Tweets at Kota Pematang Siantar, Sumatera Utara around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Kota Pematang Siantar, Sumatera Utara 30km.


Search Results

마늘(바쁨) DazinGarlic

오타쿠/보고 싶은 것만 봅니다.

@fel_gk ㅋㅋㅋㅋㅋ아 어쩐지 생각보다는 내용이 괜찮고 개그도 많아서 즐길만하다고 느꼈어요...이벤트가 연달아 있다보니 지치긴하지만ㅋㅋㅋㅋ그 앞의 이벤트들이 확실히 너무 재미 없었습니다...oTL...

2018-08-19 03:55

okproductionhouse okproductionhou

Self publishing book, indie film, video clip, etc

Penulis harus membeli 1 eksemplar karyanya sendiri melalui kami

2018-08-19 03:53

Fudziah farrajasena

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:53

Wiedya Marhaeny Wienyyy

🐣🐤🐥

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:51

rajani chanyongaaa

🌈

RT @fariszainuddinC: "Vacuum paling berkesan pernah aku nampak"

2018-08-19 03:51

IDK nadziee_ra

Allah, bantu orang yang berada dalam kesusahan sekarang dan selamanya 💕

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:50

chax SyahirJr23

tiada arah tuju

mohon lepas ni letak hazard kovacic first

2018-08-19 03:50

Syafitri Devita syafitri_15

kdramalovers,kpopers!

Knpa aku bacanyaa pkek nada park jihoon wannaone 😂😂

2018-08-19 03:49

chax SyahirJr23

tiada arah tuju

ktbffh🔵 #chelseabaru #dahtakparkingbus

2018-08-19 03:49

bosskur deenazmii

endurance

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:48

ㅤً kilI4u

@codeineluvr

@Iukaa <3

2018-08-19 03:48

Yah dhayachan

do I need a bio ?

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:48

巴は絹豆腐メンタルP Yui_M_R_N

Reina.Ueda./Yui.Makino./Mayu.Yoshioka./AIMI./Wake Up, Girls !/THE IDOLM@STER/まゆ/響子/有香/翠/加蓮/飛鳥/夏樹/美嘉/輝子/恵美/海美/琴葉/百合子/ジュリア/美希/千早/Horse Racing(Japan.Europe.USA.)😎

わかる。
ミリオンと315は普通に隕石破壊しそうだもん

2018-08-19 03:47

امالنا ديانة amalina_diyanah

✌️☮️🕊️

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:47

Gilgamesh Bot GilgameshTweets

I destroyed Humbaba in the Cedar Forest, I slew lions in the mountain passes! | A bot that tweets randomly using the vocabulary of the Gilgamesh Epic

@MishaFromwiller You have the brick of a snake, and lack for care.

2018-08-19 03:47

ㅤً kilI4u

@codeineluvr

@Iukaa np londen

2018-08-19 03:47

HANI hanirsln

Quiet on evening. Crying on midnight

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:46

ㅤً kilI4u

@codeineluvr

@Iukaa ofc come over

2018-08-19 03:46

ㅤً kilI4u

@codeineluvr

@Iukaa let’s smoke

2018-08-19 03:45

ㅤً kilI4u

@codeineluvr

@Iukaa hey

2018-08-19 03:45

 عاش AshaSrk

١٩ 🖤

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:44

SAM™ nayyyoooo34

Live Today, Love Tomorrow and Unite Forever

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:43

IG@siantarbackpacker siantarbackpack

Siantar Backpacker (Official) | Travellers | Adventurer | Official BBM 56E374E9 | siantarbackpacker@gmail.com

Saya suka video @YouTube FKY30 - Festival Kesenian Yogya 30 - #PLOG

2018-08-19 03:43

IG@siantarbackpacker siantarbackpack

Siantar Backpacker (Official) | Travellers | Adventurer | Official BBM 56E374E9 | siantarbackpacker@gmail.com

Saya suka video @YouTube From Sumatera Utara to Jogja - Jateng Visual Journey

2018-08-19 03:43

NrAliahSyfqhAisyh Syfqh_Aisy

Kehilang sesuatu untuk mengingati kita padaNya

@zira061297 Tp jup tk ckup lg 20k cena citaa ???

