Tweets at Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

feeling malam ni lain mcm betul bila rindu kat ibu dgn ayah

2019-02-21 03:18

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@tonikghoos wlcmeee

2019-02-21 02:23

toni. tonikghoos

I'm not lazy, I'm just highly motivated at doing nothing. #GGMU @nabew_7

RT @aaeyuu: @tonikghoos Happy birthdayyyy!!!

2019-02-21 02:03

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@tonikghoos Happy birthdayyyy!!!

2019-02-21 01:59

Ida ShahidaSfrm

21

Hi takda sapa nak kahwin ke hm aku teringin nasi minyak ni 😭

2019-02-21 01:38

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: Mana pendrive aku ni..Nak pakai la hilang pun

2019-02-21 01:32

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

"takpe lah" tp dlm hati menangis

2019-02-21 01:29

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Mana pendrive aku ni..Nak pakai la hilang pun

2019-02-21 01:22

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: hai! like apa tewwwww???

2019-02-21 01:04

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: Teh o cicah biskut Hup Seng..nikmat

2019-02-21 01:04

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Dah 15 mnit dlm kereta tutup enjin tpi tingkap tk buka. fikir apa

2019-02-21 00:31

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Lagu lagu kt radio ni semua buat kepala aku melayang² tgh drive. Tgh ratap kehidupan sambil ada background music sendu

2019-02-21 00:28

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

@syaffazman Kamu kan yg kata kota belud tu tkde apa 😝 kena godek dlu tempat ni ada apa

2019-02-21 00:23

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Teh o cicah biskut Hup Seng..nikmat

2019-02-21 00:03

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Shawl ke bawal ke dah mmg tak cantik. Tak menikah la nampak gayanya

2019-02-20 23:21

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Wahh mcm kena bermalam disini satu hari atau overnight hehe? @syaffazman

2019-02-20 23:11

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@ikhwandiablo99 hahahahahaah 😂

2019-02-20 23:10

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@Twt_kurikuri Macam tak seram ja cita tu

2019-02-20 22:23

Ida ShahidaSfrm

21

one person followed me // automatically checked by

2019-02-20 22:07

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

hai! like apa tewwwww???

2019-02-20 21:29

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@tunfaliq sedihnya..Dah la gaji tertunggak

2019-02-20 21:07

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: Masak lemak putih kubis, ikan goreng, sambal belacan goreng , teh ais cincau 😘

2019-02-20 20:53

Ida ShahidaSfrm

21

Stress yaaa 😭😂

2019-02-20 20:50

Ida ShahidaSfrm

21

Kenapa aku ada abang macam ni 😭😭😭😭😭😭

2019-02-20 20:50

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

@xoloveadie

2019-02-20 19:16

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

wow. my baby so confident. so proud of you ❤

2019-02-20 19:01

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Cantiknyaaa Maya Karin dalam Cita Duyung 😍

2019-02-20 18:59

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Masak lemak putih kubis, ikan goreng, sambal belacan goreng , teh ais cincau 😘

2019-02-20 15:30

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

boleh nangis sbb rindu kucing kat rumah 😭

2019-02-20 15:17

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

Ingatkan faizal tahir tadi 😪

2019-02-20 14:21

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

tak lawak laa satgi ada test, lepastu note boleh hilang sekali dgn test pad semua takde ni apa ni

2019-02-20 14:00

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@hafizahkamarul Weh aku suka extreemeeee niii. Best bodo!! Naik flying fox pun syok, yg mcmni lagi syok siot 😂

2019-02-20 12:52

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

@syaffazman Takde maknanya tidur heh

2019-02-20 10:50

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@anisdaisy97 @hafizahkamarul @mynameisfaqihah @CallMeKhatijah @syafiqaaiza_ @nrsyfiqh @ziraRahimm Kau makan lu, aku…

2019-02-20 10:31

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Plastik gula² fizicola and coklat vochell byk disimpan dlu sbb mok yang kasi setiap pagi 😂

