Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

Ifkar Fauzi IfkarF

25th|Environmentalist|

lebih baik dri cerita badang

2018-02-22 07:47

EijaAmdan11 iameijaamdan_sz

#TakHidupDekPujiTakMatiDekKeji #FootballLovers

Assalamualaikum & salam subuh warga twitterโค๏ธ

2018-02-22 07:47

queen nrfadhilahsy___

Fadhullah

RT @mrikhwan97: Tak mintak cgpa tinggi or dekan, tapi aku mintak selepas graduates nanti terus dapat kerja dengan course aku ๐Ÿ˜Š bersyukur sโ€ฆ

2018-02-22 07:46

irfanfathi irfaaaaaaaaaaaa

GGMU

RT @pipiyapong: Power juga aku buat bunga bunga di permukaan cheese cake nangka aku ni

2018-02-22 07:46

Ifkar Fauzi IfkarF

25th|Environmentalist|

laki buta huruf je x reti baca. org bangang mcm ni patut mati je.

2018-02-22 07:45

thenikizzah niknurulizzah1

x

RT @mrikhwan97: Tak mintak cgpa tinggi or dekan, tapi aku mintak selepas graduates nanti terus dapat kerja dengan course aku ๐Ÿ˜Š bersyukur sโ€ฆ

2018-02-22 07:43

_zwnยฎ AzwanMiswan

Leave me alone. I dont crave your hates ๐Ÿšซ

Kenal pon tidak tiba2 nak underestimed aku ๐Ÿ˜ช. Sukati la ingat senang ke nk turun 3 kilo

2018-02-22 07:41

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

Tenkiu. . Aminnn addin ! Doakan keh.m

2018-02-22 07:41

Fiteri Fiteri6

@AzminAli @chedetofficial Baru ura-ura @chedetofficial nak jadi PM. rakyat dah diminta menderma duit pada parti. beโ€ฆ

2018-02-22 07:39

Chong azghulroslan

He threw three balls ๐Ÿƒ

@iqmalias Hahaha sarjen pun sarjen lah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2018-02-22 07:38

ุงู†ูˆุงุฑูกูง zulfadlianuar17

19. UITM ARAU. IG : zulfadlianuar17

6.30 am dh kena berborak fuh ngntok bhai ๐Ÿ˜‚

2018-02-22 07:38

Chong azghulroslan

He threw three balls ๐Ÿƒ

@iqmalias Morning! Hahaha

2018-02-22 07:35

Aidit Ghazali aiditghazali

An Islamic analyst on human behaviour, thinking styles, Muslim viewpoints & opinion trends.

@ManPin Ya Allah

2018-02-22 07:30

Masdo MAdzree

21

RT @mrikhwan97: Tak mintak cgpa tinggi or dekan, tapi aku mintak selepas graduates nanti terus dapat kerja dengan course aku ๐Ÿ˜Š bersyukur sโ€ฆ

2018-02-22 07:27

Fiteri Fiteri6

@chedetofficial ayat lbh tepat.kita mahu jd krjaan utk mbina semula kroniยฒ.

2018-02-22 07:25

Sepuntum_04 ShafiqIbrahim95

Dewi seraya ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž RMCity Is In My DNA - Polytechnic โžก๏ธ UPSI

@BBSemasa Maybe Man U kena beli salah ๐Ÿคฃ

2018-02-22 07:23

KAshrafKAnuar KAshrafAnuar2

True Color ๐ŸŒˆ ....... Changlun ๐Ÿ” T.Malim

@Khairulash141 telebih ingt asal usul pon payah jugak sbb buat org annoying

2018-02-22 07:17

KAshrafKAnuar KAshrafAnuar2

True Color ๐ŸŒˆ ....... Changlun ๐Ÿ” T.Malim

hope d sana biar dia rasa seksa cukup cukup . ketamakan kuasa buat manusia tu rakusssssss

2018-02-22 07:16

KAshrafKAnuar KAshrafAnuar2

True Color ๐ŸŒˆ ....... Changlun ๐Ÿ” T.Malim

@nurainann @aishahakash @d078360 bas pon dah nk jd sajad jugk

2018-02-22 07:15

KAshrafKAnuar KAshrafAnuar2

True Color ๐ŸŒˆ ....... Changlun ๐Ÿ” T.Malim

@nurainann ade ahhh

2018-02-22 07:14

KAshrafKAnuar KAshrafAnuar2

True Color ๐ŸŒˆ ....... Changlun ๐Ÿ” T.Malim

@Khairulash141 i mean sembang n perangai tu

2018-02-22 07:14

KAshrafKAnuar KAshrafAnuar2

True Color ๐ŸŒˆ ....... Changlun ๐Ÿ” T.Malim

@d078360 @nurainann @aishahakash @Nabila13196 kau paksa dia org tengok ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

2018-02-22 07:13

'Atthirah MJ atthirah_mj

Live simply, walk humbly & love genuinely.

๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚

2018-02-22 07:12

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

Involuntary manslaughter

2018-02-22 07:11

ู†ูˆุฑ ุงู„ุฑูŠุญุงู†ุฉ raihanahsamsuri

hope my dreams come true. Allahumma Aamiin ๐Ÿ’š

RT @_ainajosffian: Syurga dunia apa ni

2018-02-22 07:08

Aidit Ghazali aiditghazali

An Islamic analyst on human behaviour, thinking styles, Muslim viewpoints & opinion trends.

Kes mati lemas semakin menjadi2 sejak setahun kebelakangan ini. Apa sebab utamanya, hanya Allah Maha Mengetahui. Taโ€ฆ

2018-02-22 07:08

Aidit Ghazali aiditghazali

An Islamic analyst on human behaviour, thinking styles, Muslim viewpoints & opinion trends.

2018-02-22 07:05

adlinaghazali adlinaghzali

RT @mrikhwan97: Tak mintak cgpa tinggi or dekan, tapi aku mintak selepas graduates nanti terus dapat kerja dengan course aku ๐Ÿ˜Š bersyukur sโ€ฆ

2018-02-22 06:56

dzul brotherdee_

Untuk kau , jari tengah dijulang tinggi.

๐Ÿ’ฏ

2018-02-22 06:53

anastasiaazlan. anastasiaazlan

๐ŸŒFounder of National Outdoor Adventure (NOA)๐Ÿ”ธKRSB | Trade ยฎbyAnastasiaโœจJanji, tiada mata jahat yang memerhati. Di sini susah hati, di situ kita bermimpi. โžฟ

Leadership is not about the next election, it's about the next generation. ๐Ÿƒ @ Mount Benum

2018-02-22 06:44

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

Assalammualaikum.... SelamatPagi!

2018-02-22 06:41

ikhwan muhaimin adibAzlan6

legeng

Nasib baik cuti, kalau ada kelas pagi ni dgn bazir masa tngok game tah pape ni, sumpah aku sokong pkns

2018-02-22 06:40

atipmanan atip_manan

22. 13500, 08. 08 - 01.

@shirosyigho X power do mok

2018-02-22 06:27

karimahnazri karzidaniq

RT @Rela_Jerantut: Retweeted Bazria (@BBazria):

Henti hina rakyat makan dedak @ahmadbashahBB @relamalaysia @RELAKEDAH @NajibRazak... httpsโ€ฆ

2018-02-22 06:23

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

Muscle painnnnn

2018-02-22 06:11

name cannot be blank farahinzzz

Ig ; nurrrfarahin

RT @mrikhwan97: Tak mintak cgpa tinggi or dekan, tapi aku mintak selepas graduates nanti terus dapat kerja dengan course aku ๐Ÿ˜Š bersyukur sโ€ฆ

2018-02-22 06:01

hatimooh hatimaah

jesse lingard โค

Butoh lah budak nama apek nih, muka dengan komen dua2 aku fuck

2018-02-22 05:50

maisarah sarah maisarah810

selalu dikatakan sombong oleh orang yang xkenal aku sebab aku xbanyak bertegur sapa.aku on twitter bila aku rasa nak on je.sedang patah hati and will recover ๐Ÿ’”

Member letak kat status wassap kabo dah macam kembor kak bong @adibahnoor ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sama ke idok???hahaha ecah2

2018-02-22 05:47

Suara FM MusicSatuSuara

Suara FM - Muzik Satu Suara.

( )

Santai dinihari

2018-02-22 05:46

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

motep abg kat bangsar ni takcaye umur aku 21? Hahahahaha babyface katanya! =______=

2018-02-22 05:41

hatimooh hatimaah

jesse lingard โค

What a save king degea

2018-02-22 05:40

ikhwan muhaimin adibAzlan6

legeng

@afiqazmir_ Tu ah.tak improve2

2018-02-22 05:38

ikhwan muhaimin adibAzlan6

legeng

Sape coach man utd ni, rajagopal ke? Pah ceroh long ball

2018-02-22 05:37

ROGUE fareezJOE

|| ุงู„ู„ู‡ู…ุง ุงุฌุฑู†ุง ู…ู† ุงู„ู†ุงุฑ || ๐Ÿƒ21 ||

Rashford in for Mata, bit more direct foward

2018-02-22 05:37

ุนู…ุงุฑ ูŠุงุณูŠุฑ AmmarYasir116

24. JDT & LFC.

RT @NazmiMZaini: Sebulan dua je senyap, lepas tu kembali bodoh.

