Tweets at Rokan Hilir, Riau around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Rokan Hilir, Riau 30km.


Search Results

neen nnsfyhda

shut up

RT @frshkll: benda kpop please jangan lalu kat tl ni ,

2018-05-28 10:49

عمادالدين imaddza

🕊

RT @frshkll: benda kpop please jangan lalu kat tl ni ,

2018-05-28 08:36

inspirasiannaz annazputera

23. inspirasiannaz@gmail.com #jarak

im dead

2018-05-28 07:30

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

@iffahs_ People making police report of him already regarding other cases such as sexual harassment on YB N. Izzah.…

2018-05-28 07:24

Ridha Maya Faza Lbs RidhaMFL

(╥﹏╥)

2018-05-28 07:20

| frshkll

Definitely you’re the best⚡

benda kpop please jangan lalu kat tl ni ,

2018-05-28 07:11

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

Yg rt video syafiq kyle ni aku tengok semua gayboy je. hahahaha... yg girls girls ovari tak pecah pulak or meroyan…

2018-05-28 07:08

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

@RoseInWhite7 sama la kita 😩

2018-05-28 04:55

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

kenapa takboleh tidur ni mcm mana nak bangun qiam besok 😩

2018-05-28 03:46

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

@Lishzack main futsal biasa lah kan kalau nak senyap2 baik duduk library

2018-05-28 03:45

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

@nazmiarmy96 kalau dengan kita tak pernah nampak pun tapi gaya mcm bdk sek 7

2018-05-28 03:45

Reh Malemna Bukit CouseOf

Segala Perkara dapat ku tanggung dalam Dia yang memberi kekuatan kepadaku ►filipi 4:13 ❤ J

Gapapa kok beb kalau nge ML mulu
Tapi ingat yah, kalau sakit ngadunya ke Miya atau hilda atau ke aurora 😤
aku tidur 😴 bye !!!

2018-05-28 02:22

Rafli Andriansyah AlcaponeRafli

Jika jarak yang membuatmu tersentak, jika waktu yang membuatmu jadi buntu, jika perpisahan yang kamu jadikan keres…

2018-05-28 01:06

𝒻𝓃 fathennatasha

👻snapchat: thenroz

RT @noorsyafinahsz9: Twitter is fucking bored. Org tu tegur org ni, org ni mental sbb org tu tegur org ni. WTH with you people. Takda ilmu…

2018-05-28 01:02

Ayieazri _ayie99

RT @Syirann: Ucapan terima kasih n minta maaf ni nmpk simple je tgk tp bagi aq ya Allah sejuk ja hati bila dngq sampai bleh hilang rasa mar…

2018-05-28 00:41

Nazmi nazmiarmy96

Photography 📷

RT @UmarMukhtar7: @nazmiarmy96 dia igt aku kosong kosong ke sial betul

2018-05-28 00:21

👧 FarhanaAnimin

Instagram Farhana Animin | UTM Skudai

RT @noorsyafinahsz9: And tl full with "men are trash" "women is stupid" blablabla. Everyone is trash and stupid kalau tkde ilmu tapi mendon…

2018-05-27 23:53

fynnn noorsyafinahsz9

Let me board your tall ship and we'll steer it together 💕

And tl full with "men are trash" "women is stupid" blablabla. Everyone is trash and stupid kalau tkde ilmu tapi men…

2018-05-27 23:36

Irhas Ibnu Ibnu_Petrucci

Nothing else matter

@radarbjmonline Media abal-abal

2018-05-27 23:36

Irhas Ibnu Ibnu_Petrucci

Nothing else matter

@Yusrilihza_Mhd Media abal-abal

2018-05-27 23:35

fynnn noorsyafinahsz9

Let me board your tall ship and we'll steer it together 💕

Twitter is fucking bored. Org tu tegur org ni, org ni mental sbb org tu tegur org ni. WTH with you people. Takda il…

