Tweets at Konawe Utara, Sulawesi Tenggara around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Konawe Utara, Sulawesi Tenggara 30km.


Search Results

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@zarazettirazr Si @TsamaraDKI #eh .

2018-02-26 08:18

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@TsamaraDKI Wah anak magang saja toh?👻👻

2018-02-26 08:15

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Aduhh abg perak power ni fan tegar arsenal rupanya 💁

2018-02-26 03:26

an farhanhusaini95

Azam 2018 macam biasa kita nak buat stail ja. #SharkTeam

RT @bahtiarahmad25: Shark team menang gaiss 🙆. #WengerOut

2018-02-26 03:26

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Shark team menang gaiss 🙆. #WengerOut

2018-02-26 03:25

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@kawanFH Kendari

2018-02-25 22:23

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@andi_iiii @TsamaraDKI Sekelas DPP @psi_id Ga bisa bedain antara gaji dan tunjangan itu menyedihkan! Untung dapet…

2018-02-25 22:15

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Letih jugak ye acah-acah busy 😪

2018-02-25 21:16

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@AsriPeni3 @TsamaraDKI Dia dapet kuliah gratis dari bang @Reiza_Patters .

2018-02-25 20:11

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@PiznurJohari Tabuleee..saia pun pow orang juga

2018-02-25 20:06

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@Reiza_Patters 😅😅 sok pintar dan ketahuan bodoh itu memang perih.

2018-02-25 20:06

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@syafqhaqah Nak angpaw tak? Nak bagi ni

2018-02-25 19:51

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@syafqhaqah Boost

2018-02-25 19:47

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@adibrob Biasala nak hidup. Hihi

2018-02-25 18:51

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@adibrob Aku pakai nombo lain tu 01758...

2018-02-25 18:48

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@adibrob Accept cepatt!!!

2018-02-25 18:47

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@adibrob Okay

2018-02-25 18:46

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@adibrob Aku sent angpaw kat hg 😽. Hg ada app ni kan?

2018-02-25 18:45

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Sapa nak ang paw?🙋

2018-02-25 18:41

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@zarazettirazr @tvOneNews @damai_tvone Aamiin ya Mujibassaailiin

2018-02-25 17:48

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@Reiza_Patters Gemes saya dg statement dia bang.

2018-02-25 15:51

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@munirinterista @Reiza_Patters @saididu Saya doakan presiden baru di 2019. Dan kau orang pertama yg diciduk!

2018-02-25 15:47

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@saididu Sampai kini blm ada satupun yg ditetapkan jadi tersangka.

2018-02-25 15:29

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@IrfanKepri @Yusrilihza_Mhd Orang macam gini bagusnya didatengin ke rumahnya. Ngetwit ga pake etika. Kasian mamak b…

2018-02-25 15:27

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@kejoranusantara @liputan6dotcom Semoga jempol, otak&mulutmu segera baik.

2018-02-25 15:24

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@ariaryadina80 @etty_markim @liputan6dotcom Ini orang ngomong apa sih?!

2018-02-25 15:23

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@trinugr10647283 @habiburokhman Argumen lawan dg argumen. Jangan tunjukin kebodohan di sini bung. Mules!

2018-02-25 15:21

Aqida Jamal AqidaJamal

Love Allah, Muhammad, Family and Indonesia

@dulatips Dimana bisa dapetin kaos #FahR1Voice Gitu bang dul?

2018-02-25 15:20

Taufik Tfk10393

NO more pretend NO pura-pura

Long time no see twitter

2018-02-25 01:00

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@hdayahyakob @SyukriFauzi Jom rank

2018-02-24 22:43

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@SyukriFauzi Out of my league

2018-02-24 22:41

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@SyukriFauzi Jom rank

2018-02-24 22:19

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Rasa nak pecah tumit demi sekelumit nasik 😌

2018-02-24 22:03

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Eh comel pulak lagu bolbbalgan4 😽

2018-02-24 18:19

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@meorizzulhaqim Kurita, afiq, ayam haa yg tu je kot

2018-02-24 11:25

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@meorizzulhaqim Aku dah balikla..ni aku baru je smpi penang semalam 😌. Selasa nnti balik gerik

2018-02-24 11:18

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@meorizzulhaqim Penang. Knp tuan?

