Tweets at Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

ingat aku takde kerja lain ke?

2019-02-19 01:09

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

Adik dr punya pertunangan kan ? Please say yess 😭

2019-02-19 00:08

Liiiyaa__ AzleeyaSmith

Mind your own business.

Dang! Patutlah orang sanggup jadi bodoh untuk jd kayaaaaaaa 👏

2019-02-19 00:08

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

two weeks more

2019-02-18 22:22

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Malasnyaaa nak bangun cuci mukaa

2019-02-18 22:21

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

ah rindu rindu rindu

2019-02-18 22:21

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@raaaaa98 Thanks babe. Aku nak luah lagi. Ws jap

2019-02-18 22:11

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

@Lm8FAOLVFfRIni9 💸💓💓

2019-02-18 21:40

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@HawTheRock @nzatulathirah_ @iloveyouIPOH Redho je bro. Mmg peluang tipis la nk jumpa 😅 Saya terus beli lagi satu p…

2019-02-18 21:34

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

He’s not there when I’m sad pun

2019-02-18 21:18

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Bila hidup ni jangan terlalu berharap, nanti sakit

2019-02-18 21:18

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@HawTheRock @nzatulathirah_ @iloveyouIPOH Handphone saya pun hilang dkt situ dulu huhu

2019-02-18 21:17

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@chizubunny Okeyyyy 🤗💞

2019-02-18 21:16

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@chizubunny I seee, alright then. thankyouu sis ❤️❤️

2019-02-18 20:52

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Jenis guest guest mcm ni yang aku tak suka ni.

2019-02-18 20:33

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Dah lama rasanya tak berstabaksss

2019-02-18 17:38

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@chizubunny I read at twt kecantikan ni.....

2019-02-18 16:52

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@chizubunny is it true bahaya pakai sunscreen spray? 😭

2019-02-18 16:47

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Hahaha takda la kak soalan sama je semua 😅 tapi try la sesi 1 org ramai kata senang ha hahah

2019-02-18 15:00

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Tak jugak kak, sekolah ke uni ke soalan dia 1 Malaysia sama je 😅 hehe sokayyy my pleasure. Goodluck kak!…

2019-02-18 14:58

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Nak tanya betul ke pakai spray sunscreen ada side effects? Baru je beli ingt nk pakai time dlm rumah je malas2 time…

2019-02-18 14:56

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Ida baru je ambik sem lepas masa bulan 9 so Ida ambik kat kelantan je. Uitm Ida sesi 1 je yang dia buat k…

2019-02-18 14:55

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Belajar

2019-02-18 14:51

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Asyrafzainal__ LCC

2019-02-18 14:50

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Asyrafzainal__ K

2019-02-18 14:50

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Ida tak study pun kak 😅 refresh balik je apa kita belanja masa elc part 1 sampai part 3 tu, pastu tgk twi…

2019-02-18 14:50

゚・𝒻𝒶𝓊𝒻𝒶𝓊・゚ faufauu_

۞ﺍَﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَّﻰ ﺳَﻴِّﺪِﻧَﺎ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَﺍَﻟِﻪِ ﻭَﺻَﺤْﺒِﻪِ ﻭَﺳَﻠِّﻢْ ۞ ♥

RT @ShahidaSfrm: @faufauu_ Ida ambik sesi 3 alhamdulilah boleh la soalan takda la susah sangat. Speaking test pun tajuk yang kita familiar.…

2019-02-18 14:49

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Ida ambik sesi 3 alhamdulilah boleh la soalan takda la susah sangat. Speaking test pun tajuk yang kita fa…

2019-02-18 14:47

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Dah muet sttle dah, dip je tak settle lagi 😌😅

2019-02-18 14:44

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Sambung InsyaAllah ada rezeki

2019-02-18 14:43

Ida ShahidaSfrm

21

Congrats to those dapat sambung degree. Goodluck! Ada rezeki jumpa nanti 💪🏻😌

2019-02-18 14:40

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Asyrafzainal__ Macai 😢

2019-02-18 14:20

Anisshafiqah MeIsAnisss

Nak lompat kerja tapi tunggu setahun dulu la

2019-02-18 12:29

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@asyrafishak_ Taktaulah aku. Geli weh hahahahah

2019-02-18 11:47

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@asyrafishak_ Betul weh, ada orang send dkt whatsapp group ayah aku 😅😅

2019-02-18 11:10

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Apa siel pertandingan merebut janda.

2019-02-18 10:38

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Good morning sayang @Manacee_ 💕 Happy working anddddd get well soon..

