Tweets at Fakfak, Papua Barat around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Fakfak, Papua Barat 30km.


Search Results

dahlansaja drdahlansaja

facebookers fakfak

Hidup itu Mudah, yang Membuat Sulit itu Gaya Hidup
#GayaHidupProduktif #2019GantiGayaHidup…

2019-01-21 18:45

dahlansaja drdahlansaja

facebookers fakfak

@SCCInvestCorp #GantiGayaHidup #GayaHidupProduktif #2019GantiGayaHidup #AgentOfChange…

2019-01-21 17:40

dahlansaja drdahlansaja

facebookers fakfak

@SCCInvestCorp Peran Aktif Aparkost Bangun Generasi Bangsa #GantiGayaHidup…

2019-01-21 17:35

dahlansaja drdahlansaja

facebookers fakfak

Apartkost, Bangunan Kepercayaan Berbuah Manis cek selengkapnya disini
#sccaparkost…

2019-01-21 17:30

dahlansaja drdahlansaja

facebookers fakfak

Ada Sinergi antara Aparkost Management dan BIMAK IPB #sccaparkost #GantiGayaHidup…

2019-01-21 17:25

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

@elghafiky Udah gitu ada libertarian socialist yang nggak suka border dan prefer a borderless world.

Sejarahnya ka…

2019-01-21 16:52

dahlansaja drdahlansaja

facebookers fakfak

@SCCInvestCorp "Yakin Enterpreneur Profesional"#YEP cek disini jangan lupa subcribe channe…

2019-01-21 16:20

dahlansaja drdahlansaja

facebookers fakfak

Gilang Ramadhan Antusias Dukung Agen Perubahan dan Gaya Hidup Produktif #GantiGayaHidup…

2019-01-21 16:15

dahlansaja drdahlansaja

facebookers fakfak

@SCCInvestCorp Investasi untuk Semua, Semua Bisa Investasi #GantiGayaHidup…

2019-01-21 16:05

dahlansaja drdahlansaja

facebookers fakfak

@SCCInvestCorp #YEP Yakin Enterpreneur Profesional #GantiGayaHidup #GayaHidupProduktif #2019GantiGayaHidup…

2019-01-21 16:00

ziyadd ziyadsayuti_

To young to give up

@fateenahhh seminggu mungkin

2019-01-21 10:14

Adin adin7789_new

mr.simple

Kejutan login
Daftar Akulaku, dapatkan hadiah paket voucher 200K serta pulsa 30K

2019-01-21 03:25

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

My favourite Fb group now is undoubtedly “another fine day in libfem hell”. Change my mind.

2019-01-21 01:08

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

*to the tune of Pernikahan Dini* Penuaan dini~ 🎼

2019-01-21 00:42

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

@adityanv_ @sakitintrovert_ Doanya dialamatkan ke Andrea Dworkin aja. Makasih.

2019-01-21 00:39

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

@adityanv_ @sakitintrovert_ Gimana ya, kasih kado doa juga lu ateis gimana ceritanya Tuhan mau denger doa lu.

2019-01-21 00:33

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

@adityanv_ Ultah gue sama kaya Ann. Ada di fb gue lagian publik kok

2019-01-21 00:27

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Wanna be home for my birthday. Wish me luck.

2019-01-21 00:06

Amirah Amierah_amierah

🤰
A❤

Tah arghhh. Padahal klu cht pun hal kje. Klu hal setakat sembang kere aku pun xbls.

2019-01-20 23:58

INDOBARCA FAKFAK Indobarcafakfak

Kami Indobarca_Fakfak Papua Barat Kabupaten FakFak Selalu Mendukung Tim Kebanggaan Kita FC Barcelona Visca Barca

#DNAIndobarca Teman" ini lah harga member Indobarca ..Siap menjadi member @PenyaIndoBarca

#viscabarca…

2019-01-20 22:42

Amirah Amierah_amierah

🤰
A❤

@NunnaDanish Eee habat la perlu ke mention aku bnde kotor gini

2019-01-20 22:13

Amirah Amierah_amierah

🤰
A❤

Haa boleh ni buat bia ingat sikit sape die dlu dan sekrang 😂

2019-01-20 21:50

Tehaa Amir fatehaamir

@yedamindaeyo @junkyubator Me too :'

2019-01-20 21:46

Tehaa Amir fatehaamir

:')

2019-01-20 21:45

INDOBARCA FAKFAK Indobarcafakfak

Kami Indobarca_Fakfak Papua Barat Kabupaten FakFak Selalu Mendukung Tim Kebanggaan Kita FC Barcelona Visca Barca

Fun Futsal @Indobarcafakfak
Terimakasih teman" yang sudah hadir Fun futsal

#ViscaBarca🔵🔴 #ForçaIndoBarça…

2019-01-20 20:57

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

(I just felt the need to defend him because not a lot of people I know are into him.)

