Tweets at Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

誕生日ディズニー🎉

2019-10-16 15:33

Daniel Haai HaaiDaniel

I am a God fearing person, who love fellowshiping with my Lord.

@SivuthuMandixo1 @MorningLiveSABC @LeanneManas Whatever that's the thing with this so called new South Africa, toy…

2019-10-16 14:28

Khairul Nizam kerol_nizam

OASiS Infinate (VIII) - REVON G2 x THE PARADIGM | CFSIIUM | ⚓UniKL MIMET.
👷Assistant Engineer

RT @NurIzzatulAkmar: #uniklconvo2019 sam bunkface perform ..

2019-10-16 00:25

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Telan jela pahit itu ubat orang kata

2019-10-15 23:51

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Harini happy sangat, harini jugak sedih meruntun runtun. Nevermind, jum tidur

2019-10-15 23:48

Wan MlqWan

23 and take it easy.

Geli la aduh.

2019-10-15 23:18

Wan MlqWan

23 and take it easy.

Asyik miskin je bila nak kaya ni ish geram la.

2019-10-15 23:00

Wan MlqWan

23 and take it easy.

Cakap je nak tidur awal , pegang je fone habis memang habis.

2019-10-15 22:39

Anisshafiqah MeIsAnisss

@AfinaAzizi 🤫

2019-10-15 21:28

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@nrlshrzv Hahaha bertabahlah sistur 😩

2019-10-15 19:57

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@4nwaro Hahaha kwajaqq, welcome geng! 💪

2019-10-15 19:52

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@4nwaro Best of luck nwa!

2019-10-15 19:50

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@nrlshrzv Lepastu bg alasan, kebetulan je tiket sama. Puiit 😂

2019-10-15 19:49

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Nak pleated shawl. mcm cantik je tpi nnti klau aku pkai mesti buruk .. org pakai antek jee ☹️☹️

2019-10-15 19:27

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Uwow mummy. Tgguu nk kawen sekali tunggu2 tgh siap siap ni jap pakai tudung!

2019-10-15 17:24

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Bini pakcik nelayan berjambang ⚓🧔🏻
LDR ~ SBH|PRK

Betul 😭💕

2019-10-15 17:09

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Bini pakcik nelayan berjambang ⚓🧔🏻
LDR ~ SBH|PRK

@ftnabila_azzn Kalau bukak 1.3k tu untuk daftar skali haji. Nak bukak bukak buku tanpa daftar haji, brape pun boleh beb

2019-10-15 16:52

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@TheReds72 @ramasamydcm Boring. Next

2019-10-15 16:52

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Alhamdulillah another good news! 😭

2019-10-15 16:20

Jeb Palataologist JetsamCadillac

Build Fast & Sustain | Digital Marketing & Activation | EEE Society | Oblouk P.T.

RT @AzleeyaSmith: Imagine being clueless and hopeless at the same time.

2019-10-15 14:23

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Alhamdulillah, rezeki awal. Semoga Allah permudahkan semua nya 😣

2019-10-15 14:18

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Imagine being clueless and hopeless at the same time.

2019-10-15 14:16

Daniel Haai HaaiDaniel

I am a God fearing person, who love fellowshiping with my Lord.

@ToddTrotter3 M.p God bless s the One who deserves all the thanks.

2019-10-15 13:34

Daniel Haai HaaiDaniel

I am a God fearing person, who love fellowshiping with my Lord.

@MorningLiveSABC @LeanneManas Why? So many inmates who are more than 15 years incarcerated and really rehabilitated…

2019-10-15 13:32

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@zullicious Selalu I pun spare je dalam kereta but since selalu hujan petang ni, keluar kn lepasti terus lupa, Haha…

2019-10-15 12:16

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@Anggraenyyyyy @_MiraMong Lagi advance, dem you anggrae 😂

2019-10-15 12:06

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@Nadia_Shairaa @_MiraMong Kann long, macam kena dgn situation 😂

2019-10-15 12:05

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@zullicious Tapi socks ingat pula nak bawa, Hahaha 😅😒

2019-10-15 10:23

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Bringing my sport attire but forgot to bring my sport shoes, another level of clever girl 😒

2019-10-15 10:12

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@PowerGobi Then what you want?

2019-10-15 02:36

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@ramasamydcm Setakat menulis “inspired” tapi xde bukti, nenek aku pun boleh. Mengalahkan interpool pulak kau ni. Bi…

2019-10-15 02:18

Yum qymslmn

git gud

RT @NurIzzatulAkmar: #uniklconvo2019 sam bunkface perform ..

2019-10-15 01:36

inicuyaa  inicuyaa

Malaysian • UniKL MIIT • Kedah • Kuala Lumpur • Freelance Photographer • Graphic Designer •

RT @NurIzzatulAkmar: #uniklconvo2019 sam bunkface perform ..

