Tweets at Hàm Thuận Bắc, Bình Thuận around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Hàm Thuận Bắc, Bình Thuận 30km.


Search Results

k¡ng 👑 umieasyikin

nak ape doe?

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:17

☀️🌙 NrlNatasa

pandai-pandai-hidup

RT @andytelasai: This song came out when I was in form 1 and I STILL KNOW ALL THE WORDS

2018-08-22 17:16

niko 5151717

韓ドラ大好き💕#イジョンソク。イジョンソクくん大好き …ピノキオ 。君の声が聞こえる。ドクター異邦人。癒しのsmile😍

RT @LJS_society: "CRANK UP" JAPAN FM August 20, 2018

📷 | © mh_niel

#이종석 #李鍾碩 #จงซอก #イ・ジョンソク #JONGSUK0206 #LJSSOCIETY #WITHJS …

2018-08-22 17:16

Farhana 🌸 nanaomeyh

Bismillah 💕 Allahumma yassir walaa tu'assir 💞

RT @andytelasai: Movie yg ni best tp mcm underrated juga sbb ahead of the times? Kira stan mcm terbahagi dua puak lepas kkhh released.

Bu…

2018-08-22 17:15

💕 Bobodimanasygg

I treat people how they treat me, so if you're consistent, I'll be consistent. If you put no effort in, neither will I. 🍁

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:15

andytelasai andytelasai

idk men.. just be yourself and be happy?

RT @andytelasai: This song came out when I was in form 1 and I STILL KNOW ALL THE WORDS

2018-08-22 17:15

Faizal Omar pokwang__

Bakal Menantu Kesayangan Mama 💙

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:15

YB hayssiaa

baru satu enam

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:14

(: fynafiona

SubhanaAllah. Alhamdulillah. Allahuakbar ❤

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:14

aisha HENTAITSUNDERE

i have that Big Dick Energy™ you smell like an astrology baby prostitute

@ahh_to_dee Let's watch together!!

2018-08-22 17:14

Atirah Rosli atirah_rosli

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:13

🔥Ozzy Wasborn🔥 OWasborn

adik angkat ozzy osbourne

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:13

A afterschool009

RT @henrygolding: Get it girl 🔥 @gemma_chan

2018-08-22 17:13

queen 👑 shahirahrashid_

In a world full of trends, I'll remain a timeless classic. ✨

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:12

andytelasai andytelasai

idk men.. just be yourself and be happy?

Hehe xkan la uols tak perasan dia kalau pilih pelakon kena yg jenis open gitu kalau tak dgn dia sekali kang xde moo…

2018-08-22 17:12

🕶 _dinibatrishia

I'm sorry if I'm the cause of your fake love. Just be yourself. Love yourself more. No need to be fake because I love you just the way you are.

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:11

sabrina sabbyysushii

Beautiful beautiful beautiful beautiful angel

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:09

makle_reid zaim_khushairi

Sorry i'm not perfect, good luck on finding someone who is 💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:09

.zoe. CarmellaLevong

meiyon's ❤ lux in tenebris 🌸
zoe cus its my confirmation's name. so dont ask. why bother why bother

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:09

Harun Yayusuf harunyayusuf

#GGMU

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:08

FE's fzemiraa

have fun

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:07

The Edge Markets theedgemarkets

- Make better decisions with the latest news, data and financial analytics for FREE

Australia's TPG Telecom eyes Vodafone deal, shares soar - Reuters

2018-08-22 17:07

The Edge Markets theedgemarkets

- Make better decisions with the latest news, data and financial analytics for FREE

M&A: Linde-Praxair merger hits antitrust hurdle; talks continue - Reuters

2018-08-22 17:07

The Edge Markets theedgemarkets

- Make better decisions with the latest news, data and financial analytics for FREE

Australia's Santos agrees to buy Quadrant Energy for at least US$2.15b - Reuters

2018-08-22 17:07

Setan SihasyaaVII

Sleepiers girl on the planet .

