Tweets at Ratangarh, Churu, Rajasthan around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Ratangarh, Churu, Rajasthan 30km.


Search Results

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

dah nak final dah tu😌

2019-02-19 01:23

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

dah la call masa aku tengok kdrama

2019-02-19 01:23

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

eii babi lah dah la tak hensem lepastu acah playboy depan aku hish geli lah

2019-02-19 01:19

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

eii annoying doh kau ergh geramnya

2019-02-19 01:16

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

call sebab nak tanya khabar ja lepastu blah pfft

2019-02-19 01:15

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@aliasugian @WanMuhdAfif_ takpe aku nak yang muka sepesen ja

2019-02-18 23:55

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

ok la dah seronok bahan budak twitter so bye

2019-02-18 23:54

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@aliasugian boleh tapi nak yang kiut miut omey omey lepastu muka ada rupa macam @WanMuhdAfif_ HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

2019-02-18 23:50

aish🌈 puterifarisah_

missing my handsome boy 👅❤ @AididAqim

RT @hairunturaman: @puterifarisah_ kedekut itupun taknak share

2019-02-18 23:47

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@puterifarisah_ kedekut itupun taknak share

2019-02-18 23:46

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

hanya satu tweet maka berjela lah ceritanya

2019-02-18 23:46

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@Maiznl @WanMuhdAfif_ @puterifarisah_ @aliasugian OnZ x oNz BraDEr

2019-02-18 23:44

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@aliasugian muka ja selow tapi brain laju

2019-02-18 23:43

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@Maiznl @aliasugian on tak on egi?

2019-02-18 23:41

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@puterifarisah_ taste aku pakwe orang sebab yang single takda pengalaman

2019-02-18 23:38

aish🌈 puterifarisah_

missing my handsome boy 👅❤ @AididAqim

RT @hairunturaman: @puterifarisah_ @AididAqim hahahahha babi kau fake hope

2019-02-18 23:35

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@puterifarisah_ @AididAqim hahahahha babi kau fake hope

2019-02-18 23:34

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@AididAqim @puterifarisah_ i dapat greenlight so u macam mana?

2019-02-18 23:32

aish🌈 puterifarisah_

missing my handsome boy 👅❤ @AididAqim

RT @hairunturaman: @puterifarisah_ pakwe u hensem la share boleh?🤗

2019-02-18 23:27

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@puterifarisah_ pakwe u hensem la share boleh?🤗

2019-02-18 23:18

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@puterifarisah_ ayok tak tau

2019-02-18 23:16

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

spotify pun selowwwwwwww

2019-02-18 23:13

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@khaeyca budak tu buat masalah apa

2019-02-18 23:12

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

dah malas nak bukak data nak tengok kdrama

2019-02-18 23:12

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@khaeyca kau ajar eng ke apa

2019-02-18 23:11

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

pfft taman kat sini lembab siak line

2019-02-18 23:10

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

4G ni lembab nak mampoih

2019-02-18 23:05

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

hish main la tw lain kali penatlah aku nak translatekan language tw ni

2019-02-18 23:04

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

haih line lembab pulak

2019-02-18 23:00

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

premium dah habis😌

2019-02-18 22:55

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

takda yang nak belanja ke

2019-02-18 22:55

Mohan Nath Siddh mnsiddh

Male with half century of age & An Electrical Engineer (Transmission& disrtibution). voracious reader,blogger,listener and landscapper.

@KaptanHindustan Kabutar bana ke uda dunga.
I am a magician.
GT kitni sharart karte ho.

