Tweets at Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

NHS hanisahsarha

'93|PRK

Kalau night shift join oncall group sekarang macam meminta je pulak kan, so kita chill dulu, petang sikit baru join k

2019-05-19 14:00

NHS hanisahsarha

'93|PRK

@ameliaLah Mintak la album dengan buku sekali hahaha 😂

2019-05-19 13:59

Anisshafiqah MeIsAnisss

🙃

2019-05-19 06:53

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@adelkamall Kamon la. Makanan kami je dalam 4 minggu ni

2019-05-19 01:43

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@adelkamall Balik sekarang la. Balik dulu dah leps

2019-05-19 01:36

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@BSamdee Panzer!

2019-05-18 23:13

✨ _nisndia

Except for insta and fb maybe 5% a day sebab video superbike dia 😂😛

2019-05-18 22:32

✨ _nisndia

My bf doesn’t socialize in media social like i do 😂 he’s just hmmm 2% a day? Lol idk he’s more focusing on his daily work

2019-05-18 22:31

NHS hanisahsarha

'93|PRK

@shvhielv Tak sukeeee kena jadi punching bag. Ade je yang tak kena 😪

2019-05-18 21:24

NHS hanisahsarha

'93|PRK

tak sempat buat uturn mengejut pun sebab dia lalu from opposite corner lepastu bertembung 🙄

2019-05-18 20:57

NHS hanisahsarha

'93|PRK

awkward weh jumpa mo kat tf! Orang batu gajah jugak rupanyeee 😂

2019-05-18 20:56

alephenry_ Alephenry1

20'

RT @tashazman_: stop la tweet pasal aliff aziz tu . Jangan la disebabkan dia sorang, semua lelaki bernama aliff turut terjejas, yg tak elok…

2019-05-18 20:51

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@Mimong__ feminis konon. Feminis bodoh

2019-05-18 20:36

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

#JompergiZoo

2019-05-18 18:45

Adam 🕸 adameimran__

🏉

RT @tashazman_: stop la tweet pasal aliff aziz tu . Jangan la disebabkan dia sorang, semua lelaki bernama aliff turut terjejas, yg tak elok…

2019-05-18 18:31

FA tashazman_

18'

stop la tweet pasal aliff aziz tu . Jangan la disebabkan dia sorang, semua lelaki bernama aliff turut terjejas, yg…

2019-05-18 18:29

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@hidayahadibahmg Takda apa, rindu hang jee 😋

2019-05-18 17:30

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@AzleenSaidon Hye bby, thankyou for asking😘

Tidak ad apa apa, org late night, aku early morning thoughts 🤣

2019-05-18 17:30

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@aishahjoari Hahhaha 😂

2019-05-18 17:28

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@laziR_dhoM @seedney @HazwanArif @jackalldyss @1Obefiend Mcm biasa dia balas tapi kona sana sini

2019-05-18 14:07

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@HazwanArif @seedney @jackalldyss @1Obefiend Indeed hazwan. Diorang macam tu la, always deny. Hidup dengan deny. Konon bahagia. Kah

2019-05-18 14:06

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Should I stay or should I go? 😶

2019-05-18 09:58

Hazwan Arif HazwanArif

Barangsiapa tidak mempunyai Twitter, maka dia tidak mempunyai burung

RT @AmeenRassin: @seedney @HazwanArif @jackalldyss @1Obefiend Ini ke yang dimaksudkan “love” tu? Goodluck

2019-05-18 07:23

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@seedney @HazwanArif @jackalldyss @1Obefiend Ini ke yang dimaksudkan “love” tu? Goodluck

2019-05-18 05:35

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

Perlu ke nak bagitahu mix itu mix ini. Njing.

2019-05-17 23:41

fæ nrlfrna

20 | studying👩🏻‍🎓

Me to myself after baca IMD222

2019-05-17 23:10

Subar HulbertSaxonia

@ka4aetpacika Брат не злися

2019-05-17 21:07

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@paanabdlatib @MasturaYazid_ @umnoonline Masa menulis ni better tengok cermin.

2019-05-17 19:58

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@MasturaYazid_ @umnoonline Tak perlu la rasa teraniaya datin. Kau tak rasa pun semua ni masa berkuasa dulu. Semua orang tahu.

2019-05-17 18:21

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

better i just keep quiet because it will hurt your feelings

2019-05-17 16:22

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

@fudail_rosli fuyooo mcm kenal. hahahah

2019-05-17 15:19

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@fareezsalehudin Aku ada baju melayu banyak. Nak? Kira harga bundle je 😝

2019-05-17 11:11

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@MeowPhone RM9.80 kot. Yang dia pun bengap pi redo kenapa. Tanya la balik. Kalau aku mmg buat keras la tak beli. Sanggup letak balik

2019-05-17 11:09

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

PCスキルだけで、IT業界デビューOK!事務アシスタントをWanted! by 株式会社プラウドルーク

2019-05-17 08:43

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

営業力より、ヒューマンスキルとマッチングスキル。IT業界で営業デビュー! by 株式会社プラウドルーク

2019-05-17 08:42

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

その一歩を踏み出せば、明日からでもエンジニアになれる。IT経験ゼロも大歓迎 by 株式会社プラウドルーク

2019-05-17 08:42

✨ _nisndia

Just like him malam tadi i busy buat house chores lepastu i suruh dia tido, dia tido but setl alarm sejam lepastu s…