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:06

andytelasai andytelasai

idk men.. just be yourself and be happy?

Movie yg ni best tp mcm underrated juga sbb ahead of the times? Kira stan mcm terbahagi dua puak lepas kkhh release…

2018-08-22 17:06

All News Asia AllNewsAsia

Breaking news from South East Asia : Politic, Economy, Sport, Media, Finance (a Bagatelle Enterprises company, curated by Wishtrend Thailand)

Now in Asia: China expects to wean away Taiwan's last Africa ally soon

2018-08-22 17:06

aziza. azizakira

unspoken words.

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:05

нүime flavfaa

not a human

RT @andytelasai: This song doesn't deserve to be so underrated

2018-08-22 17:04

Phạm nguyễn tường vy Phmnguyntngvy51

Fans Quỳnh Trang (Thiên thần boloro)

Tôi đã thêm video vào danh sách phát [Karaoke] Nàng Sơn Ca - Thảo Trang (Beat chuẩn) trên

2018-08-22 17:04

zi mizzayy

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:03

danda _fiezaaa

trying to be calm even ure in mad

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:03

All News Asia AllNewsAsia

Breaking news from South East Asia : Politic, Economy, Sport, Media, Finance (a Bagatelle Enterprises company, curated by Wishtrend Thailand)

Opinions in Asia : ‘Ape together strong’: In Indonesia, battle to save great ape goes to court

2018-08-22 17:03

America, you’ve been conned.... DKNY58A

NYC Expat, forever in a NY state of mind. IT exec. Cyclist. Atheist. USN Vet. I knew trump was a POS 30yrs ago. #TheResistance #GunControlNow #fucktrump

@QuancyClayborne Best name: Federal Inmate #9724651

2018-08-22 17:03

ayemkaaylee ipsychyou

Mon Bebe|Exo-L|Hiddenkard|Callalistas

RT @LJS_society: This bromance are still going strong 💪 #FriendshipGoals

2018-08-22 17:02

altischeah altischeah1

Pure Malaysian. Born in Perak.

RT @theedgemarkets: No plot in PKR to deny Anwar premiership — Wan Azizah - Bernama

2018-08-22 17:02

Phạm nguyễn tường vy Phmnguyntngvy51

Fans Quỳnh Trang (Thiên thần boloro)

Tôi đã thêm video vào danh sách phát Nàng Sơn Ca (Song Ca) || Karaoke Nhạc Sống Mới Nhất 2018

2018-08-22 17:01

All News Asia AllNewsAsia

Breaking news from South East Asia : Politic, Economy, Sport, Media, Finance (a Bagatelle Enterprises company, curated by Wishtrend Thailand)

Now in Asia: Fake news adds to India's flood torment

2018-08-22 17:01

All News Asia AllNewsAsia

Breaking news from South East Asia : Politic, Economy, Sport, Media, Finance (a Bagatelle Enterprises company, curated by Wishtrend Thailand)

Now in Asia: China pig cull tops 20,000 as African swine fever deepens farm crisis

2018-08-22 17:01

DD deedeezain

Who cares??

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:00

🐝 nrinsyira

ig : nrinsyira

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 17:00

нүime flavfaa

not a human

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 16:59

keshavrajbashyal rjhm99

Goods or bad thing just people voices around the world have lots of problems about human rights and refugee camps please be supported human facilities

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 16:58

nazzereen 33posen

cuma ingin merantau

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 16:58

✌فرح FarahIzni23

Laillahailallah MuhammadurRasullallah #UITM Machangster- Dip in Quantitatives of Science #UITM S3- Bachelor of Science (Hons.) Management Mathematics 🌸

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 16:57

ezra izzaHyun

slay your own dragons

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 16:56

Steve Rogers aerill_hassan

Mohamad Khairil Bin Hassan

RT @andytelasai: 16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 16:56

andytelasai andytelasai

idk men.. just be yourself and be happy?

