Tweets at Quế Ninh, Quế Sơn, Quảng Nam around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Quế Ninh, Quế Sơn, Quảng Nam 30km.


Search Results

Mzzz Tails ktailsme

my choices, mistakes, stories, thoughts, bad language & laughs…… #storyteller #virgo #thinker #peoplewatcher #joker #foodie

@TerriWestgate @BBCNorfolk It always makes me smile when I hear you on my radio in the morning 😊

2018-08-22 17:16

Andrew Swanston SwanstonAndrew

Life is to short to give a FF. I'm living life to the full right now 🤣

Sat in the Dr trying to fill sample bottle pmsl

2018-08-22 17:16

mad matpuadfikri

ada otak guna

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:16

หอคอยทองคำก็ไม่มีวันเพียงพอ nickynwijit

รักการรีทวิต

อหขี้ มึง ออกมา

2018-08-22 17:15

. mind9396

RT @giraffie__: การโตเป็นผู้ใหญ่คือการรับรสชาติชีวิตที่ขมได้เก่งขึ้น ความรู้สึกที่ต้องเก็บไว้ก็ต้องเก่งขึ้น รวมถึงการพยายามจัดการเรื่องยากๆ…

2018-08-22 17:15

🗣️ProjeQt🗣️Justice🗣️ BoycottSKMTV

*read pinned tweet* Born & raised in KY/ reside FL/I have a job most could not do.Pedos rot in hell! I haven't forgotten @alexkompo

@TreylinCrayton @AmericanWow2017 @realDonaldTrump My people? 🤣 I'm not Portuguese.

2018-08-22 17:15

Andrew Swanston SwanstonAndrew

Life is to short to give a FF. I'm living life to the full right now 🤣

Well done let's name & shame them all

2018-08-22 17:14

Shpy🌌✨ IT__TTT

ᴵ ᶜᵃᶰ ᵇᵉ ʸᵒᵘʳ ᵘᶰᶤᵛᵉʳˢᵉˑ🌌✨

ประโยคสุดท้ายอะ เออนั่นแหละ
*ก้มกราบพร้องพวงมาลัย*

2018-08-22 17:14

лу sickmooon

RT @end_xz: в такие моменты, когда я ломаюсь внутри, я хочу, чтобы ты была рядом, хочу быть в твоих объятья. хочу слышать то, что ты шепчеш…

2018-08-22 17:14

ℳyrαα meyyraros

told the world how you appreciate all the thing .

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:14

Chєddαr CheddarRB

ChєddαrRB | Male | New Graphics Designer | Clothing Designer | Gamer | Professional Liker | Veteran Robloxian |

@Emmaboowho Gws

2018-08-22 17:12

Aiman Manaf manaf_aiman

9.8.2016💕

RT @TwtKuPerasaanKu: Jangan pernah melupakan Tuhan dalam setiap langkahmu

2018-08-22 17:12

Mzzz Tails ktailsme

my choices, mistakes, stories, thoughts, bad language & laughs…… #storyteller #virgo #thinker #peoplewatcher #joker #foodie

@chinadollmk @CaroleOsborne_ Always there. Always will be #unconditional

2018-08-22 17:11

Luke nayrazani

i'mma switch my priorities

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:11

thir. aathyirah

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:11

Farah farahanuar__

bukan Kali pertama melihat org-ii bangang

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:10

suhana suhana24_

SMKK | 16 🌈
😉

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:08

أحمد شاقب Syaqib_Ahmad98

Sayangnya Allah itu sentiasa ada buat hambaNya

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:08

A͜͡d͜͡a͜͡m͜͡u͜͡t͜͡t͜͡o͜͡w͜͡s͜͡k͜͡i͜͡ nradmftw

Ianya sangat hebat Encik Crabs! *suara spongebob

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:08

Prabhu Ram prabhu_ram

Head-Industry Intelligence Group at CMR, covering the vibrant devices ecosystem in India, and other Asian Markets.