2019-02-18 22:07

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

stay away from me la babi

2019-02-18 21:48

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

siapa yang tak makan tomato jangan kawan dengan aku

2019-02-18 21:46

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

air bergelora

2019-02-18 20:30

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

hujan rintik rintik

2019-02-18 20:30

Surendra Kumar Maharshi Surendr75618580

social worker

@_SheenuShine @Shital_desale हमारे राजस्थान में एक कहावत है, उसका हिंदी अर्थ ये है, जख्म से यदि कोई शरीर का हिस्सा…

2019-02-18 20:29

Surendra Kumar Maharshi Surendr75618580

social worker

@surbhig663 @Shital_desale अच्छी बात है, पर break down का ध्यान रखे

2019-02-18 20:25

Surendra Kumar Maharshi Surendr75618580

social worker

@Shital_desale

2019-02-18 20:23

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

ceh sembang nak belanja topup

2019-02-18 20:20

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

terharu ai semalam ramai chat, voice, vc hurm sampai pukul 2 pagi pun ada orang call jugak

2019-02-18 20:15

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

lupa nak dengar seha punya voice hahahaha malam tadi sibuk otp dengan aina tu yang tertinggal seha

2019-02-18 20:05

Mohan Nath Siddh mnsiddh

Male with half century of age & An Electrical Engineer (Transmission& disrtibution). voracious reader,blogger,listener and landscapper.

@KumariRukshmani Poetry or history
Political or social
You give 100%
to everything as special.

2019-02-18 18:12

Mohan Nath Siddh mnsiddh

Male with half century of age & An Electrical Engineer (Transmission& disrtibution). voracious reader,blogger,listener and landscapper.

This sunday visited MGF in pink city and incidentally met with an unexpected appreciator of my social media blogs.…

2019-02-18 17:58

Tarun Swami Tarun__Swami

🚩भगवा मेरी जान, हिन्दुत्व मेरी शान🚩जय श्री राम🚩

हमारी सेना तैयार है, यदि भारतीय सेना पाकिस्तान पर कोई कार्यवाही करती है तो हम उनके साथ हैं।
आदेश का इन्तज़ार रहेगा।…

2019-02-18 16:18

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@SyazanaSukirin @ainunnajihahh @khaeyca @abdulmalikrosli @Qila_Rash93 😂😂😂

2019-02-18 15:31

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: qeertyuiop

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: anjir lo

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: kat labis tak hujan pun

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: shit harini ignore aku f

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: kau ni buang suara aku ja

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: pfft kau ni kan

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: eii geramnya tengok online kau rasa macam nak block ja

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: kau online tapi tak bukak voice aku hurm💔🙂

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: nak pergi belajar tapi tertidur meh

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: dah la cerita boring lepastu blah tinggalkan kisah awek kau dekat conversation aku pfft

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: yang member lagi sorang call aku pukul 2pagi buat apa hanat aku tengah tidur

2019-02-18 15:25

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: apahal kau tak delete screenshot tu hah kan ergh username tw dengan ig aku dah la sama if budak tu terjah aku kang pfft

2019-02-18 15:25

ソウキ@旅に出ています Souki_xiv

Souki Himuro // エオルゼアの全てを遊び尽くしたい!この世界が大好きです // 他鯖でも他DCでも、いろんな人と仲良くなりたいです // 記載されている会社名・製品名・システム名などは、各社の商標、または登録商標です。

別ごとで忙しい時期になってしまいました…
引退はしないはずななで、戻ってきたら遊んでくれると嬉しいです

2019-02-18 14:26

kinnu verma VermaKinnu

RT @mediaabhaysoni: @MadanlalSaniBJP गुरु पूर्णिमा की शुभकामनायें .गुरु व्यक्ति को स्वप्रकाशित होने का मार्ग बताता है और स्वप्रकाशित व्यक्…

2019-02-18 13:13

jassem jasim92

IT Engineer, SRK Fan and more on my tweets

@kamaalrkhan Price for 2bhk

2019-02-18 13:07

Surendra Kumar Maharshi Surendr75618580

social worker

@BBCHindi पथरबाजो पर गोली

2019-02-18 12:26

尺丨丂卄卂乃卄__ ע乇乇尺 hrishabh0000

║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
╔══╗ѳԲ¡૮¡αℓ_Ř⚚ŞĦΔβĦ
║╔╗║╔╦╗╔══╗╔╦╗™
║╠╣║║╔╝║║║║║║║®
╚╝╚╝╚╝─╚╩╩╝╠╗║
───────────╚═╝
๑۩۞۩๑
🔫ıη∂ıαη~αямy℠
║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
卩卂尺卂_丂千™

