Tweets at Fakfak, Papua Barat around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Fakfak, Papua Barat 30km.


Search Results

_Nrlaisyah_

manusia biase💯

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 20:42

phara psycho y0ashitzz

bukan twitpemes lah

Hm kene blockHAHAHAHHAHAH nama twitter pon cam babi

2019-08-22 20:37

phara psycho y0ashitzz

bukan twitpemes lah

@Ayonnnnnnnnnnnn I thought u gonna sambung the song lyrics.............

2019-08-22 20:21

Atisha nuratisyq

‏‏‏‏‏‏اللَّهُمَّ أَعِنِّيْ عَلَى ذِكْرِكَ وَشُكْرِكَ وَحُسْنِ عِبَادَتِكَ

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 20:20

phara psycho y0ashitzz

bukan twitpemes lah

@ArithAjas I taknak dia HAHAHAH

2019-08-22 20:20

🐯 sintarys

hello world🌏

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 20:19

electricskiess

i love caramel

RT @y0ashitzz: I nak boyfriend yang memahami i tapi i taknk memahami dia boleh tak?

2019-08-22 20:18

fruit ninja Miezaamiezz

penangites

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 20:17

Δ BebSabariah

Dont bark if you can't bite.

RT @y0ashitzz: I nak boyfriend yang memahami i tapi i taknk memahami dia boleh tak?

2019-08-22 20:12

phara psycho y0ashitzz

bukan twitpemes lah

At first...

2019-08-22 20:11

diana nrfahimahdiana

smile even its hurt

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 20:09

Luqman LqmanAziz

Your future Chef 👨🏼‍🍳

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 20:06

ad👻 nrhnynn

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 20:06

𝓤𝓷𝓱𝓪𝓹𝓹𝔂 NurNatashaAleya

psychopath :)

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 19:53

Jan Sesa SamuelJanHSesa

Fan of Man united

@sinagarianaa Hahahaha, menurut saya dimaafin saja... Soal Pace Abdul, mending jangan baca komentar yang pro sama dia nanti tambah emosi...

2019-08-22 19:39

Shuhadah shuhaadah

I enjoy writing ☺️

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 19:34

tiraaaä🧚‍♀️ atrhakasyaf

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 19:33

Janka bioharmat

Cause  you remind me every day
I'm not enough, but I still stay

🦈🥀🍷
#godknowsitried

Estenként mindig úgy rendezem be a szobámat, hogy ha hazaesek részegen, csak be kelljen dőlnöm a puha ágyamba és aludni

2019-08-22 19:32

Janka bioharmat

Cause  you remind me every day
I'm not enough, but I still stay

🦈🥀🍷
#godknowsitried

Anya fél, hogy alkoholista leszek.
A pénztárcám is fél, hogy alkoholista leszek.
A legjobb barátnőm is félt.

Én vi…

2019-08-22 19:31

فاتيهاه چنتيق babstive_

saya kelakar tapi saya single tapi saya bahagia.

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 19:22

RA ryanardika10

sedang sibuk mencari kesibukan

Dari tim secret gua belajar bahwa kalah networth kalah xp kalo maennya kompak bisa di comebackin dengan mudah

2019-08-22 19:21

broken kjutedylan

|21| Némelyik árnyék jelentőségteljesebb, mint az ami veti.

RT @bioharmat: Egyetlen ember hiánya mindent üressé tesz.

2019-08-22 19:20

Tan🌙 diamndbear

Once you jongin you can't jongout 💫

@idolfess

2019-08-22 19:12

Marty D DeakMarti

RT @bioharmat: Egyetlen ember hiánya mindent üressé tesz.

2019-08-22 19:12

Ariff Izdihar _ariffizdihar

21 mechy Engineering.

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 18:56

Adrus rappkazetta

🌸No rain no flowers 🌸

RT @bioharmat: Amikor úgy érzem, hogy senki sem ír, senkivel nem tudok beszélgetni és mindenki utál , az azért van, mert igazából csak egye…

2019-08-22 18:31

yourpuakafriend🦄 🌈 kamilannuar_

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 18:05

ً hyunparkeu

@lolita__614 rep

2019-08-22 17:57

eden muhdmzfr

iam friendlier than what you think

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 17:55

Tan🌙 diamndbear

Once you jongin you can't jongout 💫

😭😭😭😭

2019-08-22 17:54

lili🐉 antikrisztus

anyu legjobb csalódása vagyok.👸🏼

RT @bioharmat: Egyetlen ember hiánya mindent üressé tesz.

2019-08-22 17:36

lili🐉 antikrisztus

anyu legjobb csalódása vagyok.👸🏼

RT @bioharmat: Üssetek le ha megint elhiszem valaki hazugságait, úgy hogy pontosan tudom, mire számítsak....

