Tweets at Jayawijaya, Papua around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Jayawijaya, Papua 30km.


Search Results

Adam Bima adambisamu

Ini mood pisan lah!

2018-02-20 10:46

Adam Bima adambisamu

@ajijavajava HAH?????

2018-02-20 10:41

Adam Bima adambisamu

Apakah dia biawak juga? Eh dia di keluarin dr idol karena apa sih?

2018-02-20 10:41

Adam Bima adambisamu

@lil_ass_nerdy @YouTube Bl矇km矇n itu sex appeal nya juara pisan nya 不不不不

2018-02-20 10:39

Adam Bima adambisamu

@lil_ass_nerdy @rinni_w Hooh mksdnya dia bsa survive dr kerasnya dunia entertainment sih bagus banget mnurut gw , 不

2018-02-20 10:37

Adam Bima adambisamu

@ajijavajava @rinni_w Yang independent belum di koleksi pak?

2018-02-20 10:36

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! Gula aren is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 10:23

Adam Bima adambisamu

Apa cuma Rinni yang gak dapat kutukan kalo juara 1 idol itu bakal tenggelam karirnya?

Sejauh ini sih karirnya l

2018-02-20 10:07

Adam Bima adambisamu

Gak cocok :(

2018-02-20 10:02

Adam Bima adambisamu

Cc maria

2018-02-20 10:01

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! 淙jlana涼FWU is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 09:56

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! Tanya is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 09:55

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! Tanya is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 09:55

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! masihpolos is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 09:54

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! VIA LOVERS OYES is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 09:33

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! VIA LOVERS OYES is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 09:33

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! sex and me is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 09:24

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! 淙jlana涼FWU is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 09:09

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! QUEEN OF JOY is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 09:07

Bily Alexandria bilogeka90

I'm always Me!

#RulesofSurvival

2018-02-20 09:03

Brian Behal MAF_ECMobilizer

RT @IndoBushPilot: Caught a sunrise over the mountains on Saturday. The winds have been crazy lately, but on Saturday they stayed calm long

2018-02-20 08:40

Daniel Geaslen IndoBushPilot

Pilot for a non-profit in Indonesia. Opinions are my own. #avgeek #bushpilot

@EricVBailey Of course it does! You're so smart to have figured this out all on your own. Awww...

2018-02-20 08:39

Daniel Geaslen IndoBushPilot

Pilot for a non-profit in Indonesia. Opinions are my own. #avgeek #bushpilot

@ngerseny Starbucks tastes like heaven compared to some of the local stuff I can get.

2018-02-20 08:32

nazli AzlyeUiui

RT @adambisamu: Noh mumpung yellow claw lagi di indo. Bikin trending party aja lagi, #AGNEZMOxYELLOWCLAW kali aja bisa ke realisasi . @ag

2018-02-20 05:48

MAF maf_us

MAF is a nonprofit organization that uses aviation and technology to share the love of Jesus Christ with isolated people around the world. #iflyMAF

RT @IndoBushPilot: Caught a sunrise over the mountains on Saturday. The winds have been crazy lately, but on Saturday they stayed calm long

2018-02-20 03:47

Papua Wene Ndugure KunWoneNdugure

We Want Freedom
We will rise,
We will fight,
We will survive.
Because, We're Papuan Melanesian Race

Bantu share

Tugas Organisasi Mahasiswa Kedaerahan Asal Papua

Realita aktivitas kita, mahasiswa asal Papua...

2018-02-20 03:46

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! jacklin is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 03:12

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

Ada yg mau z ksh nmr

2018-02-20 02:59

Prince M prince_malfi

To the world | 簧簧 Kasi 穢

RT @IndoBushPilot: Oakbisik in the morning. Another fun destination.

2018-02-20 02:54

Real Aeroclub de M獺laga RACdeMalaga

Cuenta oficial del club fundado en 1931. Escuela de Pilotos desde 1934. La Aviaci籀n Deportiva es lo nuestro. Apoyamos el deporte minoritario. nimo

RT @IndoBushPilot: Oakbisik in the morning. Another fun destination.