2019-02-18 10:24

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

rindunya

2019-02-18 08:55

Ida ShahidaSfrm

21

@IntanNHaliza Ha gerak sini Roger weh esok aku free je!!!

2019-02-18 01:11

Ida ShahidaSfrm

21

@IntanNHaliza Nanti aku gerak ti aku roger, esok ke lusa aku gerak! InsyaAllah. Aku balik ikut sukati aku hahahaha

2019-02-18 00:51

Ida ShahidaSfrm

21

@IntanNHaliza My pleasure! Thankyou jugak weh. no worries, aku okay jela InsyaAllah. Bfr balik lepak dulu weh nanti!

2019-02-18 00:49

Intan🦄 IntanNHaliza

'You're a diamond dear, they can't break you✨✨✨✨✨'

RT @ShahidaSfrm: @IntanNHaliza Goodluck final sem! ❤️

2019-02-18 00:44

Ida ShahidaSfrm

21

@IntanNHaliza Goodluck final sem! ❤️

2019-02-18 00:42

Liiiyaa__ AzleeyaSmith

Mind your own business.

Feelingless.

2019-02-18 00:38

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Iedil21_ Hahaha, kann, benda boleh rilex chill chill

2019-02-17 23:21

Izzati Afifizzxti

Always in my heart, my mama ❤️

RT @ShahidaSfrm: So true, selalu rembat baju abang hahahahhaha

2019-02-17 22:01

Ida ShahidaSfrm

21

Lawa af 😭

2019-02-17 21:56

Ida ShahidaSfrm

21

So true, selalu rembat baju abang hahahahhaha

2019-02-17 21:55

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino InsyaAllah, thankyou nin 💪🏻 jumpa lagi sem depan haha

2019-02-17 21:53

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

Wehh tnya plis " nak makan mana " . Aku mmg ada je list tempat makan fav dlm kpala otak. Kau ikut je k. Jgn risau b…

2019-02-17 21:30

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@frnkhfs Versi cantekkk

2019-02-17 21:28

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

Tak masalahnya planet marikh tu sphera ke flat?

2019-02-17 21:12

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

Be positive!

2019-02-17 21:02

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Laparrrrrr sensorang, nak delivery tapi takde cash dalam tangan 😩

2019-02-17 21:00

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@nrzfhla Aku dapat reply camni gak, hmm, aku lupa yg aku chat tu member aku "JANTAN", pastu menganjing dia,gong gong...

2019-02-17 20:53

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

Statement pompuan kalau benci lelaki :

" JANGAN PERCAYAKAN LELAKI, SEMUA SAMA "

Tak, masalahnya kau nak percaya sapa ? " SYAITOONNNN "

2019-02-17 20:51

MF🌹 ISyahiidah

#cancerfighter💪

RT @ShazHaziq99: #BBB
Bodoh Biar Bertempat Bosskur 🙈

2019-02-17 20:10

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@frnkhfs Ingatkan posing dia mmg terapung kaki Dari lantai

2019-02-17 20:10

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Iedil21_ Aku tinggalkan satu B sbb aku nak A 😭

2019-02-17 19:40

syamimi mimirahhhh

RT @AmeenRassin: @The_X_Guy @nirallah Belajar mesir tapi tak reti tafsir. Dah nama pun tafsir. Ni bukan tajuk berita tv3. Aku tak rasa dia…

2019-02-17 19:37

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

"Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower"

🌻

2019-02-17 19:29

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

#BBB
Bodoh Biar Bertempat Bosskur 🙈

2019-02-17 19:24

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Tapi kenapa tergantung?? Aduhh penasaran waa 😭 tapi tkpe cita dia best gilaaa

2019-02-17 19:03

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Aku still takleh move on dengan alita 😭😭😭 weh sweet plus sedih semua ada la

2019-02-17 19:02

اجلا✨ Ajlaa0

‏اجلا ماهيره مت شكري

RT @AmeenRassin: @The_X_Guy @nirallah Belajar mesir tapi tak reti tafsir. Dah nama pun tafsir. Ni bukan tajuk berita tv3. Aku tak rasa dia…

2019-02-17 18:24

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@rhaymalek Tak mandi pun pernah . pe de hal

2019-02-17 14:19

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Sampai satu tahap malas dah nak jaga muka. Pakai apa semua tak kena. Naik jugak jerawat pasir ni aduhh. Skrg musim tiny bumps ke?