@KARAN001VEER

2019-02-18 11:57

Surendra Kumar Maharshi Surendr75618580

social worker

@MeMamtta इन संस्थान ने बहुत विद्वान दिये हैं, आवश्यकता है इनमे राजनेतिक लोगो का सम्पर्क बन्द हो ।

2019-02-18 11:52

Surendra Kumar Maharshi Surendr75618580

social worker

@manojkjhadu @IndiaToday सुशासन बाबू जवाबदेही तय होती है, जघन्य अपराध के लिए ।

2019-02-18 11:49

Surendra Kumar Maharshi Surendr75618580

social worker

@ashokgehlot51 अतिशीघ्र स्वस्थ होकर देश सेवा के लिए उपलब्ध हो ईश्वर से ये ही प्रार्थना है ।

2019-02-18 11:46

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

yang member lagi sorang call aku pukul 2pagi buat apa hanat aku tengah tidur

2019-02-18 11:14

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

shit harini ignore aku f

2019-02-18 11:14

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

qeertyuiop

2019-02-18 11:11

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

apahal kau tak delete screenshot tu hah kan ergh username tw dengan ig aku dah la sama if budak tu terjah aku kang pfft

2019-02-18 11:10

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

pfft kau ni kan

2019-02-18 11:08

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

nak pergi belajar tapi tertidur meh

2019-02-18 11:07

奈落の花@りら&しき民 SinoAlice66

シノアリス垢作りました〜 シノアリス以外の事もツイートします!無言フォローすみません┏○ペコ シノアリスID 225030638 相互フォロー大歓迎✨アイコンは上総さん(@kazusa_ExH2687)に作って貰いました!推し(@otogi_shi)

【ドラゴンボールZ ドッカンバトル】
4周年は後半も盛りだくさん!
「体属性ガシャ」開催中!
連続ガシャのおまけでは体の潜在能力玉
合計4000個がついてくるぞ!
▼公式サイトはこちら
/> #ドッカンバトル #ドラゴンボール

2019-02-18 07:08

Mar marrrgonzales

Dysme nasad hay kapoya maging babae ba

2019-02-18 07:06

Muzammil Ghori ghorimuzammil95

वो लोग जो तुम्हें कभी कभी याद आते है,दोस्तो हो सके तो मुझे उनमें शुमार कर लेना! Mr.Ghori

एक ही धमाके ने EVM,मंहगाई, बेरोजगारी,सवर्ण आरक्षण 13पोइंट रोस्टर,और किसानों की दुर्दशा के मुद्दे को गायब कर दिया,…

2019-02-18 04:24

abdullah abdulla28206780

têkal krdni andêshew ewin gewretrin yasay rakêshan pêk dênn

2019-02-18 03:11

尺丨丂卄卂乃卄__ ע乇乇尺 hrishabh0000

║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
╔══╗ѳԲ¡૮¡αℓ_Ř⚚ŞĦΔβĦ
║╔╗║╔╦╗╔══╗╔╦╗™
║╠╣║║╔╝║║║║║║║®
╚╝╚╝╚╝─╚╩╩╝╠╗║
───────────╚═╝
๑۩۞۩๑
🔫ıη∂ıαη~αямy℠
║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
卩卂尺卂_丂千™

#बोध_दिवस
सतगुरु रामपाल जी महाराज जी से नाम दीक्षा लेकर सर्व मानव समाज मानव धर्म का पालन करेगा और पूर्ण मोक्ष प्रा…

2019-02-18 02:48

尺丨丂卄卂乃卄__ ע乇乇尺 hrishabh0000

║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
╔══╗ѳԲ¡૮¡αℓ_Ř⚚ŞĦΔβĦ
║╔╗║╔╦╗╔══╗╔╦╗™
║╠╣║║╔╝║║║║║║║®
╚╝╚╝╚╝─╚╩╩╝╠╗║
───────────╚═╝
๑۩۞۩๑
🔫ıη∂ıαη~αямy℠
║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
卩卂尺卂_丂千™