2018-02-20 02:38

Arief Iin Purnama arieeph

Wow, Amazing! 刁AUGHTY_MISS is broadcasting on ,come to join!

2018-02-20 02:37

Daniel Geaslen IndoBushPilot

Pilot for a non-profit in Indonesia. Opinions are my own. #avgeek #bushpilot

Oakbisik in the morning. Another fun destination.

2018-02-20 02:34

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

Yg mau jilat ada memek

2018-02-20 01:26

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

Mlm

2018-02-20 01:20

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

Enak aaahhh br tumpa

2018-02-20 01:20

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

Heyyy

2018-02-20 01:19

Thesa Gombo DyanHeluka420

ID 420

Saya suka video @YouTube how to spam a Paypal login and other information by Opa7even Da'Cyberknowledge

2018-02-20 01:18

Joe Lofy jklimagesLLC

Owner / photographer at jkl images LLC. I provide high quality and creative photography, bringing my clients ideas and dreams to life with photography.

RT @IndoBushPilot: Caught a sunrise over the mountains on Saturday. The winds have been crazy lately, but on Saturday they stayed calm long

2018-02-20 01:04

MAF maf_us

MAF is a nonprofit organization that uses aviation and technology to share the love of Jesus Christ with isolated people around the world. #iflyMAF

RT @IndoBushPilot: The gentleman on the right here is either blind or almost blind. He rode in my plane from Kwijawagi to Wamena this week.

2018-02-20 00:47

MAF maf_us

MAF is a nonprofit organization that uses aviation and technology to share the love of Jesus Christ with isolated people around the world. #iflyMAF

RT @IndoBushPilot: Here's some of my passengers from this week. I wonder what it must be like to leave the village and come to Wamena and s

2018-02-20 00:47

MAF maf_us

MAF is a nonprofit organization that uses aviation and technology to share the love of Jesus Christ with isolated people around the world. #iflyMAF

RT @IndoBushPilot: 10 years with MAF: A Celebration starting in 2008.

2018-02-20 00:42

Brian yed YedBrian

RT @adambisamu: Noh mumpung yellow claw lagi di indo. Bikin trending party aja lagi, #AGNEZMOxYELLOWCLAW kali aja bisa ke realisasi . @ag

2018-02-20 00:38

tam Charhmm_

Isaiah 42:3

"Di kasi kita crush ba crush eh mahal kasi kita" "yan sabihiin mo sakanya " medj siraulo si kish

2018-02-19 22:50

tam Charhmm_

Isaiah 42:3

Putek pero badtrip ako talaga kaninang assembly eh panira ng umaga amp

2018-02-19 22:44

tam Charhmm_

Isaiah 42:3

Jokenings

2018-02-19 22:43

tam Charhmm_

Isaiah 42:3

@ajHieNoMoTo_ Tama yan :<

2018-02-19 22:42

tam Charhmm_

Isaiah 42:3

Handa akong ibigin ka

2018-02-19 22:35

Adam Bima adambisamu

@justletta @jokoanwar Wahh

2018-02-19 21:54

Adam Bima adambisamu

@cummingnut @agnezmo @YELLOWCLAW Hmm interesting but idk

2018-02-19 21:52

Adam Bima adambisamu

@the_agnation @agnezmo @voguemagazine Online shop nya ada?

