Tweets at Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Alamak lupa singgah beli soluble tadi 🙍

2018-02-26 01:24

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Tiba² ramai pulak pok² sedara abg² sedara nak follow request kat ig 🙍

2018-02-26 01:19

jiehäf JIEHAFNORDIN

just be fucking nice to people, easy ❤

LAPAR SANGAT NI

2018-02-26 01:17

SamKuryakin AsyrafMZainol

174 cm / 60 kg

#RulesofSurvival

2018-02-26 00:20

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep!

@aisyhahaha @dr_chaku Perasaan ini tergantung sepi

[Chorus]
Dibiarkan begitu saja
Terikat namun tak bertali
Mencub…

2018-02-26 00:18

jaen firaysm_

@IzzatDanialSu Hahahah nervous

2018-02-26 00:17

Branmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@izauf @umrlnh @iloveyouIPOH Cian tertinggal bas . Orang dah sampai tempat lain dia baru kt situ. Always 🤣

2018-02-25 22:50

Anisshafiqah MeIsAnisss

I deserve the best for myself 😌

Sempuit wei main beskal😂

2018-02-25 22:47

jaen firaysm_

@IzzatDanialSu Tengok kat spectrum, term dia macam susah weh sebab aku tak pernah belajar biology hahaha sebab tu rasa susah

2018-02-25 22:35

Alwani ppergrk

@Hanny_hanyoott Handsome dah handsome dah tapi sehari 2/3 keping gambar selfie kucing snow otakk ah

2018-02-25 21:11

Alwani ppergrk

@Hanny_hanyoott Takde makwe untuk dia share?

2018-02-25 21:08

Alwani ppergrk

@shimayahyaa Hm acceptable lah!

2018-02-25 21:08

Alwani ppergrk

@shimayahyaa Nazar pose tak mampu nafsu menggunung tinggi

2018-02-25 20:34

Alwani ppergrk

Man ft selfie with filters (cats, heart, gliters etc) and love to post it on social media sucha lame yucks!

2018-02-25 20:34

Alwani ppergrk

@shimayahyaa Kenapa kalau nazar je mesti botak! Hm

2018-02-25 20:32

Ricardo Ricardo87s

Superman!!!

@edmund_josef Aow the boys

2018-02-25 20:24

jaen firaysm_

@fsurayaaa Hahah thanks su!!

2018-02-25 20:02

jaen firaysm_

@fsurayaaa Dah naik dah pun hahahah tulah takpa ada lagi 3 tahun Inshaallah dan hahahha

2018-02-25 19:47

jaen firaysm_

@fsurayaaa Nak pergi jogging pun liat hahahhaha

2018-02-25 19:38

jaen firaysm_

@fsurayaaa Takk kak dah lama tak training lepastu dia jadi malas. Hahahah tengok lah InshaAllah tahun depan ka

2018-02-25 19:36

jaen firaysm_

@fsurayaaa Ha’ah

2018-02-25 19:35

jaen firaysm_

@fsurayaaa Wowww idola ke? Hahaha sat jaa sekarang tak active dah

2018-02-25 19:28

jaen firaysm_

@fsurayaaa Main sukan pun lawa, kak selagi main makin hmmm hahahah

2018-02-25 19:22

jaen firaysm_

@fsurayaaa Tak pernah tak cantik

2018-02-25 19:17

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

masalahnya takut 😭

2018-02-25 18:24

Branmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@palangGOL Biasa la j. Orang troll dia tak boleh. Dia troll orang serupa dosa kita sampai langit ke 7

2018-02-25 17:56

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep!

@faazizun Hey im being clingy af whenever i with him . Panas merah merah nak cendol !

2018-02-25 15:11

GooGuns Lulz googuns_lulz

@victor_zheng

1e11eac576fe0f52200d2774c311918b4a8dfa8b8a5422b4fac960ba83f0c2c9cfda4bd1c623660b19cdd53473d7130369372e12574682b8e7f…

2018-02-25 14:36

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

patut cuba ke tak ? 😕

2018-02-25 13:16

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

kena jugak keluar dari zon. KENA!

2018-02-25 13:14

Anne hannasarrah

2018-02-25 11:27

Anne hannasarrah

2018-02-25 11:25

Alwani ppergrk

Punya lah gigih siapkan literature personal responses dengan review sampai melepuh jari menekan nombor tengok tengo…

2018-02-25 03:50

HatiAkuEgo HatiAkuEgo

Any inquiries email to - youngamazin77@gmail.com

RT @JIEHAFNORDIN: Happy birthday semoga panjang umur dimurahkan rezeki and handsome selalu! 😄@HatiAkuEgo

2018-02-25 01:32

jiehäf JIEHAFNORDIN

just be fucking nice to people, easy ❤

Happy birthday semoga panjang umur dimurahkan rezeki and handsome selalu! 😄@HatiAkuEgo

2018-02-25 01:27

F.J. Lotz Frans204

#GCB12.