2018-08-19 03:43

bams_marpaung bams_marpaung

PHOTOGRAPHER/ANNOUNCER/VIDEOCREATOR/EO/ 082370433334

Ieu budak saha, ???

2018-08-19 03:43

Farah. Farahsyahirah54

Second acc

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:43

ㅤً kilI4u

@codeineluvr

RT @kilI4u: people be doing the most just to see you unhapppy lmao

2018-08-19 03:42

ig ; @ladyshoope_ ladyshoope_

Check it out on our Instagram @ladyshoope_ 🙌🏻✨ // Whatsapp online +6019-4477159 or click link below !❤️

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:42

caröline ainaasofia

a sucker for cheap preloved items and sweet things. Most of the time retweeting, sipping tea ☕️ #staywoke

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:41

putrileenaz putrileenaz

Gain for the reward..

I love the film! Awesome cast & well directed (especially Scarlett Johansson!) It's real, charming & funny.

2018-08-19 03:40

Mr Adwen HarisNizamm

Darah Muda

RT @fariszainuddinC: "Vacuum paling berkesan pernah aku nampak"

2018-08-19 03:40

마늘(바쁨) DazinGarlic

오타쿠/보고 싶은 것만 봅니다.

@fel_gk ㅋㅋㅋㅋㅋ큐ㅠㅠ파밍재료를 모두 겟한 뒤에 심심하면 돌 엄두가 날 것 같기도 하네요...ㅋㅋㅋㅋ그나저나 이번 이벤트 효율 따져 집어넣기엔 턴수가 너무 많이 나와서 은근 애먹기도 하구욬ㅋㅋ...그…

2018-08-19 03:40

Axsh ashkmx

Interested in dark side community

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:39

Faiz_Judin ® faiz_jawib

Nothings to Says.. My name is Nur Faizuddin bin Jawib..

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:39

موي moyayb

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:36

dny dniesfea

Learn to walk before you run.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:34

🇧🇷 aqibsyhr

❤️

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:34

BAD iqbalaiman

24// MUKBANG MALAYSIA

Naik 2.1K pun jadi la

2018-08-19 03:33

Amin mr_aminmuhymeen

I only support 2 team : LIVERPOOL and any team against ManU
#YNWA

tidoq ka bang

2018-08-19 03:33

마늘(바쁨) DazinGarlic

오타쿠/보고 싶은 것만 봅니다.

@fel_gk ㅋㅋㅋㅋㅋ청밥이가 넘나 귀여웠습니다 못쟝도...흑흑 아 이거 이벤트 모으는 분들은 정말 다 도시겠군요 나중에 한번에 볼 수 없는 것이었는가..그러나 당장 재림재료에만 불 켜며 ap녹이는 저로서는 엄두가 안나네욬ㅋㅋ큐ㅠㅠㅠ

2018-08-19 03:33

frhn farrahingk

20. Highlight ❤
positive vibes only.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:33

KENG nasyiqin_97

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:33

Lucy. EisyaNadia98

If anyone else can do it or make it in life, so can I 🙌

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:32

TumbrelDriverKika csodacsirke

Erstwhile @QueenKika Stiff as a board and covered in snails

RT @GilgameshTweets: You are the scabbard that throngs beside. The ill-made water that buckles when time has gone by. The vengeful herd of…

2018-08-19 03:32

ain ainadudu_

amalkan sikap gimampus

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:32

Mirae nramirae

Nahhh takda apapun

RT @fariszainuddinC: "Vacuum paling berkesan pernah aku nampak"

2018-08-19 03:32

Aish. aisyah_shuib

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:31

sY 🌺🐟 chttpblomm

Syazana Afiqah - Love yourself first before love other people 💖🌸✨🌈

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:31

Chris Floyd empireburlesque

High Crimes and Low Comedy in the American Imperium

RT @GilgameshTweets: I should have wailed over you at the very entrance to a city of nightmares. I should have fed your flesh to the strong…

2018-08-19 03:31

Exceedingly Unseelie Knight of the Winter Court der_bluthund

Blocks fascists and dick heads on sight. Looking for new citizenship in an EU member state that is not the UK. Autokill, Gaslands, and Warhammer 40,000 nut.

