Tweets at Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@TSMusaHassan Bangsa yang acah2 minoriti tu kan. Pendatang tak sedo diri

2019-08-18 11:25

Sang Beto AhmadBeto

make your body as your machine.

RT @AmeenRassin: @AhmadBeto Jangan bersedih. Kuatkan semangat, stay profesional. Kamu muda, jalan dan rezeki tu luas. Pergi lah teroka. Kam…

2019-08-18 05:19

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AhmadBeto Jangan bersedih. Kuatkan semangat, stay profesional. Kamu muda, jalan dan rezeki tu luas. Pergi lah tero…

2019-08-18 04:56

ayu UmmiRasid

RT @MeIsAnisss: Boring la bukak instagram. Semua orang nak nikah😩

2019-08-18 03:38

man joi si kaki jaj hafifaiman_

RT @AmeenRassin: @asrulmm Menyesal sungguh sebangsa dengan orang tua ni

2019-08-18 03:14

Sang Beto AhmadBeto

make your body as your machine.

RT @AmeenRassin: @AhmadBeto Gi main team lain beto next season. Berkarat nanti apah idak

2019-08-18 02:58

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@NgaKorMing Buto pak hang

2019-08-18 02:32

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AhmadBeto Gi main team lain beto next season. Berkarat nanti apah idak

2019-08-18 02:32

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

@anasulianna Bestnyaaa, nak jugak ada suami kat sisi 😭

2019-08-18 02:05

. paghahhhhh

hala madrid

@dhiyaradzi πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”

2019-08-18 01:59

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Nasib baik dibalas πŸ™ŠπŸ’—

2019-08-18 01:52

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

rinduu teruk, baru sehari hilang

2019-08-18 01:19

F.J. Lotz Frans204

#GCB12 YNWA πŸ”₯96πŸ”₯

@SamMcGuire90 What in the fuck is wrong with us ? ? We Look lethargic and down right shit.

2019-08-17 23:52

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Best betul kena prank dgn manager sendiri 🀦🏻 Seketul Ezz hrini lurus sgt. Ikut je. Hahahaha

"You're gonna miss me when i'm gone.."

2019-08-17 23:02

πŸ‘‘ anastasiaprk

im still here trying to love like i've never been hurt .




i ask myself, am I not enough?

Mungkin sbb aku selalu expect tinggi end up aku selalu kecewa so pasni malas nak expect apaΒ² πŸ˜‚

2019-08-17 22:04

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Teringin megi. Dah beli malas pulak nk masak

2019-08-17 22:00

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Nak tgok makmum! Macm best je tapi seram kang tkbawak2 ngigau huhu

2019-08-17 19:20

πŸ‘‘ anastasiaprk

im still here trying to love like i've never been hurt .




i ask myself, am I not enough?

Kena ubah niii. Kena letak dlm hati Jgn bahagia atas derita org lain πŸ’ͺ

2019-08-17 17:05

sarip pen_Poteh

Pernah Tampar Telinga Serigala
#vtecπŸš—πŸ’¨πŸ’¨
harapan&impian

RT @cikbungeeee: kau dah usaha, doa jelah yang baik baik

2019-08-17 16:23

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@rravi1122 @malaysiakini Yang proven make harmful sebelum ni diam je ye anne? Buta ke memang setuju?

2019-08-17 15:02

sunflowers🌻 cikbungeeee

#YNWA kata kata lebih tajam daripadamata pedang😊

kau dah usaha, doa jelah yang baik baik

2019-08-17 14:52

Boy hensem ZulfaizRosdi

You dont have the sand

RT @AmeenRassin: @asrulmm Menyesal sungguh sebangsa dengan orang tua ni

2019-08-17 14:37

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@asrulmm Menyesal sungguh sebangsa dengan orang tua ni

2019-08-17 14:22

Anisshafiqah MeIsAnisss

@alepfuad Simpan dulu tahniah tu. Dah tiba masa baru wish k

2019-08-17 12:07

Pablo MlqWan

23 realiti terbalik

Kalau dah macam macam so takpayah jela senang.