2019-02-20 10:06

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@hafizahkamarul @anisdaisy97 @mynameisfaqihah @CallMeKhatijah @syafiqaaiza_ @nrsyfiqh @ziraRahimm Fakkk geliiii

2019-02-20 09:50

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Iedil21_ @ainsyazwani__ Aku nak balik ke rumah nanas aku, uwekkkk(nangis cara cute girl)

2019-02-20 09:46

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Mungkin kita dpt rasai sunset atas awan kan hehe ? @syaffazman

2019-02-20 09:43

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Iedil21_ @ainsyazwani__ Tak sangka kann, berani kau kantoi kan identiti aku

2019-02-20 09:42

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Iedil21_ @ainsyazwani__ Enough, aku kena selamatkan dunia, wonderpets, yeay

2019-02-20 08:52

Adelia Iedil21_

Serabut 👽

RT @ShazHaziq99: @Iedil21_ @ainsyazwani__ Dil, dah lama aku perhati kau ni mcm ninja turtle 🐢 😂😭

2019-02-20 08:52

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Iedil21_ @ainsyazwani__ Dil, dah lama aku perhati kau ni mcm ninja turtle 🐢 😂😭

2019-02-20 08:50

FAA 🍂 ftnabila_azzn

ain't nobody. not important

RT @meerashafie: @ftnabila_azzn

2019-02-20 08:36

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@ftnabila_azzn

2019-02-20 08:16

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

25 + 6 - 5 = 26. Alamak duit tak cukup lagi

2019-02-20 01:34

Anisshafiqah MeIsAnisss

@CIKnadieraa 😘🤪

2019-02-20 00:40

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@wkndfest @sufiansuhaimi_ namun jika ku diperlukan

2019-02-20 00:22

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Kenyang dinner makan masak asam keladi 😋

2019-02-19 23:17

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@ShahmiHeizen pukul 11 nanti

2019-02-19 22:10

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Nak mandi siap pergi beli barang dapur

2019-02-19 18:54

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

haa dah mula nak nangis

2019-02-19 17:14

Anisshafiqah MeIsAnisss

Mak aih boleh tercabut kepala hahahaha

2019-02-19 16:34

Anisshafiqah MeIsAnisss

@clumsymessy Pengalaman tak cukup banyak tapi ada la sikit2 🤣🤣🤣

2019-02-19 16:26

Anisshafiqah MeIsAnisss

Lelaki pun sama je ok. Move onnnn jangan jadi kayu

2019-02-19 15:50

Anisshafiqah MeIsAnisss

Sebab perhati ramai yang tengah broken, ni nak bgtau sikit. Kita ni perempuan jangan bagi muka sangat dekat lelaki.…

2019-02-19 15:47

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@mimithecute @ZueFit Dikhabarkan akan kluar bulan ni. Sila tabah

2019-02-19 15:31

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@LylaNazlan Kau sakit lagi ke mokk? 😱

2019-02-19 14:45

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@mampusajayuk Bagi baju atau tudung, boleh pakai selalu hehehe

2019-02-19 13:35

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@Kiara_Ooi Alaaaaa hang ni. Hahahah seb bek dia takde twitter

2019-02-19 12:01

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

ingat aku takde kerja lain ke?

2019-02-19 01:09

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

Adik dr punya pertunangan kan ? Please say yess 😭

2019-02-19 00:08

Liiiyaa__ AzleeyaSmith

Mind your own business.

Dang! Patutlah orang sanggup jadi bodoh untuk jd kayaaaaaaa 👏

2019-02-19 00:08

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

two weeks more

2019-02-18 22:22

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Malasnyaaa nak bangun cuci mukaa

2019-02-18 22:21

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

ah rindu rindu rindu

2019-02-18 22:21

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@raaaaa98 Thanks babe. Aku nak luah lagi. Ws jap

2019-02-18 22:11

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

@Lm8FAOLVFfRIni9 💸💓💓

2019-02-18 21:40

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@HawTheRock @nzatulathirah_ @iloveyouIPOH Redho je bro. Mmg peluang tipis la nk jumpa 😅 Saya terus beli lagi satu p…

2019-02-18 21:34

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

He’s not there when I’m sad pun

2019-02-18 21:18

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Bila hidup ni jangan terlalu berharap, nanti sakit

2019-02-18 21:18

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@HawTheRock @nzatulathirah_ @iloveyouIPOH Handphone saya pun hilang dkt situ dulu huhu

2019-02-18 21:17

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@chizubunny Okeyyyy 🤗💞

2019-02-18 21:16

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@chizubunny I seee, alright then. thankyouu sis ❤️❤️

2019-02-18 20:52

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Jenis guest guest mcm ni yang aku tak suka ni.