2018-02-24 11:15

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@HaziqAfiqazuar Coroyo

2018-02-23 21:44

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@hananijamil_ Yang mana satu weyh

2018-02-23 21:39

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@meorizzulhaqim Saya setuju

2018-02-23 16:52

Asniar Asniar08103273

Siang 🏡🏜😅

2018-02-23 16:07

Sainal Ahmad sainalahmad27

Sembah sujudku ku persembahkan kepada-Mu yaa Allah.

@Susilowati1993 Tugas dimana?

2018-02-23 14:12

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@hananijamil_ Pi mana

2018-02-23 12:33

Dinz.Rafi mohamadrafi1795

|ISM Mechanical Eng| |PenangKelantan| |Nur Afifah| #COYG

RT @bahtiarahmad25: Aikk kahwin dah ka?? Episod ptg semalam kena reject rasanya. Hm

2018-02-23 11:08

Dinz.Rafi mohamadrafi1795

|ISM Mechanical Eng| |PenangKelantan| |Nur Afifah| #COYG

RT @bahtiarahmad25: Ni student portal ke dark web!? Stress aku tak boleh nak masuk ni 😤

2018-02-23 11:07

awank awang awankawang

slow but sure.......

Saya suka video @YouTube video cenat-cenut ala sk fm.mp4

2018-02-23 09:46

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@elainneAubrey Oritee..nnti saya update hasilnya 😉

2018-02-22 23:45

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@ajib9510 Aku suka sistar

2018-02-22 23:43

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@elainneAubrey Order kat dia. Nak buat sendiri malas 😌

2018-02-22 23:42

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@elainneAubrey Black gold paling ngam kann?? Mmg dok consider black gold dgn black ocean. 🤔

2018-02-22 23:34

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Here..👇

2018-02-22 23:25

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Saya tak reti lah buat pilihan. So, apa-apa boleh undi dibawah 👇. Thanks 😉

2018-02-22 23:23

MA AkmalAbdLatiff

RT @bahtiarahmad25: Ni student portal ke dark web!? Stress aku tak boleh nak masuk ni 😤

2018-02-22 23:17

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Ni student portal ke dark web!? Stress aku tak boleh nak masuk ni 😤

2018-02-22 22:18

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Aikk kahwin dah ka?? Episod ptg semalam kena reject rasanya. Hm

2018-02-22 20:53

tieno kastur tienodastan

Thanks God for everythink

Enjoy Sunset.... @ Sungai Tamborasi ( Sungai Terpendek di Indonesia )

2018-02-22 19:51

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Kuiz facebook kata wang tebusan kalau aku kena culik 5 kupang ja 😢

2018-02-22 19:37

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

🌧

2018-02-22 18:10

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@symmirilhm Jadual pun dahla tak cun

2018-02-22 15:22

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@symmirilhm Sedih weyh. Dahla sistem asyik down ja nakharam betul

2018-02-22 15:06

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Ni yang payah bila ada paper sangkut. Nak susun jadual ja overlap sana overlap sini 😪

2018-02-22 13:46

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli Nnti aku roger afiq

2018-02-22 00:19

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Ehh punai la student portal ni. 404 server error apa tenuk. Aku bukan bukak benda tak elok pun ! 😤

2018-02-22 00:18

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli @jimachia Yaa aku on. Jumaat aku pi

2018-02-22 00:15

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli @jimachia Hahaha. Afiq ada. Aku backup midfield

2018-02-22 00:14

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli @jimachia Dah okay sikit ni. Boleh jalan tapi tak boleh lompat.