Yes uols tapi kena la coverina

2018-08-22 16:56

The Edge Markets theedgemarkets

- Make better decisions with the latest news, data and financial analytics for FREE

No Mr. Trump, a Chevy Camaro doesn't cost US$119,000 in China - Bloomberg

2018-08-22 16:56

zaenale zaenale

Hamba Allah yang sedang berusaha mencari berkah-Nya selagi masih beredar

RT @ZAEffendy: Sabu 3 karung 105Kilogram + Pil Ekstasi 30RIBU Aleg Nasdem, gak ada beritanya @Metro_TV, yang "naik" malah berita Bacaleg…

2018-08-22 16:56

andytelasai andytelasai

idk men.. just be yourself and be happy?

16 tahun dah lagu ni. Ingat lagi dtg kedai semata nk cari mv lagu ni, zaman vcd hindi laris.

2018-08-22 16:55

Buk Oown BukOown

🇺🇸 Expat 🇹🇭🇰🇭🇱🇦 #Libertarian🗽 #Ecommerce💸 Whores❤ #MuayThai👊 Prostitution Advocate.. Taxation is Extortion..Privatize Everything

@JamesGoyder @ONEChampionship Yodpanomrung is way less technical but way more Physical.

This is a better match up…

2018-08-22 16:55

Buk Oown BukOown

🇺🇸 Expat 🇹🇭🇰🇭🇱🇦 #Libertarian🗽 #Ecommerce💸 Whores❤ #MuayThai👊 Prostitution Advocate.. Taxation is Extortion..Privatize Everything

@JamesGoyder Rafi Singpatong had Chujaroen's belt. Due to the Politics Chujaroen never got a Title Shot Vs Rafi but…

2018-08-22 16:53

iaS❣ IekaAsahrani

23. Auditor, cats lover & عبدالله.

RT @andytelasai: Karan ni mmg sesuatu katanya tapi since dia antara OG movies ngetop so ramai pihak ok ja, mcm interview ni dia sengaja nak…

2018-08-22 16:50

The Edge Markets theedgemarkets

- Make better decisions with the latest news, data and financial analytics for FREE

Crude Oil: Kuwait expects oil exporters to agree on mechanism to monitor supply - Reuters

2018-08-22 16:49

Whastu Pramuka didin2016

Olahraga Musik Keluarga Hiburan

RT @ZAEffendy: Kenapa JPU tidak tuntut maksimal? Terdakwa seorang aparat Polri yang terikat sumpah #Tribrata. Harus lebih berat sanksi pida…

2018-08-22 16:49

東南アジア赴任あるある asiataro

入社以来、日本の本社より東南アジアの拠点で過ごす時間の方が多い20代のエンジニア。生活の足しには全くならないあるあるを呟き続けます(一部中東赴任あるある、中国赴任あるある有) 🇧🇳🇰🇭🇮🇩🇱🇦🇲🇲🇲🇾🇵🇭🇸🇬🇹🇭🇻🇳+🇨🇳🇸🇦

鍋キューブの登場により、ハンドキャリーに革命が起きた #東南アジア赴任あるある #ハンドキャリー #鍋キューブ (解説:赴任地でも旨い鍋が食べられるようになった!)

2018-08-22 16:48

Ryn07 RantieFdn

Don't judge each day by the harvest you REAP but by the seeds that you PLANT ~
Robert Louis Stevenson

RT @ZAEffendy: #Indonesia Jadilah bangsa mandiri dan perkasa bagai Elang Garuda.
Jangan hanya mengekor seperti bebek tanpa daya. …

2018-08-22 16:48

andytelasai andytelasai

idk men.. just be yourself and be happy?