2019-08-22 17:36

napfénytenger🌤 ragyogonapsugar

Egy emberi lénynek tűnő moly, aki itt éli az életét. Jobban szereti a twitter családját mint az igazit. Ja meg egy kicsit introvertált olyan magának való#márker

RT @bioharmat: Egyetlen ember hiánya mindent üressé tesz.

2019-08-22 17:32

napfénytenger🌤 ragyogonapsugar

Egy emberi lénynek tűnő moly, aki itt éli az életét. Jobban szereti a twitter családját mint az igazit. Ja meg egy kicsit introvertált olyan magának való#márker

RT @bioharmat: Üssetek le ha megint elhiszem valaki hazugságait, úgy hogy pontosan tudom, mire számítsak....

2019-08-22 17:32

عفا ساریما Efanwr

love you more zabir 💜

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 17:07

RA ryanardika10

sedang sibuk mencari kesibukan

Kenapa harus buy-back sih Misha GG

2019-08-22 17:03

Tyka.omar omar_tyka

🌸TykaOmar🌸

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 16:46

azimnaqib azimnaqib_

the world is so cold, it's fucked up

sial lah hahahahaha

2019-08-22 16:29

Janka bioharmat

Cause  you remind me every day
I'm not enough, but I still stay

🦈🥀🍷
#godknowsitried

Egyetlen ember hiánya mindent üressé tesz.

2019-08-22 16:24

Janka bioharmat

Cause  you remind me every day
I'm not enough, but I still stay

🦈🥀🍷
#godknowsitried

Amikor úgy érzem, hogy senki sem ír, senkivel nem tudok beszélgetni és mindenki utál , az azért van, mert igazából…

2019-08-22 16:23

Janka bioharmat

Cause  you remind me every day
I'm not enough, but I still stay

🦈🥀🍷
#godknowsitried

Ma megint a gonosz kollégával vagyok.

2019-08-22 16:17

haeshä mutiaraaishah

gemini

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 16:12

Janka bioharmat

Cause  you remind me every day
I'm not enough, but I still stay

🦈🥀🍷
#godknowsitried

Üssetek le ha megint elhiszem valaki hazugságait, úgy hogy pontosan tudom, mire számítsak....

2019-08-22 16:11

norfariza chirtsa ChirtsaFariza

Sept baby 👼

RT @y0ashitzz: @deedyaa @yintans @_myrazainal I love lelaki yang mulut macam perempuan. Nampak biasa until the time has come. Makcik bawang…

2019-08-22 16:10

🌸 qtwney

Heureka

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 16:09

Tehaa Amir fatehaamir

@izzuaniza Ok kot sikit 😭

2019-08-22 15:52

Tan🌙 diamndbear

Once you jongin you can't jongout 💫

@krthingy Doyoung💜

2019-08-22 15:44

Jay jaymond_desilva

bukan nama sebenar

@abdullah_ibnuad @s8n hahahahaha saje je

2019-08-22 15:40

Anna 🌻 annaxxhlz

Ya thats my bf at my header || IG: aannaa.hlz

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 15:26

Tehaa Amir fatehaamir

Kalau triggered jangan tunjuk doh.
Simpan je, ok?

2019-08-22 15:18

$ _thprncss

𝙄𝙛 𝙞𝙩’𝙨 𝙢𝙚𝙖𝙣𝙩 𝙩𝙤 𝙗𝙚, 𝙞𝙩 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙗𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚’𝙨 𝙣𝙤𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙝𝙖𝙩 𝙮𝙤𝙪 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙩𝙤 𝙬𝙤𝙧𝙧𝙮 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 .

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 15:17

Nadiah NadiahNismail4

:) , @nrlnadiah__

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 15:15

mir _miranasir

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 14:56

EDY KABORBOR nggiw

Apuni inyamukut werek halok yugunat tosu.

@Lie_Hemlock @Adiudunk_R GBLG

2019-08-22 14:43

Batrisyia batsyahirah

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 14:43

sakit tengkuk syamilibrahim99

RT @y0ashitzz: Hi kepada yang single dan yang baru lepas break up

2019-08-22 14:23

Dr. アシュラフ kamasyraf

i am fat because i wanna be huggable

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 14:02

anggun SyaidathulAbd

🌻🐝

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 14:02

phara psycho y0ashitzz

bukan twitpemes lah

Thats it. Thank to all the judges

2019-08-22 13:54

phara psycho y0ashitzz

bukan twitpemes lah

@fatinahmadkamal Ye i toxic acid

2019-08-22 13:52

phara psycho y0ashitzz

bukan twitpemes lah

Hi kepada yang single dan yang baru lepas break up

2019-08-22 13:50

phara psycho y0ashitzz

bukan twitpemes lah

@yellowhitegg Ye saya lah problem tu

2019-08-22 13:41

TunaNoona NoranizanRegemi

PUBG: anizanrgm

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 13:05

*~* asdfghjklalis

harfan.j

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 13:00

Just Atta.. jojongsa_Atta

Nothing same as me... The only one u can met in this world :p

Lebih baik bangun Cinta ❤️
Dari pada jatuh Cinta
Jatuh itu sakit
Bangun itu semangat! ❤️
.
.
.
#summer #instalike…