2019-08-17 11:30

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Ya Allah, pleaseee put away this feeling πŸ˜”

2019-08-17 10:17

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Benda lah mimpi smpai nangis teresak-esak. Fuhh πŸ˜ͺ

2019-08-17 10:14

Anisshafiqah MeIsAnisss

Boring la bukak instagram. Semua orang nak nikah😩

2019-08-17 09:56

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Here we go again

2019-08-17 08:13

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

takpe, okay je πŸ™‚

2019-08-17 00:09

Saiful Azwan OrixxirO

Lelaki biasa biasa untuk wanita biasa biasa.

RT @AmeenRassin: Wowwww juaii gamee nampakkkkk. @SPRMMalaysia tolong siasat pemain pertahanan pkns yang jatuh tu

2019-08-16 22:51

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Wowwww juaii gamee nampakkkkk. @SPRMMalaysia tolong siasat pemain pertahanan pkns yang jatuh tu

2019-08-16 22:48

Pablo MlqWan

23 realiti terbalik

Pantang betul aku tengah laju bawak motor tetibe ada yang masuk simpang tak guna otak. Engko buat nyawa aku macam 5 hengget je njir.

2019-08-16 20:33

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

@syaffazman @ikramsapri Ada Ada tgv station 18

2019-08-16 18:33

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Makmum tu tkde kt ipoh eh ? @syaffazman @ikramsapri

2019-08-16 18:24

. paghahhhhh

hala madrid

Rindunyaa nk bersukan mcm dlu tpi teringat seksa slip disc aku jdi insaf πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

2019-08-16 17:26

. paghahhhhh

hala madrid

Lama tak tgk bola kt stadium

2019-08-16 17:25

Sir. Motheba Mothebam

He said both his wifes goes to work with him otherwise they get nothing.....πŸ™ˆ @ Priskab Koffiehuis

2019-08-16 16:59

Anisshafiqah MeIsAnisss

Next week apis g kursus seminggu. Ada ramai pompuan. Kalau tak wajib benda tu, awai2 aku bantah! 🀣

2019-08-16 15:41

@Vegasryder Vegasryder1

Simple

#NewProfilePic

2019-08-16 15:31

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

@ikramsapri @syaffazman Syaf takpaham hint dri ikram. Org bank nak belanja tu woi

2019-08-16 11:29

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@asrulmm Bahasa inggeris tu yang tinggal di bandar bandar metropolitan je faham ke macam mana?Kalau duduk kelantan,…

2019-08-16 07:27

izzo VaniZolani

phethe into abangenayo

My favourite song at the moment .....DJ Maphorisa/Kabza da Small...Ft.. Samthing Soweto.....Amantombazane🎀🎧🎹

2019-08-16 04:18

Amar πŸ¦– _Amrfrds

Busy

@__ndbag Al fatihah 🌸

2019-08-16 00:37

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@nurulhumairamn Hahhaah takbuat lagi mai 🀣 tkut xjdi

2019-08-15 22:16

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@uzmaaris Heheh yeke. Okiess uma. Tkpe fr starting skit skit dlu πŸ˜‹

2019-08-15 22:16

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Tengok pakwe i ke tu?
Meh wish birthday dulu πŸ˜‚

@RifhanYazid WEH NI KE KAU NAK BGTAUUUUU? CIKGU MANA?

2019-08-15 21:16

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Habis la babun negara seberang datang menyerangggg

2019-08-15 21:06

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@syhmfif @Pereyyyyy @asrulmm And, Bukan zakir naik je panel malam tu

2019-08-15 17:34

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Tengok pakwe i ke tu?
Meh wish birthday dulu πŸ˜‚

@elelella94 TAKPAYAH SIBUK LA!!!!

2019-08-15 16:06

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Tengok pakwe i ke tu?
Meh wish birthday dulu πŸ˜‚

@EzzatEmirMJ @NadyaEzzaty Jatmir ni tak cukup tinggi la, cane ek?

