Tweets at Pati, Jawa Tengah around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Pati, Jawa Tengah 30km.


Search Results

namaku Amaliaoktrn_

unbk udh selesai
utbk blm

@CyberBiima bucin teroooooooz

2019-04-18 21:39

Wahyu Cipto Utomo wahyuciptoutom0

Ikhtiar dan do'a

@Gerindra Jadi prabowo menang karena curang?

2019-04-18 21:39

semut ibrahim semutirenggg

Innama turhamuna wa turzaquna wa tunshoruna bi dhuafaikum~

Jam 19.30 wib
#MaiyahSemarang

2019-04-18 21:39

tita is superhuman ⚡ hansomejeno

「O4」 —; mileanya lee jeno, han jisung, sama park jeongwoo ✨

@crunckyxs IYA HEHE

2019-04-18 21:39

सुबाश राणा Subashrana55

i'm a man who seems to be all that is
needed though even though little tea can be forgotten if you apologize and turn
back

RT @RadhikaSubedi12: काेहि काेहि भिखारि यस्ता पनि हुन्छन् कि.......
त्यसलाइ गरिखा भनेर एक लाख दिनुस
उसले बरु सुनको कचौरा बनाएर माग्न बस्छ…

2019-04-18 21:39

👉️👰मै साब👰👈️ sanju999991

यार मेरो बायो हेर्न छोड्देउ,आफ्नैgfलाई माया गर
#pharmacist_by_profession
frank+सोझि+heplful+इमानदार+cute+ज्ञानी+funny=सन्जु
#लभ_नभएनि_जब_छ
Dm=नोrply
#टुइट=likes

@karkijungbrazes smoking kill

2019-04-18 21:39

डा. बटारे bataarey

लप गर्न ट्विटर खाेलेकाे अझै कै छाँटकाँट छैन .....................................

@bhadragol_jigre हस्

2019-04-18 21:39

चिरन अाचार्य chiranach

हाहाहा के के न हाेला भनेकाे त ✋✋✋✋

@NiruThapa9 @GhmrePuspi हाेटल नपाएर

2019-04-18 21:39

Kecil banget shantiwjy

RT @intanorii: Salut sama cowo yang diem aja pas bahunya dibuat nopang dagu ceweknya, padahal mah aslinya pegel banget itu kek mau lepas ke…

2019-04-18 21:39

windy windyratnaas

@EnoRetno1 Otaqu beku ntr gimana donggg

2019-04-18 21:39

साइली लिम्दे saililimde

happy

RT @Govinda83341110: मनको बारीमा प्रित रोप्ने कृषक हुन मन छ
तिम्ले लेख्ने कविताको शीर्षक हुन मन छ

प्रिया तिमी सुन्दरताकि प्रतीमुर्ति नै हौ…

2019-04-18 21:39

zaenuar erfandy zaenuarerfandy

|| Madridista Indonesia || Androiders Indonesia || JKT48 FANS ||

Sekarang uang bukan hanya segala nya, karena
sudah ada master card, visa dan atm.

2019-04-18 21:39

sri esmeraldah galstynn

sedikit normal banyak gesreknya ! • Tweet yg aku buat kadang hanya sekedar "ingin tak tweet" ga sepenuhnya real aku. So dont judge bcs u read my tweet

@Cangkemaaann2 Kendal jawa tengah
Kamu pasti ndak tau dimana karna kamu taunya neraka jahanam khaaan

2019-04-18 21:39

Wedee widdyhartati

Cheer up cause you know that tomorrow will be your success.

Ini nih yg dikangenin kalo dirumah. Quality time bareng sambil ngajak ponakan. Berasa ngasuh anak" paud dong wkwkk

2019-04-18 21:39

R! Riariddle_

Serigala🐺

Aku, yang lebih milih ngelamun di kamar sendirian dari pada ikut ngumpul bareng-bareng nonton tv.

