Tweets at Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Itu ramai dok puja lagi. Bodoh

2019-07-16 18:36

Anisshafiqah MeIsAnisss

India j&t yang datang pickup ni handsome la. Dari haritu lagi perati🀣Jangan sampai aku tukor taste!

2019-07-16 17:40

Naanaaaaananooo and 30 others Naanaaaaananooo

Amaran; baca boleh, percaya jangan. (jgn follow acc ni k)

RT @amirazamanhuri: Stay low key dear✨

2019-07-16 15:39

π’©π’Ύπ“ˆ amirazamanhuri

IA πŸ’πŸ’•

Stay low key dear✨

2019-07-16 15:38

Daniel Haai HaaiDaniel

I am a God fearing person, who love fellowshiping with my Lord.

@Benny_Hinn Blessings brother Hinn

2019-07-16 15:18

Anisshafiqah MeIsAnisss

Sedapnya teh ais cincau! πŸ˜‹

2019-07-16 15:14

Daniel Haai HaaiDaniel

I am a God fearing person, who love fellowshiping with my Lord.

@TlotlisoM_ Good question, what about those still in their position, are they untouchable?

2019-07-16 15:11

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@elelella94 Lepastu bisinggg "wehh aku dah gemuk wehhhh" πŸ™„

2019-07-16 14:25

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

Baru bgtau somi smlam nak beli baju tulis mcm ni. kahkahkakahakkah πŸ˜‚

2019-07-16 12:54

Pablo MlqWan

23 and just need money not you

Udah udah ler tu bang. Saya taknak beli πŸ˜‚

2019-07-16 00:05

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@tyrararary

2019-07-15 22:50

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@tyrararary

2019-07-15 22:42

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

@ndyzkf Huhu tenkiu yang. 😭❀️😘 Ya Allah , kene syukurrr

2019-07-15 19:26

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

paling confused nak apa sebenarnya. penat nak tidur ke lapar nak makan

2019-07-15 19:24

Veronica Matiti VeronicaMatiti

@Shona_Ferguson I love your watch

2019-07-15 18:32

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@Azam2194Awang @helahhidup Tang BN semua boleh. Semua takde hal, semua baik. Ape punya bangang ntah

2019-07-15 18:07

Pablo MlqWan

23 and just need money not you

Bersyukur jela apa ada dari kedai sendiri tutup. Long journey to go πŸ‘Œ

2019-07-15 17:26

Anisshafiqah MeIsAnisss

Mesti punca makan jeruk tadiπŸ˜πŸ€”

2019-07-15 17:19

Anisshafiqah MeIsAnisss

Makan pastu sakit perut. Bila nak naik beratnya camni adui

2019-07-15 17:18

Anisshafiqah MeIsAnisss

@HanisShaika Uish jangannnnnnn

2019-07-15 17:17

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

Dugaan aku pregnant yg aku hampir nak kalah..

Tak boleh makan durian, time durian bertimbun timbun luruh

Tak bol…

2019-07-15 17:03

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Behave perut behave 😩

2019-07-15 15:28

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

1kg naikk, Mashaa Allah 🀦🏻

2019-07-15 15:27

Farah farrazulaika

Saya seorang puteri bukan kerana memiliki seorang putera tetapi abah saya seorang raja ❀

@kerynn__ @_keymi Same la pakai cethapil je. Jerawat tak naik dah. Dulu sangat terok

2019-07-15 14:32

Farah farrazulaika

Saya seorang puteri bukan kerana memiliki seorang putera tetapi abah saya seorang raja ❀

@Qisbee 1564927 also mine

2019-07-15 14:29

Anisshafiqah MeIsAnisss

Terkejut bos hulur rm100🀣 rezeki hari isnin🀭

2019-07-15 13:40

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Wide awake

2019-07-15 05:29

Anisshafiqah MeIsAnisss

Kak dia tanya taknak jadi cikgu ke kat sana😐 em lambat lagi nak pindah rumah

2019-07-14 22:25

Daniel Haai HaaiDaniel

I am a God fearing person, who love fellowshiping with my Lord.

