Tweets at Sumbawa, Nusa Tenggara Barat around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Sumbawa, Nusa Tenggara Barat 30km.


Search Results

🤑 quinrose7

BoyBetterKnow

RT @httpdauss: I love my bae so much do.

2019-06-18 21:43

🤑 quinrose7

BoyBetterKnow

RT @httpdauss: Bila dah meninggal semua mengaku kenal, kononnya baru lepak semalam lah, kenangan bersamalah, kawan paling rapatlah. Tapi ma…

2019-06-18 21:42

Frihaa NJoie_

full time depressed

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:42

♔ V versacevijay

YOUR INSTINCTS, not me. Don’t follow me.

Life’s too short for you to be acting like a cock all the time

2019-06-18 21:42

N ® I___Cy

Kemana kau akan bawa hidup mu?
.
Katakan kepada yg berkata tidak bisa, cobalah!
Yg berkata mustahil, buktikanlah!
Yg berkata tidak tahu, belajarlah !

Sila, tabe, monggo #jurussehatrasulullah

2019-06-18 21:42

baby caxxiej

@_emanuelgeorge💙🌍

RT @httpdauss: Bila dah meninggal semua mengaku kenal, kononnya baru lepak semalam lah, kenangan bersamalah, kawan paling rapatlah. Tapi ma…

2019-06-18 21:42

qis qstnaq7

🥰

RT @nnurulaasyiqin: aku nak kawan kt twitter 2 3 orang pon jadi laa janji xsendu erh

2019-06-18 21:41

Elzafry EimanElzafry

18

@pakciktua_ Nasib kakang hang yang buat

2019-06-18 21:41

mr. aidil _dedill

anonymous

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:41

Aien Mohamad aienmohd

Her attitude is kinda savage but her heart is solid gold. ✨

@anafaraqien Tak kuat sangat ke bau dia ana?

2019-06-18 21:41

Elzafry EimanElzafry

18

@pakciktua_ Kuaja mungg

2019-06-18 21:41

Aien Mohamad aienmohd

Her attitude is kinda savage but her heart is solid gold. ✨

@nurfatinnadiahz OMG! Sama angah! Kak ain teringin gila nak makan, tapi rasa bersalah pulak kalau makan 🥴

2019-06-18 21:41

Mohamad Firdaus MohdFirdausham

Laki orang.

@dobottt Oyeah

2019-06-18 21:41

Jes fjeslinaaa

18 || A flower does not think of competing to the other flowers next to it. It just blooms 🌺

RT @nnurulaasyiqin: aku nak kawan kt twitter 2 3 orang pon jadi laa janji xsendu erh

2019-06-18 21:40

Mimiey 🧚🏻‍♀️ peachpuhleas

Aries and an introvert

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:40

♔ V versacevijay

YOUR INSTINCTS, not me. Don’t follow me.

what the fuck is up with some people man really

2019-06-18 21:40

沙米 shamirulyns

Minimalist 🌈 #YNWA

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:40

Aien Mohamad aienmohd

Her attitude is kinda savage but her heart is solid gold. ✨

@anafaraqien Whaattt? Ratah raw garlic? Sedap ke? 😱

2019-06-18 21:40

Hisyam HisyamAzizi

Hari inilah sama ada kau menjadi anak derhaka pada ibunya atau jelata berbangga pada pertiwi bertuah ini

Tapi lagu fav aku masa tu tetap Daus punya ah Kenapa

2019-06-18 21:40

. frxnchfrixs

❤️🍟

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:40

Elzafry EimanElzafry

18

@aakiief Aku boring sebenarnya hahaha

2019-06-18 21:39

🐝 nurallyssha

🃏

RT @httpdauss: I’m so tired of everything.

2019-06-18 21:39

rffque fiquewashere

acc ke 5

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:39

خير khrddnjalali

hati tak selembut wajah

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:39

tiara 🌸 AimuniNasuha_

little girl have a big dream 🦄🌈

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:39

MimOsa♛ Najiihaha

prefer retweet and like 🌚

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:38

fie _afieqahh

kewl and love asthetics ☁ 💙

RT @httpdauss: I’m so tired of everything.

2019-06-18 21:38

αℓуα aliyaaaaaah_

@syhrhzhr Haha jom !!!! Awal bulan nanti laa tunggu gaji 😂

2019-06-18 21:38

🍒 𝕟𝕠𝕥 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕥𝕪𝕡𝕖 funckypotatoes

do your own things cause I don’t want to have anything w u anymore 🥑

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:37

manros hilmanrosni

jangan sap gam

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:37

𝖇𝖗𝖔𝖓𝖙 muhammadmuadz_

Are you really in love or are you just afraid of being lonely?

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:37

𝓂𝒻___𝒹 900710___

oh

RT @httpdauss: Bila dah meninggal semua mengaku kenal, kononnya baru lepak semalam lah, kenangan bersamalah, kawan paling rapatlah. Tapi ma…

2019-06-18 21:37

syahmi syahmi_nazim_

love hani 👀💞😘

Aku sumpah nak gi kem do skang,best woooooo 😭

2019-06-18 21:36

Ichwan P.s. IchwanPS

kawan yg follow pasti aku folback

Enak ya

2019-06-18 21:36

Hisyam HisyamAzizi

Hari inilah sama ada kau menjadi anak derhaka pada ibunya atau jelata berbangga pada pertiwi bertuah ini

But the difference was........I didn't scroll the replies. I just..........really like the song lol damn catchy

2019-06-18 21:35

♔ محمد عريف عزوأن ♔ ariffzmry

Ax²+Bx+C = 0
(x + _) (x + _) =

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:35

Qilaaaaaa aqilahsmdin1

allah is the best planner ♥️

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:35

Iman Khaidaaa_

be happy while you still have time mwah! xoxo

@_sarahwajihah Ohh hahaha aku first time ni, nervous jugak tadi

2019-06-18 21:35

N!SA nisaaaa_00

Nisa || 16
I'M OK

RT @nnurulaasyiqin: aku nak kawan kt twitter 2 3 orang pon jadi laa janji xsendu erh

2019-06-18 21:35

a. nramrh

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:35

Z AinulAizzat

Healing.