2019-01-20 20:25

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

My music taste is very basic so take this with a grain of salt. I think parts of his charm are simple & non-phenome…

2019-01-20 20:24

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

He also was dodging a lot of questions regarding his sexuality and was primarily a private person. Reserved artists…

2019-01-20 20:17

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Gonna rant a bit here.

I was listening to The Smiths / Morrissey for the entire day and realised that I first knew…

2019-01-20 20:13

DerwinRC derwin_r_c

Love Football. Team Fav : NUFC & Persipura FC

@Bolanet Berilah kesempatan utk putra dari Indonesia timur, supaya benar benar FRESHH...!!!😊😉

2019-01-20 19:07

DerwinRC derwin_r_c

Love Football. Team Fav : NUFC & Persipura FC

@Dsinathrya Wkwkwk.... mau kata apa eee? 😂😂😂 Kan 1 gerbong juga, kalo mau regenerasi ya semua anyar lah... Kalo yg…

2019-01-20 19:06

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Mungkin gue nggak representatif. Gue rasa banyak perempuan yang pernah diginiin makanya sentimen sama laki-laki yan…

2019-01-20 18:53

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Gue nggak pernah punya antipati sama mansplaining. Menurut gue kalo laki-laki ngomongnya bener ya akui aja bener, k…

2019-01-20 18:50

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

FWB = Friends with Bottoms. #SupportYourLocalBottoms

2019-01-20 18:47

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Kalo kita feminis, harusnya nggak usah ikut pusing dengan patriarki. Kalo masih ngurusi, artinya feminismemu hanya untuk caper belaka.

2019-01-20 16:57

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Kalo kita kiri, harusnya nggak usah ikut pusing dengan kapitalisme. Kalo masih ribut ngurusi, artinya kekirianmu hanya untuk caper belaka.

2019-01-20 16:56

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Kalo kita anarkis, harusnya nggak usah ikut pusing dengan pemerintah. Kalo masih ribut ngurusi, artinya anarkisme-m…

2019-01-20 16:55

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Errr karena dua cuitan ini berpotensi kontradiktif gue cuma mau klarifikasi di cuitan pertama kalo Ybs nggak “oppos…

2019-01-20 15:00

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

@senjaaw Gue nggak masalah dengan gak punya stance karena gue juga gak punya stance on a lot of issues yg bukan kea…

2019-01-20 14:57

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Intinya gue benci orang-orang yang nganggep stance orang lain goblok tapi sendirinya stance-nya nggak jelas. Who’s the idiot here, huh?

2019-01-20 14:51

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Highlight of the week pokoknya adalah seorang oom-oom intelek mendukung higher pay for public officials karena gue…

2019-01-20 14:49

Zhu Sukmawati ZhukmaShu

Nutritionist || Social Worker

Yeaaaahh hari ini kita rapi dan kompakan 😄😄
.
.
.
#batikindonesia @ Kokas, Papua, Indonesia

2019-01-20 11:57

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

@thedeadauthor Diplomat Justink

2019-01-20 03:41

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Burgernya Lawless enak ni

2019-01-20 03:40

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Almost half past three in the morning but I’m too hungry to sleep. Suddenly I miss Jakarta and its convenience beca…

2019-01-20 03:17

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

anyone: h—
me: i’m celibate

2019-01-20 02:32

luqman luqman_Eden02

if you want something that you never had, you must do something that you never done 💯

tak penat pon, sikit je lagi ni

2019-01-20 00:23

luqman luqman_Eden02

if you want something that you never had, you must do something that you never done 💯

sabar jap, belakang sampai

2019-01-20 00:22

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

@Reuters @Andinotomato ke sini mumpung di yurep

2019-01-20 00:06

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

@sakitintrovert_ Iya ini a nenek-nenek thing to do banget sih.

2019-01-20 00:05

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

@sakitintrovert_ This is heaven. Di fakfak karena tinggal sendirian gue hampir gak pernah pake celana kalo tidur wakakaka

2019-01-20 00:03

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

I was talking about this young woman I met online & we’ve never met/talked irl but she’s been love reacting my pict…

2019-01-19 23:12

Anastasia anasshrugged

A feminist pariah and a socialist charlatan. Views are all mine despite the need to collectivise everything.

Udah goblok, imoral pula.

2019-01-19 22:44