Tweets at Luwu Timur, Provinsi Sulawesi Selatan around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Luwu Timur, Provinsi Sulawesi Selatan 30km.


Search Results

Cake ber-Flower๐ŸŒธ eeekakakmila

active

@mhmmddestap_ yah telat

2019-09-20 18:40

. rexmaestro_

Batch 2019-2020

Tropa ko ngayon ay sawii

2019-09-20 18:38

ใ‚ขใ‚คใƒณ ainsyfqahfzl

Stfu baik diam!

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:38

Serra SarrahDiyana

Pray Hustle Slay

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:38

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@hambaliasri @noorulasyikinz Sure can if not also โ˜บ๏ธ๐Ÿคฒ๐Ÿป

2019-09-20 18:37

Psalm 109: 8-9 109Psalm

One Voice, One Noble Cause: The Fight for Justice and HR.

RT @missjoancutejho: naiisip ko lang last interview kay Bong Go ay bucor gusto nya killer then after ilan araw may new bucor na at ito aโ€ฆ

2019-09-20 18:37

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@hambaliasri @noorulasyikinz Haha takda girlfriend ๐Ÿ˜ƒ

2019-09-20 18:36

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@azizimusa_ @k__amin takda belon pun kt profile dia hahshg dh la wish pukul 5 jilake

2019-09-20 18:36

muhammad jordi bin el nino Camolekebel

Tak amik bio

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:36

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@hambaliasri Okay ni aku suruh ni upload skunk ๐Ÿ˜

2019-09-20 18:35

Cake ber-Flower๐ŸŒธ eeekakakmila

active

@tanya2rl Lisa badan kurus dipuji"
W badan kurus dihina" kaga diurusin huaa dunia mengapa aku berbeda ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

2019-09-20 18:35

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@azizimusa_ @k__amin Betul ke birthday dia ni? Rasa mcm dh lepas hahahsgsg

2019-09-20 18:35

ใ‚ขใ‚คใƒณ ainsyfqahfzl

Stfu baik diam!

RT @hansvii_: Ni aku nk bagi color setting untuk portrait, skin tone tak kacau sangat ๐Ÿฅฐ Guna app LIGHTROOM dalam phone. Yang ni sesuai untuโ€ฆ

2019-09-20 18:35

--- _anak4l4y

ma words are not describing me well ๐Ÿ™ƒ

Pedang sakti ๐Ÿ˜ค

2019-09-20 18:34

ใ‚ขใ‚คใƒณ ainsyfqahfzl

Stfu baik diam!

RT @hansvii_: Okay smpai situ ja kot, gmbar lain boleh tngok kat ig aku (hansvii). Btw, untuk editing ni sebenarnya sebelum ada dslr lagi aโ€ฆ

2019-09-20 18:33

๐™š๐™Ÿ๐™ž๐™ฎ chocoejiy

โœฟ ( RP / 2 O O O ) โœฟ

@Basecotan hayook

2019-09-20 18:33

ใ‚ขใ‚คใƒณ ainsyfqahfzl

Stfu baik diam!

RT @hansvii_: Thread ni aku nak share hasil gambar yang aku shoot selama 9 bulan aku main camera. Aku susun ikut dari gambar awal aku ambikโ€ฆ

2019-09-20 18:33

--- _anak4l4y

ma words are not describing me well ๐Ÿ™ƒ

Dehh 48kg ji ๐Ÿ˜” pantas olengka klo ditiup angin.
Bgusnaa mkn apa di' biar naik 7kg dlm seminggu ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜ญ

2019-09-20 18:33

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@fnaslam Diamlah single ๐Ÿ˜

2019-09-20 18:33

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@hambaliasri Siapa suruh tak tunjuk ๐Ÿ˜

2019-09-20 18:32

matahari ๐ŸŒป ainrineee

dalam aku hilang

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:31

--- _anak4l4y

ma words are not describing me well ๐Ÿ™ƒ

Makassar-Bone 2 jam, ini kepala kayak diobo'-obo' ๐Ÿ˜ซ

2019-09-20 18:30

--- _anak4l4y

ma words are not describing me well ๐Ÿ™ƒ

Malas liat org jele tp sok cnti',
Tp lbh malas liat org canti' tp sok canti'..
.
Massu'kuu sy tohh, santemako setang...

2019-09-20 18:26

syasyasyasya ssepiqa

instagram : @sepiqa

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:22

ใƒใ‚บใƒฏใƒณ hazwanoth

instagram : @hazwanoth

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:21

HAPPY RM'S DAY farahhawani

bachelor of science in urban and regional planning ๐Ÿญ๐ŸŒ†

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:21

Misha misha_rinaa

rindu i ke tu

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:20

๐“ฒ๐“ป๐“ช sh4qqiraaa_

Allah dah takdirkan the things for me. How hard it is, if it is meant for me then i only can do nothing. Just proceed โ™ฅ

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:19

๐™š๐™Ÿ๐™ž๐™ฎ chocoejiy

โœฟ ( RP / 2 O O O ) โœฟ

@Basecotan skuyla

2019-09-20 18:16

Cap Capcakoi

๐Ÿ’ซ

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:15

รฏkhmaL bvngmvl

Belum sampai masa nak serious

RT @hansvii_: Ada sesiapa lagi alami masalah yang sama?