@_Zeets Firmino is 26

2018-02-25 00:38

KHAN3BUOY 1TBOSS

Ventriloquist-Comedian/ Actor/Musician/@mail&guardian Top200 Young South African-2014/
mrmojaki@gmail.com


NEVER DOUBT ME!

RT @MacgodyZhane: @sahiphopstoriez @reece_youngking You gotta retweet this

2018-02-25 00:20

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

ada cust order brownies topping peanut! Sedap jugak ek ada rasa masin² peanut 😋

2018-02-24 23:50

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

🙆🙆

2018-02-24 23:48

@Vegasryder Vegasryder1

Simple

@HectorBellerin Yes indeed we want that in the team

2018-02-24 23:39

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

😂😂😂

2018-02-24 22:57

jaen firaysm_

@nrsyrmz Ada ja, pandai bahagi masa lah aku takdak join project apa pun tu yang free medang 😂

2018-02-24 19:08

Anne hannasarrah

2018-02-24 18:59

dikjan maizannnn

andai rezeki itu utkku, Engkau cukupkanlah.
semoga urusan aku baik2 sj. family & didik 💍

@Alhamdulillah_H Takyah la kita gemok sama sama. Ini semangat ni bukan senang nk dpt semangat mcm ni.

2018-02-24 17:44

jaen firaysm_

@nrsyrmz Hahahah kannn aku tengah dalam proses mendownload macam2 movie ni banyak stock ooo

2018-02-24 16:40

jaen firaysm_

@nrsyrmz Hahahah aku tak aku paksa depa tengok movie dengan aku, semalam dah layan fabricated city hahaha esok lusa…

2018-02-24 16:36

dikjan maizannnn

andai rezeki itu utkku, Engkau cukupkanlah.
semoga urusan aku baik2 sj. family & didik 💍

@Alhamdulillah_H Erm tkpyh la diet 😭

2018-02-24 13:21

jiehäf JIEHAFNORDIN

just be fucking nice to people, easy ❤

Sabtu sob sob

2018-02-24 12:17

Branmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@kyovarl Babi punya perempuan. dan2 semua jadi ustazah kat sini. Plastik.

2018-02-24 10:43

Zulexis Ránchez OoneyAbraymen

#GGMU | Homo Politicus | Zireh Altinda FC

RT @AmeenRassin: @OoneyAbraymen @NajibRazak @Khairykj @azwanbro @chedetofficial @anwaribrahim @limkitsiang @ahmadmaslan @Fuzi_Harun @JamilK…

2018-02-24 08:02

Branmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@OoneyAbraymen @NajibRazak @Khairykj @azwanbro @chedetofficial @anwaribrahim @limkitsiang @ahmadmaslan @Fuzi_Harun…

2018-02-24 02:59

jaen firaysm_

@anisssdee_ Perasan pa mu ni hahahahha

2018-02-24 00:53

jaen firaysm_

@anisssdee_ Hahahah 😘😘😘

2018-02-24 00:51

jaen firaysm_

@anisssdee_ Takdaknya 😒😆

2018-02-24 00:51

jaen firaysm_

@AuniAwatiff Ok 😔

2018-02-24 00:50

jaen firaysm_

Call pun oklah got no problem since I’m always available for you guysssssss

2018-02-24 00:18

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

ada baiknya tidur awal, sebelum mood kucar kacir. Bye

2018-02-23 23:02

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

hingus meleleh pun nak kena fikir mana laa tisu ni 💆

2018-02-23 23:00

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

makin tua makin banyak gilaaaaa nak kena fikir 💆

2018-02-23 22:58

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

kecewa memikir apa entah. tersedar dari lamunan disaat pipi ditampar kerana nyamuk hinggap. Damn it

2018-02-23 22:52

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

@m1z4h Sembang pasal marimar kot

2018-02-23 22:42

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Pangakosayo ? Sorry im lost 😂

2018-02-23 22:38

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Tahh rasa nak nangis pun ada.

2018-02-23 22:26

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Bukan setakat itu je, macam² aku kena redha lagi lepas ni. Agaknya

2018-02-23 22:24

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

@m1z4h @syaffazman

2018-02-23 22:21

❤ⓝⓘⓐ❤ NurIzzatulAkmar

Too complicated to handle .
#RoyalCollegeofMedicinePerak
#MuhammadAzrill💕

Manja dengan parent lain . Dengan adk beradik lain . Manja dengan membe lain . Manja dengan pakwe lain .