#बोध_दिवस

2019-02-18 02:41

尺丨丂卄卂乃卄__ ע乇乇尺 hrishabh0000

║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
╔══╗ѳԲ¡૮¡αℓ_Ř⚚ŞĦΔβĦ
║╔╗║╔╦╗╔══╗╔╦╗™
║╠╣║║╔╝║║║║║║║®
╚╝╚╝╚╝─╚╩╩╝╠╗║
───────────╚═╝
๑۩۞۩๑
🔫ıη∂ıαη~αямy℠
║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
卩卂尺卂_丂千™

#बोध_दिवस

2019-02-18 02:41

尺丨丂卄卂乃卄__ ע乇乇尺 hrishabh0000

║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
╔══╗ѳԲ¡૮¡αℓ_Ř⚚ŞĦΔβĦ
║╔╗║╔╦╗╔══╗╔╦╗™
║╠╣║║╔╝║║║║║║║®
╚╝╚╝╚╝─╚╩╩╝╠╗║
───────────╚═╝
๑۩۞۩๑
🔫ıη∂ıαη~αямy℠
║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
卩卂尺卂_丂千™

#बोध_दिवस
सतगुरु रामपाल जी महाराज सत्य ज्ञान का प्रचार कर अन्य धर्म गुरुओं से कह रहे हैं कि, आपका ज्ञान शास्त्रविरू…

2019-02-18 02:40

尺丨丂卄卂乃卄__ ע乇乇尺 hrishabh0000

║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
╔══╗ѳԲ¡૮¡αℓ_Ř⚚ŞĦΔβĦ
║╔╗║╔╦╗╔══╗╔╦╗™
║╠╣║║╔╝║║║║║║║®
╚╝╚╝╚╝─╚╩╩╝╠╗║
───────────╚═╝
๑۩۞۩๑
🔫ıη∂ıαη~αямy℠
║▌│█║▌│ █║▌│█│║▌║
卩卂尺卂_丂千™

#बोध_दिवस
सतगुरु रामपाल जी महाराज सत्य ज्ञान का प्रचार कर अन्य धर्म गुरुओं से कह रहे हैं कि, आपका ज्ञान शास्त्रविरू…

2019-02-18 02:39

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

anjir lo

2019-02-18 01:03

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

eii geramnya tengok online kau rasa macam nak block ja

2019-02-18 01:02

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

dah la cerita boring lepastu blah tinggalkan kisah awek kau dekat conversation aku pfft

2019-02-18 01:01

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

kau ni buang suara aku ja

2019-02-18 01:00

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

kat labis tak hujan pun

2019-02-18 01:00

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

kau online tapi tak bukak voice aku hurm💔🙂

2019-02-18 01:00

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@aliasugian @WanMuhdAfif_ HAHAHAHAHAHAHAH ALAMAK KANTOI

2019-02-18 00:37

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@WanMuhdAfif_ senangnya kau reject aku HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

2019-02-18 00:14

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@mvhxmmxd_ @nabilahassans

2019-02-18 00:04

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@aliasugian HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAH

2019-02-17 23:59

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@aliasugian @WanMuhdAfif_ sebab saya suka dia wkwkwkwk

2019-02-17 23:57

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@aliasugian nah @WanMuhdAfif_

2019-02-17 23:53

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: awek kau balik rumah kau ke sampai kau kecut bila aku chat kau

2019-02-17 23:52

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: lol part kau cerita pasal awek kau aku dah start tengok tv

i just let my tv distract my focus

2019-02-17 23:52

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: bosan siak dengar story kau takpelah as friend aku dengar dengan rela hati

2019-02-17 23:52

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: pfft dua dua busy bosanlah

2019-02-17 23:52

hanifturaman hanifturaman

hai warga twitter😁

RT @hairunturaman: My week on Twitter 🎉: 34 Mentions, 158 Likes, 66 Retweets, 14.2K Retweet Reach, 8 New Followers. See yours with https://…

2019-02-17 23:52

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

@aliasugian hai saya online

2019-02-17 23:52

erolll hairunturaman

i'm a potvory of asia girl

pfft dua dua busy bosanlah

2019-02-17 23:46