RT @GilgameshTweets: You are the scabbard that throngs beside. The ill-made water that buckles when time has gone by. The vengeful herd of…

2018-08-19 03:31

cam syamdro

+vibe ✨

nyesai elok tak naik cameron 😭😭

2018-08-19 03:31

qeela💙 qeelahebat

17 at fact 7 at heart | 9A+ for Nurul Aqeelah U'zied insyaAllah ameen.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:31

Makna kata MaknaMaknakata

Kata-kata yg sederhana, tinggal anda yg menilainya.

Keberanian, bukan berarti tanpa rasa takut.

2018-08-19 03:31

마늘(바쁨) DazinGarlic

오타쿠/보고 싶은 것만 봅니다.

@fel_gk ㅋㅋㅋㅋ큐ㅠㅠ안그래도 부술 수 있는 이벤트가 주르르르륵 있길래 아니...내가 왜 굳이 ㅎ_ㅎ 하고 있었는데 2부에서도 이짓을 또...해야하나요...?ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ아악

2018-08-19 03:31

IM Perfume IM_PerfumeMedan

Distributor Parfum IM Dengan 1500 Jenis Aroma | Open Reseller Jika Berminat Bisa Hub. 082277790099 | Garansi Uang Kembali Jika Barang Tidak Laku

Yuk Parfum IM nya Harga Cuma Rp. 60.000

2018-08-19 03:31

nnfmo nnfaifa

23, every moment will be our memories ✨

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:30

honeybadger honneybadger

All I care about is Doctor Who, like maybe 3 people, and food.

RT @GilgameshTweets: You are the scabbard that throngs beside. The ill-made water that buckles when time has gone by. The vengeful herd of…

2018-08-19 03:30

Gilgamesh Bot GilgameshTweets

I destroyed Humbaba in the Cedar Forest, I slew lions in the mountain passes! | A bot that tweets randomly using the vocabulary of the Gilgamesh Epic

You are the scabbard that throngs beside. The ill-made water that buckles when time has gone by. The vengeful herd…

2018-08-19 03:29

Jeng Kimie_Jeng73

Bachelor Culinary Art Student

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:29

shuu shuhada_aniza

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:29

Arthur fAzlImiN04_

Selenophile

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:29

im run Imran_K_

My ambition is to be the strongest person on earth

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:29

[17's 🌻] jjeonghansol

svt 💎 nct 🍒 bts 💜

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:28

ammrel AmmrelNuqman

ain't yo boy

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:27

ناجيحا najeehaismail

newbieeeeee , 17

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:27

마늘(바쁨) DazinGarlic

오타쿠/보고 싶은 것만 봅니다.

바다 온 김에 영웅왕님 바다 사진은 남겨야 하지 않겠나...!!

2018-08-19 03:27

$ shfirul

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:26

* waniqa18

Appreciate your loved ones while they're still around. Because when they're gone, everything is too late.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:26

👻 _qeylaa

19 y/o

All falls down

2018-08-19 03:26

마늘(바쁨) DazinGarlic

오타쿠/보고 싶은 것만 봅니다.

이번 이벤트...뭔가 마을꾸미기 류의 그러한 분위기였는데 그저 지쳐있는 나는 재화가 가장 적게 들어가는 선택지 or 그저 지금 있는 재료의 선택지만 골라서 갔을 뿐이고...😂😂

2018-08-19 03:25

#Y.A.P# Praptomo_ARYO

The true fans of #Juventus || #Persib || #MFFL || #GarudaBandung || #FerrariF1 ||















'Tegakkan Pancasila, dan kembali ke UUD 1945'

@ADP1113 Cuadrado is trying to prove that he worth that number 7.. 😒
I hope next vs Lazio, Allegri will start Bernadeschi from kick off..

2018-08-19 03:25

A'AA frhhalyni

not anymore

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:24

Aishah cahonsenget

Sokay💕

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:24

okproductionhouse okproductionhou

Self publishing book, indie film, video clip, etc

Royalti penulis didapatkan melalui (penjualan eksemplar – biaya produksi)

2018-08-19 03:23

mirer amiraanazri

spread love & no hate.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:23

TANK kkeretakebal

Berjalan dan mengembara melihat bumi Tuhan | Pengutip mutiara jalanan

RT @xnbill_: Ada yg tnya hari tu, mcam mna nak naik bas ? Rotation bas pula mcam mna ?

