Tweets at Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

Mengantuk roxx ๐Ÿ˜ด

2019-09-23 16:22

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@AzleenSaidon @nurulhumairamn HAHAHA Leen ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

2019-09-23 16:21

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Halim shaari? Hahahahahahahahhahaa tengok main semalam lawan perak passing pun rope gampang, tengah leandro controlโ€ฆ

2019-09-23 13:49

Pablo MlqWan

23 realiti terbalik

Alhamdullillah. Ingatkan dah tahun 2020. Yelaaa cari parking tak jumpa jumpa dari tadi ni baru dapat parking.

2019-09-23 10:40

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

Morning mondayyyy ๐Ÿ™†๐Ÿป

2019-09-23 10:28

ใ‹ใŠใกใƒผ xxkaori06

SESใฎๅ–ถๆฅญใ‚„ใฃใฆใ„ใพใ™๏ผ ้ฃŸในใฆใ„ใ‚‹ๆ™‚ใŒ่‡ณ็ฆใฎใจใ๐Ÿ˜ ่„ฑใƒ–ใƒผ๐Ÿท #ใ‚ฆใ‚งใ‚ขใƒฉใƒ–ใƒซใงๅ’ๆฅญใ—ใ‚ˆ #ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผๅฎœใ—ใใŠ้ก˜ใ„ใ—ใพใ™ #ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒใ—ใพใ™

@PDAproudPDA ใ†ใ‚€ใ€‚ใ€‚
ไฝ•ใ‚‚่จ€ใˆใพใ›ใ‚“๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

2019-09-23 09:43

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@abbyaziz21 Seriouslaa dkt msjd org buat keje cmtu? ๐Ÿ˜ช

2019-09-23 04:52

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@abbyaziz21 No laa abby syg. Xngis laa. Hehe. Ezz tido lmbt. Nnti gi kje ngntuk ๐Ÿคฃ

2019-09-23 04:51

F.J. Lotz Frans204

#GCB12 YNWA ๐Ÿ”ฅ96๐Ÿ”ฅ

@LFCSuIIy Weโ€™ll be the death of Martin Tyler

2019-09-23 02:40

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

Rabak laa mata esok ni ๐Ÿ˜ด

2019-09-23 01:13

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@fadzioriq Aduhhh abg fadli viralkannnn pulakkkk ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚

2019-09-23 01:03

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@EzzatEmirMJ Hahahahahahahahahahaha (ops sory jat tergelak besar ๐Ÿ˜‚) ckp jela bahaya takut tertelan dek kepala air, hahaha.

2019-09-23 00:54

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@EzzatEmirMJ Hahahahahaha, dalam air lemah, atas udara takkan lemah gak kot, kamon jat, cane nak risik mira piljah ni ๐Ÿ˜‚

2019-09-23 00:50

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Omg ernie zakriiiii guys! ๐Ÿ˜

2019-09-23 00:48

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@EzzatEmirMJ KKB lagi ke jat? Hahahahaha ropeswing laaahhh pulak.

2019-09-23 00:47

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@EzzatEmirMJ Aku baru nak seru kau jatttt, tahniah jattt, hahahaha.

2019-09-23 00:45

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@TheGreatSyafiq @syafiqhaqimie Dah takde modal dah sebabtu kena ada anugerah kpop, hahaha.

2019-09-23 00:40

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@TheGreatSyafiq @syafiqhaqimie Hahahahahaha group BTS, apoooooo ๐Ÿ˜‚

2019-09-23 00:32

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@syafiqhaqimie Lepastu masa ambik trofi tu terkinje kinjeeeee, syial lah hahahahahahahaahha. Baik bagi anugerah untโ€ฆ

2019-09-23 00:26

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@syafiqhaqimie KahkahakahakahakHakahah kannnn balllll!!! Rasa nak kahakkan je ๐Ÿ˜‚

2019-09-23 00:24

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@TheGreatSyafiq Hahaha ko jgn mcm mcm arab, aku dari dulu tgk bola, tp tulaa selalu jd lalang jeee hahaha

2019-09-22 23:55

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@TheGreatSyafiq Haah 1 je yobbbb, jadi leeeeee ๐Ÿ˜‚

2019-09-22 23:51

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@TheGreatSyafiq Belum, lagi 4 minit rab, hahaha.