2019-08-15 15:57

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Tengok pakwe i ke tu?
Meh wish birthday dulu πŸ˜‚

Header changed gambar pakwe 😻

2019-08-15 15:56

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Tengok pakwe i ke tu?
Meh wish birthday dulu πŸ˜‚

@NadyaEzzaty Hahahahahahaha sumpahlah bangang budak ni, dari whatsapp bawak ke twitter πŸ˜‚ Hai @BenAmirr is that you?…

2019-08-15 15:48

Anisshafiqah MeIsAnisss

@nrnjiea Weh adik sedara aku pun macam niπŸ˜‚ promote la describe la apo tah hahaha

2019-08-15 15:22

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

❣️

2019-08-15 14:51

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@naju821 @drfaisaltehrani @MuslimAbdZaik Kalau orang suruh anak hang makan taik, makan juga ke cmne? Dengan satu pe…

2019-08-15 13:26

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

tiba tiba jadi org tak sihat harini

2019-08-15 13:25

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@sumishanaidu @mkula Bagi jadi menteri salahguna kuasa. Bodoh tak tahu mana priority.

2019-08-15 11:54

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@jon54480998 @TSMusaHassan @RameshRaoAKS Langgar orang sampai mati kat highway, pukul anggota kerajaan sampai mati…

2019-08-15 11:49

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@darkVaderMY @CMTS1Official @NumanAfifi Dah berapa jam ni. Takkan satu proof pun takde. Tak jumpa or sekadar memeti…

2019-08-15 09:17

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@MrAbdul84 @NumanAfifi

2019-08-15 09:15

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@HakimAWANI Ni lagi sekor oportunis. Ulas ikut tajuk. Macam mana boleh kerja dgn media ntah. Pakai kabel ke

2019-08-15 09:14

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@syahredzan Boleh. Suruh la depe tukar warganegara πŸ˜„

2019-08-15 09:04

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Peguam memang rujuk malaysia kini punya tajuk je ke @syahredzan . Ayammmmm gilerr

2019-08-15 08:42

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@The_X_Guy Baca sini pulak @SyedSaddiq . Kamu tu menteri. Level apa kamu rujuk malaysia kini? Celaka punya opportunis

2019-08-15 08:36

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@Aqaynd @wallaceboy @syahredzan Harmoni kepala butuh.

2019-08-15 08:35

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@syahredzan Kemain siap keluar kenyataan. Kahkahkahkah barai

2019-08-15 08:34

F.J. Lotz Frans204

#GCB12 YNWA πŸ”₯96πŸ”₯

What in the fuck is Matip doing? #SuperCup

2019-08-15 06:14

Pablo MlqWan

23 realiti terbalik

Sape pulak nak kena rembat ni. Satu set allenkey stanley kena kebas ni memang tak boleh bincang.

2019-08-15 01:38

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Tengok pakwe i ke tu?
Meh wish birthday dulu πŸ˜‚

@ejancrazee @AryanLee_ Kbai

2019-08-15 00:44

Anisshafiqah MeIsAnisss

Boleh buat game ni masa family day nanti🀣

2019-08-15 00:33

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Tengok pakwe i ke tu?
Meh wish birthday dulu πŸ˜‚

@AryanLee_ @ejancrazee Elehh sibuk je ary ni hmmmmm πŸ˜’

2019-08-15 00:30

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Tengok pakwe i ke tu?
Meh wish birthday dulu πŸ˜‚

@ejancrazee Pibedey beach boy! ✨

2019-08-15 00:26

A.H mujahidinmalizi

#Ktbffh

RT @AmeenRassin: @HilalAsyraf @The_X_Guy Berbondong bondong juga bangang yang quote malaysia kini punya headline termasuk la menteri sokan

2019-08-15 00:02

Wat eyeshieldd21

Don't follow me. Full of hatred.

