Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

Ayra☄️ nrzraa

Suka Makan Seafood

Lecturer aku pesan, jangan berjanji terlalu banyak sebab yang di Atas tu lebih menentukan.

2019-09-22 04:25

') jahsuzuran

kalau ngantuk , tidur.

@ahsn_ahmd1 lah 324 baru bohong nau

2019-09-22 04:25

Hazbi Ghazali Hazbi_Ghazan

Hujan badai sangat mengerikan

@IadidHasreen @firdaushakeri Tolong beli tiket la do. Keh tak dan ni

2019-09-22 04:21

Bayengs BaimKechik

Dip. Engineering Electronic Industry.
I'm still student.

@atikah082 Kalau nangis dpt baju baru takk?

2019-09-22 04:17

SailorMoon ❤ CikManehhh

Sorry. Too sweet for you to handle. 🌵

RT @BaimKechik: Siapa je tak sedih bila baju favorite dia koyak hmm

Murung satu hari

2019-09-22 04:16

🌷pencinta jejaka Arsenal🌷 linaHathawayy

lelaki sokong Arsenal tersangat cool ✊😤

Malam 🌷

2019-09-22 04:13

𝚜𝚢𝚊𝚞𝚚𝚒𝚗𝚊. _sarahsyauqina

𝚃𝚑𝚎 𝚋𝚎𝚜𝚝 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚜𝚝𝚊𝚢🌈

buat kepala 😈

2019-09-22 04:11

B. lyaaasky

ds - dewan selera.

Marilah berborak dengan saye at this sendu hour

2019-09-22 04:11

Shammir Shammirr

dott encem

RT @epulwhuut: Before jerebu vs after jerebu

2019-09-22 04:08

B. lyaaasky

ds - dewan selera.

Nak tgk tv kang kena marah lak bising

2019-09-22 04:03

Siti Zulaikha _Zlkha

@aligatie Ali tak boleh tidur jugak ke?

2019-09-22 03:59

🌬 ajwdmhd_

Nothing special.. Just from my soul

rating for EXIT .. 10/10
.
done suggest 😋😏

2019-09-22 03:59

qiaemlyzaaaa qiaemlyzaaaa

RT @BaimKechik: Siapa je tak sedih bila baju favorite dia koyak hmm

Murung satu hari

2019-09-22 03:58

ℓιℓү☘️ nurulfarrahanim

when i say i wanna be good i really mean it😢

@fiqkazeo Hhahha sorry sorry tak cakap da😂. Heee amin and thanks😊

2019-09-22 03:57

Izz Zuhair zuuiezaidy_

Never hyper excited

Bagitau aku canna nak try member 😅 koyak siak time jumpa haishh

2019-09-22 03:56

KingSoleh MatAllyy

#GGMU

hahahaha camgampang caption

2019-09-22 03:56

Sepexvalafonso sepexvalafonso

Dengarkan, fikirkan, zikirkan, dikirkan
Aku tahu kau bukan calang mambang
Dulu aku budak kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang...

Tersedar.... Menangis lagi..... 😢😢😢😢Mungkin Rindu.... Ya Allah kuat kan hati ini.....
Mungkin aku dah terlalu jauh dari Mu...... 😔😔😔😔😔😔

2019-09-22 03:56

K KhalifAziz_

bit by bit 🇲🇾🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

RT @epulwhuut: Before jerebu vs after jerebu

2019-09-22 03:50

Mukmin Abd Samad Mukmin_L4

"how you know?"
#YNWA
Origi sweet left-footed bottom corner finish!

@AimanNzr

2019-09-22 03:50

🌷pencinta jejaka Arsenal🌷 linaHathawayy

lelaki sokong Arsenal tersangat cool ✊😤

Sang gagalis yang sering tewas

2019-09-22 03:49

▌│█ |║▌ 18OO888333

semua orang sudah tidurrr

2019-09-22 03:47

𝕾𝖑𝖆𝖞𝕸𝖚𝖎𝖟 🐺 MuizSlay

Drop bio amik acc
IG - tsamprit 🛑#ynwa 🇲🇾

@wxmbxlogx @PaanYNWA Alamak 🤣

2019-09-22 03:46

𝓜𝔂𝓻𝔀𝓻𝓻🧜🏼‍♀️ AFarhanaa

Ma fiancé @zikriAmsyar_ ♥️tak boleh kacau kang ada la tu ular masuk seluar✊🏼

Ughh srsly i suka gila rumah mcm ni😍

2019-09-22 03:45

Siti Zulaikha _Zlkha

Tak boleh tidur 😢

2019-09-22 03:44

🌷pencinta jejaka Arsenal🌷 linaHathawayy

lelaki sokong Arsenal tersangat cool ✊😤

Dem lapar. Padahal tadi date kat mcd punya banyak melantak both kuat makan sambil menonton Captain America 2 smh

2019-09-22 03:43

Do firdaushakeri

i Do Drones.

@IadidHasreen @Hazbi_Ghazan Moh sebi. Kubo pun join nanti.

