Tweets at Prince Albert, Prince Albert, Central Karoo DC, Western Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Prince Albert, Prince Albert, Central Karoo DC, Western Cape 30km.


Search Results

mir _amirnazari

halelujah

@ediengg Jambatan ini di indo ya pak🇲🇨

2018-10-23 00:00

mir _amirnazari

halelujah

Kejap lg ada lg makhluk yg tanya edit pkai apa😂

2018-10-22 23:58

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

I will never understand how giroud can crosses the ball 😔😔

2018-10-22 23:45

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

WHY I DON'T GET THE JOKE 😂😭😭

2018-10-22 23:36

Journey Gong JourneyGong

Photographer

RT @Danielsblossom: ARTFINDER: Magnetism by Daniel A du Preez - This artwork is a one of a kind authentic, orig... -

2018-10-22 23:32

Journey Gong JourneyGong

Photographer

RT @Danielsblossom: Ebay auction no reserve starting bid only $0.99 OCEO original paper sculpture

2018-10-22 23:32

Journey Gong JourneyGong

Photographer

RT @Danielsblossom: Visit my @SaatchiArt profile to see new artworks.

2018-10-22 23:32

Small Town Agnostic AgnosticTown

Trying to preserve my sanity in a world that believes in fairies and unicorns ;)

@TomCokeIsABlunt sexy though

2018-10-22 23:27

Small Town Agnostic AgnosticTown

Trying to preserve my sanity in a world that believes in fairies and unicorns ;)

@BookofLife07

2018-10-22 23:15

Small Town Agnostic AgnosticTown

Trying to preserve my sanity in a world that believes in fairies and unicorns ;)

@SkepticNikki Even though you can't smell Jesus, he can smell you ;)

2018-10-22 23:14

Small Town Agnostic AgnosticTown

Trying to preserve my sanity in a world that believes in fairies and unicorns ;)

@SkepticNikki why're you on a holy war against harry potter fans? ;)

2018-10-22 23:12

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

HappyBirthday ボス!!!!!
いつまでもリスペクト!永遠に!!

2018-10-22 20:19

Small Town Agnostic AgnosticTown

Trying to preserve my sanity in a world that believes in fairies and unicorns ;)

@BlairLFranklin1 He is trying to prove a point ;)

2018-10-22 17:05

Small Town Agnostic AgnosticTown

Trying to preserve my sanity in a world that believes in fairies and unicorns ;)

@TheSphinxDen It would be easier to write a book about everything is right with the bible - more of a pamphlet though..

2018-10-22 17:04

Small Town Agnostic AgnosticTown

Trying to preserve my sanity in a world that believes in fairies and unicorns ;)

@EmalineNichols Definitely a woman, whenever you ask something from her, you merely get a whatever and she walks away ;) #GodIsAWoman

2018-10-22 16:40

African Relish africanrelish

A recreational cooking school, restaurant & accommodation. Prince Albert, Karoo. Celebrating local.
Winner - Best Cooking School in the FOODTREKKING AWARDS 2018

Happy #cooking this week #inthekitchen - our #cookbook for sale at the school and online shortly or join us at the…

2018-10-22 13:20

🦁 feefzz_r

GGMU 🔴⚪️ AUFA 💘

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-22 09:49

mir _amirnazari

halelujah

Harini routine sama dgn lpas spm dulu

2018-10-22 06:33

mir _amirnazari

halelujah

@thegreatkhalid Vertigo i like that shit

2018-10-22 06:30

kinaaaaaaaaah sakinahsakry

20🌻 Ignore unimportant things and continue the struggle

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-22 02:45

Yuniey nr_yuniey

19

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-22 01:31

farith Farithn_

hamba kepada tuhan.

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-22 00:33

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

@soccerasasasa そう考えるとその3人よりは後回しっていう形になりますよね…
どこかが大冒険するのか気になりますね

2018-10-21 23:43

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

@soccerasasasa やっぱり素材としても厳しいんですかね…
大学の進学先もありそうですし4年5って可能性の方が高いのかもしれないですね…

2018-10-21 23:34

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

@soccerasasasa そうなんですね
松井くんは指名されそうですかね?
智弁和歌山の林くんとタイプが被ってるイメージなのでちょっとそこが気になる所ですね

2018-10-21 23:29

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

@soccerasasasa プロ中なのが松井くんと野元くんでしたっけ?

