Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

CikNur Njwaaaaaa_Ns

#AlumniUiTM #UiTMPA #UiTMSA Semua berserah pada Allah SWT

Selamat Malam 🥀🍃

2019-02-18 00:55

Wedy🌹 nrawdh_

i want to be the Moon 🌙

Malam ni kitty tido sama sama lagi yeaaayy

2019-02-18 00:55

NFN🕊 Farahbella40

Aking Nakatutuwa 🙈

@NIK_NURIZATTI Yeahhhh Yeahhhh . Zati nak belanja . Yeahhhhhhhh

2019-02-18 00:54

rosè itsphoenix__

just keep on breathing

Terlalu rindu sampai tak tahu na redakan rindu ni macamana. :')

2019-02-18 00:53

𓆩𝔄𝔦𝔪𝔞𝔫 𝔄𝔪𝔦𝔯𓆪 aimanameer_

нет коротких путей туда, куда стоит стремиться.

ulang alik shah alam➡️ipoh➡️tanjung malim➡️shah alam takda hal untuk adik tersayang😌 (@ kfc bhp tanjung malim)

2019-02-18 00:53

RizRin chintakayla1417

RT @MelayuBangkit_: Kahkahkahkah 😂😂😂😂😂😂

2019-02-18 00:52

MOHD HASSAN BIN TUAH tuahtravel

2019-02-18 00:52

ي _nadiazamri

Kita semua Da'ie yang dipilih Allah untuk lahir ke bumi ini. ☄️☄️

RT @muslimfateh96: @_nadiazamri @nfinite_ Moga beroleh hidayah

2019-02-18 00:51

. zfzlhshhrm

imy💕

2019-02-18 00:50

syra syahirahzamrii

travel💃🏻

RT @waniskandar1999: @mynamemael Yakinlah bersedekah tidak akan membuat kan mu fakir.. Sebaliknya menambahkan rezeki dimana kita pun tidak…

2019-02-18 00:49

Zainuddin zainuddindotmy

Road to become 1k cc rider!
Road to buy BmwS1000rr 😂
Bermula dari cc rendah akan melonjak ke atas 👌Kayuh Perlahan2 bro Kejar cita2
Fz User 2017 👌

2019-02-18 00:49

م.س.ل.م( 穆斯林) muslimfateh96

من أنا بدونك | Kalau kita ada Allah,kita ada segala2nya | UniSZA | ig:mus_alfateh

@_nadiazamri @nfinite_ Moga beroleh hidayah

2019-02-18 00:48

syzn syaz4ni_

21

Tak penat ke jadi bodoh ?

2019-02-18 00:47

wolf🐺 Akmanaao

21|joker| #cfc

@aylafrhh @jannahros_ Weyhh comelnyaaa😂😂

2019-02-18 00:47

. zfzlhshhrm

anak dengan mak sama je

2019-02-18 00:46

انوار١٧ zulfadlianuar17

22 UITM ARAU. IG : zulfadlianuar17

Tidur mungkin lagi baik 🍃
Selamat malam 🌙

2019-02-18 00:46

y u y a a a 👣👼 yuyaaashabudin

Heyyy look there's so much people love me. So cheer up queen! 👸

tu lah 😔 takpe sis, anak sulung kesabaran dia tinggi sikit 😔

2019-02-18 00:45

SYAKINAHAHA KucingKiss

Cat Lover.
Trouble maker.
Photographer.
#GGMU

RT @eiymnajmie: @MarrMohamad12 Norish karman is missing marr!

2019-02-18 00:44

y u y a a a 👣👼 yuyaaashabudin

Heyyy look there's so much people love me. So cheer up queen! 👸

kenapa time nak pakai duit banyak ni time ni aku fikir nak short vacay?

2019-02-18 00:43

Fariez _Iqmalfariez

cari apa tu. #RealMadrid #IDGAF

Damn Fuck you all

2019-02-18 00:43

Red firdaus_redzlan

if opportunity doesn't knock, build a door

@amirul__adlan Kata kawan raub ramai haha

2019-02-18 00:42

OnE~2~ThRee NoNameToShow88

SMART MEN USING CONDOM

@notyourQueenBee Kalau nak berbual boleh x... Not about sex.. Not about dah makan ke.. Awak buat ape... Puuii.. Diskuting me.. Hahahaha

2019-02-18 00:42

Fariez _Iqmalfariez

cari apa tu. #RealMadrid #IDGAF

Goku ni berapa super saiyan dia nak ada

2019-02-18 00:42

newgate adibAzlan6

legeng

@mnastain96 Rasa berdosa mengaibkan sudin

2019-02-18 00:40

Pahlawan Hitam _drdean

Tak suka dengan perangai jangan melibatkan hati. Takut pisau tercucuk menusuk jiwa .

Inikah erti kehidupan?

2019-02-18 00:39

y u y a a a 👣👼 yuyaaashabudin

Heyyy look there's so much people love me. So cheer up queen! 👸

selalu jadi bila member pinjam barang, kita nak pakai barang tu kena minta izin. padahal barang kita. kita atau dia yang lupa?