2019-10-15 01:09

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Sebab yayang nk semua org tahu harini Birthday hndsome boi yayang ni 💕

2019-10-15 01:00

far arairish

🍗🍔🍟🥨❤️

RT @NurIzzatulAkmar: #uniklconvo2019 sam bunkface perform ..

2019-10-15 00:20

jiha jihanilsor

‘Love yourself first’

RT @NurIzzatulAkmar: #uniklconvo2019 sam bunkface perform ..

2019-10-14 23:50

I Wanderlust iddinmuzzammil

Mistakes are proof that you are trying. If you get tired, learn to rest not to quit. Aviation to Construction. A freelance Recruiter.

RT @NurIzzatulAkmar: #uniklconvo2019 sam bunkface perform ..

2019-10-14 22:34

Anisshafiqah MeIsAnisss

Dengan boyfriend orang takpe la sikit. Ni yang keluar dengan suami orang ni cane ek🤷🏻‍♀️

2019-10-14 22:23

Ida ShahidaSfrm

21

Eh dah sejam lebih aku tunggu nasi ni tau rasa nak mengamuk

2019-10-14 21:30

Roy. _hakimyusra

Anak Mak. Boyfriend Orang. Handsome.

RT @NurIzzatulAkmar: #uniklconvo2019 sam bunkface perform ..

2019-10-14 21:22

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Im blessed with ppl around me. Semoga allah sntiasa mlindungi org2 skeliling saya amin 🥰

2019-10-14 19:52

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@NadyaEzzaty Pergi 7e cari gula gula himalaya salts. Aku kalau sakit tekak cari gula gula tu je.

2019-10-14 19:07

❤ⓝⓘⓐ❤ NurIzzatulAkmar

Too complicated to handle .
#RoyalCollegeofMedicinePerak
#MuhammadAzrill💕

#uniklconvo2019 sam bunkface perform ..

2019-10-14 18:16

pok_lxm hlimHsn

ig:halimhasan706
working at department HSE
#single

RT @AmeenRassin: @mszikr

2019-10-14 17:05

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Done.. skrg nak sambung murung lgi

2019-10-14 16:51

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Hampir 2 bulan lampu bilik and tombol pintu Aku rosak. Along balik je cingggg! terus settle hehe

2019-10-14 15:38

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Aku dh gigil2 ni 😅

2019-10-14 14:37

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Sejujurnya aku kan paling la lemah bab menipu

2019-10-14 14:33

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Ngantuk gila lpas zohor nk tidur jap. Petang ni got plenty of things to do

2019-10-14 14:05

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Wanna get new haircuts

2019-10-14 11:11

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Awal bulan12 pi penang pulak dgn najwa padahal minggu lpas baru je balik dri Ipoh dua ketul ni 😓

2019-10-14 10:58

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Nk pergi vacay dgn my ipoh girls at the same time nak sngt prgi vacay dgn bff penang tup tup dpt pi holiday dgn cou…

2019-10-14 10:57

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Semua movie suggestion horrot dgn thriller je dri tadiii ... Nak yg relax2 comel2 sweet2 je plssss

2019-10-14 10:46

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Aku ckap taknak makan dia kata bagusla 🙄 nmpk la tak ikhlas read nya tu 😒

2019-10-14 10:44

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Nak cuti lagi boleh? 🤣

2019-10-14 10:37

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Well hello Monday blues 😴

2019-10-14 10:37

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Saya lapar kawan2

2019-10-14 10:26

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Wanna watch some movies.. any suggestion guys?

2019-10-14 08:11

supp suppthisismyacc

RT @AmeenRassin: @mszikr

2019-10-14 02:47

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

ギャップやばすぎやね🥺❤︎

2019-10-14 00:37

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Aku dah selubung satu badan ni sampai kepala .. skit pun xbagi ada ruang udara masuk saya kesejukan

2019-10-13 23:00

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Sejuk dohhhh

2019-10-13 22:59

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

@ftnfarihah Smbung kat ws terus jadi tan kau buat hahahahahaha

2019-10-13 22:52

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Jadah apa doh 3jam skali budak2 ni dok cakap

2019-10-13 22:43

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

@ftnfarihah Sayaaaaaaa

2019-10-13 22:39

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

NAK TENGOK JOKER TAPI MEMBER SEMUA TAK MINAT DOH BEBAL BETUL AKU NK MURUNG

2019-10-13 22:23

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Dah sebulan rasanya, cepatlah dua minggu lagi 😂

2019-10-13 22:21

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Taksabar nak jumpa, rindu nya 😭

2019-10-13 22:20

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Laa igtkn mlm xrmai laa naik train. Rmai pulak mnusia. Berdiri la jwbnyaaa 😪

2019-10-13 21:16

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@mszikr

2019-10-13 20:08

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@fernandoashraf @Suffi_J @mszikr Youtube ke prof johari salim?