2019-04-18 21:39

olav⛄ OliviaSaputri11

Do not lose hope

@yagimanaguelah Kek mulut lu🤣

2019-04-18 21:39

साइली लिम्दे saililimde

happy

RT @PirateDevkota: ✍️
हिजो जस्ले मान्थ्यो अाज नगन्य भएछ
मेरो प्रेम अरु कसैलाईनै सौजन्य भएछ

बिग्रिएर खेर गएछ कठै यो मुस्कान मेरो
चाईनिज नै…

2019-04-18 21:39

सिद्ध राज जोशी siddhajoshi182

⚡️नाम ☞ 🌺सिद्ध जोशी 🌺⚡️ घर ☞जुन ठाउमा रात पर्छ ⚡️ राशी ☞ कुम्भ ⚡️ गोत्र ☞ भारद्वाज⚡️पढाइ ☞ एम.एड.स्वास्थ्य पेसा ☞ खोज ⚡️
मान्छे ☞ रमाइलो ⚡️ फलोब्याक ☞१००%

भोलि 6 गते र 9 गते B.ed तहका बिहानी समुहका कक्षा संचालन नहुने जानकारी गराइन्छ।

2019-04-18 21:39

KURNIA KurniaMandiri

Plafond and Truss

@Metro_TV Mantab pak dhe sy udah dr sana dan pengen kesana lagi hehehhe

2019-04-18 21:39

Ricky K Ramadhan RickyK_Ramadhan

tempat sambat

Prabowo : *halu* *berdeklarasi atas kemenangan survey BPN*
Sandiaga Uno : hassshheemboh, mumet ndasku, mbok yo nrim…

2019-04-18 21:39

affogato haikalist

apapun bio saya, saya tau anda tidak peduli

@tayya_aia Aku juga tau kapan harus serius kapan harus bercanda.
Tetep ditanggepin

2019-04-18 21:39

Farhan Bagus farhanomus

Ngopi itu perlu, apalagi ngeblog | Email: hanshitoff@gmail.com

Pupuk kandang atau pupuk kompos?

2019-04-18 21:39

Sakar Aryal beingaryal7

🇳🇵🇳🇵Twitter मा नयाँ छु, फलो अनि फलोब्याक गरि सहयोग गरिदिनुहोला 🇳🇵🇳🇵

@CrestfallenBD @PUBGMOBILE Exactly !! After this update, it takes me more than 3 seconds to get off from the car.…

2019-04-18 21:39

मारिया SaraswatiKatwal

आफ्नो परिचय यस्तो बनाउनु छ की सत्रुले पनि ठीक छ भनेर तारीफ गर्नु परोस
@Mariyakatwal
नाम सरस्वती कटवाल ट्विटरमा मारिया
घर झापा
हाल भैरहवा
रुचि समाजसेवा

RT @Mrperfect141414: मै बेरोजगारीले पनि डाक्टर बन्ने अवसर पाउछु😊😍.. जब उनिले💕 बिरामी छु भन्दै खबर मलाई सुनाउछे 😋✌😃😎

2019-04-18 21:39

tita is superhuman ⚡ hansomejeno

「O4」 —; mileanya lee jeno, han jisung, sama park jeongwoo ✨

gausah iri nct selca sm fans teman teman, picsart masih gratis.

tAPI TETEP AJA IRI BANGSAATT

2019-04-18 21:39

डा. बटारे bataarey

लप गर्न ट्विटर खाेलेकाे अझै कै छाँटकाँट छैन .....................................

@bhadragol_jigre बाटैबाट

2019-04-18 21:39

bujhank Aanugrah_

@beemoli_ iya qmaq

2019-04-18 21:39

Candrairawan candra_3bit

Wibu, stand up comedian, and football lovers | cintai ususmu... tidak makan tiap hari | Part of @StandUpIndoJPR | @StandUpBocwa

Subhanallah, KAMPRET AJG!

2019-04-18 21:39

Kedar Rijal KedaRijal

Kedar Rijal

गुडिरहेको बस रोकेर अन्धाधुन्ध गोली प्रहारः १४ जनाको मृत्यु

2019-04-18 21:39

p a m e l i n a aleeyshapp

cause heart will meet another heart not rock.

Diperjalanan, duhh yaAllah kebanan lagi, malem" harus jd survivor jalan tol, bagi tugas aku yg nyenterin, mami yg n…

2019-04-18 21:39

⚠️ restailhm

@sandalista1789 @jatamnas Roma irama pasti kenal nih

2019-04-18 21:39

Aabid Hasan AabidPro

Believe in work . Not in Fucking Speech !

game of thrones

2019-04-18 21:39

MBABaaaaaaaang rasain__

🔊Seleding dengan kaki biar kuat,Cebok dengan tangan pake aer,Mencintai dengan sepenuh hati hanya bualan.