We never know what's gonna happen tomorrow, that's why we must live in total forgiveness. God wants us to forgive t…

2019-07-14 20:14

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Haahhahaah nice one ibu 🀣

2019-07-14 15:10

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@mustaqimyusof_ Hahaah mcmni pun dah garangg 🀦🏻

2019-07-14 15:07

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alharithtoooo Bodo baru perasan tweet ni hahaha aku ingat hg cakap depan je🀣

2019-07-14 02:51

Pablo MlqWan

23 and just need money not you

Goodluck for maintanence day tomorrow.

2019-07-14 01:24

. paghahhhhh

hala madrid

Risau jaa tk cukup tpi bila kira2 Alhamdulillah masing2 ada lebih . legaaaaaaaa

2019-07-13 22:50

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alharithtoooo Okay

2019-07-13 22:27

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alharithtoooo Karang sampai la tapi lambat sikit tunggu fyka

2019-07-13 22:19

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alharithtoooo Serious la? Hg dengan siapa

2019-07-13 22:15

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alharithtoooo Tak la. Kat rumah lagi. Teringin je ni hahaha

2019-07-13 22:14

π’©π’Ύπ“ˆ amirazamanhuri

IA πŸ’πŸ’•

@excutxr Hahaahhah hai awak😍

2019-07-13 22:13

Anisshafiqah MeIsAnisss

Ops typo haha

2019-07-13 22:07

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alharithtoooo Mana nak

2019-07-13 22:07

Anisshafiqah MeIsAnisss

Lama beno tak lepak pelita. Sedanya roti canai!🀀

2019-07-13 21:52

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alepfuad @azrulzulkifli95 Naya kome. Kuat penangan roy ni hahaha

2019-07-13 17:04

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@RifhanYazid Approved to be your suri hati mr fama, hahaha 😜

2019-07-13 14:34

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@_MiraMong Wow gawang 😼

2019-07-13 14:24

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@RifhanYazid Approved!

2019-07-13 14:23

Pablo MlqWan

23 and just need money not you

Naye gini kalau semua perangai macam ni πŸ˜‚

2019-07-13 14:02

Pablo MlqWan

23 and just need money not you

Manage your investment la brader. Sampai bila nak acah acah god.

2019-07-13 14:01

Pablo MlqWan

23 and just need money not you

I need to clear my notes. Suck.

2019-07-13 14:00

Pablo MlqWan

23 and just need money not you

Feel like funny af.

2019-07-13 13:55

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

Dengan baju terbalik nye πŸ˜‚

2019-07-13 08:18

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

Pulang by insomniacks

2019-07-12 20:13

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Why lazada sale time macam ni, nak scroll time kerja tak tenang ni πŸ˜±πŸ˜‚

2019-07-12 15:19

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

Pengguna twitter ada sampai 18 million tak?

2019-07-12 13:47

Anisshafiqah MeIsAnisss

Minum kopi ais pagi2 nikmatttttttt

2019-07-12 09:59

Anisshafiqah MeIsAnisss

@fatihasitie @iwanqais @FykaShamsuddin @lurnardd Menarik ni. Tukar plan ke hahaha

2019-07-12 09:58

미라 λͺ½ πŸ•Š _MiraMong

예쁜 μ–Έλ‹ˆ πŸ§•πŸ»

RT @AzleeyaSmith: Hello @ZiraAyang @_MiraMong @Anggraenyyyyy @ARIEENAjujul @aishahmuniraa 😍

2019-07-12 09:15

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Hello @ZiraAyang @_MiraMong @Anggraenyyyyy @ARIEENAjujul @aishahmuniraa 😍

2019-07-12 01:05

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

Today is my birthday πŸŽ‰πŸŽ‰

2019-07-12 00:02

Pablo MlqWan

23 and just need money not you

Mak aih pukul berapa nak keluarnyaa. Abang udah ngantuk.

2019-07-11 23:29

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@tyrararary Sorry but nope

2019-07-11 22:32

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@tyrararary Siotlah mcm perempuan psycho!

