Tweets at Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

alhamdulillah sampai manjung. yeyeyyy

2019-04-20 00:52

Bucchi buchichi0816

L'Arc〜en〜Ciel/水樹奈々/petit milady/2bro
プチミレはあやにゃん推し。2broはおついちさん推し
寝巻は季節問わず浴衣。SES営業やってます。プログラミングも勉強中。

RT @xxkaori06: PCの電源ってどこですか?から始められる、インフラエンジニアをWanted by 株式会社プラウドルーク

2019-04-20 00:50

Ida ShahidaSfrm

21

Baru sedar eh banyak nak mampus kena buat ni

2019-04-20 00:44

Bucchi buchichi0816

L'Arc〜en〜Ciel/水樹奈々/petit milady/2bro
プチミレはあやにゃん推し。2broはおついちさん推し
寝巻は季節問わず浴衣。SES営業やってます。プログラミングも勉強中。

RT @xxkaori06: 営業スキルより、コーディネートやマッチングスキルを重視。SES営業を募集! by 株式会社プラウドルーク

2019-04-20 00:42

Jiq ShazHaziq99

Music Lover🌹My Little Princess 🌜

Entahhh, maybe aku kena rehat sekejap, dah lama tahan sakit.

2019-04-20 00:40

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Power shot Ikeda ni.. Susah nak tengok local player ada teknik macam ni

2019-04-20 00:17

natasya ntsyadzmi

ye nak ape?

@umarmuhaimeen malas bye

2019-04-20 00:08

natasya ntsyadzmi

ye nak ape?

@umarmuhaimeen so its a compliment? uhuhuhu

2019-04-20 00:06

NSR nsyafiqahrazi

fragile

I just cant wait to see him 😜

2019-04-19 23:49

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Terasa dekat tu bila tahu he's here in Ipoh heheheheh

2019-04-19 23:48

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

@ayaaakachan 小田急で帰って下さり有難うございます😘❤︎❤︎

2019-04-19 22:45

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Uish kau dah dua dua belah eh nak tumbuh. Aku baru sebelah je ni belah kiri weh hahahahahahshsh

2019-04-19 22:28

Ida ShahidaSfrm

21

MALASNYA NAK BALIK ESOK

2019-04-19 22:25

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino La kiranya kau sepatutnya sem lepas lagi la cabut? MasyaAllah nin sanggup eh kau tahan sakit hahahaha

2019-04-19 22:25

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Haah weh memang pun haha kena bius pastu oprate semua hahaha

2019-04-19 22:23

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Masa puasa ke do? Hm pishang hahahahaha

2019-04-19 22:19

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Btw kau cabut bila nin? Buat kat machang gak eh

2019-04-19 22:16

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Aku pun tak faham do doktor tu dia sendiri cakap gigi aku takleh tumbuh bebetul dia tahu sakit siap cakap d…

2019-04-19 21:49

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Tak weh kerajaan je gila swasra nak 5/6 ratus hahagagashshsh kau gi swasta keee?

2019-04-19 21:46

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Bagusnya doktor sana hahahaha nak gi tapi tula aku satu class je nanti aku lepu sakit sorg kat bilik 😂

2019-04-19 21:42

_nisndia

@azyanuarr @sar4ilyana Nak pergi rogerlah 🥺

2019-04-19 21:39

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Tak lagi weh. Aku gi ti macam tu, tapah pun gitu jugak asyik hold je. Yeke? Kau baru pi sekali eh dia set terus?

2019-04-19 21:33

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Ye weh aku dah setahun do tahan, bila pergi klinik doktor asyik hold je. Dia tahu sakit tapi asal dia buat…

2019-04-19 21:29

Ida ShahidaSfrm

21

Gigi bongsu ni nak tumbuh sakit yakmat sampai sakit kepala 😭

2019-04-19 21:23

Ida ShahidaSfrm

21

Haritu doktor kata if bengkak lagi sekali baru datang balik untuk cabut tapi esok dah balik 😭

2019-04-19 21:23

Jiq ShazHaziq99

Music Lover🌹My Little Princess 🌜

JOMMM!!!

2019-04-19 17:39

_nisndia

Tunggula allah balas perbuatan keji kau

2019-04-19 16:12

_nisndia

Aku tak kaya, 30 tu aku boleh buat makan 4 hari

2019-04-19 16:12

_nisndia

Aku pun ade kerja lain nak buat serabut tahu dasar manusia haih

2019-04-19 16:11

_nisndia

Eh babi seller ni jgn sampai aku report polis

2019-04-19 16:09

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

PCの電源ってどこですか?から始められる、インフラエンジニアをWanted by 株式会社プラウドルーク

2019-04-19 15:49

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

エンジニアで活躍している夢ばかり見る。その夢、実現したい方をWanted! by 株式会社プラウドルーク

2019-04-19 15:49

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

営業スキルより、コーディネートやマッチングスキルを重視。SES営業を募集! by 株式会社プラウドルーク

2019-04-19 15:48

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

エンジニア出身社長からITを学べる。営業アシスタントをWanted! by 株式会社プラウドルーク

2019-04-19 15:48

Ida ShahidaSfrm

21

@AdahSuhaimi Nanti ws aku

2019-04-19 15:25

Ida ShahidaSfrm

21

@AdahSuhaimi Takyah upah. Aku ada cara

2019-04-19 15:24

Jiq ShazHaziq99

Music Lover🌹My Little Princess 🌜

Finally, i got the painkillers 😚😄

2019-04-19 13:41

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino Kejap je weh semalam lebat namati hujan dgn angin kuat gahaha

2019-04-19 12:10

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@effy_emiliya Fuhh byk suggestion ni selalu travel ni, hihihi. Alright fyyyy, nanti aku pg survey dkt tmpt kau ckp tu, thank you 🙋

2019-04-19 11:01

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

susahnyaa nak ckp bye harini

2019-04-19 10:31

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@YellowMacqury @liyanarafiee Air ape ade jual lagi tu..?