RT @pipit_kagome: @MaulanA_Bramm @gesgestay Adik sy jd anggota kpps di RT kami. Baru pulang subuh tadi. Jahat banget kl ada yg teriak2 cura…

2019-04-18 21:39

Manish Manish32143220

nepali

RT @RunThapaliya: 'यस्तो बन्नु उस्ताे बन्नू' मुर्ख उपदेश सुनाउँछ
कोइलीकाे गला रेट्दै कौवाले गीत गाउँछ
अहिले त बढी मूल्य मिल्छ रे कुविचार…

2019-04-18 21:39

😂💘Guffadi queen😂💘 subedianjana11

गफाडि काे bio राख्ने बानी छैन😎😎😂


dm गर्यो भने कुटाई खान्छ भन्देकाे छु💪💪😏
गाेदाम👉@Anjanasubedi15

मलाई नि माया मा
हात काट्ने boyfriend
चाहियो भनेसी चाहियो चाहियो 😏😏😂😂

2019-04-18 21:39

ONK GRAHA USAHA ONKGRAHA_USAHA

KEBERSIHAN ADALAH SEBAGIAN DARI IMAN

weeeeh....medeni wong ganase

2019-04-18 21:39

Sandal Jepit AgungtriPr

bagaimanapun yang kutulis bukan selalu tentang mu, karena dalam hidup menyejarahkan yang pantas disejarahkan itu baik,

Njuhh tekan semarang Saiki raono tujuan sing iso gawe nyeleh geger...
Cvk

2019-04-18 21:39

Prashanna Pokharel Prashanna_Ji

Writer/correspondent
Past: /> Radio Nepal,
National News Agency RSS.

RT @setopati: रेल र पानीजहाज सपनाको पहिलो संस्करण एउटा मजाक थियो भन्ने अब कसैले व्याख्या गरिराख्नु।
अब यसको व्यावहारिक सपनामा जाने बेला भयो…

2019-04-18 21:39

🐳 rhmnaa_

Kalo suka ngebacot tandanya pikiran lagi kacau, tapi kalo cuma ngeretweet sama ngelike tandanya pikiran masih waras. Selamat menikmatii bagi kalian yg stalking♡

@chokejs @cinemaxxtheater Akselerasi dia, kan pinter

2019-04-18 21:39

BTS my shining star🇳🇵💜 armyforlif

No life without BTS
'97
Bias wrecked by SJ, YG, NJ, JH, JM&JK

Nobody :
Bran Stark :

2019-04-18 21:39

Chrismawati S🌵 rchrismawati589

@onedirection🌹

RT @tiyapiyul: Denger lagu little things aja nangis:") rindu banget, seneng aja liat kalian walaupun dari video. Aku YAKIN akan ada kejutan…

2019-04-18 21:39

Choi_Hana monteenbojoku_

Monbebe For💕
Carat for💕
MonCarat My loveee~
Mutualan? RT pinned tweet cuu~
Sharing? DM me~

@hwangsaurus Kita kan mutualan kak:')

2019-04-18 21:39

Manish Manish32143220

nepali

RT @RunThapaliya: गालामा दारि
काँधमा जिम्मेवारि
भबिष्य अगाडि
केटि पछाडि
#जय दारि

2019-04-18 21:39

M.eddy ucihaeddy1

@detikcom pak tolong istiqfar pak. legowo yo pak.
seng wes yo wes

2019-04-18 21:39

Prashanna Pokharel Prashanna_Ji

Writer/correspondent
Past: /> Radio Nepal,
National News Agency RSS.

RT @setopati: सरकारी स्कुलमा बोर्डिङका किताब, अभिभावकलाई थपियो आर्थिक भार

2019-04-18 21:39

Rei Kendo hpichlas

Makasih mbah jomblo Gushakiki Novebri Esan atas pencerahannya

2019-04-18 21:39

Om Robby RobbyIrawan

| | Akun ini difollow Raline Shah sing rambute mambu Pantene kae.