Karan ni mmg sesuatu katanya tapi since dia antara OG movies ngetop so ramai pihak ok ja, mcm interview ni dia seng…

2018-08-22 16:47

Buk Oown BukOown

🇺🇸 Expat 🇹🇭🇰🇭🇱🇦 #Libertarian🗽 #Ecommerce💸 Whores❤ #MuayThai👊 Prostitution Advocate.. Taxation is Extortion..Privatize Everything

@JamesGoyder @GLORY_WS He's a class act... Great move for him to Switch to Kickboxing. He will represent Thailand w…

2018-08-22 16:47

h ! chaelisaberry

🌈🇮🇩🇹🇭🌸🇰🇷🇯🇵🌈 // OT4 🖤💖

@lisamanobangs sure thing!💛

2018-08-22 16:47

Doug Reyes taurnil6812

RT @MineskiProTeam: We’re back with another giveaway from our official audio partner @SennheiserGamer ! Let us know who’s your favourite mi…

2018-08-22 16:46

h ! chaelisaberry

🌈🇮🇩🇹🇭🌸🇰🇷🇯🇵🌈 // OT4 🖤💖

@BP___revolution hi! mind to follow me back?🌈🌈🙏🏻

2018-08-22 16:46

M I L L B A N K MillbankCasting

MILLBANK casting & management - Contact@MillbankCasting.com PROUDLY INTERNATIONAL Bien polyglotte Mehrsprachig Mensen met een talenknobbel Flersprogede rigdom

RT @henrygolding: Get it girl 🔥 @gemma_chan

2018-08-22 16:45

#SIANHIVE kimdonghole

saem. home of sexual.

@185cmingyu Its ANGLE 😍

2018-08-22 16:45

Viri Gihantono myidviri

Sedikit bisa nyanyi, main Guitar, main Piano, Traveling, Membaca, suka Makan

RT @ZAEffendy: Sabu 3 karung 105Kilogram + Pil Ekstasi 30RIBU Aleg Nasdem, gak ada beritanya @Metro_TV, yang "naik" malah berita Bacaleg…

2018-08-22 16:45

Mulyono asiansaga

bercita-cita menjadi manusia yg bermanfaat bagi lingkungan dan mendapat ridho Rabb penguasa alam #LinuxUser #OpenSUSE

RT @ZAEffendy: Kenapa JPU tidak tuntut maksimal? Terdakwa seorang aparat Polri yang terikat sumpah #Tribrata. Harus lebih berat sanksi pida…

2018-08-22 16:44

P_FebriU PFebriu

Secawan Madu

RT @ZAEffendy: @JackVardan Antara mau ketawa campur nangis, campur aduk...ini pesan moralnya banyak, Om

2018-08-22 16:43

Sin 🔱 thetxrmzie

[🔥] CY's 남동생 | L-1485 @weareoneEXO #TheEℓyXiOn

RT @andytelasai: This song doesn't deserve to be so underrated

2018-08-22 16:42

Afiq Hodori AfiqHodoriSee

An optimist realist with huge ideas.

RT @theedgemarkets: Update: BN govt also didn't return RM16.05b in excess taxes paid, reveals Guan Eng - The Edge Markets

2018-08-22 16:42

The Edge Markets theedgemarkets

- Make better decisions with the latest news, data and financial analytics for FREE

China says hopes trade talks with US can produce good outcome - Reuters

2018-08-22 16:42

#SIANHIVE kimdonghole

saem. home of sexual.

@blessarin Both of us have two left feets 😍😍

2018-08-22 16:41

#SIANHIVE kimdonghole

saem. home of sexual.

@Iofuu But i am fat....

2018-08-22 16:41

faridism faridism

Apa kau kira bahwa kau akan masuk Surga padahal belum nyata bagi Allah orang2 yg berjihad diantaramu dan belum nyata orang2 yg sabar (3:142)

RT @ZAEffendy: @LembagaF Barakallah... 🙏

2018-08-22 16:40

andytelasai andytelasai

idk men.. just be yourself and be happy?

This song doesn't deserve to be so underrated

2018-08-22 16:38

#PAS jsandyf

noone nothing nowhere just a brick in a strong and solid wall #ruhDiponegoro #ruhSudirman #ruhpejuang #2019GantiPresiden

RT @ZAEffendy: F-PDIP #DKIJakarta juga yang teriak paling depan, kencang menolak waktu Anies segel & tutup Alexis.