2018-10-21 23:23

mir _amirnazari

halelujah

@_ikmalzunaidi Moh ke shah alam sokong penyu

2018-10-21 23:21

mir _amirnazari

halelujah

Mogok tenteram

2018-10-21 23:17

mir _amirnazari

halelujah

@_ikmalzunaidi @atikahzt_ @anis_nadiaa @mira_ludin Jom makan ikan patin

2018-10-21 21:45

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@ketengahketepi @hrthhilmi

2018-10-21 20:45

afiq ismail afiqismail7

Soccer/editing

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 20:41

Toshifumi Takahashi toshi104soccer1

長峰FC→PROGRESSO T.C.F,→FC KOJO GK 白中卒 向上高校卒 横浜日産F1 Gooner

FW狙いすぎじゃね?
ラムジーの代役を探してくれ。

2018-10-21 18:37

mir _amirnazari

halelujah

Bitcar pon ada igtkan bitcoin je yg ada

2018-10-21 17:14

وان عبدالعذيز WanAziz97

haha!!!

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 17:10

mir _amirnazari

halelujah

Dah nk dekat setahun x pegang gitar tiber kena join band plak😂

2018-10-21 16:59

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

西武逝ったあああああああああああああああああああああああ

2018-10-21 16:33

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@luqmanisme_ Baru sekarang minta soalan nak buat latihan ahahahahahaahhaha

2018-10-21 16:08

'' N I E N nienkespijkerx

∞

Dit moet gevierd worden

2018-10-21 16:07

Meredah Kegelapan Ameer_Saifudd1n

Terus berlari mengejar mimpi, mimpi yang tak pasti.

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 14:25

Gita Claassen gitaclaassen

#Travelphotographer. #Pantheist. #Feminist. Slightly wild. Obsessed with Panthera pardus, light, tea, conservation and social issues.

Well this was quite eye-opening.

2018-10-21 14:10

Anep Lah hanifzahari

You have no idea how hard it is, for me, to not think about you #OperatorDegree #SeorangAnep

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 13:00

mir _amirnazari

halelujah

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 12:13

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@bpijan @arifahdzulfa Dah kene tow belum

2018-10-21 10:01

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@Charleyy_Louise @dannnydelong @Lane17farley Big W charley, Big W.

2018-10-21 09:27

AnnMaree Barry annmaree_barry

Cop, Writer

@JGvanZyl_ZA Not racism, just logic. You are right.

2018-10-21 06:11

AnnMaree Barry annmaree_barry

Cop, Writer

@drayzze Touching

2018-10-21 06:08

mi👾 thessmz

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 02:54

Muhammad Syafiq raviefabie

Syafiq | Kedahan | 20 | UNIMAS | @raviefabie

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 02:17

— mohdjohan_

CURRENT ACC 🍍

RT @_amirnazari: Maseh maxis slalu text i 😘😘

2018-10-21 01:22

mir _amirnazari

halelujah

@k__amin Kiriiiii

2018-10-21 01:03

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

東福岡高校のDFが足を故意に踏んでしまい多少話題になっていますがここで世界最凶のDFことポルトガル代表ぺぺさんをご覧頂きたい

2018-10-21 00:41

Idzham Syah idzsyah

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 00:14

Nurul ammiegha

cepatnya dah 17

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 00:13

mir _amirnazari

halelujah

Maseh maxis slalu text i 😘😘

2018-10-21 00:13

muadzhaslan muaaaaadz

speechless

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 00:09

Toshifumi Takahashi toshi104soccer1

長峰FC→PROGRESSO T.C.F,→FC KOJO GK 白中卒 向上高校卒 横浜日産F1 Gooner

そーいえばマツコ会議の取材受けたけど使われたのかな??(先週)

2018-10-20 23:28

Hxlmie Helmieeee

I'll miss you dear.

Ig: khuzairihelmi

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 22:53

kulat_ sayayie

sleeping

Boleh tahan terhibur tgok #CHEMUN

2018-10-20 22:34

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

スタッフバカ煽ってて草

2018-10-20 22:26

bunga 🦋 _naurahnasuha

💥

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 22:26

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

喧嘩すんなって

2018-10-20 22:26

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

場外乱闘

2018-10-20 22:24

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

ロスバークリーがきめたあああああああああああああああああああああ
理想的な展開だあああああ2-2だああああああああああああ!!!!!

2018-10-20 22:24

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

ウェルベックみたいなストッパー型フォワードになったサンチェス師匠

2018-10-20 22:13

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

これはモラタ移籍あるかなぁ

2018-10-20 22:12

'TundeAdedeji tundeade_deji

destiny bridge builder, re-constructing the broken walls, raising ruined cities and re-defining the value systems for national survival and coexistence.