#POCOF1 In Summary! @jaimani @manukumarjain

2018-08-22 17:06

FAH | BLEU FahzIedr

Action speaks louder than Word

RT @giraffie__: การโตเป็นผู้ใหญ่คือการรับรสชาติชีวิตที่ขมได้เก่งขึ้น ความรู้สึกที่ต้องเก็บไว้ก็ต้องเก่งขึ้น รวมถึงการพยายามจัดการเรื่องยากๆ…

2018-08-22 17:05

nas itsnasss

chubby pwincess with a big dream ⛅️

RT @Chemiematzan: Tak ready nak SPM
tapi dah ready untuk life after SPM

2018-08-22 17:05

🗣️ProjeQt🗣️Justice🗣️ BoycottSKMTV

*read pinned tweet* Born & raised in KY/ reside FL/I have a job most could not do.Pedos rot in hell! I haven't forgotten @alexkompo

@dannyjama @MarkDice 🤣 right.

2018-08-22 17:05

xyy mrcrs_

psalms 56:3

short hair don't care HAHAHAHA lul

2018-08-22 17:04

. dniielll

messy.

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:04

Auzoët™ y_bonzy

Virgo| Footie fanatic | Lover of chorale music| #TeamMessi | Hearts of Oak| @serenawilliams | @rogerfederer|

Adjusting your frequency to a higher vibration allows the inne... More for Virgo

2018-08-22 17:03

The Adroit 1sihle

The Beast from The East.. Raised in The South.. Worked in The West.. The North Is where I'm Headed..

@NzingaQ Nope you didn't. In The Heat of The Night I believe it was..

2018-08-22 17:02

xyy mrcrs_

psalms 56:3

mukha ba talaga kong tibo pag short hair HAHAHAHAHA

2018-08-22 17:02

ALF (IF + EEQ) AliffAlfeeq15

23 y/o
A boy with capital A

SKBP | SMKB | KMM | UiTM Arau
~New Account~

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:02

แอลง่วงนอน allekonman

RT @giraffie__: การโตเป็นผู้ใหญ่คือการรับรสชาติชีวิตที่ขมได้เก่งขึ้น ความรู้สึกที่ต้องเก็บไว้ก็ต้องเก่งขึ้น รวมถึงการพยายามจัดการเรื่องยากๆ…

2018-08-22 17:01

﮼بسسام bsom__4

@Arsenal @ittihad

@iMaariid لا موبايلي

2018-08-22 17:01

نور عفيقه fieazmann1

هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي 🌼
ig ; fieazmann

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:00

Ahmed Alsubhi ‏༼࿄ཽ༽ MR__Hamood

⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

ياليتني مشكاك في يد الحب.

2018-08-22 17:00

E bebswena

a sweetheart with a bad side.

tagal naman magfriday!

2018-08-22 17:00

﮼بسسام bsom__4

@Arsenal @ittihad

@do_ody20 ي ساتر 🌜

2018-08-22 17:00

🌹 qilaaila_

beautiful beautiful beautiful angel 💃🏻

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 17:00

høneyėw Saranurain

a roller-coaster-ride-kind-of-relationship

bukan bese bese wey wey berangan ni 🌚

2018-08-22 16:59

Orkedd lah orkeddlah

seketul gadis berambut paras bahu 🙋
& berkaca mata 👓

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:59

Jnlakthong Neninkz

ig : jnlakthong

RT @giraffie__: การโตเป็นผู้ใหญ่คือการรับรสชาติชีวิตที่ขมได้เก่งขึ้น ความรู้สึกที่ต้องเก็บไว้ก็ต้องเก่งขึ้น รวมถึงการพยายามจัดการเรื่องยากๆ…