2019-02-18 00:37

arev11XXX arev1124

Ig: arev_rahamat
January 3rd
*Be better than before.

All the best with your new semester. It's gonna be harder than before, but please don't give up.

2019-02-18 00:36

wan¡¿قيوت9 Syazwaaz

a sad girl with fake smile🌊

RT @iCharlous: Wrong Earth's shape

2019-02-18 00:36

heartless _nurfaizah_

#YNWA
Win, Lose or Draw, Reds till I Die

Bola ke ragbi?😂😂

2019-02-18 00:35

Dato Munir datomazza

Afiqah's 😘

@_afiqahmohamad aku sayang pakwe kau jugak

2019-02-18 00:35

lehaaaa kuruss 🐼 nrzulaihas

54 KG

The Fiery Priest sumpah best gila. Kim Nam Gil handsome bodooo.

2019-02-18 00:35

si.jahat_ adm_hkm

a heart full of emptiness

dah jauh dari semua orang . sekarang . mari belajar apa itu kehidupan !

2019-02-18 00:34

Malef Zhdhhhhh

Acc lama kena locked. Sedih k :’)))

RT @eiymnajmie: @MarrMohamad12 Norish karman is missing marr!

2019-02-18 00:33

Muhaimin R minroslan_

In the progress of healing myself ✨

Jumaat kosong 😁

2019-02-18 00:33

Muhaimin R minroslan_

In the progress of healing myself ✨

Tinggal EP ja mau tukar ni. Yg lain nice suda tu 🤔

2019-02-18 00:33

Shafuan Kechik 🎗️ ShafuanKechik

Tiada bahagia di masa Lalu.
Yang ada keindahan dalam kenangan yang tak akan berulang lagi.

Jawapan Dr. Zakir Naik

2019-02-18 00:32

Rafhanahhussin___ rafhanahhussin

sakit

@nrljnh Muda gila

2019-02-18 00:31

Muhaimin R minroslan_

In the progress of healing myself ✨

Ramai jugak eh tukar minor ke sains 🤔

2019-02-18 00:31

REEZ fareezJOE

‏|| اللهما اجرنا من النار || 🍃22 ||

@sufeahani_izzan player batu dua ramai, ex player liga super, jumpa team bawah tu bagi sampai 17 tu😂

2019-02-18 00:30

MatTerap iqbal_muhaider

“To love is nothing. To be loved is something. But to love and be loved, that’s everything.” — T. Tolis
🐴502 Bat3 CompB

@anisahjazam Melayu kan. Bahasa melayu la.

2019-02-18 00:29

eija nraizayati11_

#TakHidupDekPujiTakMatiDekKeji #FootballLovers

RIP Sathianathan & FAS😆😆

2019-02-18 00:29

🌸اذي ouchezaa

Alhamdulillah 🌹

I’m blessed

2019-02-18 00:29

kimi mankimii

get ur life fcking bij 🙇🏻💪🏼

RT @mhdzhri: paling famous dlu warna purple

2019-02-18 00:28

Alisson Zuhairi mhdzhri

sentiasa hambar

paling famous dlu warna purple

2019-02-18 00:28

cikunge anjeww

They call me Febreeze because I’m so fresh

tak kira, dekat macam mana pun. respect orang bila orang kata takde apa

2019-02-18 00:27

انوار١٧ zulfadlianuar17

22 UITM ARAU. IG : zulfadlianuar17

Rindu tapi kena faham 🍂

2019-02-18 00:27

hairiey™ hairiey23

Billion people in the world, yet don't make a person ruin your day..
Samura b30

New achievement unlock: 28 jam x tidor semalam...

2019-02-18 00:27

eija nraizayati11_

#TakHidupDekPujiTakMatiDekKeji #FootballLovers

Batu Dua FC main futsal hahahahahaha🤣🤣🤣

2019-02-18 00:26

Era Syahirah Eraaaasya

Account baru 😣

Tak tahu kenapa hari ni makan sampai 3 kali tambah. Goreng telur makan roti pulak dalam satu masa.

2019-02-18 00:26

eija nraizayati11_

#TakHidupDekPujiTakMatiDekKeji #FootballLovers

Ngantok lagi!!!! 😴😴😴😴

2019-02-18 00:25

cute orkid thfrhnbla_

semoga nabila lebih rajin dan tak mudah lupa! Amiin

AHHHHH SAYA MEMANG SEJENIS SUKA BACA SEKALI ZUPPPPP MACAM TU JE AH SALAH TENGOK SIAL ADUH MALU GILA

2019-02-18 00:25

Tori ___vas

Victoria's not-so-secret. ❀ MYY - KUL

RT @waniskandar1999: @mynamemael Yakinlah bersedekah tidak akan membuat kan mu fakir.. Sebaliknya menambahkan rezeki dimana kita pun tidak…

2019-02-18 00:25

ida yasmin idayasmin07

Moga dikurniakan iman yang sihat ❤

@lailatulakmar @najahsan Aku kena medical wei dr ketty letak

2019-02-18 00:25

✌️ xdbznl

2 0 1 9

Belum tiba masanya. Perjalanan hidup masih jauh.