2019-09-22 03:43

𝓜𝔂𝓻𝔀𝓻𝓻🧜🏼‍♀️ AFarhanaa

Ma fiancé @zikriAmsyar_ ♥️tak boleh kacau kang ada la tu ular masuk seluar✊🏼

I cant sleep bcs im super excited!!!!!!!!!

2019-09-22 03:43

IYOL haziqazhari_

the more you take, the less you get

@ikhwankop Jadi tk nak lari ni

2019-09-22 03:42

Queen myaa_mkhtr

explicit content and language.

Drop your skincare routine please!!

2019-09-22 03:40

🌷pencinta jejaka Arsenal🌷 linaHathawayy

lelaki sokong Arsenal tersangat cool ✊😤

@rikiRjuna Kahkahkahkah tahu takpe. Macam bangang

2019-09-22 03:40

🌷pencinta jejaka Arsenal🌷 linaHathawayy

lelaki sokong Arsenal tersangat cool ✊😤

Esok belum tiba - Nastia ft Liyana Fizi
Resah - Nitrus

2019-09-22 03:40

Queen myaa_mkhtr

explicit content and language.

@SyzwnShahrol Sakai. Tadi kemain bash aku

2019-09-22 03:39

Queen myaa_mkhtr

explicit content and language.

Kepada yang dapat wish birthday and saya post dekat close friends je, percayalah anda sangat special di hatiku

2019-09-22 03:39

🌷pencinta jejaka Arsenal🌷 linaHathawayy

lelaki sokong Arsenal tersangat cool ✊😤

Smh kenapa manusia suka pelik2

2019-09-22 03:38

Aiman Nazirmuddin AimanNzr

à la recherché du temps perdu 🧬 aimannazirmuddin@gmail.com ✉️ Writer ✍️

💪🏼

2019-09-22 03:38

𝓜𝔂𝓻𝔀𝓻𝓻🧜🏼‍♀️ AFarhanaa

Ma fiancé @zikriAmsyar_ ♥️tak boleh kacau kang ada la tu ular masuk seluar✊🏼

Ya Allahhhhhhh sumpah tak pernah rasa sebahagia ini😭😭😭😭😭

2019-09-22 03:38

🌷pencinta jejaka Arsenal🌷 linaHathawayy

lelaki sokong Arsenal tersangat cool ✊😤

@rikiRjuna Entah. Sampai sekarang main zoom

2019-09-22 03:36

ℓιℓү☘️ nurulfarrahanim

when i say i wanna be good i really mean it😢

Masa pakai si granger ni. Masa ulti tu ak taktau ad tiga kali eh ke berapa tahh y ak tau ak dok diam masa ulti past…

2019-09-22 03:36

Do firdaushakeri

i Do Drones.

@IadidHasreen Tu lah. Kang beli awal last minit cancel pulok. Hahaha

2019-09-22 03:36

YUANLAAAAAIIIII Miaoweee618

oo weza dinabe fly yiti | 🇰🇷 🇲🇾

@weiqi2688 jiamin和waiyiap真的meme queen meme king。。。。。

2019-09-22 03:36

ℓιℓү☘️ nurulfarrahanim

when i say i wanna be good i really mean it😢

First time try tak reti betul pakai😂

2019-09-22 03:36

munie Ctmunieyrahh

18|Pahang💃🏻💖

Kalu yo pom. Mikir laa duluu :(

2019-09-22 03:34

Do firdaushakeri

i Do Drones.

@IadidHasreen Bakik dah. 2 minggu je. Butterfingers lai?

2019-09-22 03:34

Iqmal iqmalesnar_

#janganghisaptumbuhtumbuhan

Cb tewas guwee

2019-09-22 03:33

Don Vito Andy_Wijaya_90

lawan ketidakbenaran!

RT @amiryogi: Jerebu pembakaran hutan di kota Kuala Tungkal, Sumatera. Kota dengan IPU & sekarang kualiti udara terburuk di Sumatera. Wtf?…

2019-09-22 03:33

ۆر ammyself_

coffeeholic

@izzahshukor12 Aamiin

2019-09-22 03:32

Nrl. Fatiah Irwani Wannnyyyyyyyyy

Success is dependent on effort🖤 Mohd Rusdi Mamat💕

RT @BaimKechik: Pernah tak?

Kau anggap kawan kau tu sahabat sejati kau tapi kenyataanya dia anggap kau kawan biase je.

2019-09-22 03:31

🖤 ffyqhanua

hey

magandang gabi everyone🌛

2019-09-22 03:30

ℓιℓү☘️ nurulfarrahanim

when i say i wanna be good i really mean it😢

@pakoiee Hahaha😅😅

2019-09-22 03:30

ℓιℓү☘️ nurulfarrahanim

when i say i wanna be good i really mean it😢

@fiqkazeo Hahahahhaa perli eh ni, tau la saya tak reti tapi pernah je main😂

2019-09-22 03:30

🖤 ffyqhanua

hey

😽💞

2019-09-22 03:29

Do firdaushakeri

i Do Drones.

@IadidHasreen Tak kaboo.