2019-05-17 08:00

Ãrt Śkętçhër ArtSketcher238

Mr Ãrt Śkętçhër👨‍🎨 Ãrt Portraits, Fabric Painting And Logo Designer...Order At👉Call/WhatsApp: 0637439201 Email:mmakanyanetshepo@gmail.com

RT @DEIDREANN14: @ArtSketcher238 @akaworldwide @DJZinhle @Thando_Thabethe @Boitythulo @Rouge_Rapper @RealBlackCoffee @MichaelClarkiey @Offi…

2019-05-17 01:30

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

@ZamrirAinil Tub aiskrim tu abang sekali angkat 30-40 tub. Berat tu. Nak bagi kawan kawan pun berat haha

2019-05-17 00:33

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

@ZamrirAinil Abang kerja berat. Orang lain takkan faham titik peluh abang macam mana 😂

2019-05-17 00:32

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

@ZamrirAinil Kekadang keadaan memaksa. Tapi alhamdullillah full lagi. #ytjt HAHAHAHA

2019-05-17 00:29

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

“Nampaknya raya dengan langsir la kau tahun ni” eh sial lah brader ni hahaha

2019-05-17 00:28

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

“Bini dia merajuk dengan dia , tu dia lepak dengan abang. Habis malam jumaat dia” hahahaha ! Bodoh lah.

2019-05-17 00:01

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

“Cuba tengok dia naik apa”. Well woman are trash. Tak hairan la kalau semua pandang harta dengan duit. Nasib aku miskin tegar haha

2019-05-16 23:20

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

Cuti dah approve. Tapi malam raya baru balik 😂

2019-05-16 23:19

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

@ZamrirAinil Balik kot. Entah ler. Dugaan orang berpuasa ni amat berat ya tuhan. Hahaha. Takde hal. Masing masing ada komitmen.

2019-05-16 23:18

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

@ZamrirAinil Jangan biarku seorang , kalau suka aku boleh ulang ~

2019-05-16 23:15

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

Dah 2-3 hari rasa melayang lain macam.

2019-05-16 23:09

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

Asal kalau aku duduk static tiba tiba kepala macam melayang.

2019-05-16 22:53

✨ _nisndia

@SyzaMahiyuddin Hahahahaha aaahhh

2019-05-16 20:55

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

Lepas dah bawak otak pergi kerja ni terasa pandai sikit tapi bodoh ada lagi.

2019-05-16 20:41

Pablo MlqWan

Sedang berhanyut tapi belum karam.

Jari koyak kena tread bolt tak lawak gentle tak lawak.

2019-05-16 20:25

✨ _nisndia

@abbylaila_ HAHAHAHAHA

2019-05-16 17:57

DEIDRE-ANN DEIDREANN14

Very Kind hearted person. Very hardworking outgoing spirit, loves challenges, determined mindset..

@vero_stha @bonang_m Thts sad.. Askies

2019-05-16 12:47

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@DiraJoha Im waiting youuuuuuu..

2019-05-16 12:46

𝒩𝒾𝓈 amirazamanhuri

IA 💍💕

@AjeeraFatin Hmm okey~ nasihat ni include invoice jgk ker?

2019-05-16 09:37

✨ _nisndia

@SyzaMahiyuddin Its actually baby blue do takde emoji lak hahahha

2019-05-16 01:08

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@abbyaziz21 Wewitsss 😍 flavo apa abby beli tewww. Heheh

2019-05-16 00:16

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@idgafisy @EHNathasia @zamirmohyedin #bagilah #nakjugak

2019-05-16 00:13

FA tashazman_

18'

b o s a n .

2019-05-15 22:15

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Makin tinggi sifat kesabaran kita, makin banyak ujian yang datang sebab dia tahu kita kuat, itu tanda Dia sayang kita, Alhamdulillah 🌺

2019-05-15 21:37

FA tashazman_

18'

merajuk dengan semua orang . k

2019-05-15 13:24

Anisshafiqah MeIsAnisss

Bulan puasa tak haus pun sebab belambak orang kasi tea dekat tl 🤣

2019-05-15 11:58

✨ _nisndia

@hlxkloass Yes hehe thanks 😘

2019-05-15 11:17

✨ _nisndia

I personally tak selesa nak tidur ade bunyi bunyi dkt telinga hahahaha so prefer before tido otp time tido tutuplah.

2019-05-15 11:12

𝒩𝒾𝓈 amirazamanhuri

IA 💍💕

Peluang atau tanggungjwb? Hate this guilt feeling 😔

2019-05-15 10:31

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

still hurts

2019-05-15 07:25

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

kalau reaction sama mcm org lain tgk, baik tak payah. tq

2019-05-15 07:01

✨ _nisndia

@Syaza_Aqila Bagai merpati dua sejoli, saya disini saja nak merhati 👀

2019-05-15 06:44