2019-09-22 23:50

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@TheGreatSyafiq Hahahaha ahaa mestiiii ๐Ÿ˜‚

2019-09-22 23:48

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Dari opening sampai sekarang, keluar hazama dgn akim nyanyi baru layan ๐Ÿ˜‚

2019-09-22 23:47

ใ‹ใŠใกใƒผ xxkaori06

SESใฎๅ–ถๆฅญใ‚„ใฃใฆใ„ใพใ™๏ผ ้ฃŸในใฆใ„ใ‚‹ๆ™‚ใŒ่‡ณ็ฆใฎใจใ๐Ÿ˜ ่„ฑใƒ–ใƒผ๐Ÿท #ใ‚ฆใ‚งใ‚ขใƒฉใƒ–ใƒซใงๅ’ๆฅญใ—ใ‚ˆ #ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผๅฎœใ—ใใŠ้ก˜ใ„ใ—ใพใ™ #ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒใ—ใพใ™

ใฏใ„ใ€‚็—ฉใ›ใŸใจๆ€ใ„่พผใฟใƒใ‚ฏใƒใ‚ฏ้ฃŸในใฆใ—ใพใ„ใพใ—ใŸใ€‚
ใƒ‘ใƒ•ใ‚งใฏๅŠๅˆ†ใ“ใ—ใŸใ‚“ใ ใ‚ˆ๏ผŸ๐Ÿ˜œ
ๆ˜Žๆ—ฅใ‹ใ‚‰ใƒ€ใ‚คใ‚จใƒƒใƒˆใ€ใ€ใ€๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ

2019-09-22 23:43

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@TheGreatSyafiq Ni pun aku tukar tukar chanel kejap tgk bola kejap tgk abpbh ni. Setakat ni siti nordiana je dah bolot dua trofi ๐Ÿ˜‚

2019-09-22 23:43

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@TheGreatSyafiq Sendu teruk rab, opening je dah hambar level infinity

2019-09-22 23:39

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@FauzixEdge Artis korea pun ada anugerah, amendeeee tah ๐Ÿ˜‘

2019-09-22 23:35

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Tumpang tanya, abpbh ni memang sendu ke?

2019-09-22 23:32

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@nurulhumairamn @snunurkw Senang angin masuk ea ๐Ÿคฃ hahaha

2019-09-22 23:14

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@nurulhumairamn @snunurkw Seriouslaa mai ๐Ÿ˜ฒ kau kan suka sgt pkai kain batik time dkt mktb ๐Ÿคฃ

2019-09-22 22:59

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@snunurkw @nurulhumairamn Xbest oh pkai kain batik ๐Ÿ˜Œ

2019-09-22 22:57

Ida ShahidaSfrm

21

Nak mee tarik ๐Ÿ˜ข

2019-09-22 22:00

Ida ShahidaSfrm

21

Nak ayam penyet ๐Ÿ˜ข

2019-09-22 21:59

๐Ÿ‘‘ anastasiaprk

Semoga Nurshazana Athirah Binti Mohd Faris berjaya dunia akhirat ๐ŸŒธ

My week on Twitter ๐ŸŽ‰: 4 Mentions, 2.72K Mention Reach, 5 Likes, 1 Retweet, 2.72K Retweet Reach. See yours withโ€ฆ

2019-09-22 21:05

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@snunurkw Hahha nunu ๐Ÿคฃ jgn gituu. Aku pun xreti pkai kain batik ๐Ÿ™ˆ Mai, kau kan wanita melayu trakhir, ajr nunu ni @nurulhumairamn ๐Ÿ˜‹

2019-09-22 19:32

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@snunurkw Hahahaha habislaa kauu ๐Ÿคฃ pkai mcm kain pelikat ๐Ÿ˜‹

2019-09-22 19:10

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@abbyaziz21 Ya Allah yeke abby ๐Ÿ˜ญ alaa cmna boleh hilang tuuu

2019-09-22 19:07

๐Ÿ‘‘ anastasiaprk

Semoga Nurshazana Athirah Binti Mohd Faris berjaya dunia akhirat ๐ŸŒธ

Dunia makin kejam

2019-09-22 17:05

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@NadyaEzzaty Kannnnn, orang guna tanda seru for marah ke ape kee, dah dia guna dalam email buat apaaa dohhh, kenod brain ๐Ÿ˜น