2018-05-27 23:33

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

@MeorDzakwan_98 kesian pulak mak ayah dia nak kena jaga dia kat hospital nanti

2018-05-27 23:18

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

@nazmiarmy96 dia igt aku kosong kosong ke sial betul

2018-05-27 23:16

Aimn _iAmrAimn

ig - amr.aimnn // ggmu

one person followed me // automatically checked by

2018-05-27 23:11

Dandi aja Dandiaja14

Terjadi hujah 1 hari an membuat terhalang beraktivitas

2018-05-27 22:55

Domas Sitepu DomasHDS

ViscaBarca!! | instagram: @domassitepu

@kontakBRI Iyaa 150 juga admin blg, tp saya cuma bisa 100jt/hari

2018-05-27 21:51

inspirasiannaz annazputera

23. inspirasiannaz@gmail.com #jarak

2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by

2018-05-27 21:47

Domas Sitepu DomasHDS

ViscaBarca!! | instagram: @domassitepu

@kontakBRI Disini tertera 1M , saya hanya bisa maks 100jt

2018-05-27 20:56

Domas Sitepu DomasHDS

ViscaBarca!! | instagram: @domassitepu

@kontakBRI Yg saya tanya kan utk transfer intrnt Bnking sesama BRI (Gold)

2018-05-27 20:46

Domas Sitepu DomasHDS

ViscaBarca!! | instagram: @domassitepu

@kontakBRI Apa bedanya, yg saya pake Gold . Transfer sesama BNI. Tp tdk sesuai ketentuan, atau ada yg slah?

2018-05-27 20:33

Ali syaid Ali_S_Charlie

Mahasiswa STAI Ar-Ridho Bagansiapiapi

Bedakan yang mana cinta dan yang mana obsesi.
Bahkan kulit dan nafas kita pun bukan milik kita.
Kenapa harus takut kehilangan

2018-05-27 18:59

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

@Lishzack takdepun. aku main bising2 pstu dia koyak hahaha

2018-05-27 18:37

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

nasib dia tak touch gua je malam tadi kalau tak memang dia silappp besaaaarrr

2018-05-27 18:10

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

takleh move on betul dgn brader futsal malam tadi. main suka suka je kot. nak emo kenapa. benda aku dah mintak maaf nak apelagi.

2018-05-27 18:09

Walima Arfa WMArfa

📚 Psychology student

Attention seeker?

2018-05-27 17:30

Deasy Rahmadnny rahmadnny

jangan perna putus asa

Things ruining relationships: 1.IKEA 2.#Boardkings

2018-05-27 17:27

Walima Arfa WMArfa

📚 Psychology student

Pernah ketawa keras2 tapi air mata mengalir deras?

2018-05-27 17:23

Walima Arfa WMArfa

📚 Psychology student

Aku terlalu banyak ngebacot kali ya 😂

2018-05-27 17:19

| frshkll

Definitely you’re the best⚡

insyaAllah

2018-05-27 17:10

| frshkll

Definitely you’re the best⚡

bai bai

2018-05-27 17:08

Syiran Syirann

MATRIANS

@kimi_eee @Alia_lee27 X leh gak..mcd tmpt aq pak lebai ngan pak bilal jaga shiutt

2018-05-27 16:38

Syiran Syirann

MATRIANS

@kimi_eee @Alia_lee27 Mamak tmpt aq suma tutup woi..penat aq pusing dah nii

2018-05-27 16:36

Nila Sari Bintoro NilasariBintoro

bizuu // 134 UNSRI

Bagi raport dua minggu lagi. Slowly aja dulu, nonton aja dulu, tidurrr aja dulu haha

2018-05-27 16:23

Muhammad Amin Siregar MuhammadAminSi4

2018-05-27 15:21

Syiran Syirann

MATRIANS

@Alia_lee27 @azxh35 😂😂 maaf cik

2018-05-27 15:19

Salman Shah 🌐 Sarumano

Sorry if I screw up being a good friend to anyone.

I can love you and still let you go. #13RW

2018-05-27 14:28

hellhellharley anirolfel20

Add your bio

RT @NabilN0N: @Honeyfaaa @uhhmroyce @James_Howletttt @BasicallyShaz @imihsann dont feel bad when he show no respect parking at where he are…

2018-05-27 13:53

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

sebab vape je pun boleh sampai membunuh ehh haihhh dunia zaman sekarang 😩

2018-05-27 12:59

Muhammad Amin Siregar MuhammadAminSi4

@Kzhimitosa Ha ha ha😁😁😁

2018-05-27 12:35

Syiran Syirann

MATRIANS

@azxh35 @Alia_lee27 Yess winn..skrg ni kau doa kan aq mng stage ĺast pokemon moon aq nii..plzz