2018-02-19 21:47

Adam Bima adambisamu

@tedybsa @agnezmo Yang bilang gtu udah ngerasa agnez jd seleb papan gilesan hollywood kali :( jumawa banget sih tu

2018-02-19 21:46

Adam Bima adambisamu

Beli pengharum ruangan ngasal aja comot yg warna kuning, gw pikir wangi jeruk, pas di pasang di ac kok baunya beda. Ternyata vanilla gold :(

2018-02-19 21:44

#AGNEZMOBeautifulMistake firdann19

show the world that we can do it | DREAM BELIEVE AND MAKE IT HAPPEN | 19 September 1999 |I'm Torajanesse , INDONESIA |

RT @adambisamu: Noh mumpung yellow claw lagi di indo. Bikin trending party aja lagi, #AGNEZMOxYELLOWCLAW kali aja bisa ke realisasi . @ag

2018-02-19 21:08

Ari Setiawan aaristw

Share your Dream, and Believe in your Dream || Instagram : @aaristw || 5266C07B

RT @adambisamu: Noh mumpung yellow claw lagi di indo. Bikin trending party aja lagi, #AGNEZMOxYELLOWCLAW kali aja bisa ke realisasi . @ag

2018-02-19 20:24

Wamenahe wamenahe

Welcome to my profil

Indonesia membantu membiayai sekretariat MSG

2018-02-19 20:19

Eduardus Angie eddoangie

Inspire People and Love to share.
Line id : eddoangie

RT @adambisamu: Noh mumpung yellow claw lagi di indo. Bikin trending party aja lagi, #AGNEZMOxYELLOWCLAW kali aja bisa ke realisasi . @ag

2018-02-19 19:55

raka martin rakariki24

RT @adambisamu: Noh mumpung yellow claw lagi di indo. Bikin trending party aja lagi, #AGNEZMOxYELLOWCLAW kali aja bisa ke realisasi . @ag

2018-02-19 18:40

Nirmala Gusti Ayu Nirmala_Gusti

Sekedar katanya

2018-02-19 18:31

Dwi Safarudin dwee_shafar

Dream, Believe and Make it happen..

RT @adambisamu: Noh mumpung yellow claw lagi di indo. Bikin trending party aja lagi, #AGNEZMOxYELLOWCLAW kali aja bisa ke realisasi . @ag

2018-02-19 17:52

Sri Sahrianii Sahrianiis

Pecandu Alam

Hati-hatilah dalam mempercayai seseorang. Hanya orang yang anda

2018-02-19 17:47

Adam Bima adambisamu

@NIC_BARN @agnezmo @YELLOWCLAW Ya belajar memanfaatkam moment aja sih ini mah

2018-02-19 17:28

Adam Bima adambisamu

@NIC_BARN @agnezmo @YELLOWCLAW Retweet dan bkin trending biar keren! Wkwkw

2018-02-19 17:27

Adam Bima adambisamu

@YELLOWCLAW @agnezmo #AGNEZMOxYELLOWCLAW

2018-02-19 17:26

Adam Bima adambisamu

Noh mumpung yellow claw lagi di indo. Bikin trending party aja lagi, #AGNEZMOxYELLOWCLAW kali aja bisa ke realisasi . @agnezmo @YELLOWCLAW

2018-02-19 17:25

ezi zemonez11

brand new album by @agnezmo is out. Produced by DANJA Check it pls

RT @adambisamu: RT !!!!!!!

2018-02-19 17:21

Adam Bima adambisamu

Duh ini kapan sih tayangnya :(

2018-02-19 17:19

Adam Bima adambisamu

@lil_ass_nerdy @_karmaCHA @awwwink Gelo

2018-02-19 17:18

Adam Bima adambisamu

Keindahan yang haqiqi di balik peringatan

2018-02-19 17:18

Adam Bima adambisamu

RT !!!!!!!

2018-02-19 17:16

Adam Bima adambisamu

So cute!

2018-02-19 15:30

Budi Utomo H.R budiutomohr

Herawaty Andi Amrullah

At Bandar Udara Wamena

2018-02-19 14:52

Jr... wendarsa meke werermece

Ekonomi & Bisnis

@DemiteraM Salam dua jari @DemiteraM

2018-02-19 13:46

Jr... wendarsa meke werermece

Ekonomi & Bisnis

@DemiteraM Yang Tenga itu sy los demii

2018-02-19 13:45

Daniel Geaslen IndoBushPilot

Pilot for a non-profit in Indonesia. Opinions are my own. #avgeek #bushpilot

10 years with MAF: A Celebration starting in 2008.

