافيف syafiq_azali

Believe in Him. Arsenal fan since forever #COYG #LMAO

@nrlsyfqhhhh @wilsyahir Kesian pika weyh. Kau buzy kerja je.

2018-02-20 11:00

la aqilahshoib

diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu 😌✨

RT @ndyhrs: tak berkat do tipu mak ayah sebab nak keluar dengan pakwe imagine one day your kids lie to you bcs they want to go out with the…

2018-02-20 11:00

HOONGsays fatboyHOONG

Fat Human on EARTH.
Long Live, Tay Tay !

@alm0ndthere @aries_avril @meiaWH Rip !

2018-02-20 11:00

RTM Malaysia RTM_Malaysia

RTM operates 33 radio stations, TV1, TV2, TVi (ASTRO 109) and GALAKSI MUZIK. Watch all channels online at dan Aplikasi RTM Mobile

Kenali Adiguru Wan Mustafa Wan Su dari Kuala Terengganu dengan seni Ukiran kayu dalam #SeniDiJari pukul 11.05...

2018-02-20 11:00

Rahman Ariffin ManPin

● HR Trainer ● Social Golfer, hc28

@hfzz77 @AzminAli @chedetofficial Merindui zaman Tun Mahathir, kan @SyedSaddiq kan?

2018-02-20 11:00

Yuna yuna4jk

I love music 🎵🎼 I love all my favorites and I had my own way to support them. 😊

@amy_aqila Kannnn ekekeke sebelum ni tak pernah perati bersungguh la tangan daniel 😂

2018-02-20 11:00

T I ' A M O IlyaAtira

°°our fighter our pride°°

RT @nadzirakhairul: Lepak habis sekolah nanti kita barulah jaga muka. Chill dulu. Buruk buruk dulu lawa lawa kemudian 💆🏽‍♀️

2018-02-20 11:00

Maxis MaxisListens

Tweet Malaysia’s leading communications provider @MaxisListens from 9am-12am daily for support or queries on our products & services

@kiidyung Hi, selepas restart phone, masih sama ke? /Dosh

2018-02-20 11:00

Smart Tunnel Smarttunnel

The Stormwater Management and Road Tunnel or SMART Tunnel, is a storm drainage and road structure in Kuala Lumpur, Malaysia

1000hrs SMART Helpline 1300 88 7188 #tipskeselamatanjalanraya

2018-02-20 11:00

Aloft KL Sentral AloftKLS

Aloft KL Sentral is a refreshing alternative on the Kuala Lumpur hotel scene offering spacious, loft-like rooms with high ceilings and a savvy environment.

Enjoy a hearty breakfast for 2 when you stay with us at Aloft Kuala Lumpur Sentral!

2018-02-20 11:00

fasss. fshahrosli

ilyimyinyiwy💕

RT @afiqahnazaran: Orang tak pernah rasa kena tinggal, dia tak akan tahu. Lead to trauma. Broken heart failure. Sakit, berat di dada tetiba…

2018-02-20 11:00

ilya IlyaElliyana

Lyfe is short so stay +ve💕

RT @wandazrin: Putusnya Pertunangan Sufian Suhaimi & Elfira Loy- Hentikan stigma negatif putus tunang itu dgn kesedihan. - Da’i Wan. https:…

2018-02-20 11:00

unifi unifi

The official Twitter account for unifi. Got a question? Tweet @helpmeunifi for service related support and queries.

Make your Tuesdays count: Donate to charities using your #TMRewards points. Find out how:

2018-02-20 11:00

Mindvalley mindvalley

#BeExtraordinary | We publish and design learning experiences for the world's leading programs on personal & professional growth in the 21st century.

Learn these easy hacks and sweep your audience off their feet. ;)

2018-02-20 11:00