Tweets at Rahim Yar Khan District, Punjab around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Rahim Yar Khan District, Punjab 30km.


Search Results

Wise Monkey wisemonkeyapp

I'm a Wise Monkey, and as any Wise Monkey I give useful tips and advice.

Get the app on:

iOS: /> Android:

«Schneider goddamn lady hold it be there is»

2019-01-22 15:02

𝓪𝓲𝓷𝓪 ainashahida_

١٩,🌻 make yourself a priority

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 15:00

Saleem-sajan Saleemsajan7

BISMILLAH cooling centre lalian

2019-01-22 15:00

chris DemiseSZN

how you look so perfect on your worst days

@ShockSZN @allienicole7_ @Xovioss peep the belly

2019-01-22 15:00

🌑 apiqx_

acc lama twitter locked, twitter babi.

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:59

Saleem-sajan Saleemsajan7

BISMILLAH cooling centre lalian

2019-01-22 14:59

tyra celestialsirius

타이라 🍓 eris;deobi and more because I fall in love way too easily

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:57

I.S iffa___

Bila orang tak suka kau, sabar ☺️

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:57

Muhammad Rizwan mu_rizwan

@Aligulpir But sir police reform sirf sobae govt hi kar sakti hy ap ye sindh govt ko bolo k sindh police main refor…

2019-01-22 14:57

st. domestihus demesti1

CHRISTIAN ORTHODOX SHAMAN

Αναγκαστική βιαστική Θεία Ορθόδοξη λυτουργία αμέσως μετα μπάς κ σωθούμε μερικά τομάρια

2019-01-22 14:56

Spartacus UrsSpartacus

இதுவும் கடந்து போகும்.

எத்தனை கொடுமையானது ...

ரேகை தேஞ்சதுனால மொபைல் unlock பன்ன ரொம்ப சிரம படுற மொமென்ட்...

2019-01-22 14:56

chris DemiseSZN

how you look so perfect on your worst days

@ShockSZN @Xovioss one shottt go wideee

2019-01-22 14:56

H A S S A N Has_sanTweets

‏‏‏‏‏ھَذَا مِنْ کِرْمِ حُسین اِبنِ علی ع
❤️

ایک علی۴ پھر جہاں میں آیا ھے
آج کعبہ مولا حسین۴ کا گھر ھے

2019-01-22 14:53

🌸🍃 nratiqahqsyaa

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:52

mirman amireman_

hah usha pa?

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:52

🌸 nruliffahhh

5years 8month 💕

RT @twt_boots: Lawak ni cakap sekali jee. Bila orang suruh explain dia tak jadi lawak dah, Dia jadi presentation.

2019-01-22 14:51

amlnw amalingggg

‏‏‏‏۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞
.
Realize who you are.

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:51

🦄 ayuniiwnsf

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:50

سا💫 itselsaaaaa

bukan calang bunga yang pantang nak petik

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:50

~~✿nurul liyana ✿~~ PuteriRoyal91

💍KA's
🐈's lover
I love 👣👣

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:49

nurulatïraaa🕊 nurulatirajefri

19

RT @twt_boots: "Nak apa apa tak?"
"Dekat luar ni"

That feeling when someone remember you.

2019-01-22 14:49

Juggp🍀t SkiiBandz

⛷🏂

RT @AestheticAces: @SkiiBandz 😂🤣😭

2019-01-22 14:48

Haseeb JuTT haseeb8711

Single | Student |
Snapchat ➡ haseeb8711
Instagram↔ @haseeb8711...
Never let your failures get to your heart and never let your success get to your head.

2019-01-22 14:47

under_afiq under_afiq

separa genius separa sewel

RT @twt_boots: Lawak ni cakap sekali jee. Bila orang suruh explain dia tak jadi lawak dah, Dia jadi presentation.

2019-01-22 14:47

御芍神紫 Mishakuji_y_bot

アニメ「K」に登場する御芍神紫の非公式botです。劇中その他スピンオフ作品等の台詞をランダムに呟きます。詳細はツイフィールにて。何かありましたらDMまたはリプライにてお願いします。

…あなたにとって私は、過を背負うべき人間なのかしら

2019-01-22 14:47

Zaaf 💤 zahirahafinaaa

Secretly a wizard

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:47

Farooq Ahmad HuM_DiiL_WaLe_S

Urdu Sraiki Poetry. Islamic. Aqwaal-e-Zareen. Bilkul Free Hasil Krny K Liye, . Follow @2_7_YaRo Frwrd To 40404

@_: Tum to
Kehte Thay Ke HameSha Tere Sath Rahon Ga,,,*

ZAMRAN

Chalay Gaye Na Tum Bhi Porany sall Ki Tarah..

BY ANZILLA.