Ibu Sandi di TPS 002 selong kebayoran baru mengeluhkan...

2019-04-18 21:39

Milan Dhamala dhamala_milan

Aspiring CA👨‍🎓👨‍🎓👨‍🎓👨‍🎓
Nepalese Quoran 👨‍💻👨‍💻👨‍💻👨‍💻
बायो बनाउदै छु।✍️✍️✍️✍️✍️

RT @sanju999991: यस्ता boyfriend कति आए कति गए
केइ फरक परेन मलाई
किन था छ?
किनकी✋
सबै अरुका boyfriend.😏
आफ्नो भए पो मया लाग्थो
😊😊😊

2019-04-18 21:39

😙 sofyamariam

Alhamdulillah

RT @Chandrawahyuni_: Disini ngomong gini disana ngomong gitu, astagfirullah teman hehehe

2019-04-18 21:39

Every Nepali Number everyNepaliNo

I count every Nepali number. Made by @rooneel. Code available on GitHub. Image from kindercreative.in

१६६९२८३ : सोह्र लाख उनन्सत्तरी हजार दुईसय त्रियासी

2019-04-18 21:39

ovie oktavyana punkovie

Adventurer. Movie mania. VIP for 12 years. ♥BIGBANG♥

@eleanepark @sepwul @flowercafe__ Opkors

2019-04-18 21:39

Manish Manish32143220

nepali

RT @RunThapaliya: कि जापान
नेपालीको गन्तव्य
कि अस्ट्रेलिया !
यता खोरिया बाँझो
डाक्छ कोरिया उता !!
#शुभ पल😍👉️☕️

2019-04-18 21:39

Isaac星 tigercamouflag

FIB'16

@MSApunya @guyonkraton *InsertSighReact*

2019-04-18 21:39

Gokarna News Gokarna_News

News and Media

सरकारसँग अभिनेत्री मनिषा कोइरालाको यस्तो आग्रह

2019-04-18 21:38

Manish Manish32143220

nepali

RT @RunThapaliya: #नववर्ष २०७६ काे शुभकामना सम्पूर्ण अात्मीय टुइटे मित्रहरूमा !🌱🌱

छाअाेस् शान्ति सबै सुकर्मतिर नै लागून् नयाँ वर्षमा
सा…

2019-04-18 21:38

Elldiagonal ell_math

Aku sayang ibuku, tugasku menghadiai menantu yang baik, kamu. ❤

sebaik baiknya nasihat adalah kematian

2019-04-18 21:38

Manish Manish32143220

nepali

RT @RunThapaliya: काेई देशमा हुनुहुन्छ काेहि बिदेशमा हुनुहुन्छ काेहि देशमै भयर अनेक ठाउँमा घुम्न जानुभाे हाेला काेहिकाे अफिसनै बिदा भयन हाे…

2019-04-18 21:38

निश्चल शर्मा NishchaJr

नया छु 😃 लेख्दै जान्छु ल ..🖊️

@sushmak29 😍😍

2019-04-18 21:38

Gabgab | 개비 bygabbyyyy

🥋SilatJA 👩‍🍳Eating 🗺️Traveling 🌊Sea 🌈Rainbow ⛅Sky 🎶Music 📚Reading 🧚Fangril ♌Leo
💙Blue 📸 IG: bygabbyyyy

@deeXdef Wahhh ini freebies?

2019-04-18 21:38

Intan IntanPratiwi02

Laporin bawaslu!!! Pilpresnya kapan mainan tintanya kapan 😑🙄

2019-04-18 21:38

Manish Manish32143220

nepali

RT @RunThapaliya: Everyday he would Bargain with Poor people and feel very happy 😢

2019-04-18 21:38

ً gdssrynngtys

⋆┊moonchild, dont cry.

ternyata memank peluang usaha banyaque kita saja yg malas

2019-04-18 21:38

Sultan dickyriandy_

Chelsea FC

@hiduphrsbalance Baiknya si sama aku :))

2019-04-18 21:38

Siti Noor Chotimah Imasitinoorc

ELFClouds - Petals 😊 | Work hard | love to write | Amateur fiction author - Content Writer | blue 💙