2018-08-22 16:58

ตะบี๋ 'ㅅ' gifttttt_ss

RT @giraffie__: ตอนนี้ตั้งใจจะทำอะไรเพื่อตัวเอง อย่างเช่น กินอาหารที่ดี ออกกำลังกายวันละชม. รดน้ำต้นไม้ ใส่ปุ๋ย เข้านอนให้เร็วขึ้น ฝึกตื่นเ…

2018-08-22 16:58

Melissa A nonabola

Silent Reader

@pradhista Akupuuun! Bisa berulang kali nontonnya 😂

2018-08-22 16:57

Veena pia_mhm

วีณา / ALIEN / it’s a secret society

RT @giraffie__: การโตเป็นผู้ใหญ่คือการรับรสชาติชีวิตที่ขมได้เก่งขึ้น ความรู้สึกที่ต้องเก็บไว้ก็ต้องเก่งขึ้น รวมถึงการพยายามจัดการเรื่องยากๆ…

2018-08-22 16:57

MarkyD66 D66Marky

when your wife is RIGHT then there is nothing LEFT.
enjoy your job and delegate.

2018-08-22 16:57

syakirah omgsyak

Stay humble and kind ✨

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:56

Ahmed Alsubhi ‏༼࿄ཽ༽ MR__Hamood

⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

@X_z3im الي مصوت سعاده ذيلا بنات 🙂

2018-08-22 16:56

Messi Thalal imthalal13

Being Human...
In Search of Heaven...
Creo que puedo...
Barça Més que un club..
Culé
⚽ ⚽ ⚽

Lines from one of favorite song #Bulleya never getting over it. 😍
Raanjhan de yaar bulleya
Sun le pukar bulleya
Tu…

2018-08-22 16:55

zaim. aqwazaimuddin

work hard & you deserve succeed

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:55

jack jack _fxrisz

ファリス
🍔🍗🍤🍝

#GGMU

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:54

Fletch 🔱 ❌ Thefletch123

Take note @theresa_may
Explains why you have been such a disaster

2018-08-22 16:54

Silindile Mkhize Slie_M006

GEMINI • Lisa's MOM♡💋♡• Daughter • Sister • Friend • Lover • Bonang is my inspiration❤• @TheRealMarvis is bae👑 mkhize.sliew@gmail.com

The power of the pussy... a must read💪

2018-08-22 16:54

adha hzqmzr

bntrz♥🔥

RT @arifsafwan__: Tak sedap la tengok lelaki bergaduh sebab perempuan . Hm

2018-08-22 16:53

หน่องแบ้ก. _hboshbbh

♡ 614🐶🐕 | เขาเป็นแฟนกันค่ะ @weareoneEXO @B_hundred_Hyun @LAY_zhang_ 😳

RT @giraffie__: ตอนนี้ตั้งใจจะทำอะไรเพื่อตัวเอง อย่างเช่น กินอาหารที่ดี ออกกำลังกายวันละชม. รดน้ำต้นไม้ ใส่ปุ๋ย เข้านอนให้เร็วขึ้น ฝึกตื่นเ…

2018-08-22 16:53

・LySd・ LilySaad_

Medical Assistant⚚

♛mahkotamakabah👫

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:52

🔰 kclandicho29

you

Ho game

2018-08-22 16:52

🐈 _fluffyyyy

OwnStorylifestyles 💜

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:51

Silindile Mkhize Slie_M006

GEMINI • Lisa's MOM♡💋♡• Daughter • Sister • Friend • Lover • Bonang is my inspiration❤• @TheRealMarvis is bae👑 mkhize.sliew@gmail.com

#WCW🌻

2018-08-22 16:51

airin airinzafri

nampak garang tapi memang garang

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:51

- AzZirn_

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:50

xyy mrcrs_

psalms 56:3

ang haba ng bakasyon nila mama di ako sinama 😟

2018-08-22 16:49

Emma Gilliam EmmaGilliam

Consumes: news, books, mountains and beaches.