2018-02-22 05:35

ROGUE fareezJOE

|| ุงู„ู„ู‡ู…ุง ุงุฌุฑู†ุง ู…ู† ุงู„ู†ุงุฑ || ๐Ÿƒ21 ||

kalau tak De Gea ni kene 2 dah

2018-02-22 05:33

ikhwan muhaimin adibAzlan6

legeng

@afiqazmir_ Jose tak serik letak smalling, pundek btol

2018-02-22 05:32

ู…ุญู…ุฏ ุดู‡ุฑ ุงู„ู†ุธุงู… shahrul_21

UiTM Puncak Alam | Rx13 | Ordinex | G7

Found a Transponder Snail!
Giants, sea monsters and other amazing encounters!
#TreCru

2018-02-22 05:32

Irfan Sirajuddin 2ert_

vy

kimak power siot de gea save

2018-02-22 05:32

Akram sage mode ni ada Mangekyล dan Rinnegan Akram_idris

#ggmu

@hafifaiman_ Fakkkk hahah

2018-02-22 05:31

Syed Hazeeq SyedHazeeq1

SYED AHMAD HAZIQ
Ninety-Six96
-Binaan Bangunan๐ŸŽ“
-Dip Of Industrial Product Design๐ŸŽ“
๐Ÿ”ฐAdmin Tkcm Zone B,Pahang ๐Ÿ”ฐ
Turbo Kancil Crew Malaysia

U.N.S.O.B.E.R.D.A.Y

2018-02-22 05:27

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

Bermovie dalam kelas.. kelas ni paling tak banyak stress! Hahaha #kaurasa #mindyourownenglish #kesah?โ€ฆ

2018-02-22 05:11

hatimooh hatimaah

jesse lingard โค

#pogboom ๐Ÿ’ฃ

2018-02-22 05:05

ikhwan muhaimin adibAzlan6

legeng

Tak gi jauh man utd ni

2018-02-22 04:50

๐ŸŒธ amyliahaziera43

Kaki ni haih

2018-02-22 04:49

ikhwan muhaimin adibAzlan6

legeng

@syahir_amir Ouh

2018-02-22 04:49

Faizal R FaizalR14

Interested in global Islamic conflict & technology. Connecting account.

@sebat_ehli Jumping cap

2018-02-22 04:49

HALIM SUPARMIN Hallim93

[Keh ora Raub]
UNIMAS

@redella @IzwanHs Maksudnya pencandu narkoba

2018-02-22 04:46

Irfan Sirajuddin 2ert_

vy

lineup apakah ini

2018-02-22 04:43

aqmalโ„ข wakdonno

Wanderlust

2 people unfollowed me // automatically checked by

2018-02-22 04:41

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

The meaning of life is to love yourself completely, free yourself and others from guilt and become totally visible no matter what the risk.

2018-02-22 04:41

daus. Compaaa75

Arsenal ๐Ÿ’ช #Coyg

@syahirahsfwl Sukati ko la ๐Ÿ˜’

2018-02-22 04:37

tessa nafisagomezz

๐Ÿ‘‘ nothing else matter

RT @IrKhadri: Saga baru 2018 dah keluar

2018-02-22 04:33

nis ๐ŸŒธ anisali__

Graphic Design ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽจ

RT @mrikhwan97: Tak mintak cgpa tinggi or dekan, tapi aku mintak selepas graduates nanti terus dapat kerja dengan course aku ๐Ÿ˜Š bersyukur sโ€ฆ

2018-02-22 04:32

IzzzatKhairi PrinceChelsea1

Chelsea FC ๐Ÿ† , TengkuNorain๐Ÿ’•

I'm at Anyss Boutique in Tg.Malim, Perak

2018-02-22 04:31

nzrl.izat nazrulizat_

@fadhlishakeri alololo

2018-02-22 04:28

IzzzatKhairi PrinceChelsea1

Chelsea FC ๐Ÿ† , TengkuNorain๐Ÿ’•

I'm at Jasmin 7 Shop in Tanjong Malim, Perak

2018-02-22 04:25

IzzzatKhairi PrinceChelsea1

Chelsea FC ๐Ÿ† , TengkuNorain๐Ÿ’•

I'm at Bubble Lab in Tanjung Malim, Perak

2018-02-22 04:25

IzzzatKhairi PrinceChelsea1

Chelsea FC ๐Ÿ† , TengkuNorain๐Ÿ’•

I'm at Borong Runcit in Tanjong Malim, Perak

2018-02-22 04:24

IzzzatKhairi PrinceChelsea1

Chelsea FC ๐Ÿ† , TengkuNorain๐Ÿ’•

I'm at Tanjung Malim in Perak

2018-02-22 04:24

Adah Rosli Adhrsl

21 | UTM |

Awat tak boleh tidur ni

2018-02-22 04:18

raimi rafli raimirafli

saya budak nerd

@anakpakcikrusli hahaha damnnnn it will ๐Ÿ˜–

2018-02-22 04:14

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

Ngeeee sakitnya hati !!