2019-07-11 22:29

Subar HulbertSaxonia

@Chu____Cha @bluelissss Net

2019-07-11 14:53

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

@ftnabila_azzn amirashafie@yahoo.com

2019-07-11 14:37

FAA πŸ‚ ftnabila_azzn

ain't nobody. not important

RT @meerashafie: @ftnabila_azzn Dekat emel je hg tak wish lagi. HahHHH btw tenkiu bij πŸ’•

2019-07-11 09:31

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

@ftnabila_azzn Dekat emel je hg tak wish lagi. HahHHH btw tenkiu bij πŸ’•

2019-07-11 09:29

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Time time stress ni dia boleh tanya soalan soalan palat pulak πŸ˜’

2019-07-11 00:36

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

dah lama tak rasa mata bengkak2 ni. esok dah lah banyak kerja πŸ˜…

2019-07-11 00:14

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Sorry Selangor. Korang bukan tandingan

2019-07-10 23:59

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Stressnya kehidupan, hardisk takboleh read, laptop baru lepas format, softcopy semua save pdf, dah tu nak edit resume macam mana πŸ™„

2019-07-10 23:24

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Keluaq cakap utagha noh πŸ˜‚

2019-07-10 21:15

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@iyliaa Meh ezz masakkan utk awkk 😍

2019-07-10 19:30

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

XFT dah ada dekat Ipoh! πŸ˜‹πŸ’ƒπŸ»

2019-07-10 19:29

. paghahhhhh

hala madrid

sementara nk lepas tuuuu Allahu seksa rasaaaa

2019-07-10 18:43

Anisshafiqah MeIsAnisss

Umobile buat hal ke dari tadi? Lembab semacam je ni

2019-07-10 18:25

. paghahhhhh

hala madrid

boss tetibe ckp tdi kesian tgk aku uruskan semua sorang . Dia tak tau aku ni hari2 tahan tk mau ayaq mata keluaq 😭😭

2019-07-10 18:25

Pablo MlqWan

23 and just need money not you

Bos ni dengan rokok aku memang ada magnet ke ? Tiap kali aku hisap dia keluar office. Lepastu dia sengih sengih πŸ˜‚

2019-07-10 18:03

Anisshafiqah MeIsAnisss

Line lembab!

2019-07-10 17:54

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

@ImahWinfrey Sbb mak dia suka makan

2019-07-10 17:42

Anisshafiqah MeIsAnisss

@azrulzulkifli95 @alepfuad Hahahahaha assalamualaikum azrulπŸ™‚

2019-07-10 16:40

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alepfuad Bawak2 la pergi berubat. Riso taknak duduk malaysia dah dia tu

2019-07-10 15:34

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alepfuad Mak ai loghat mende sekarang? Bunyi indon ke? Em tatotnye

2019-07-10 15:25

Anisshafiqah MeIsAnisss

@fthhhycb @zrfshk 2 tahun dah berlalu. Cepat kahwin sisturrrrr

2019-07-10 14:23

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alepfuad Dia part time job tu

2019-07-10 14:22

Anisshafiqah MeIsAnisss

@fatihasitie Mahai sisπŸ₯Ί

2019-07-10 14:21

Anisshafiqah MeIsAnisss

Malasnya nak keluar karang tapi lapor

2019-07-10 13:08

π’©π’Ύπ“ˆ amirazamanhuri

IA πŸ’πŸ’•

Dugaan hari rabu πŸ˜…

2019-07-10 11:43

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Known Nurfahdalila Abul'As aka my Mokmok for nearly 10years, and now you’re in love, the forever kind of love and t…

2019-07-10 01:29

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

My husband πŸ˜‚πŸ˜‚.

2019-07-10 00:08

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@syafiqasazali Okies babe 😘 but sometimes menganggu utk buat decision. Ya Allah hai πŸ˜“

2019-07-09 23:18

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@NazratulZahara 😌😌

2019-07-09 23:17

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Kenapa suka sangat rasa bersalah, cpt kesian etc etc.. Am I normal? πŸ˜“

2019-07-09 21:22

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

πŸ˜‚πŸ˜‚

2019-07-09 20:48

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

Kalau betul tak bersalah, tak perlu rasanya smpai ambil lawyer power power. Nak sorok ape?

2019-07-09 20:42

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

Husband aku pun ex upnm. Tapi jgn harap anak anak aku boleh ikut jejak bapak dia. Dah besar, jadi tukang masak.

2019-07-09 20:34