2019-01-22 14:46

Farooq Ahmad HuM_DiiL_WaLe_S

Urdu Sraiki Poetry. Islamic. Aqwaal-e-Zareen. Bilkul Free Hasil Krny K Liye, . Follow @2_7_YaRo Frwrd To 40404

Nahi fursat ,
Yaqee¤ mano.

Hamain kuch aur krne ki.

Teri batain ,
Teri yadain '.

Bahot masroof rakti hain..
BY ZAMRAN.

2019-01-22 14:46

御芍神紫 Msj_Yukari

このアカウントは私御芍神紫の美しい言葉を自動で呟くbotよ。あなたとも少しお話しできるわ。劇中の言葉も呟くから注意なさいね。ミッションで空ける事もあるから、用があれば話し掛けて頂戴

ええ。 だから、その子いただいてくわ

2019-01-22 14:46

NotSya nurulsyamimi_04

@niggalos1

RT @twt_boots: Lawak ni cakap sekali jee. Bila orang suruh explain dia tak jadi lawak dah, Dia jadi presentation.

2019-01-22 14:44

Cold Flame Novacane_Neezy

Artist | #junglekitty

This moon. Wow, just wow.

2019-01-22 14:44

yennnnnnn yentinho_

good at sleeping

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:44

Atif awan AW Atifawan0601

جہڑا دل نوں توڑے او مطلب دا یار ہے.

(پٹواری مجھے فالو نہ کرے تو اچھا ہوگا.)

RT @IMalirazaPTI: کوئی سکھ دا لہذا آیا نئیں
اساں آپ كوں آپ ہنڈایا نئیں

ساکوں بئے دی مونجھ ہنڈا گئی اے
اوندی مونجھ جوانیاں کھا گئی اے

#سرا…

2019-01-22 14:43

Muhammad Rizwan mu_rizwan

@Zongers Mujy to not eligible keh diya 😢😢😢

2019-01-22 14:43

BARRY LIRD 🎅🏿 BARRoMetriC

Decent calves.

RT @Holy_Mowgli: Clark Kent: *absentmindedly takes off his glasses*

Lois Lane: oh my god are you … a plane?

2019-01-22 14:42

NaZar Ali Khan MaZari NaZarAliKhanMa5

‏خُدا جانـے بُلـندی ہـے کہ پـستی
جہاں میں ہُـوں وہاں کوئی نہـیں

مسلمانوں کو آج یاد آیا ھے کہ بیٹی کے سامنے باپ کو نہیں مارا جاتا۔۔۔۔۔
سلام یا حسین علیہ السلام

2019-01-22 14:41

Muhammad Rizwan mu_rizwan

@SaraETariq Shukar kro thora or agy ni i

2019-01-22 14:40

Fatihah tihahahmadrozi

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:40

dorothy wawxyz

am here to witness your stupidity

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:39

Muhammad Rizwan mu_rizwan

@KhawajaMAsif @HamidMirPAK Oh ja oye , yahan tak la k ab dramy b karty ho, khawaja drama

2019-01-22 14:39

べびたん AmazingAdamant

Sexy Zoneに人生を変えてもらいSixTONES沼にズドンしたマンキーによる自軍最高日記
関西住、鍵山哲郎くんと同じ大学院生
Sexy Zone菊池風磨、SixTONES松村北斗
(旧Baby Diamond)

たぶん私に妹か弟がいたら反面教師でかなり優秀に育つか、二人で堕落してハイパーダメになるかのどちらかだと思う
まあ一人っ子なんだけど

2019-01-22 14:38

ER erdena__

y¿
18:(

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:38

sara SaraQasha_

allah knows best.

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:37

Muhammad Rizwan mu_rizwan

@jaavedjaaferi @ArshadWarsi @ikarank60 Sir you are amazing talent...

2019-01-22 14:36

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

@MiraIzMyName Good Night Mini Me 🥰😘(still give me attention though)

2019-01-22 14:35

ikemen akkey akkey_senpai

Account lama kena lock ;-;

hey there i watch anime & read manga

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:35

yun-sik | yun-woo 💕 uyunnnnnnnn

Melody TheB Stay

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:33

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

@MiraIzMyName its hard to block out all that giggling 😂

2019-01-22 14:32

alia nlaliaaa

takmau gemok tapi lifestyle aku macam mintak jadi gemok 🙍🙍

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:31

o haley night themaskedfandom

sure do exist in this pothole of a world, huh

RT @Holy_Mowgli: Clark Kent: *absentmindedly takes off his glasses*

Lois Lane: oh my god are you … a plane?