RT @AmeenRassin: @HilalAsyraf @The_X_Guy Berbondong bondong juga bangang yang quote malaysia kini punya headline termasuk la menteri sokan

2019-08-14 21:07

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Bila tahh nak try bake Basque Burnt Cheesecake ni. Hmmm

2019-08-14 20:59

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Teringinnyaa nasi lemak royale or nasi kandar yasmin 🀀😒😭

2019-08-14 20:44

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@HilalAsyraf @The_X_Guy Berbondong bondong juga bangang yang quote malaysia kini punya headline termasuk la menteri sokan

2019-08-14 20:22

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Bodoh gila buat statement ikut highlight. Dah tengok video full ke belum. Bangang

2019-08-14 19:02

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

biarlah org tgk kita tak reti buat apa2, padahal kita boleh buat banyak kerja. daripada org tgk kita pandai, tp tak tahu apa2.

2019-08-14 17:28

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@OthersSam @baljayin Report ler bro. Masalahnya bukan salah korang pun. Takde kena mengena pun

2019-08-14 15:43

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@esshankar1 @DrRaisYatim @chedetofficial Jahatnya

2019-08-14 15:34

Anisshafiqah MeIsAnisss

Ops typo *singlet hahahah

2019-08-14 15:32

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@pearl_sharon @wan_izzat91 @l333ef @DrRaisYatim Pendatang asing bukan pendatang tanpa izin

2019-08-14 15:32

Anisshafiqah MeIsAnisss

Pernah duduk dalam bilik meeting, dekat dengan bilik pengetua sebab pakai single ada gambar dengan opey hahahaha pa…

2019-08-14 15:29

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Tak payah layan sgt lah apa aku tweet

Wehhh cikgu ishakkkkk. πŸ˜‚

2019-08-14 15:22

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@farhanzahari @SusuDalamTin @mkula hang bodoh ke?

2019-08-14 15:21

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@ElitisMalaya @MadiAzmadi @RameshRaoAKS Banyak lagi benda boleh tengok dari sudut positif, contohnya, tentera. Kau…

2019-08-14 15:15

izzo VaniZolani

phethe into abangenayo

@UWFM88_106FM @PastortheDJ @mafa_bavuma @ntsabomluleki @Luckeez Akabhubhanga?

2019-08-14 15:03

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@syafiqasazali Yr most welcome πŸ˜‰ *virtualhug*

2019-08-14 14:51

. paghahhhhh

hala madrid

ape weii mai site pakai seluaq pink kasut hijau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

2019-08-14 11:57

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@syafiqasazali Stay strong bebi! If you want to share, just shre with someone you trust ok 😘

2019-08-14 11:10

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

"Cubalah untuk tersenyum di saat sakit. Cubalah untuk bersabar di saat luka. Kerana hanya senyum dan sabar yang dap…

2019-08-14 11:09

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

so cute

2019-08-13 23:56

πŸ‘‘ anastasiaprk

im still here trying to love like i've never been hurt .




i ask myself, am I not enough?

Nasib baik la aku taktido 😌 balik² ada ja nak cari salah aku 😌

2019-08-13 22:05

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

hari hari rindu suara tu. walaupon hari hari dgr suara tu ❀

2019-08-13 22:04

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

just want to make sure that you are safe.

2019-08-13 20:25

πŸ‘‘ anastasiaprk

im still here trying to love like i've never been hurt .




i ask myself, am I not enough?

Pastu dia kata " penah ka kau tido kejapp πŸ˜‘πŸ˜‘" hemm yelaaa nasib baikk ahh rini takterlepas latihan

2019-08-13 18:13

πŸ‘‘ anastasiaprk

im still here trying to love like i've never been hurt .




i ask myself, am I not enough?

Tu pun nasib baik depa semua balik umah awal. Aku ni bukan boleh dok sorg kat umah mang lena jela keja aku 😭 kak si…

2019-08-13 18:12

πŸ‘‘ anastasiaprk

im still here trying to love like i've never been hurt .




i ask myself, am I not enough?

Pastu apa bersiap cincai teruk ahh mang rasa bebai gila masatu 😭 sbb kena bsiap cpt cpt aku fikir dia dah tinggai a…

2019-08-13 17:57