2019-02-17 14:02

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@The_X_Guy @nirallah Belajar mesir tapi tak reti tafsir. Dah nama pun tafsir. Ni bukan tajuk berita tv3. Aku tak ra…

2019-02-17 13:42

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@fanaababes @aimirosdi Nanti sebarkan dkt aku jugak k

2019-02-17 13:34

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AnnuarMusa Makin tua makin bodoh.

2019-02-17 13:28

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

New nail💅
#17歳のネイリスト
#値引きしてくれた笑笑

2019-02-17 12:23

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@___nurulhidayah Mngandung la tu. Baru tau nk balik. Hmmm bulat bulat. HAHAHAHAHA

2019-02-17 12:09

nopal itsmehasraf

sabr

RT @AmeenRassin: @amirulqusaini Umno ni kalau bodo, kot mana pusing pun nampak bodo

2019-02-17 04:37

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@amirulqusaini Kona banggg konaaaaaaa

2019-02-17 02:42

وير syawier12

reiways

RT @_noranadia: betul lah, masa senang, org ramai dtg keliling kita. tp bila susah, org buat tak tahu jee.

2019-02-17 02:07

Intan🦄 IntanNHaliza

'You're a diamond dear, they can't break you✨✨✨✨✨'

RT @ShahidaSfrm: @IntanNHaliza I am 💪🏻 InsyaAllah, thanks babe ❤️

2019-02-17 01:49

AALIYAH forevaaaaliyah

Virginia State University Alumna 🎓

RT @_nisndia: Need to surround my self with positive vibes and positive friends. I need to distance myself. My feelings are mixed.

2019-02-17 01:46

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@amirulqusaini Umno ni kalau bodo, kot mana pusing pun nampak bodo

2019-02-17 00:35

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@aqilvshafiqv Apa lagi. Sebutlah nk porche

2019-02-17 00:27

Ida ShahidaSfrm

21

Ah, enough of crying. You're strong.

2019-02-16 23:42

Ida ShahidaSfrm

21

@IntanNHaliza I am 💪🏻 InsyaAllah, thanks babe ❤️

2019-02-16 23:39

Ida ShahidaSfrm

21

But no worries, I'm fine :')

2019-02-16 23:37

Ida ShahidaSfrm

21

Aku terima tapi tipu kata aku tak sedih. Even type ni pun mengalir air mata hahahahaha

2019-02-16 23:37

Ida ShahidaSfrm

21

Down, but I pretend to be happy. Ikut hati nak berhenti masa tu jugak. Org seronok gelakkan but they don't really k…

2019-02-16 23:35

Ida ShahidaSfrm

21

Sem 5 has taught me to be strong. Tengah stress fyp Allah uji hilang kawan, tak habis tu Allah uji lagi dgn dapat tahu kena extend ☺️

2019-02-16 23:33

Ida ShahidaSfrm

21

Idc what people gonna say. I'm so done nak dengar apa org cakap. I'm so tired of crying. Just. Tired

2019-02-16 23:31

Ida ShahidaSfrm

21

Sem 5 was so hectic for me, sem penuh dgn air mata I guess? Allah turun kan ujian lepas satu, satu. Its supposed to…

2019-02-16 23:30

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

誕生日デート🥰
フルーツパーラーにやっと行けた😂
ご馳走様です!
#誕生日は10月
#お祝いしてくれた🥂

2019-02-16 22:39

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

@nurinbihah hahahahaha appreciate diri sendiri je 😂

2019-02-16 22:29

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

betul lah, masa senang, org ramai dtg keliling kita. tp bila susah, org buat tak tahu jee.

2019-02-16 21:43

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@Manacee_

2019-02-16 20:03

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

@_noranadia

2019-02-16 19:58

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Kahkahkah gampangggggg

2019-02-16 18:56

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@huzafah_ Then?

2019-02-16 18:54

Ida ShahidaSfrm

21

Hi serum the ordinary saya habis pecah anak buah buat jatuh 🙃

2019-02-16 18:37

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@hafizahkamarul Tahu wehh mek tag aku dh semalam. Hmmm sian dohhh aku dh byk nyaw dah 😭

2019-02-16 18:02

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@NasuhaMohmud Teach me sifuu

2019-02-16 17:15

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

ldr problem always hit us 😌

2019-02-16 17:05

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Bebel kat diorang suruh doakan aku dpt kerja bagus2 nanti since mak aku kata meow ni mendoakan tuan dia. haa nnti d…

2019-02-16 13:24

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Iedil21_ @IdhamIjo @27mochalatte Jgn dil, nnti viral

2019-02-16 09:41