2019-01-22 14:31

Zubair Khan Gopang ZKGopang

Debater, Writer, Columnist, Researcher, Blogger

افغانستان میں، افغان **طا*لب*ا*ن کا خفیہ ایجنسی کے ٹریننگ سنٹر پر حملہ۔ 100 افراد ہلاک۔ 😂😂
دوسری خبر یہ ہے کہ کل کر…

2019-01-22 14:30

p̷a̷b̷l̷o̷o̷ zrulhzriq

19 :)

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:30

læpak ailanotaila

i dont believe in bad and good, i believe we are all a mix of both 💜 @BTS_twt

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:30

Binghi Roy miimorebel

Rastar | Just being alive is a special occasion

We can do it anywhereee

2019-01-22 14:30

färähhh farahfarizal_

18
Alive or just breathing?

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:30

Muhammad Rizwan mu_rizwan

@JAfridi10 Me ?

2019-01-22 14:30

arinarene shibuya_yuriii

bad girl .

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:29

syawal muhdsyawal59

RT @twt_boots: Lawak ni cakap sekali jee. Bila orang suruh explain dia tak jadi lawak dah, Dia jadi presentation.

2019-01-22 14:29

べびたん AmazingAdamant

Sexy Zoneに人生を変えてもらいSixTONES沼にズドンしたマンキーによる自軍最高日記
関西住、鍵山哲郎くんと同じ大学院生
Sexy Zone菊池風磨、SixTONES松村北斗
(旧Baby Diamond)

今年度の研究計画報告書に書くことが無さすぎて、去年何してたか思い出したら就職試験の勉強とストの応援でした☆
みんな!こんなダメな大学生院生になっちゃダメだぞ!(白目)

2019-01-22 14:28

ciiiciii ShthIshkkk

hi there I’m using Twitter.

RT @twt_boots: "Nak apa apa tak?"
"Dekat luar ni"

That feeling when someone remember you.

2019-01-22 14:28

Gromp Bot Gromp_Bot

Ribbit

Ribbit! (King of the jungle)

2019-01-22 14:27

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

@MiraIzMyName lies i hear u🙃

2019-01-22 14:27

Syd☼ SydFila

i think coolsville sucks

RT @Holy_Mowgli: Clark Kent: *absentmindedly takes off his glasses*

Lois Lane: oh my god are you … a plane?

2019-01-22 14:26

st. domestihus demesti1

CHRISTIAN ORTHODOX SHAMAN

@vythos70 @VcOfConsquence Μάθανε ότι συνουσιεύουμε πλάκωσαν κ τά γιουσουφάκια

2019-01-22 14:26

𝓝𝓸𝓻𝔂𝓷𝓪 NorynaQestina_

@alifffarhan_99 ♥💍

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:26

drsya isyahsahid

being around u makes me happy✨

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:26

feeqa feeqa_abdullah

ربي يسر ولا تعسر ,ربي تمم بالخير

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:26

Ejowt . zierxx_

May Allah protect all my deeds 🙂♥️ . Mehh add pubg haha .”Ejowtttt”

RT @twt_boots: Lawak ni cakap sekali jee. Bila orang suruh explain dia tak jadi lawak dah, Dia jadi presentation.

2019-01-22 14:25

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

@MiraIzMyName Then go to bed 😂😴u havin the time of ur life while im on pause 😭

2019-01-22 14:24

Muhammad Rizwan mu_rizwan

@Iamrabiabutt Kya howa agar, zindagi zera, ulaj c gae
Socho to zera, jungalon main b, rasty to hain,
Chalo to sahi…

2019-01-22 14:24

ƒηα 🌙 anausna

A girl should be like a butterfly pretty to see hard to catch 🦋

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:23

Liability (Reprise) Back2Bae6

Don't like my tweets? Cool. You have your own account to write what you like ❤

@nosrednehhsoj this is the reason why I avoid taking pictures with white people

2019-01-22 14:23

ѵίϯα δσʆɕε Vitadolce26

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:22

💋 AeshaEya

Whatever comes, Alhamdulillah. Whatever goes, Alhamdulillah. All is good, even the bad.

RT @twt_boots: Lawak ni cakap sekali jee. Bila orang suruh explain dia tak jadi lawak dah, Dia jadi presentation.

2019-01-22 14:22

N O N A 🌷 anabibah_

Fisioterapi | Penuh dengan keluh kesah kehidupan

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:22

Damia Sofea DamiaSofea5

Kecewa

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:21

Mandy Mangels mandy_mangels

RT @Holy_Mowgli: Clark Kent: *absentmindedly takes off his glasses*

Lois Lane: oh my god are you … a plane?