2018-02-23 21:52

❤ⓝⓘⓐ❤ NurIzzatulAkmar

Too complicated to handle .
#RoyalCollegeofMedicinePerak
#MuhammadAzrill💕

Yaaaa cukup lah pengalaman. 4 tahun smpai dia takdak. And cukup lah 2tahun lebih tiba2 keluar statement agama and…

2018-02-23 21:05

Alwani ppergrk

Ya Allah cerdiknya nur alwani pergi buat IBG transfer instead of Instant Transfer! 🤭

2018-02-23 20:12

jaen firaysm_

@nrsyrmz Ok fine

2018-02-23 11:55

Alwani ppergrk

@HaziqahKahar Okay ziqah thanks!

2018-02-23 11:50

jaen firaysm_

@nrsyrmz Wehh sedapppp hahaha duduk lah jauh lagi dengan daku

2018-02-23 11:49

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

harini dah la selsema nak demam asyik kena buli je dengan sufi 😭

2018-02-23 11:30

Alwani ppergrk

@faris_idhan11 Nak lah sebabtu aku cari haha

2018-02-23 08:34

Anisshafiqah MeIsAnisss

I deserve the best for myself 😌

@IerahSuhaimi Koi tu pahang lerrr.

2018-02-23 01:22

SamKuryakin AsyrafMZainol

174 cm / 60 kg

#RulesofSurvival

2018-02-23 01:17

ZELIYA_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space 👆

Off for four days, let's go take some rest! 😘

2018-02-23 01:05

Alwani ppergrk

Mana mana igshop/seller spect yang ada jual this kind of shades / spect from Dior boleh pm I ye. Thank you ✨

2018-02-23 01:04

ZELIYA_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space 👆

@tyrararary Fakyu!

2018-02-23 01:01

Anne hannasarrah

I want to graduate with 4.00

2018-02-23 00:51

Alwani ppergrk

@ainzubdi Katne klinik kerajaan?

2018-02-23 00:38

Alwani ppergrk

@ainzubdi Ala kesiannya. Lepas gi klinik tu ade ke dia bagi ubat apa apa?

2018-02-23 00:30

Alwani ppergrk

@ainzubdi Haah standard harga lebih kurang je rasanya. Kenapa dengan miaw ain tu? Tak sihat ke?

2018-02-23 00:20

Alwani ppergrk

@ainzubdi Murah tu tak pasti lah sebabnya kakni tak pernah gi klinik lain. Memang orang recommended terus klinik tu…

2018-02-23 00:17

Anne hannasarrah

I REALLY WANT TO BE SUCCESSFUL

2018-02-22 23:57

jiehäf JIEHAFNORDIN

just be fucking nice to people, easy ❤

@makhlokmacho @AddruseHarris Salam bang, saya tak terlibat saya tak bersalah 😂

2018-02-22 21:06

el. nureliayani

21 soon. emotionally sicks

😩😩😩

2018-02-22 20:55

jiehäf JIEHAFNORDIN

just be fucking nice to people, easy ❤

@AddruseHarris Yang ni ke? TAK SAMA, member edit siap 😂

2018-02-22 20:48

Subar HulbertSaxonia

Наконец то нашёл годный канал на ютубе

2018-02-22 19:20

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

cukup sebulan tanam anggur hijau 😊👍

2018-02-22 16:12

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

flu 😊👍

2018-02-22 15:59

Alwani ppergrk

@ainzubdi Pernah pergi tapi tak ingat la Zarina something rasanya.

2018-02-22 15:49

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

@m1z4h @syaffazman

2018-02-22 15:23

Malcom Booysen malcom_booysen

Iam a believer and iam me mellas.

Is true men we don't see your component.. You the Boss

YoungstaCPT Own2018 via @YouTube

2018-02-22 15:16

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

HAHAHAHA

2018-02-22 15:08

dan ndhzzz

RT @ppergrk: @SyedAttan “I penat panggil you baby, you tak pernah lansung panggil I baby ke sayang ke selama ni. Asyik nama je. You tak say…

2018-02-22 13:33

jiehäf JIEHAFNORDIN

just be fucking nice to people, easy ❤

Berlemoih nya

2018-02-22 12:38

ZELIYA_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space 👆

@tyrararary Hahaha sabo saboo, pecat jela diri hg sendiri supaya hg tak stress!! Hahaha 😂

2018-02-22 10:33

ZELIYA_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space 👆

@tyrararary Hahaha mental betul laa makcik tu, adoi. Dayah off ke harini? Kau jela jd cashier 😂

2018-02-22 10:24

ZELIYA_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space 👆

@tyrararary "Aunty" ke? Apahal dgn dia?

2018-02-22 10:12

ZELIYA_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space 👆

Happy birthday along @Nadia_Shairaa , have a blast! Goodluck in everything you do, love you 💕💕😘💥😋

2018-02-22 09:52