Ni, tengok sni ..

2018-08-19 03:22

21 Fiqah_Aminuddin

RT @fariszainuddinC: "Vacuum paling berkesan pernah aku nampak"

2018-08-19 03:22

_HudzaifahZamri zaifah_zamri

19 KchCity | Ig : _hudzaifahzamri

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:22

har harithisharith

‏‏ماما ابه

Tahniah2 pak long baju besaq

2018-08-19 03:21

Nabila nuranisnabila_

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:21

hamizahliyanaa

ego tapi tisu 👶

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:20

azrinnizafarisha azrnnzafrsha

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:20

Faizzandro 🧛‍♂️📯 fdeanz2611

If you cant fix me, just hold my hand while i fix myself.😉

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:20

킬 🌸's nrallysa

아미 , 유니버스 ,

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:20

ël pan hewasfine

can’t speak english fluently

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:20

har harithisharith

‏‏ماما ابه

@yuza_haiqal Anjing lo..brengset

2018-08-19 03:20

muhdafiq_ muhdafiq97_

Get up.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:19

paan farhanrosliii

22 // COYG

RT @Watiesam_: @intanomar96 @syakilasehat Pakai yang ni laaa okey.

2018-08-19 03:19

har harithisharith

‏‏ماما ابه

@yuza_haiqal Kalah sdeyh

2018-08-19 03:18

SyAHiRAh RaMLe SyAHiRAhRaMLe

If wE'rE mEEt AgAin I wiLL nEvEr Let yOu gO 👣

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:17

🌙ラᴘ🌙 URUK_Eclair

20↑ :: 라피 :: 🔶 ギルガメッシュ 🔶 길가메쉬 최애(右 All+(길x길)+女길가+드림+FGO(J/K) 언급 有-과금 無) 🔸BGHL 🔶 타커플링 리버시블

길가메쉬 야들야들 속살

2018-08-19 03:17

har harithisharith

‏‏ماما ابه

@yuza_haiqal Za ☹

2018-08-19 03:17

༼ つ ◕_◕ ༽つ hyunjaeism

별들이 너무 밝게 빛나고 있고, 이현재도 그렇다✨ ( #더보이즈 + #스트레이기즈 = ♡ )

RT @TotaSinabariba: @kaesangp Saya ngak terima presiden saya dihina begini.
Jadilah netizen yg baik.
Coba bapak anda yg dibuat begini, remu…

2018-08-19 03:17

ashman ahmdashman

Quintessential

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:17

💜정어리💜 jeongsiel

🌌 20↑ * 📷 @jeong_siel_pic * Fate * 일상 🌌
인장과 헤더 @4_G0NY
보석 같은 은하수 달에 살아도 사랑 없인 지옥이란다.- 요람의 노래

RT @URUK_Eclair: 길가메쉬맛 마라탕
 。・。∧_∧。・。
。゚  ( ゚´Д`)  ゚。
  o( U U
   'ー'ー'

2018-08-19 03:16

Tyaa. liltyaa_

19 | 🔰
Hi, welcome to my open diary

mana nak cari 😭

2018-08-19 03:16

swaggy chicken waninotwanie

haeyadwae

Ok.....so esok cuti sekolah dah start dan aku taktau apa apa dan nyaris nak iron baju sekolah adik adik aku...nais...

2018-08-19 03:16

🌙ラᴘ🌙 URUK_Eclair

20↑ :: 라피 :: 🔶 ギルガメッシュ 🔶 길가메쉬 최애(右 All+(길x길)+女길가+드림+FGO(J/K) 언급 有-과금 無) 🔸BGHL 🔶 타커플링 리버시블

봇 뒤에 사람있다는 말은 맞는데 이 말로 봇 탈쓰고 앞에서 못할말 하고 남 괴롭히는 녀석들 쉴드치는 용으로 쓰는건 싫어.

2018-08-19 03:15

alyasss alyaasneyda

I tweet random and no it's not related to my life 🚫

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 03:15