2019-10-13 20:06

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@cheminahsayang Kongsi resepi tuankuu plis

2019-10-13 19:54

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

@jiha_ns Whinduuu nyaaa

2019-10-13 17:45

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@suakeris Dah nak masuk 2020 pun masuk video senget2. Susah nak survive ni nampak gayanya bang

2019-10-13 17:11

AkmaLHaziQ🤡 KemeyII

sadness hits me again.💔

RT @AmeenRassin: @AnipsMrc Semua salahkan pertahanan. Tapi semua tak nampak yang kat depan tu langsung tak boleh even cuit keeper vietnam s…

2019-10-13 16:26

amirul amirulashyraf_

kenapa harus gila sebelum ditakdirkan?

RT @AmeenRassin: @AnipsMrc Semua salahkan pertahanan. Tapi semua tak nampak yang kat depan tu langsung tak boleh even cuit keeper vietnam s…

2019-10-13 15:56

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AnipsMrc Semua salahkan pertahanan. Tapi semua tak nampak yang kat depan tu langsung tak boleh even cuit keeper vietnam sepanjang 80minit.

2019-10-13 15:48

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Imissyou

2019-10-13 10:15

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Bini pakcik nelayan berjambang ⚓🧔🏻
LDR ~ SBH|PRK

@ftnabila_azzn Aku kene betulkan cara no 2 ni. Sbb slalu mesti sakit pinggang esoknya. Haih

2019-10-12 20:58

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

土地間が分からないから変に避難できんし1人怖いし誰か電話しません?

2019-10-12 20:39

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Dahlama sangat nak lelap petang². Harini nikmat dia siap hujan dari tgh hari lagi. sampai nk bukak Mata pun Aku paksa juga bukak

2019-10-12 17:36

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Tak chill langsung hari sabtu pun planning nak jalan banyak, aiihh serabut aku 🙄

2019-10-12 12:19

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@FiMubarakjr Boleh buat trademark untk upcoming video tu geng 😉

2019-10-12 01:48

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Mudahan2 urusan esok dipermudahkan rezeki nya 🙂

2019-10-11 23:27

Anisshafiqah MeIsAnisss

Sis pergi report dekat tesco. Biar dia kena buang!

2019-10-11 21:50

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Main kenyit kenyit mata pulak geng 😂

2019-10-11 19:37

Zty ztyizz

24 | Where is my food?

@asyhsyfkh Tak sabar nak tengok bakal pengantin!

2019-10-11 18:41

Ida ShahidaSfrm

21

@AskRapidKL hi bas 753 kat mana ye sekarang? Lokasi menunggu kat uitm puncak

2019-10-11 16:48

Anisshafiqah MeIsAnisss

Basuh kereta lepas tu hujan. Buat penat badan jela😌

2019-10-11 16:00

naedah farhana GadisBugis

Ya Allah, lindungi aku dari putus asa.

RT @meerashafie: Lepas kahwin baru tau, bdn laki aku lagi cerah dari aku. Effect keje laut 🤣

2019-10-11 14:10

el. nureliayani

Wise enough to accept you ❤️

Patut laa this week aku punya craving manis2 xboleh nk bwak bincang doh. Air masak bwak pi kerja pun xhabis

2019-10-11 14:09

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Bini pakcik nelayan berjambang ⚓🧔🏻
LDR ~ SBH|PRK

Lepas kahwin baru tau, bdn laki aku lagi cerah dari aku. Effect keje laut 🤣

2019-10-11 09:33

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@v_vivekkk Berapa kali interpool reject xnk cerita? 🙊

2019-10-11 02:43

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@FareezAzmann @501Awani Dasar Terrorist.

2019-10-11 02:38

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@h4iq4l Dia deny je mau la. Kona sana kona sini

2019-10-11 02:36

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

Garang butttt kiyuttttt 😂

2019-10-11 02:12

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@Anggraenyyyyy Benda gini lalu timeline aku kena park sekali

2019-10-11 00:43

Azlia Ismail ✨ AzleeyaSmith

Not your favourite girl.

@Anggraenyyyyy Jeeeee, parkkkk baikkkkkk tuuuu 😂

2019-10-11 00:40

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Ahahahhaahaha badak. Itu ke yang penyokong selangor tergila gila tu? Kahkah gudluckkkkkk for super league cup

2019-10-10 22:56

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Bini pakcik nelayan berjambang ⚓🧔🏻
LDR ~ SBH|PRK

@RihaShuhada @rhaymalek Bab rumah sewa kita paling aku takleh lupa 😂😂

2019-10-10 22:14