2019-04-19 10:13

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

How come mjolnir... 🥴🥴🥴

2019-04-19 10:11

Ida ShahidaSfrm

21

@AdahSuhaimi Hahahaha aku dulu pun pecah kepala siel. Tgk youtube adah, dia ajar cara senang je do

2019-04-19 09:50

_nisndia

@mynameisfaqihah Tah weh mmg babilah aku geram eyyyy 30 celah gigi la bagi dia, student mcm kita ni tak ah

2019-04-19 09:09

_nisndia

@Syerarosli_ Acc bank dia tu eh? Okay sis thanksss

2019-04-19 09:08

Rey fadzil_rey

Tak tahan panas

RT @AmeenRassin: Si bodoh sedang menyebarkan kebodohan. 1921

2019-04-19 09:01

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Baru mula baca news ke.. @UMalaysiaepaper ni lagi dah berpuluh kali kalah saman fitnah.

2019-04-19 05:34

Jiq ShazHaziq99

Music Lover🌹My Little Princess 🌜

Kuatnya seorang lelaki kerana ketabahan seorang PEREMPUAN 🌹

2019-04-19 03:52

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AnnuarMusa Tang dia kona sana sini. Bila orang lain semua racist. Meluat tau meluat?

2019-04-19 01:31

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@peraktbgmy Tak boleh la kira 8. Kira 6 piala jelah.

2019-04-19 01:29

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@peraktbgmy Piala Malaysia perak menang berapa?

2019-04-19 01:22

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Si bodoh sedang menyebarkan kebodohan. 1921

2019-04-19 01:16

Jiq ShazHaziq99

Music Lover🌹My Little Princess 🌜

@aliaeiou Same same 😆😉

2019-04-19 00:54

_nisndia

@mynameisfaqihah 30 but still duit! Boleh makan lunch utk 4 hari tau haih

2019-04-19 00:31

_nisndia

Susah nak tido..

2019-04-19 00:31

_nisndia

@ulat_bulu_bulu Buah ambra

2019-04-19 00:31

_nisndia

@mynameisfaqihah Yang aku ni duit leborr mek, mmg pasni aku shopee je . Tkde ckp banyak

2019-04-19 00:30

_nisndia

@mynameisfaqihah Seller skang Mmg babi eh mek

2019-04-19 00:28

_nisndia

@syafiqaaiza_ Buat past exam

2019-04-19 00:28

Ida ShahidaSfrm

21

Ke aku patut goreng tauhu bergedil je eh malam malam ni 😂

2019-04-18 22:58

Ida ShahidaSfrm

21

Tapi malas nak keluar sebab dah mandi untuk tidur 😭😂

2019-04-18 22:51

Ida ShahidaSfrm

21

Lapaarr doooo

2019-04-18 22:50

_nisndia

@hakimrusman96 Aku anti dedua, siap mute tweet. Hahahahaha 😂😂😂😂😂

2019-04-18 22:47

_nisndia

@ainaakramm Ikr tho aku pun baru kenal je dio nii rupanya 17 smh 😂

2019-04-18 22:45

_nisndia

Dengan seller mcm palat ni, sis sabar je 💆🏼‍♀️

2019-04-18 22:43

_nisndia

Oh my malas layan org bodoh, tah tah fake acc hahahahaha

2019-04-18 22:42

_nisndia

@ainaakramm People annoyed thats whyyy. Dia bebudak so netizen making fun. Tu je hahahahaha kesian tapi kelakar tho

2019-04-18 22:41

_nisndia

@tokketua2 @ainaakramm @mohdamirin_ Again, saya tanya dia tak tanya awak 🤣 biar dia jawab. Your question is invalid

2019-04-18 22:41

_nisndia

Omg anon mana entahla semak alam betul 😫

2019-04-18 22:30

_nisndia

@tokketua2 @ainaakramm @mohdamirin_ Sebok kenapa? Aina ni kwn saya. Saya tnya dia bukan awak 😆

2019-04-18 22:28

_nisndia

@hakimrusman96 Sebut jelah BTS, aku anti bts. Settle hahahahaha

2019-04-18 22:24

_nisndia

@ainaakramm @mohdamirin_ Aku perhati je kau backup diaa kawan kau ke do?😂

2019-04-18 22:20

Daisy fatinaaaniss

Mystique 💕

RT @_nisndia: @fatinaaaniss Kannnnn mcm sial je

2019-04-18 22:20

_nisndia

@fatinaaaniss Kannnnn mcm sial je

2019-04-18 22:18

Ida ShahidaSfrm

21

Malasnya nak buat assignment 😭 tolong la sis 😭

2019-04-18 21:58

_nisndia

@fatinaaaniss Ye lerr ade video full dia weh gi nengok dkt utube

2019-04-18 21:53

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@syarosdin @Syafiqueeee Memang pun, sekali pandang je nampak sama itupun sama sikit je 😂

2019-04-18 21:38

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@StevenJerit Ok niceeee, thankyou suggest di 👍

2019-04-18 21:34

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Overthinking will ruin your mood. Chill and enjoy your life while you were young.

2019-04-18 21:34

_nisndia

@ainaakramm Hahahahaha ikr renyah sikitt

2019-04-18 20:11

_nisndia

@walyfx For fun? Means tkde ke arah perkahwinan??

2019-04-18 20:01

_nisndia

@ainaakramm Ohhh whyyy hahahahaha kenapaaa 😂😂😭😭 sunscreen la paling penting hahahahaha

2019-04-18 19:58