2019-02-18 00:24

ida yasmin idayasmin07

Moga dikurniakan iman yang sihat ❤

@fatiha_jannah @maysaraaah Sapa jaga skrg

2019-02-18 00:24

ida yasmin idayasmin07

Moga dikurniakan iman yang sihat ❤

@filzhhann @lilyfhad Cmne masak eh ada anak kecil? Huhu nnt dah duk rumah sendiri

2019-02-18 00:24

Adah SaadahNordin

Suka pergi jalan. Suka makan. Tapi nak kurus. MissRZ

Sambutlah Kasih // Love Hunter

2019-02-18 00:24

Akasaf Madzlin AkasafMadzlin

Whoever read this, you're the best creature ever 😋

@__Fizi Alaa kesian :') takpe ji nanti bila dah ada jangan2 aku pun kau dah lupa dah :))

2019-02-18 00:24

NSNS IqahhhSham

blessed. 💖

RT @eiymnajmie: @MarrMohamad12 Norish karman is missing marr!

2019-02-18 00:23

Bell nabellaamran

sleepy head

@fazliner Yes betul. Orang yang terpilih je allah bagi dugaan macam ni babe, kuatkan semangat okay

2019-02-18 00:23

AtikahAlias atikah_alias

Tiada apa yang boleh dibicarakan di sini.

😢

2019-02-18 00:23

autumn dnielimran_

chasing my childhood dream


🇲🇾|🇬🇧|E

Alhamdulillah for today🤗🤗🤗

2019-02-18 00:23

Elaine fatihahshuhada

less hooman.. more being

RT @waniskandar1999: @mynamemael Yakinlah bersedekah tidak akan membuat kan mu fakir.. Sebaliknya menambahkan rezeki dimana kita pun tidak…

2019-02-18 00:19

autumn dnielimran_

chasing my childhood dream


🇲🇾|🇬🇧|E

Next will be um on 23rd, a day before 2nd semester starts

2019-02-18 00:18

AhmadTobeq Syazwan_Raphiz

• monang kito sorak kalah kito maki.!! • 1988 • 70450 • Seremban Brownside Nation • hip-hop poser yang hanya tahu berfesyen • 🇲🇾x🇧🇷x 🔴⚫🌕

RT @wan_ilham: Syok sendiri. Mana ada main nak kalah. Pastinya setiap pasukan akan main bersungguh untuk menang dan 3 mata. Cuma iyalah dgn…

2019-02-18 00:18

Nurul Haniff _mnhxnff

Ig : _hxnff ⚫️ Diploma 🎓soon ⚫️ ISM Seni Persembahan (Tari)

@shkkrltff Mna ada. Abg mng slh sorg idol saya 🥰

2019-02-18 00:18

Serr sarahzulkifli_

Sarah baik orangnya

Wise men say only fools rush in. But I cant help falling in love with you 🥰

2019-02-18 00:17

Akasaf Madzlin AkasafMadzlin

Whoever read this, you're the best creature ever 😋

@jempuuuuu_ Kau masuk ws jap

2019-02-18 00:16

Nurul Haniff _mnhxnff

Ig : _hxnff ⚫️ Diploma 🎓soon ⚫️ ISM Seni Persembahan (Tari)

@shkkrltff Wow idol reply 😍

2019-02-18 00:16

Izzah 🦄 its_izzah

trying hard to be positive people

Bila crush unfollow kau

2019-02-18 00:16

cahiracute _shafiqshahir

17 💸

makanan

2019-02-18 00:15

'Atthirah MJ atthirah_mj

Live simply, walk humbly & love genuinely.

MasyaAllah shooooooo cuteeeee! 😍❤️

2019-02-18 00:14

Alisson Zuhairi mhdzhri

sentiasa hambar

@NisaqNisa nasib tak pakai digi fuh

2019-02-18 00:13

Pica ohhnafisa

Bachelor of Malaysian Studies with Education 👩🏻‍🎓

Part nak berkenalan dengan hosmet2 baru ni yang meles... malas nak faham ragam masing masing 😂

2019-02-18 00:13

Q 👸🏼 ainimalek_

stop comparing yourself to everyone you meet. allah tahu apa yg terbaik ✨🌸

@AzirahRazak18 @Ainnatul4 @twt_kecantikann around 40 mcm tu beli dkt shopee but worth it lah kot. sebab beli awal d…

2019-02-18 00:13

fiz ApizHussin

family first 💕
sha ♥

@amierxl diam bye

2019-02-18 00:13

fiz ApizHussin

family first 💕
sha ♥

@amierxl nak aku bagi rumusan tak ?

2019-02-18 00:12

Q 👸🏼 ainimalek_

stop comparing yourself to everyone you meet. allah tahu apa yg terbaik ✨🌸

@AzirahRazak18 @twt_kecantikann beli dekat dkt shopee dlm 40 mcm tu. tapi tahan lama jugak. mula pakai awal decembe…

2019-02-18 00:12

Ayden. Aaydenn

Act like a child , Play like a boy , Think like a man ✨ 💵YoungPreneur

hanya lekali yang faham :')

2019-02-18 00:12