Arctic’s strongest sea ice breaks up for first time on record

2018-08-22 16:49

Philippa Hethcock i_wish_with

날이 내내 흐려서인지 내 상태 또한 좋지 않을 뿐이다. 비가 오는 건… 좋지만서도.

2018-08-22 16:47

ɢ ꈍ ◡ ꈍ ♡ gunjjong_

🌼🖖🏻🌿💘🐰#525 never have planned to love you this much ♡ :-)

เนี่ยย #น้องหมวยของพี่กัน 💙💗

2018-08-22 16:47

Kay-i kay_i15

😱😱😱😱

RT @arifsafwan__: Kau orang yang kuat . Kalau aku kat tempat kau . Hm aku rasa aku bukan aku dah 😞

2018-08-22 16:47

Jane Brook JaneBrook13

RT @banksger1: @politicususa Mainly because it is repetitive and mind numbingly tedious,just like the man.

2018-08-22 16:46

🅽 dnialmunawr

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀i like cars and

me being supir is a must 😂

2018-08-22 16:46

Simon Bailey SimonBailey1210

Tommy DeVito in @JerseyBoysUk Solo album here Represented by @CBGActors

@simonlipkin London via Los Angeles via Australia with a break for lunch in Spain.

2018-08-22 16:45

mir aamiranaim

whos need bio when we have chemistry

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:45

Saminputriana🌹 sssputriana

MIIZ ☠️

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:45

ɢ ꈍ ◡ ꈍ ♡ gunjjong_

🌼🖖🏻🌿💘🐰#525 never have planned to love you this much ♡ :-)

ไปกินข้าวเวลานี้แปลกปะ มันไม่ใช่มื้อที่คนเค้าจะไปสั่งข้าวกันอะ แต่นี่เพิ่งตื่น

2018-08-22 16:45

WadudMustaqim MustaqimWadud

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:44

ÏM@Ñ grimhunter007

I talk,I smile,I laugh too but be careful when I am silent

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:44

Nsalkma khrnnsalkma

nsalkma

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:43

🔰 kclandicho29

you

Dalwang araw na lagi lag sa ml potaaa

2018-08-22 16:43

بومجداد💙👮🏻‍♂️ a7mdo_252

🇰🇼 life goes on🤘🏻

Pubg?

2018-08-22 16:42

Nabilicious NabilHyqal

Ig - NabilHyqal

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:42

cik.dxxxn🌹 MuhamadNasiru19

DINO🌹Pray Together & You'll Stay Together💞

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:42

wayne KhairunAzwani_

@AzwaniTahir_ is no longer exist , here my sec acc 😭 Im a eighteen so whut

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:42

ɢ ꈍ ◡ ꈍ ♡ gunjjong_

🌼🖖🏻🌿💘🐰#525 never have planned to love you this much ♡ :-)

ลุคนี้มันออฟ five live ชัดๆ

2018-08-22 16:41

Simon Bailey SimonBailey1210

Tommy DeVito in @JerseyBoysUk Solo album here Represented by @CBGActors

@lauratebbutt Go get ‘em Tebbutt - you’ll be awesome 😎👍🏼

2018-08-22 16:39

Mikke The Busby Babe trickimickey

ole School Red Devil. traveller, Adventurer. its the mark of a educated mind to entertain an idea without accepting it. Aristotle. Live life! Love life ❤

@gary302 @varun_mufc1 Gary people don’t. See the guys poor starting position and shape of team on TV. We’ve all w…

2018-08-22 16:39

Prabhu Ram prabhu_ram

Head-Industry Intelligence Group at CMR, covering the vibrant devices ecosystem in India, and other Asian Markets.

The #POCOF1 suite. @atytse @jaimani

2018-08-22 16:39

sk siziba_thabani

Push press phanda 99http:

RT @Lovellyy1234: @VusiNyamazana @HeraldZimbabwe @edmnangagwa Unopenga, you compare Russian economy with Zim’s? Russia has billionaires who…

2018-08-22 16:38

🌼 ntfnyd

17;yie
promises are just words & sweet lies unless they are fulfilled.