2019-01-22 14:21

Kevin House J.R.ひ Ok1ah0ma_Kidd

Kevin House Official. Professional Basketball Player. year 1.Mongolia🇲🇳.. Year 2. Bihac, Bosnia 🇧🇦| Trust God's Plan. | Jordan W. House is my Life 👶🏼

RT @Frank_Bonaducci: Shit just mind boggling niggas tryna request trades every game they lose 😂😂😂😂😂😂😂😂

2019-01-22 14:21

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

and im STILL paused thats tuff😭😭😭😭

2019-01-22 14:21

Maryam Ellahi 🇵🇰 maryampathani

Biggest fan of madam @zartajgulwazir ❤️ sahiba

RT @IMalirazaPTI: کوئی سکھ دا لہذا آیا نئیں
اساں آپ كوں آپ ہنڈایا نئیں

ساکوں بئے دی مونجھ ہنڈا گئی اے
اوندی مونجھ جوانیاں کھا گئی اے

#سرا…

2019-01-22 14:21

Muhammad Rizwan mu_rizwan

@Iamrabiabutt You are right saying, & sorry i was just kidding to make you & people smile. You are humble & nice...…

2019-01-22 14:20

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

@MiraIzMyName

2019-01-22 14:19

Ali Raza 🇵🇰 IMalirazaPTI

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏فین نے لوگ ساڈی ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎#پرسنیلٹی دے، اس لئی تے ساڈے ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎#رولے نئی مکدے ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎#ملتانی منڈا 😎

کوئی سکھ دا لہذا آیا نئیں
اساں آپ كوں آپ ہنڈایا نئیں

ساکوں بئے دی مونجھ ہنڈا گئی اے
اوندی مونجھ جوانیاں کھا گئی اے…

2019-01-22 14:19

The Chick Magnet Frank_Bonaducci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 man wats wrong with niggas

2019-01-22 14:19

GIGI BESI ッ Oh_myraa

Duhai bakal imamku , jgn biarkan hadirmu sekejap mata dan jgn biarkan kebersamaan kita hnyalah sementara ✌

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:19

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

imagine having me on pause but complaining about not getting attention 🤧🥰 @MiraIzMyName

2019-01-22 14:18

The Chick Magnet Frank_Bonaducci

@Ryland_TakeNoL Man y’all can’t have everybody bro 😂😂

2019-01-22 14:18

The Chick Magnet Frank_Bonaducci

This nigga Klay in fuego 😂😂😂😂😂😂

2019-01-22 14:18

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

@MiraIzMyName beyond me🤦🏻‍♀️

2019-01-22 14:18

💛OLDMAN_5🖤✌🏾 ShakeBackBiggs

“Yo girl gone cheat on you for noting so I’m done with these bitches” #facts #shakeback

RT @Frank_Bonaducci: Klay might get 60

2019-01-22 14:17

🍊VI THE EXOTIC SOVIXEN

VICIOU$••• Pink Fanta ••• A 🐉 WITH WiFi ⭐️ •• ATX🌻HTX 🇳🇬🇧🇷 IM JUST HERE FOR THE VIEWS

Rise Up

2019-01-22 14:17

御芍神紫 Mishakuji_y_bot

アニメ「K」に登場する御芍神紫の非公式botです。劇中その他スピンオフ作品等の台詞をランダムに呟きます。詳細はツイフィールにて。何かありましたらDMまたはリプライにてお願いします。

あらあら、どうしたの?ずいぶん汗かいちゃって。怖い夢でも見た?

2019-01-22 14:17

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

@MiraIzMyName smh beyond me

2019-01-22 14:15

ar etyrzmi

20 |
Positive vibes only |
Qiemilio

RT @twt_boots: Bila pakai duit sendiri ni rasa mcm semua benda mahal.

2019-01-22 14:15

The Chick Magnet Frank_Bonaducci

Shit just mind boggling niggas tryna request trades every game they lose 😂😂😂😂😂😂😂😂

2019-01-22 14:14

The Chick Magnet Frank_Bonaducci

Idek 😂😂😂😂😂 niggas ain’t forgot about Christmas

2019-01-22 14:14

✘Dejia✘🖖🏼KV🤘🏼 _Dej0x

👻DejiaMonet | 20 🏳️‍🌈 | 🦁 | 🎭 Train Food | Indy🏡 | | Wing Ridden Angel🕊

@MiraIzMyName Giiiirrrrllllllaaaaaaaaa imagine 🙄

2019-01-22 14:13

🦋BUTTERFLY🦋 _LiberateHazel

Social Science Graduate🎓

































































Never to be dribbled......

❤❤❤❤❤❤🌸

2019-01-22 14:13

The Chick Magnet Frank_Bonaducci

The homie want the Lakers to make a trade everytime they lose 😂😂😂😂😂😂 nigga tryna get the perfect squad

2019-01-22 14:13

The Chick Magnet Frank_Bonaducci

This shit escalated quick 😂😂😂😂😂

2019-01-22 14:12