2018-02-22 00:12

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli @jimachia Haa kamu jangan buat main dgn org gerik. Macam macam boleh buat

2018-02-22 00:10

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli @jimachia Aku bisnes dah bankrup. Dah muflis dah kena santau

2018-02-22 00:09

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@jimachia @AsmuiRasli

2018-02-21 23:47

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@zamirzamri_ Tak boleh masuk lagi kan? Ada dosa yg tak terampun lagi kot. Mcm tanah kubur tu. Kena toger tok adi jugak gayanye ni

2018-02-21 22:47

Khaerul Mu'min khaerulmuqminin

IG : bang_rulq
Whatsapp : 085242348894
Facebook : Bang Rul
E-mail : rhulkhaerul@gmail.com
Alamat : Uluwolo Kab.Kolaka Sulawesi tenggara
Agama : Islam

Knp Pada saat Begini..
Baru Datang Masalah
Apa sebenarx Rencanax Allah

#Alliswell

2018-02-21 21:58

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@wanmubaraq Yekee. Pastu dah okay kelas semua penuh. Shitz

2018-02-21 21:37

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Student portal down lagi ke gais?

2018-02-21 21:33

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

A sparkly fairy

2018-02-21 21:33

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli Sabtu ahad?

2018-02-21 19:56

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli Ada job dak minggu ni?

2018-02-21 19:54

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli Off. Injured

2018-02-21 19:53

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@AsmuiRasli Hg ada penang ke

2018-02-21 19:52

Khaerul Mu'min khaerulmuqminin

IG : bang_rulq
Whatsapp : 085242348894
Facebook : Bang Rul
E-mail : rhulkhaerul@gmail.com
Alamat : Uluwolo Kab.Kolaka Sulawesi tenggara
Agama : Islam

@TRANS7 @JejakPetualang7 I like wildfishing

2018-02-21 17:46

Khaerul Mu'min khaerulmuqminin

IG : bang_rulq
Whatsapp : 085242348894
Facebook : Bang Rul
E-mail : rhulkhaerul@gmail.com
Alamat : Uluwolo Kab.Kolaka Sulawesi tenggara
Agama : Islam

@TRANS7 @JejakPetualang7 Keren Banget

2018-02-21 17:46

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Aku paling benci la nak daftar kelas

2018-02-21 15:17

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Bell antara pelawak yg underrated. Dia lawak kot 😂

2018-02-21 14:32

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@farhanhusaini95 Aku tetap mc lah. Aku cuma support team epl bila event luar. Hihi

2018-02-21 14:29

Asniar Asniar08103273

Office lg 🏢😀📚📑📰

2018-02-21 12:02

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Takdak bakayoko okay pulak chelsea main. Lepasni loan ja bakayoko tu dekat jdt 2 buat semak line up ja

2018-02-21 05:40

Lionga Lionga2

New zealand naked teen girls

2018-02-21 02:01

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Haihh sharkteam pun kecundang 😪

2018-02-20 11:24

awank awang awankawang

slow but sure.......

Saya suka video @YouTube Marshmello & Anne Marie - FRIENDS, covered by Syanella & Anneth

2018-02-20 10:33

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Wahh ustad ad dien pun layan mobile legend. Ni buat saya rasa bersemangat ni 😎

2018-02-20 00:17

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Nani kata dp tuiter aku mcm mat rempit?

2018-02-19 23:59

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Senyum dia ada iras-iras jeon so min 🤔

2018-02-19 23:16

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Hm tak dapat pun bantuan rakyat 1 mongolia ☹️

2018-02-19 21:33

jess lozano jesslo178

@asilascosasw Buen inicio de semana al mis personajes favoritos por siempre “team Harvard” 😘 Bien ganado !!!!

2018-02-19 21:00

GooGuns Lulz googuns_lulz

@victor_zheng

fef6a27c99bc08222030c8cd7d6cea6f9a3ce87697b0d622e9965d2e785571f08aaea0a54a25412a3911709dc468928ac722c541e21cbe6fe8b…

2018-02-19 13:54

ShiLaidris LaidrisShi

@BTS_twt

2018-02-19 13:18

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@are_roll72 Balik sana dah ka?

2018-02-19 12:25

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@SyukriFauzi 2/19

2018-02-19 02:56

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@cue_amier Next week kot

2018-02-19 02:55

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

Betul lah tu. Bukan semua orang suka menjawab. Bro pun pernah kena. Punyalah sopan bro tanya sbb mmg betul-betul ta…

2018-02-19 01:20

🦈oyerr bahtiarahmad25

#Sharkteam

@SyukriFauzi Best giler!

2018-02-19 01:16