2019-02-18 20:33

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Dah lama rasanya tak berstabaksss

2019-02-18 17:38

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@chizubunny I read at twt kecantikan ni.....

2019-02-18 16:52

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@chizubunny is it true bahaya pakai sunscreen spray? 😭

2019-02-18 16:47

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Hahaha takda la kak soalan sama je semua 😅 tapi try la sesi 1 org ramai kata senang ha hahah

2019-02-18 15:00

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Tak jugak kak, sekolah ke uni ke soalan dia 1 Malaysia sama je 😅 hehe sokayyy my pleasure. Goodluck kak!…

2019-02-18 14:58

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Nak tanya betul ke pakai spray sunscreen ada side effects? Baru je beli ingt nk pakai time dlm rumah je malas2 time…

2019-02-18 14:56

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Ida baru je ambik sem lepas masa bulan 9 so Ida ambik kat kelantan je. Uitm Ida sesi 1 je yang dia buat k…

2019-02-18 14:55

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Belajar

2019-02-18 14:51

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Asyrafzainal__ LCC

2019-02-18 14:50

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Asyrafzainal__ K

2019-02-18 14:50

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Ida tak study pun kak 😅 refresh balik je apa kita belanja masa elc part 1 sampai part 3 tu, pastu tgk twi…

2019-02-18 14:50

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Ida ambik sesi 3 alhamdulilah boleh la soalan takda la susah sangat. Speaking test pun tajuk yang kita fa…

2019-02-18 14:47

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Dah muet sttle dah, dip je tak settle lagi 😌😅

2019-02-18 14:44

Ida ShahidaSfrm

21

@faufauu_ Sambung InsyaAllah ada rezeki

2019-02-18 14:43

Ida ShahidaSfrm

21

Congrats to those dapat sambung degree. Goodluck! Ada rezeki jumpa nanti 💪🏻😌

2019-02-18 14:40

🐼 ShazHaziq99

Sang Itik Gembo Gembo 🐣

@Asyrafzainal__ Macai 😢

2019-02-18 14:20

Anisshafiqah MeIsAnisss

Nak lompat kerja tapi tunggu setahun dulu la

2019-02-18 12:29

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@asyrafishak_ Taktaulah aku. Geli weh hahahahah

2019-02-18 11:47

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@asyrafishak_ Betul weh, ada orang send dkt whatsapp group ayah aku 😅😅

2019-02-18 11:10

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Apa siel pertandingan merebut janda.

2019-02-18 10:38

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Good morning sayang @Manacee_ 💕 Happy working anddddd get well soon..

2019-02-18 10:24

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

rindunya

2019-02-18 08:55

Ida ShahidaSfrm

21

@IntanNHaliza Ha gerak sini Roger weh esok aku free je!!!

2019-02-18 01:11

Ida ShahidaSfrm

21

@IntanNHaliza Nanti aku gerak ti aku roger, esok ke lusa aku gerak! InsyaAllah. Aku balik ikut sukati aku hahahaha

2019-02-18 00:51

Ida ShahidaSfrm

21

@IntanNHaliza My pleasure! Thankyou jugak weh. no worries, aku okay jela InsyaAllah. Bfr balik lepak dulu weh nanti!

2019-02-18 00:49

Intan🦄 IntanNHaliza

'You're a diamond dear, they can't break you✨✨✨✨✨'

RT @ShahidaSfrm: @IntanNHaliza Goodluck final sem! ❤️

2019-02-18 00:44