RT @afiqhakl: kay dah alang alang banyak rt ni aku nak ambik kesempatan to say save the turtles guys ✊🏻 say no to plastics 🤟🏼

2019-06-18 21:35

𝓯𝓪𝓳𝓻 nyrfjrna

do all things with 𝓁𝑜𝓋𝑒💫

RT @nnurulaasyiqin: aku nak kawan kt twitter 2 3 orang pon jadi laa janji xsendu erh

2019-06-18 21:34

httpxqah_

;shzwn 🕊

RT @httpdauss: I’m so tired of everything.

2019-06-18 21:34

Hisyam HisyamAzizi

Hari inilah sama ada kau menjadi anak derhaka pada ibunya atau jelata berbangga pada pertiwi bertuah ini

@acidicchristie YOU ARE WITH ME!!!!!!!!!!!!!

2019-06-18 21:34

Adzrin adzrinmizan

22

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:34

DomiNik Nikfaez_

23

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:34

Fendyy EpalMerah2

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:33

𝘏𝘢𝘮𝘥𝘢𝘯𝘪 𝘳 daniucrit

drop out of college.

Teruslah pamer kemesraan disosmed hingga akhirnya putus
Akulah orang yang menertawakanmu paling kenceng.

2019-06-18 21:33

BBH SOLO 💛✨ bellabyunaeri

BaekHunChanKaiSooChenLayMinHo EXO-Ls,ExoLoveForever!!-Eris-

candy crush nim slogan kembali menghantui saya...

2019-06-18 21:33

asyiqinizwannn nnurulaasyiqin

15🌸

@_shfra @paktamss tula jom buat , janji group tu aktif

2019-06-18 21:32

♔ V versacevijay

YOUR INSTINCTS, not me. Don’t follow me.

I want to kiss your face today or something haha

2019-06-18 21:32

♔ V versacevijay

YOUR INSTINCTS, not me. Don’t follow me.

If Aladdin was a reality show 😂

2019-06-18 21:31

Iman Khaidaaa_

be happy while you still have time mwah! xoxo

@_sarahwajihah Event apa?

2019-06-18 21:30

ания хусни AniqHusni

So verily with the hardship there is relief 94:5

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:30

♔ V versacevijay

YOUR INSTINCTS, not me. Don’t follow me.

Stop.

2019-06-18 21:30

anomm anemmm__

still gemuk lagi

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:30

krratos hazrielxrd

.

RT @httpdauss: I’m so tired of everything.

2019-06-18 21:30

shira. shraaaad

21&be better

RT @nnurulaasyiqin: aku nak kawan kt twitter 2 3 orang pon jadi laa janji xsendu erh

2019-06-18 21:30

ajem ajmal_hakim_

full-time menjaga bb @yatiieeee

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:29

cikita161 rositababa

RT @ejay_83: In love ! ❤️❤️❤️#ceterahatidiya

2019-06-18 21:29

YoursTruly nrlzafirh

Im not a girl, not yet a woman ✌| Alumni UiTM | Environmental Technology

@minnxmean Abam min bila? 😁

2019-06-18 21:28

M U H E muherashid

Self-taught portrait and wedding photographer, head up to my IG @muherashid / @rvbypictures

@_nuaryusli Ngam laa job mcm ni, tak stress

2019-06-18 21:28

M U H E muherashid

Self-taught portrait and wedding photographer, head up to my IG @muherashid / @rvbypictures

@_nuaryusli Stock stock airbnb ni

2019-06-18 21:27

shira. shraaaad

21&be better

RT @httpdauss: I’m so tired of everything.

2019-06-18 21:27

Aina. ainxamnrshd

u cute

@stnrdayana is dis a punchline

2019-06-18 21:26

jihan Maijyhan

takde bnda menarik.

RT @httpdauss: I’m so tired of everything.

2019-06-18 21:26

cikita161 rositababa

RT @ejay_83: Bila kau diserang anak anak berebut2 nak kiss papa dia 🙄
#hartaduniaakhirat #anakbuah #ceterahatiDiya

2019-06-18 21:25

jiahhhhh najieyhah

Nur Najihah Abdul Wahab

@nrnajibah order ahad malam selasa petang sampai cepat enn baju pun lawoooo 😁 rasa nak pakai esok hahahah

2019-06-18 21:25

epaaaa effaezana

Student🎓

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-18 21:25

malep . alfshrl73

tak gempak macam orang lain .

RT @nnurulaasyiqin: aku nak kawan kt twitter 2 3 orang pon jadi laa janji xsendu erh

2019-06-18 21:25

hashiekhen🍁 Hashiekhen

jangan cakap nama aku pelik , kalau susah sangat panggil ja "babysayang" kbye

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:24

Hairul Ejay ejay_83

menghargai setiap peluang yg diberikan

Bila kau diserang anak anak berebut2 nak kiss papa dia 🙄
#hartaduniaakhirat #anakbuah #ceterahatiDiya

2019-06-18 21:24

Elsa Issasoftie_

@_Issapegasus
20 and not savage yet.

RT @afiqhakl: tengah jalan kat parking mytown, tiba tiba nampak satu civic lawa gila. tiba tiba cam lain macam je datang ah dekat sikit pas…

2019-06-18 21:24