RT @Chemiematzan: Tak ready nak SPM
tapi dah ready untuk life after SPM

2018-08-22 16:38

Babs rn_babs

cancer SURVIVOR 🌊

@realDonaldTrump To talk to talk tick-tock tick tock tick tock the clock is running to talk to talk

2018-08-22 16:38

🅽 dnialmunawr

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀i like cars and

sakit perut memanjang ni memang takleh bawak bincang la

2018-08-22 16:37

Andrêssa🌻 yydres

Se eu fosse refri ia ser soda pq soda tudo errado.

RT @strangersblues_: Meu sonho é ser importante o suficiente pra alguém a ponto dessa pessoa ir correndo no aeroporto e me impedir de pegar…

2018-08-22 16:37

Silindile Mkhize Slie_M006

GEMINI • Lisa's MOM♡💋♡• Daughter • Sister • Friend • Lover • Bonang is my inspiration❤• @TheRealMarvis is bae👑 mkhize.sliew@gmail.com

Ugogo wami wayelima ngafuza yena ngokukhuthala, angilinqeni igeja.

2018-08-22 16:37

нαzιqαн✨ jiqahzln

hai jom berkawan

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:36

Miss♡Mia MiaLouiise

Smile-fight-love like you've never cried-lost-hurt 💗 Travel, the world is my destination. LIVE LOVE LAUGH - Don't talk religion to me I'm not a believer. 🌊🐶✈️

@barranr Great news waking up this morning to all this great news 👍❤️

2018-08-22 16:36

CGNM citygirlnomore

All things finance and travel. Dabbles in politics. Jack of all trades. Master of none. Opinions my own, not advice.

My day in pictures.

2018-08-22 16:35

Silindile Mkhize Slie_M006

GEMINI • Lisa's MOM♡💋♡• Daughter • Sister • Friend • Lover • Bonang is my inspiration❤• @TheRealMarvis is bae👑 mkhize.sliew@gmail.com

The aim is to become a farmer.

2018-08-22 16:35

hilal ccutkoskyy

起承轉結 @minbizzlee hesabını sanatsal kullanıyorum

usanmadan yoonkook moment bekleyeceğim, kaçarınız yok

2018-08-22 16:35

Justin Gallivan JustinGallivan

Twitter is like a sewer—useful, but disgusting.

You heard it here last, folks.

2018-08-22 16:34

﮼بسسام bsom__4

@Arsenal @ittihad

🤷🏻‍♂️

2018-08-22 16:34

Keith Salmon keith_salmon

author of We had dreams and songs to sing, a true football fans book based on following Liverpool Fc

@bono1712 @NPU_Under_8s @KevinLfc0904 Great to see Paul

2018-08-22 16:34

ɢ ꈍ ◡ ꈍ ♡ gunjjong_

🌼🖖🏻🌿💘🐰#525 never have planned to love you this much ♡ :-)

พี่ออฟใส่เดฟยีนโคตรน่ารัก 😭💙💙

2018-08-22 16:34

🐝 imanalwany

ugh what a joke..

Baru je nak pergu festival bunga tup tup tak boleh keluar sebab uitm buat program lol hampeh

2018-08-22 16:33

Messi Thalal imthalal13

Being Human...
In Search of Heaven...
Creo que puedo...
Barça Més que un club..
Culé
⚽ ⚽ ⚽

@AnushkaSharma defines beauty & perfection, Just looking at her made Ae Dil Hai Mushkil worth watching. You Nailed…

2018-08-22 16:33

Sarah Sofea SarahSofea9

RT @TwtKuPerasaanKu: Lelaki ni kalau kecewa sangat, dia tak cari perempuan lain tapi dia jadi single dulu sebab letih dengan perangai perem…

2018-08-22 16:32

kate 👅 LrnKtMntl

Following @bts_twt ❤

Ask me anything!

2018-08-22 16:31