@MoonsLounge Duh seneng banget. Semoga kita juga tetep kebagian SS8 ya kak 😊

2019-04-18 21:38

fanny fannykkusuma

akun pencitraan buat di taro di cv hehehe

@Miftachuuul @askmenfess Kasihan :(

2019-04-18 21:38

sara (सारा) saralakarkii

यो जिवनको केहि भर छैन
थाहा नै छ सबैलाई
त्यै नि बाचेकै छौ हामी
मलाई केहि नि हुन्न भनी 🎸🎼🎶🎵🎧🎤

RT @subedianjana11: केटाहरु लाइ #अक्सिजन काे
जरुरत हुदैन
उनिहरु त #तारिफ मा पनि
बाच्न सक्छन्😂😂😆😆😆

2019-04-18 21:38

WI⚡DI widiguruh

Underrated Unorthodox Designer

RT @Naqola: Bangun tidur kaget pd rame2 Takbir(an). Ya Allah THR belum turun udah lebaran
#JokoWinElection
#PrabowoHalu
#KawalKotakSuara
#M…

2019-04-18 21:38

masajayasaya adengnrian

Aku dikarunia kuasa itu...keberkahan...jalan hidup-mati...rahasia-yang-apa-adanya. #AntiMirastpsukabojodananak2

RT @Alim_Wahyudi33: Luberjurdil, udah itu aja. Gak banyak dan gak repot kog.
#INAelectionObserverSOS

2019-04-18 21:38

Avinash Mishra gadyeula

Future sadhu in the Himalayas. For now, supports #MCFC. David Silva is god. #BNKS product

@IlkayGuendogan @ManCity Please don't go 😭😭

2019-04-18 21:38

Manish Manish32143220

nepali

RT @RunThapaliya: जस्लाई आफ्नो नजिक ठान्यो उहि टाढा भाग्छ
जे भेटिन्न अचेलभरि त्यसकै भोक लाग्छ
मलाई मात्र होकि यस्तो हजुरलाई 'नि हुन्छ?
ज…

2019-04-18 21:38

Mahbub Alwathoni mahboebah

Life is unpredictable. #Berusaha untuk selalu memberi, kepada siapa saja yang perlu diberi #kimia #science #fisika #ilmuan #godong #purwodadi #software kimia

Siapa yg mampu ingatkan prabowo bersama timnya prof?, Deklarasi kemenangan sdh 3x, 212 siap "thawaf" lagi di monas,…

2019-04-18 21:38

सुबाश राणा Subashrana55

i'm a man who seems to be all that is
needed though even though little tea can be forgotten if you apologize and turn
back

RT @ram_belbase43: आउनुस joke गरौ
एउटा रुखमा एउटा उल्लु बस्थ्यो ।
एकदिन रुख काटिदिएछन् ।
रुख धेरै खुशी भएछ । किनकी अब उ माथि कुनै उल्लु ब…

2019-04-18 21:38

Net🌞 NettyArmita

I’m gonna take the whole world cause I deserve some!!🌼🌻

Beli ayam geprek sayap 1
Di suruh bagi orang 3
Bu, dikira kita ini kucing
Makasih loh, kita masih sanggup buat beli…

2019-04-18 21:38

KURNIA KurniaMandiri

Plafond and Truss

@medcom_id @psi_id Jgn ky yg sono gak sadar sadar wkwkkwk

2019-04-18 21:38

seekor setan suprsuffr

cita2ku menjadi Kamen Rider || @gapakesabyan

@ohmygirl98 nugi lagi sedih sayang :(

2019-04-18 21:38

ambush ambushqq

Counter strike

@ProdigyDDK @Min0rca @xXInspCloXx Potato's I will fry it if you give me 😂😂😂🤣

2019-04-18 21:38

R! Riariddle_

Serigala🐺

@luqna_hanafi Apalu apalu

2019-04-18 21:38

PONGS 🐣 aerideul_2

EXO and EXO-L, even if we are apart in different places, we are one.ㅡ Kim Junmyeon, 2018







❤EXO is ONE and ONLY❤

RT @Alim_Wahyudi33: Luberjurdil, udah itu aja. Gak banyak dan gak repot kog.
#INAelectionObserverSOS