2018-02-22 04:11

Epy โฃ๏ธ FynieHalim

95โ€™s || UPSI || Mohamad Irfaan Afifi ๐Ÿ’ž

Got You On My Mind // NF ๐ŸŽถ

2018-02-22 04:01

ifwat_razak IfwatAbdulRazak

| antagonist |

i just know the truth that one of my friends was in love with my teacher, but i'm ok...wish u gud luck

2018-02-22 04:01

ShahY _shahyahaya

@_koyim jangan lupa on vpn, tu je rahsianya hahahahaha

2018-02-22 03:59

ifwat_razak IfwatAbdulRazak

| antagonist |

love is complicated, because you could fall into anyone no matter how old they are, where they come from, what reliโ€ฆ

2018-02-22 03:58

ShahY _shahyahaya

student portal ni sumpah bodoh. bodoh macam marzuki.

2018-02-22 03:56

ุนุฒุฉ ุดู‡ู…ูŠ syahizzatmuhd

ู…ุญู…ุฏ ุฎูŠุฑ ู…ู† ูŠู…ุด ุนู„ู‰ ู‚ุฏู…

#RulesofSurvival

2018-02-22 03:55

daus. Compaaa75

Arsenal ๐Ÿ’ช #Coyg

@syahirahsfwl ๐Ÿท x lupa membe la yal

2018-02-22 03:55

daus. Compaaa75

Arsenal ๐Ÿ’ช #Coyg

@syahirahsfwl Lol tade makne dia nak jeles buta ๐Ÿ˜‘

2018-02-22 03:50

AND NASZHAAAH

24 // F.O TERA PROJECT // WRITER // P.T SINGER // COACH // MODS // SOFTWARE ENGINEERING STUDENTS // UPSI

Lindungiku dari putus asa

2018-02-22 03:48

abedee96 abedee96

21 | SKPK | SISP | SEMESTA | SMKD | UPM

Suka tu suka tapi tu la hmmm

2018-02-22 03:47

LaksamanaGanjaMalaya GanjaCommunity

Legasi Ganja Malaya 1957

#TenangisGOOD RT @WeedEssence: Good Morning Friends ๐ŸŒž Wish u all a nice and Stoney Wednesday โ€ผ๏ธ ๐ŸŒฟ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ Good vibes allโ€ฆ

2018-02-22 03:44

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

amboiiiii! Saje je kan.... errr...

2018-02-22 03:41

IzuMyName aiman_izu

we struggle we get it !!!!!
share some moment....

still have young ๐Ÿ˜‚๐ŸŽ†

2018-02-22 03:39

IzuMyName aiman_izu

we struggle we get it !!!!!
share some moment....

@HakimieHamidi power !

2018-02-22 03:38

Mr Joe Stark โšฏอ› MrPelitaBuruk

I'm going to marry Daenarys Targaryen.

I cannot sleep.

2018-02-22 03:38

โˆž AM โˆž MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. LIPIS - MUAR.
G O T 7๐Ÿ’—

Got7 mmg dah confirm buat concert kat Singapore. Tetiba ada rumor kata Twice nak buat concert kat Malaysia. Jeng jeโ€ฆ

2018-02-22 03:37

*Budak Sepet* HaqitaLiyana

simple person, berfashion ikut mood, lebih suke selekeh, suke travel, cepat bertindak dan cepat menyesal.

@fienazkhairudin @HaqiemRusli Xpe saya notice awak. Haha

2018-02-22 03:35

Lunabie _debbierahmat

nak apa? takda apa kat sini

abgggggg @ArmyruleDasilva pian lanje abg abg bg sy ayam tu tauuu

2018-02-22 03:34

sarah sarhdila

ketawa lahh walau dunia kau tak seindah orang sangka๐Ÿ˜

aku bukan jenis merajuk merajuk nk dipujuk segala. aku bkn didik sebegitu

2018-02-22 03:33

__ernaaa ennasya

UiTM SHAH ALAM ๐Ÿ’‹ APB ๐Ÿ’‹

Merajuk dengan kolej .iols redho duduk luar ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜Œ

2018-02-22 03:33

ุงู…ูŠุฑุง AmieraRzk

positive energy goes a long way ๐ŸŒ

RT @frhnkmlrzf: BUT IM STILL MAD FOR THE LAST PART. WHY DID THEY CHANGED THE CHARACTERS

2018-02-22 03:30