2019-09-22 03:29

ℓιℓү☘️ nurulfarrahanim

when i say i wanna be good i really mean it😢

@fiqkazeo Heee dua tu free je😂😂

2019-09-22 03:29

ℓιℓү☘️ nurulfarrahanim

when i say i wanna be good i really mean it😢

@fiqkazeo Ohhh hahahhaa sedihnya hahaa

2019-09-22 03:29

nrainnnnfridd.___ nrainsfrid

Whattt?????

RT @BaimKechik: Ada tips tak supaya hilang rasa rindu dekat ex?

2019-09-22 03:28

azmelazlihan azmelazlihan1

@dniarsya HAHAHAHA OK CIK

2019-09-22 03:28

zzzzzzuhaily zuhailyxzahari

biar orang buat kita, kita buat kek

jujur tu penting tau! 😩

2019-09-22 03:27

azmelazlihan azmelazlihan1

@dniarsya Baik puan

2019-09-22 03:27

𝕾𝖑𝖆𝖞𝕸𝖚𝖎𝖟 🐺 MuizSlay

Drop bio amik acc
IG - tsamprit 🛑#ynwa 🇲🇾

Menyorok masing skskskskssksks

2019-09-22 03:26

𝕾𝖑𝖆𝖞𝕸𝖚𝖎𝖟 🐺 MuizSlay

Drop bio amik acc
IG - tsamprit 🛑#ynwa 🇲🇾

Selepas kuda putih dtg ...

2019-09-22 03:26

𝕾𝖑𝖆𝖞𝕸𝖚𝖎𝖟 🐺 MuizSlay

Drop bio amik acc
IG - tsamprit 🛑#ynwa 🇲🇾

Before .

2019-09-22 03:26

yinnn kueynn

A perfectionist

Alhamdulillah mudah mujuk mato nak tdoi malam tuk. Bah mupok dolok.

2019-09-22 03:26

senduras _fiiraas

no one:

aqil & izzham at 2am:

2019-09-22 03:25

🖤 ffyqhanua

hey

tbh ada jak tempat yg mok dipegi tapi sikpat pegi :((((

2019-09-22 03:24

🌸 ptriummaiiznshh

Tak layan orang bodoh. ANSARA GMC.

Love.

2019-09-22 03:24

Epul_jerantut epul_jerantut

Sports

Kisah lawak aku hari nie , balik kjer pergi lepak ngeteh ngn member2 , pastu kne Palau dr mula dtg sampai balik , m…

2019-09-22 03:24

🖤 ffyqhanua

hey

📍KTM Ipoh

2019-09-22 03:24

toratora mnfirdausssss

likuliku kehidupan

@putrinoraini_ ayokkkk

2019-09-22 03:23

toratora mnfirdausssss

likuliku kehidupan

@aliff_ekal_3021 guana ter saing ambo

2019-09-22 03:23

🌷pencinta jejaka Arsenal🌷 linaHathawayy

lelaki sokong Arsenal tersangat cool ✊😤

Sampai 5 kali aku zoom ni smh enough Lina

2019-09-22 03:23

🌷pencinta jejaka Arsenal🌷 linaHathawayy

lelaki sokong Arsenal tersangat cool ✊😤

Act aku siap zoom dalam mata dia apa sebenarnya yang tersembunyi smh

2019-09-22 03:22

🖤 ffyqhanua

hey

📍MAPS

2019-09-22 03:22

hannan atengshrmn

Menyesai pulak makan bihun tomyam ja tadi lani lapaq balik

2019-09-22 03:21

Ahmad Sahuri imung53

Penikmat Musik Blues | Outbounder | Traveler | Chelsea Fans #KTBFFH #SaveIndonesia

RT @amiryogi: Jerebu pembakaran hutan di kota Kuala Tungkal, Sumatera. Kota dengan IPU & sekarang kualiti udara terburuk di Sumatera. Wtf?…

2019-09-22 03:21

Elmooo I_AmFiz

Introvert || Lots of things to say but I rather choose to write than speak || Teacher to-be In Shaa Allah || My family is my priority 🌻

"Ada cerita tentang aku dan dia."

2019-09-22 03:21

yinnn kueynn

A perfectionist

Mungkin Dia nak remind aku untuk balik pada Dia sbb jauh ngat hanyut.

2019-09-22 03:20

𝚜𝚢𝚊𝚞𝚚𝚒𝚗𝚊. _sarahsyauqina

𝚃𝚑𝚎 𝚋𝚎𝚜𝚝 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚜𝚝𝚊𝚢🌈

babinya

2019-09-22 03:19

‎꘩ itsphoenix__

mad Queen 🌹 looking for dw watches visit on IG 🌹 looking for kasut futsal dan bola visit @horizon_shoe_ // @horizonshoe_original ☺️ tq

To see other people happy with their life, especially your friends or someone you knew, it really makes you feel happy too.

2019-09-22 03:17

lamaJ HUTABONG Jamal_Asykanda

Ayo..Ayo..Ayo

@BoengParnoz @DatuakPanduko @msaid_didu @AkunTofa Hahahahaha

2019-09-22 03:17