2019-09-22 14:06

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Haaaaa tu makan diaaaaa ๐Ÿ˜‚

2019-09-22 14:04

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@NadyaEzzaty Kahkahkah wempitssss ๐Ÿ˜‚

2019-09-22 13:57

๐Ÿ‘‘ anastasiaprk

Semoga Nurshazana Athirah Binti Mohd Faris berjaya dunia akhirat ๐ŸŒธ

Our biggest fans this week: xgmnrl. Thank you! via

2019-09-22 10:04

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@abbyaziz21 Abby kenapa?

2019-09-22 09:56

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

masyeh hantarkn laksa kelate ke rumah ๐Ÿ˜™

2019-09-21 22:15

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

Miss you mimok ๐Ÿ˜ข

2019-09-21 19:50

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Mamat yg motor tu be like

2019-09-21 18:26

Zty ztyizz

24 | Where is my food?

Gelak dia sebijik ili aqila @aqilalaismail !!

2019-09-21 18:20

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.."

2019-09-21 17:54

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

This remind me of birthday prank at college, memasing gigih nak prank membe dgn air sabun, setiap tingkat dah standโ€ฆ

2019-09-21 13:05

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@HarithIskander Apa lagi ni deodorant

2019-09-21 03:49

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Mungkin dah boleh cuba lawak dalam bahasa uganda pulak. Ingatkan perfect nauuuu english hanggg

2019-09-21 03:48

Pablo MlqWan

23 realiti terbalik

Goodnight. Esok restday pun masuk. Punya la bosan hidup.

2019-09-21 02:26

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@syafiqasazali Cikaa.. Jgn aa ckp bhsa aku xfaham ๐Ÿคฃ

2019-09-21 01:15

Pablo MlqWan

23 realiti terbalik

Sendu betul satu bilik dengan kaki otp. โ€œSayang abang sayang abangโ€ ๐Ÿ˜‚

2019-09-21 01:04

Pablo MlqWan

23 realiti terbalik

Marilah jadi bangla sekejap sehari ni hahaha

2019-09-20 23:22

Pablo MlqWan

23 realiti terbalik

Apa ke bala tukar line ic lupa ambik tadi ๐Ÿ˜‚

2019-09-20 23:22

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Muka udah rupe Yana @Khairmuin @yujinn10 @hasmah_eemir

2019-09-20 22:29

Zty ztyizz

24 | Where is my food?

@FaizalRawr7 Tolong belikan...

2019-09-20 22:23

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

There is always a rainbow after a rain ๐ŸŒˆ

2019-09-20 22:18

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

Ya Allah, berikanlah kerajinan utk seketul Ezz membaca ๐Ÿ˜”

2019-09-20 22:12

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

I really love durian n cempedak ๐Ÿ˜, tapiiiiii bau dia sis xboleh go klau dlm ruangn trtutup ni

2019-09-20 17:43

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

Satgi mabuk pening drive balik rumah, bau cempedak nii ๐Ÿคฎ

2019-09-20 17:28

N E E S Neechx

RT @ezzatiezz: Alhamdulillah, hujan โค

2019-09-20 08:41

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

Alhamdulillah, hujan โค

2019-09-20 07:48

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

Datang sorang ๐Ÿ™†๐Ÿป

Rindunyaa!

2019-09-20 00:19

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@tyrararary Alaa haritu dah lanjeeeew dahhh ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ

2019-09-20 00:17

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Semoga urusan dipermudahkn. Aminn ๐Ÿคฒ

2019-09-19 23:18

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

Sleep well mimok โค
Jumpa dkt syurga

2019-09-19 22:26

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Aneh with bells ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-09-19 22:25

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@tyrararary Apeheii? Bila nak jumpa sisss ๐Ÿ™„

2019-09-19 22:23

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@tyrararary Ok bebi, missyouu

2019-09-19 16:59

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@tyrararary Wasep me pleaseeee nak tgk!!!

2019-09-19 16:58

Azlia Ismail โœจ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@tyrararary Cakap laa suruh dia edit kasi semenggah boleh? Hahaha.