2018-05-27 12:34

Syiran Syirann

MATRIANS

@azxh35 @Alia_lee27 Elehhhh kau...mana la ad org nk ngaku x mandi..cam kau aaaa 😏

2018-05-27 12:32

Eka Widyaningtias ekawidyaningtys

Pengagum senja | Berkarya di Itjen @kemenag_RI @fimnews 14 C @fimdejapu @fimbekasi | Relawan @ASAindonesia | terhubung? ekawidyaningtias91@gmail.com

Ga tega sih. Tapi mereka yang salah sih. Harus ditekankan, ini untuk kebaikan seluruh lembaga. Dibawah naungan nama…

2018-05-27 12:28

Syiran Syirann

MATRIANS

@azxh35 @Alia_lee27 Dia x mandi duk kata kat org..skrg pun kau x mandi lg...hakpuihhh

2018-05-27 12:28

Eka Widyaningtias ekawidyaningtys

Pengagum senja | Berkarya di Itjen @kemenag_RI @fimnews 14 C @fimdejapu @fimbekasi | Relawan @ASAindonesia | terhubung? ekawidyaningtias91@gmail.com

Ngeliat keadaan auditee yang terkadang miris. Tapi mereka ngelakuin kesalahan yang ga sesuai peraturan dan dituntut…

2018-05-27 12:27

Eka Widyaningtias ekawidyaningtys

Pengagum senja | Berkarya di Itjen @kemenag_RI @fimnews 14 C @fimdejapu @fimbekasi | Relawan @ASAindonesia | terhubung? ekawidyaningtias91@gmail.com

Sedang berada di fase dilema etis seorang auditor. 😁

2018-05-27 12:25

hjr. Hjrsbr_

Mom and Dad's little girl.

RT @Syirann: Ucapan terima kasih n minta maaf ni nmpk simple je tgk tp bagi aq ya Allah sejuk ja hati bila dngq sampai bleh hilang rasa mar…

2018-05-27 12:17

Syiran Syirann

MATRIANS

@azxh35 @Alia_lee27 Dasar ptg baru mandi..tutup crita 😏

2018-05-27 12:13

Syiran Syirann

MATRIANS

@azxh35 @Alia_lee27 Haha ok aq blur seketika

2018-05-27 11:51

Syiran Syirann

MATRIANS

@Alia_lee27 @kimi_eee Tobat aq x tau

2018-05-27 11:50

Syiran Syirann

MATRIANS

@azxh35 @Alia_lee27 Aikk..bukan gado pun

2018-05-27 11:47

Cesur firdaushidayat_

RT @frshkll: tiba tiba rasa nak madrid menang weh

2018-05-27 11:27

| frshkll

Definitely you’re the best⚡

masih kiv smh 🐘

2018-05-27 11:11

| frshkll

Definitely you’re the best⚡

@hafidz_udeen mau wrestlemania ha

2018-05-27 11:09

Syiran Syirann

MATRIANS

@wanshahrulhazim Hahaha pun bley laa

2018-05-27 09:47

Muhammad Amin Siregar MuhammadAminSi4

2018-05-27 09:39

Sandro Sandi H.R shan_dhro

More work much money

Saya menambahkan video ke playlist @YouTube Muzammil Hasballah - Surat Yasiin

2018-05-27 09:09

Aimn _iAmrAimn

ig - amr.aimnn // ggmu

Ynwa

2018-05-27 07:47

𝓜𝓾𝓱𝓭 𝓘𝓱𝓼𝓪𝓷 imihsann

RT @NabilN0N: @Honeyfaaa @uhhmroyce @James_Howletttt @BasicallyShaz @imihsann dont feel bad when he show no respect parking at where he are…

2018-05-27 07:39

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

@Honeyfaaa @uhhmroyce @James_Howletttt @BasicallyShaz @imihsann dont feel bad when he show no respect parking at wh…

2018-05-27 07:38

| frshkll

Definitely you’re the best⚡

no love just hate

2018-05-27 07:38

| frshkll

Definitely you’re the best⚡

...