2018-02-19 11:53

Daniel Geaslen IndoBushPilot

Pilot for a non-profit in Indonesia. Opinions are my own. #avgeek #bushpilot

Getting better! #FitPilotChallenge

2018-02-19 10:14

Davecbb Davecbb

Sharing my favourite images of landscapes, nature, aviation, meteorology, astronomy and general interest. All images are copyrighted by their respective authors

RT @IndoBushPilot: Caught a sunrise over the mountains on Saturday. The winds have been crazy lately, but on Saturday they stayed calm long

2018-02-19 09:12

Jr... wendarsa meke werermece

Ekonomi & Bisnis

@DemiteraM Hemmm like cantik

2018-02-19 08:24

颯柴湘埠 piihonon

瞄喇抒研桃摰孵葦 儭 instagram 乒

@y_cute_ 颯柴氬∼扼艾整整中

2018-02-19 07:15

Ken Lownds KenZeroHarm

Advocate for Zero Harm Right First Time for Healthcare Worldwide. Proud former member of Cure the NHS

RT @IndoBushPilot: Caught a sunrise over the mountains on Saturday. The winds have been crazy lately, but on Saturday they stayed calm long

2018-02-19 07:07

Daniel Geaslen IndoBushPilot

Pilot for a non-profit in Indonesia. Opinions are my own. #avgeek #bushpilot

Caught a sunrise over the mountains on Saturday. The winds have been crazy lately, but on Saturday they stayed calm

2018-02-19 06:26

Bily Alexandria bilogeka90

I'm always Me!

#RulesofSurvival

2018-02-19 04:47

Daniel Geaslen IndoBushPilot

Pilot for a non-profit in Indonesia. Opinions are my own. #avgeek #bushpilot

Not everyday is nice weather. Thankfully I was only flying past that. I didn't need to go that way.

2018-02-19 02:34

Adam Bima adambisamu

Anjaaayy 不

2018-02-18 23:30

Girbes Yasanggir GirbesYasanggir

cHaYaNk dAn cInTa Qu MiLiK mU sEoRaNg...

RT @cukituenakraz:

2018-02-18 23:29

Adam Bima adambisamu

ANJAY 不不 ikkeh ikkeh kimochi ini mah 不不不不

2018-02-18 23:28

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

Ada non wamena yg mau vc k... sepi nE

2018-02-18 23:19

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

@IndraPutraLove1 brow brng z ksh btl tapi tras duluh kwn z tdk tpu cw tu mickol z dia langsung mnt vc

2018-02-18 23:17

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

@MATICUKIPEPE3 Mau z ksh nope

2018-02-18 23:11

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

@IndraPutraLove1 sy ksh nama fb dan mnr nanti kwn

2018-02-18 23:10

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

@IndraPutraLove1 tras plz 5 kwn z krm

2018-02-18 23:09

Wenda Olance WendaOlance

Musik

Wamena 18/02/2018

2018-02-18 23:07

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

@IndraPutraLove1 sy ksh kwn tapi tras z pulz 5 brow barang apa jd

2018-02-18 23:07

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

@mamaskus mlm

2018-02-18 23:05

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

@IndraPutraLove1 No sapa brw

2018-02-18 23:04

Adam Bima adambisamu

Oh yellowclaw lagi di indo, terus lihat poster agnez gtu?

2018-02-18 22:33

Adam Bima adambisamu

@lil_ass_nerdy Wkwkwk gw gak tau

2018-02-18 22:32

Adam Bima adambisamu

@ajijavajava @qyllaraihana Ni apa sih ya kok agnez ada di ig story nya yellowclaw?

2018-02-18 22:32

Adam Bima adambisamu

2018-02-18 21:59

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

Sayang masih mens k...

2018-02-18 21:32

Yali delapan kali cukituenakraz

yang tidak puas telpon saji sy siap jilat pepemu sampai tumpah air mani

Ada cewe wamena rewet doNg aku pengen jilat ne

2018-02-18 21:31