2019-09-19 16:56

Anisshafiqah MeIsAnisss

@HanisShaika Rilek dulu jangan give up. Aku dulu pun setahun lebih gak weh

2019-09-19 12:34

Anisshafiqah MeIsAnisss

@HanisShaika Kacau jugak ye haha takpe tunggu jelah nanti

2019-09-19 12:32

Anisshafiqah MeIsAnisss

@HanisShaika Apa mengena dengan lesen? Bukan ada kerja luar pun

2019-09-19 12:29

Anisshafiqah MeIsAnisss

@HanisShaika Settle ke? So how?

2019-09-19 12:22

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alepfuad Cari duit๐Ÿ˜Œ

2019-09-19 10:07

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@farizdelta Jangan sembang kari lah kalau kena batang hidung sendiri kau diam je.

2019-09-19 09:48

Nah Amira Khan ๐Ÿณ meerashafie

Bini pakcik nelayan berjambang โš“๐Ÿง”๐Ÿป

@___nurulhidayah Tahniahhh. Tak sia sia usaha kau slama ni ๐Ÿ’•

2019-09-19 07:58

gjie gjieeee_

RT @paghahhhhh: Nak juai sushi next week . Harap2 dipermudahkan

2019-09-19 07:11

๐Ÿ‘‘ anastasiaprk

Semoga Nurshazana Athirah Binti Mohd Faris berjaya dunia akhirat ๐ŸŒธ

Terima kasih allah utk rezeki ni takterkata gembira dia :') terima kasih utk yg mendoakan โค

2019-09-19 00:47

Ida ShahidaSfrm

21

Takleh balik la gamaknya jumaat ni sis hshshshshsh

2019-09-18 21:15

Ida ShahidaSfrm

21

Banyak nah perjumpaan ni ๐Ÿ˜ฉ

2019-09-18 21:15

Ida ShahidaSfrm

21

Aku dah tak cukup nafas dah ni bila jerebu ni nak elok ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ช

2019-09-18 21:12

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@115_14_89_215 Bodoh betul lesbo punya reply. Takde hujah suruh org diam pulak. Bangangggg

2019-09-18 19:24

. paghahhhhh

hala madrid

teringin sgt nk buat bisnes . moga kali ni berjaya hahahha

2019-09-18 17:23

. paghahhhhh

hala madrid

Nak juai sushi next week . Harap2 dipermudahkan

2019-09-18 17:22

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@aishahjoari Hahaha ngek betul. Xda mknanya ๐Ÿ˜‘

2019-09-18 14:49

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

"Ank mama lg sorg tu dah xlalu makan pulak, dah homesick la tu. xpe la nanti boleh la kurus mcm kakak.." (Mama, 2019)

Why me ma? ๐Ÿ˜…๐Ÿ™„

2019-09-18 14:13

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@aishahjoari Anyooo. Jgn gituu nya. Xpe doakan aku dpt keje dkt dkt dgn kauu

2019-09-18 14:09

Anisshafiqah MeIsAnisss

Benda ni aku makan dekat sempadan je yg paling sedap, sos dia pun ngam. Makan kat tempat lain dorang sumbat pack giโ€ฆ

2019-09-18 14:08

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@aishahjoari Aloooo kira aku menyinari hidup kau la ni. Ngaww ๐Ÿ˜‹

2019-09-18 14:07

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller โœˆ |

@aishahjoari Yg smpai ke bwh dagu ke apa? Hahah aku pun lupa. Lama gilos xpkai mask ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ sis is pemalas now

2019-09-18 14:05

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@syedotASMR @Schajer_ Kepala tgh sedap mana tau ape ape

2019-09-18 13:38

Anisshafiqah MeIsAnisss

Better than abang sayang. Service slow gila kat situ๐Ÿ˜‚

2019-09-18 13:24

Anisshafiqah MeIsAnisss

Hahaha faham weh benda ni๐Ÿ˜‚ memang susah nak adjust๐Ÿ˜…

2019-09-18 12:24

๐Ÿ‘‘ anastasiaprk

Semoga Nurshazana Athirah Binti Mohd Faris berjaya dunia akhirat ๐ŸŒธ

@nrhaninadh Pernah kah kau rasa kan yang sama indah bermimpi dari yang nyata~

2019-09-18 08:46