2018-08-22 16:38

Newest Download NewestDownload

Be the first to give you for information about software, freebies, License Software, Magazine, Game, Template Web or Blog etc. Visit:

Aiseesoft Mac PDF Converter Ultimate license with 70% Off Coupon 70% Off Coupon. Convert PDF with Award-winning OCR…

2018-08-22 16:36

🔸manic_panic🔸 opaqueclouds17

INFP. 28. 🇲🇾. 🌈. A liability 🌪. Love books 📚. love Mondays. love coffee.

RT @henrygolding: Get it girl 🔥 @gemma_chan

2018-08-22 16:35

Newest Download NewestDownload

Be the first to give you for information about software, freebies, License Software, Magazine, Game, Template Web or Blog etc. Visit:

70% Off Coupon on Aiseesoft PDF Converter Ultimate – 1 Year / Lifetime License – Convert PDF with Award-winning OCR…

2018-08-22 16:35

umar al jufri uje____

ENTREPRENEUR , PENGAJAR DAN PEMBELAJAR

NEWYORKARTO ID
07/02/1997 |

RT @ZAEffendy: Zulkifliemansyah/Gub NTB Terpilih: "Kalau pemerintah punya hati & perduli, #Gempa Lombok mestinya jadi Bencana Nasional."
#P…

2018-08-22 16:34

Deltatrader DeltaTradr

Delta by name. Alpha by nature. Beta by design.

@ocieaja @SmallCaps_asx @bhavdip143 I thought about this one for a bit too long today

2018-08-22 16:33

h ! chaelisaberry

🌈🇮🇩🇹🇭🌸🇰🇷🇯🇵🌈 // OT4 🖤💖

@TakahashiWin wow what a (truly) fun family you have there💞😭

2018-08-22 16:32

umar al jufri uje____

ENTREPRENEUR , PENGAJAR DAN PEMBELAJAR

NEWYORKARTO ID
07/02/1997 |

RT @ZAEffendy: "Pemerintah Indonesia menggelontorkan dana lebih dari Rp500Milyar [?] untuk Opening Ceremony #AsianGames2018"
Jauh lebih mah…

2018-08-22 16:31

The Edge Markets theedgemarkets

- Make better decisions with the latest news, data and financial analytics for FREE

Taiwan president says China is aiming to use pressure to affect elections - Reuters

2018-08-22 16:28

Nama tidak boleh kosong pa2nkOz

Bio Logi, Rx Bio, Bio Skop, Bio Rlah cintaku melayang jauuuhh...

RT @ZAEffendy: @luviku Ahoker sih...ektipis jadi ngilang

2018-08-22 16:28

The Edge Markets theedgemarkets

- Make better decisions with the latest news, data and financial analytics for FREE

PH government needs longer time to put things right — Kit Siang - Bernama

2018-08-22 16:28

Zack ク ItsEZK

pathetic mini adult

It’s so easy to slip and fall, forgetting the magical nuggets ... More for Aquarius

2018-08-22 16:26

andytelasai andytelasai

idk men.. just be yourself and be happy?

When I said it was sendu, mmg sendu. 2018 #VMAs⁠ ⁠⁠drew its smallest audience ever with 4.9M views. Akasia pun lagi…

2018-08-22 16:23

Budi Setiawan 73Buset

Orion Spirit!!!

RT @ZAEffendy: Kenapa JPU tidak tuntut maksimal? Terdakwa seorang aparat Polri yang terikat sumpah #Tribrata. Harus lebih berat sanksi pida…

2018-08-22 16:23

The Edge Markets theedgemarkets

- Make better decisions with the latest news, data and financial analytics for FREE

Trump, a currency manipulator? Wall Street isn't ruling it out - Bloomberg

2018-08-22 16:21