2019-08-22 12:58

nana ftnanaaa

cantik tapi kurang

RT @y0ashitzz: @meinmokhtar

2019-08-22 12:57

🌺 Hay 🌺 xHayhayz

F's 💖

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 12:54

che ohitscherie

hustle baby

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 12:51

😜 haiitsmeceah

muhammadsyafiq❤

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 12:51

NS🕊 nzatulshahierah

Untuk jd better person, kau kene selalu sajikan diri dgn makanan rohani yakni MOTIVASI. YNWA

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 12:48

52 ansnina_

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 12:28

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@_X1SONDONGPYO Pyo boleh folback junnie? ._.

2019-08-22 12:06

Bungasakura's🌸 abiysakura

﷽ Be like sakura flower that always giving fragrance🌸 One day I'll someone's everything🌸abiysakura🌸💫 🐭mickeymouse🐭

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 11:39

mél 🐳 NurAmila

still create my future

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 11:17

Lam Danial_Rebel

professional idiot

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 11:17

E ahmadeezman

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 11:15

Anastasia fadzlinnatasya

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 11:09

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@_X1SONDONGPYO Tapi tapi tapiii kan nda boleh boong :(

2019-08-22 11:05

𝔀𝓮𝓷𝓲🦄 shzwanee

Ya الله, take care for the one who i love.

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 10:39

Farah Farrrrrrsaid

20 years old with powerful unspoken mind 👑

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 10:09

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

Siklusku disini

Scroll
Jb
Scroll
Jb
Scroll
Jb

Tapi gak ada yg bales :')

Apakah aku dimute satu rpw

2019-08-22 10:01

تومي tumiran__

; Make it happen!

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 09:59

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@YaoiClime Hyungjun disini~

2019-08-22 09:56

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@YaoiClime Kakak Minkyu ><

2019-08-22 09:54

Nrafrnaziz✨🌈 Afrnaziz

Forgiving is not a mistake, but for own good because you have to live free and happy✨🌈❤






18 🥀✨


















COYG🔴⚪

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 09:48

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@YaoiClime Pyo :( gak boleh boong boong. Tadi aja masih minum susu sama junie dibelakang

2019-08-22 09:35

Tan🌙 diamndbear

Once you jongin you can't jongout 💫

@OH_mes2 YAAASSS

2019-08-22 09:34

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@aiueunsang Jenius sekali kamu tuh ~

2019-08-22 09:34

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@YaoiClime Kakaakkk~ sini sini sama junie

2019-08-22 09:20

Jamalin Zafirah jamalinzafirah_

RT @y0ashitzz: @deedyaa @yintans @_myrazainal I love lelaki yang mulut macam perempuan. Nampak biasa until the time has come. Makcik bawang…

2019-08-22 09:18

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@hyundgjun :( makanya kamu belajar bahasa priki mbar

2019-08-22 09:14

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@X1_JUNH0 Nih biar tambah mateque

2019-08-22 09:14

Junie Hyngjnie

[RP] Song Hyungjun | Cutest X1 Member |
Your Favorite Song | UHSQ

@hyundgjun Soalnya kita gak bisa bahasa priki mbar :(

2019-08-22 09:12

نور asdllzhr

wsdm's & pretzels only!! 🤟🏻😤❤

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 09:11

Obsess Cosmetics 💕 sleepy_daisiess

Obsess cosmetics MY ❤️

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 09:00

phara psycho y0ashitzz

bukan twitpemes lah

@_o0mp4aLo0mMp4a *grossss

2019-08-22 08:56

Iqa Murad MuradIqa

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 08:54

äy chillswithme

stay lowkey and let people wonder💭💭 🇲🇾

RT @y0ashitzz: @_myrazainal Thts y i prefer berkawan dgn lelaki sebab girlsss too complicated and kaki judge also

2019-08-22 08:35

عبدالحفيظ abdhfzkml

2? | KL | Pemalu 🤭

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 08:35

Mia Shahida _miahaha

RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.

2019-08-22 08:31