2019-04-18 21:38

Manish Manish32143220

nepali

RT @RunThapaliya: जिन्दगी र सम्बन्ध भनेकाे आजलाई बाच्न लायक र भोलीलाई सम्झनलायक बन्नु पर्छ।
#शुभ दिन👉️😍☕️

2019-04-18 21:38

Chetanath Neupane chetanath_n

|#M.Sc. #Astrophysics, #Biomedical Physics, Looking4_PhD in #Astrobiology |Editor @_jIAPS_| Husband|Science Communicator |#Youth Activist |Tweets are personal|

2019-04-18 21:38

raa azzahrakam

@Halimaels masalahnya uasku tetep abis lebaran haha:( tepat setelah cuti lebaran:(
cuma dimampetin 2mgg aja, jadiny…

2019-04-18 21:38

Menantu Idaman Ibumu mrzqkbr96_

Fakultas Ekonomi, Universitas Semarang.

@cinema21 Bnyak yg di cut dan di sensor. Paaan.

2019-04-18 21:38

Fandriz Akbar R FandrizAR

love is a bitch, it is i know

Aaaaaakkkkk bngstttt

2019-04-18 21:38

anjani razhty

aku adalah aku. aku tak sama dengan kamu,dia, atopun mereka |

Selera humorku.. Gini aja ngakak

2019-04-18 21:38

Milan Dhamala dhamala_milan

Aspiring CA👨‍🎓👨‍🎓👨‍🎓👨‍🎓
Nepalese Quoran 👨‍💻👨‍💻👨‍💻👨‍💻
बायो बनाउदै छु।✍️✍️✍️✍️✍️

RT @SamserDhami: एउटा घडी किनेको !
दिन भरी चिक चिक भन्दै घुमेको घुमेकै गर्च ए !
काम साम नगर्नि घुमेर मात्र हुन्छ ?
अनि मैले फाल्दिए!😁😃😂

2019-04-18 21:38

Faizah Faiizahhh_

19 November Kolaka University🎓
- Information System'18 -

@agis_pgt Ku kira kayak peta dunia kita berdua🤣

2019-04-18 21:38

Katarina Vania S. kvania19

sedang belajar selalu bersyukur 🙆🏻‍♀️👩🏻‍🔬 📩 katarina.vania@yahoo.com

Sama-sama dari Poncol tapi beda tujuan 😔 safe trip and God bless you ya 😇🤗

2019-04-18 21:38

sansa. sansakusumarani

i dunno about’ life, so..

RT @Chandrawahyuni_: Aku bangga waktu SD perna ngedance diacara perpisahan, pakai lagunya girl band 7icon yang berjudul "playboy" dan lagu…

2019-04-18 21:38

लुरे सरकार Rule0023

You can't produce a baby in one month by making nine womens pregnent.

RT @binodsum: The pain is unbearable.. Worked selflessly for last 2 years for this opportunity and seems like rain has washed it off.. But…

2019-04-18 21:38

olav⛄ OliviaSaputri11

Do not lose hope

@SumardhikaR Mau punya anak berapa?🤣

2019-04-18 21:38

Manish Manish32143220

nepali

RT @RunThapaliya: सधैं एकनासको जिन्दगी के काम,
यो त समयानुकूल मौसमी हुनुपर्छ ।
सबैथोक पाएपछि बाँच्नुको के अर्थ,
जिउन कै निम्ति केहि'न'केही…

2019-04-18 21:38

Gabgab | 개비 bygabbyyyy

🥋SilatJA 👩‍🍳Eating 🗺️Traveling 🌊Sea 🌈Rainbow ⛅Sky 🎶Music 📚Reading 🧚Fangril ♌Leo
💙Blue 📸 IG: bygabbyyyy

@nadienaaam2 Perasaan gua nabung mah saban bulan tapi duitnya emboh neng endi 😌😌😌

2019-04-18 21:38

̷S̷h̷i̷n̷i̷g̷a̷m̷i̷ ̷�̷�̷ pipong33

Apa cuma gue yg dengkulnya ga pernah dielus-elus cowo pas boncengan?

@opin_mudroff @firdaaaaaaa_ Mas mas tolong minggir ya.. nanti keinjek

2019-04-18 21:38