Anthony Martial @AnthonyMartial #AM11on fire today. Deserves new contract immediately @EdWoodwardCEO make it happen. #CHEMUN

2018-10-20 22:10

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

飴は勝負 ジルー投入

2018-10-20 22:05

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

サンチェスの立場がますます危ういな

2018-10-20 22:01

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

まさかの展開

2018-10-20 22:00

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

ユナイテッド逆転きたあああああああああああああああああああああああああ

2018-10-20 22:00

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

後半今見始めたら追いついてるやん

2018-10-20 21:59

mir _amirnazari

halelujah

Aku sorang je conquer bas ni huhu

2018-10-20 21:39

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

マルセロ決めたんや
もうマルセロトップにしてしまえ

2018-10-20 21:34

WANSHAFIQAH CendawanCrew

‏‏‏‏‏‏أستغفر الله

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 21:31

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

レアル8時間無得点というパワーワードを見た

2018-10-20 21:28

Hugo van Zyl hugovzyl

Living life a little less ordinary! Social media replaced my imaginary childhood friend. I'm now a grown up? We the people! Cape Town my play ground

Calitzdorp net voor hulle die teerpad oprol vir die naweek @ Calitzdorp, Western Cape, South Africa

2018-10-20 21:27

Hugo van Zyl hugovzyl

Living life a little less ordinary! Social media replaced my imaginary childhood friend. I'm now a grown up? We the people! Cape Town my play ground

Giving right of way to nature! @ Calitzdorp, Western Cape, South Africa

2018-10-20 21:20

billy nabilpuzi

mimah mimot 💞

RT @AkmalIrfan: Geram aih tgk Apple Watch 🤔

2018-10-20 21:14

noddy ✨ peaanadd_

nabil puji 🐹

RT @AkmalIrfan: Geram aih tgk Apple Watch 🤔

2018-10-20 21:13

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

モラタさん…

2018-10-20 21:10

RuْhLٓong . nabelzaki_

Ummi Abi, Along tak kuat. 😔

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 21:08

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

アンラッキーだな飴さん

2018-10-20 21:04

mir _amirnazari

halelujah

Babi bangla ni duk ikut aku je

2018-10-20 20:55

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

バスケみたいにリュディガーをフリーにさせられたポグバさん…

2018-10-20 20:52

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

マティッチイエローは少し厳しい展開の予感
まあいい寄せだったけど

2018-10-20 20:44

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

これは決まるだろ
ユナイテッド死んだな

2018-10-20 20:40

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

モウリーニョの解任が確定しそうな試合見るか

2018-10-20 20:35

Swartberg100 Swartberg100

The Swartberg100 Gravel Gran Fondo, Medio Fondo and Piccolo Fondo. A dedicated one day endurance gravel bike race in Southern Africa's autumn. 27th April 2019.

@_RushSports_ @ReubenVN @dinolloyd @race2thesun @santacruzbikes Yster!

2018-10-20 20:28

Swartberg100 Swartberg100

The Swartberg100 Gravel Gran Fondo, Medio Fondo and Piccolo Fondo. A dedicated one day endurance gravel bike race in Southern Africa's autumn. 27th April 2019.

@ReubenVN Well done, nice weapon choice. @Swartberg100 in April 2019 ?

2018-10-20 20:27

Ncedo Marele Ncesta

Bay TV Head of Content | MC | TV Presenter | Creative | Awesome Human | Channel 260 | BayTV Friday 9pm | IG: @ncedomarele

My mates. Ludwe, Xola, Bhongo, Mr Gibb,Khasta, Mabra looking at me for the drinks 😂😂😂. @ Cango Ostrich Farm

2018-10-20 20:23

محمد أمير_00 muhammadamir_00

BANGKIT BERSAMA

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 20:21

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Mcm haram. Bagi jadi plan lama dah

2018-10-20 19:41

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Jomla beli. Beli 2. Sebelah2

2018-10-20 19:39

aka Adam mad_daush

setiap manusia berhak dapat peluang kedua

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 19:36

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Hg beli rumah katna. Aku nak beli rumah sebelah hg

2018-10-20 19:36

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Kat penang kan. Jom lipak

2018-10-20 19:34

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Bila nak kawin pit. Jom kawin

2018-10-20 19:32

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Tipu pa pit

2018-10-20 19:31

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Jom share duit pit

2018-10-20 19:30

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

Geram aih tgk Apple Watch 🤔

2018-10-20 19:23