2018-05-27 07:34

| frshkll

Definitely you’re the best⚡

dari dulu aku tak suka do gameplay ramos ni asyik main jahat je. kesian salah huhu

2018-05-27 07:16

Wan Shahrul Hazim wanshahrulhazim

#17yrsold
#Espiyem2k16
#Samttajunggul
saya hanyalah insan biasa

RT @Syirann: Ucapan terima kasih n minta maaf ni nmpk simple je tgk tp bagi aq ya Allah sejuk ja hati bila dngq sampai bleh hilang rasa mar…

2018-05-27 07:03

AAARGHHHH TIKXH nuratikxh_

19 | Him | smile | positive
yes? may I help u ? dhbdghdumgeeyeegwwbssgwc

Allahuu

2018-05-27 06:58

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

@KhairilAnuar @mnmnur aiman banna pun

2018-05-27 06:38

Rara Handayani vay_rara

Di tahun mana pun tuhan berada, kita adalah puing2 dalam deret tahun-tahun itu.. Juga tuhan itu!

Ikuti Lazada 6th Birthday Festival! Daftar sekarang langsung dapat voucher gratis!

2018-05-27 06:37

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

UFC212 Fight Result
Ramos win by TKO Salah.
#UCLfinal #UCLFinal2018 #ChampionsLeagueFinal #Liverpool

2018-05-27 06:36

Heri Rahmatsyah Putra, M. Kom.I heri_komi

Lecture at STAI Arridho Bagansiapiapi, Riau.⛵

#KTBFFH

Ternyata belum ada juara baru. Huuft. 😔

2018-05-27 06:32

Amr Elsabakhawi AmrElsabakhawi

RT @NabilN0N: tell ramos that Mcgregor is always looking for fight if he want some. Get a life real madrid. Dirty plays is all the thing y…

2018-05-27 06:31

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

#UCLfinal

2018-05-27 06:29

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

@NazrinNazss dia nervous tu kasi can la muda lagii

2018-05-27 06:18

Syiran Syirann

MATRIANS

@nourfatehaaa I want you happy gila2

2018-05-27 06:16

Irhas Ibnu Ibnu_Petrucci

Nothing else matter

@SergioRamos fuck you

2018-05-27 06:08

Syiran Syirann

MATRIANS

@kimi_eee Hahahaha bergetar rusuk kiri aq

2018-05-27 05:53

Mohamed Elsabakhawi mohamed2tweet

Pharmacist/Father/Soccer Player/

RT @NabilN0N: tell ramos that Mcgregor is always looking for fight if he want some. Get a life real madrid. Dirty plays is all the thing y…

2018-05-27 05:46

farhan Far_deHaan

forever fornever

RT @NabilN0N: Real madrid sucks.... dirty play.

2018-05-27 05:36

ZAIM ZAIDI™ ZaimZaidi97

21 | MY , PRK ⚽️

RT @UmarMukhtar7: elok bagi apek jelah keeper siaaaaa aduhai karius ni

2018-05-27 05:36

NazimNizam™ srpanitera

pathetic

RT @UmarMukhtar7: elok bagi apek jelah keeper siaaaaa aduhai karius ni

2018-05-27 05:32

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

elok bagi apek jelah keeper siaaaaa aduhai karius ni

2018-05-27 05:30

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

@svdsya

2018-05-27 05:14

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

@svdsya hahahahaha.... yasss girl.. spread the hatenesss.

2018-05-27 05:06

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

GOAAALLLLLLLLLLL FOR LIVERPOOL
its tie....

2018-05-27 05:00

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

@svdsya see now dia target mane pulak...

2018-05-27 05:00

Ricky Ricky_Suarezz

?????

MANE !!!!!! 1-1

2018-05-27 05:00

NazimNizam™ srpanitera

pathetic

RT @UmarMukhtar7: wtf goal apa mcmtu?!?!

2018-05-27 04:59

Noah🔥 UmarMukhtar7

rockin and rollin’ 💦

wtf goal apa mcmtu?!?!

2018-05-27 04:57

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

@svdsya suh ramos laa yg mati...

2018-05-27 04:50

Domas Sitepu DomasHDS

ViscaBarca!! | instagram: @domassitepu

1 kata untuk sergio Ramos?

2018-05-27 04:49

Domas Sitepu DomasHDS

ViscaBarca!! | instagram: @domassitepu

Halah kang termos, kalo ga diving ya menciderain

2018-05-27 04:45

Kenjo Nabiru NabilN0N

Wakanda Forever | Nigga alike | Graphic Designer
Vape4Life x Weed4High

tell ramos that Mcgregor is always looking for fight if he want some. Get a life real madrid. Dirty plays is all t…

2018-05-27 04:43