2019-09-20 18:15

syuhaidah syuhuhuuu

ใ…

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:15

FarisAmirul FarisAmirul11

FORGET THE PAST, FOCUS ON FUTURE

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:14

ุฑูŠุฏุฒูˆุงู† rdzuankhairull

everything will be fine

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:12

Mimi NurulNurSyamim1

Clingy girl๐ŸŒป

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:11

๐’น๐’พ๐“ƒ๐’ถ itsssdina

a girls twitter is full of hints

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:11

SUHAIMI sysuhaimi

hidup ini mmg palat tapi esok masih ada

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:10

๐•จ๐•’๐•– ๏พŸโœง wawakamelia

keep it low key & private

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:10

๐ŸŒน Pikamiraaa

boredddd

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:07

adiel ali adiel__ali

Jumpa tak apa yang kau cari? ๐Ÿ˜Œ

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:06

OR izzahilyana_

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:06

Irfan cokodoknews

๐Ÿ“ท

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 18:00

Galen ChannelAmir

Honestly,as long as you're happy who the fuck cares.

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:58

Alaine leenaishah

keep my personal life private

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:56

๐™ฑ๐™ธ๐™ป๐™ป๐™ธ๐™ด ๐™ด๐™ป๐™ป๐™ด๐™ท ammariman7

ยญi eat children

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:55

LAURENCE laurenciakl

Ora et labora.

@tyasweening hey hey

2019-09-20 17:54

๐“›๐“ฒ๐“ฏ๐“ฎ๐“ท๐“ช lifenaaa_

๐–Ž'๐–’ ๐–† ๐–•๐–Ž๐–Š๐–ˆ๐–Š ๐–”๐–‹ ๐–‰๐–š๐–˜๐–™

@beauthingy lipnya bgs coyyyy pake apa

2019-09-20 17:54

โ™˜ nuraddlynn

eheh

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:53

Astin Mangean Astin_Mangean

โ™กAugustโ™ก2014๐Ÿ’—

Saya Pendengar yang setia dan Dia Pembicara yang hebat.. Jadi, bisa tebak tatkala kami mendiskusi suatu hal ? ๐Ÿ™„๐Ÿ™„

2019-09-20 17:51

yaya aliazaynal

Yes, you. Smile!

RT @hansvii_: Weh yang baju hijau tu dia ingat org masuk random dia pun masuk hahshsjshshsjsjs pastu malu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-09-20 17:49

JJwalaka IzlanJamal

Seorang lelaki bercita cita tinggi . Semoga kita semua cepat kaya. Aamiin.

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:49

xุญุงู†ุง xhanahamzah

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:48

Hades. Hadesazm

serious shit.

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:47

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

Sapa nk beli pembaris boleh cari kt replies hagsgsgsgs

2019-09-20 17:47

Caroll khairulovespiza

khairul. jangan lupa namaku

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:43

haze njhhm_

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:42

SyazKing syazaniali_

dalam banyak kumbang aku bukan diantaranya.

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:41

๐”„๐”ก๐”ฆ๐”Ÿ helllyeah_

I love my header so much ๐Ÿ˜—โค๏ธ

stalk apa

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:40

namasayajeti zettyrilek

one day , i will fine ๐Ÿค—

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:38

zaini๐Ÿ•Š ruzzzaini_

fikir sebelum bertindak๐Ÿ’จ

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:35

qissy๐Ÿฃ๐ŸŒป qistinazs_

cute

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:35

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@AfiffAimann ๐Ÿคญ

2019-09-20 17:35

( ห˜ ยณห˜)โ™ฅ adrinasofea_

forever chasing the sun

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:27

Mgthqล‚ putrahaiqalll

all things I do is I'm not want to do.

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:27

ain kmhnkr

chicken nuggets

RT @hansvii_: Apa kebenda ni syaitan

2019-09-20 17:23

ุนุฑูุงู† IrfanKzn_

๐Ÿฆ

RT @hansvii_: Ada sesiapa lagi alami masalah yang sama?

2019-09-20 17:23

muhdtaqy taqyhusainy

heyyO

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:22

rose milk severinahart

Fries before guys. Byelingual #EndChildMarriage twitterfolks can call me Rin โœจ

RT @hansvii_: 10k rt for a fake airpods...

2019-09-20 17:18

'wanfa Wanfa__

22 ๐ŸŽˆ

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:17

Amyy Amy30081073

lil shady

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:17

Pilot UFO boddahhhhh

Ingin menjelajahi ANTARIKSA ๐Ÿ›ธ

RT @_anak4l4y: "Entah apa yg merasukimu...."
.
Virus

2019-09-20 17:17

deeee denitadiandra_

bye bye

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:17

๐“ผ๐“พ๐“ฏ๐“ป๐“ฒ ZSZMJ

Hari demi hari

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:16

Ajaa ajaaalah

๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ

RT @hansvii_: Ada sesiapa lagi alami masalah yang sama?

2019-09-20 17:16

Meor Adib MeorAdib

never give up and keep believing

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:16

Nama tidak boleh kosong Jadiginimen

Harimaumu, mulutmu
Tong kosong bunyinya tong

MANTAP

2019-09-20 17:15

Emi Emi11541648

Allah ask me to take care for everything that I do

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:13

Hakeem. HakeemBahari

jiwa kosong.

RT @hansvii_: 10k rt for a fake airpods...

2019-09-20 17:09

๐–‹ ๐–† ๐–Ÿ fazira_azizan

๐–˜๐–™๐–†๐–—๐–‘๐–Ž๐–Œ๐–๐–™

RT @hansvii_: Apa kebenda ni syaitan

2019-09-20 17:09

bbyโ™ก fanapeachy

aku friendly do srs

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:09

Sueeeyaa ๐Ÿ BungaAyarus

sayang , no matter what my love for you never change โค๏ธ

RT @hansvii_: Thread ni aku nak share hasil gambar yang aku shoot selama 9 bulan aku main camera. Aku susun ikut dari gambar awal aku ambikโ€ฆ

2019-09-20 17:08

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@myoradzi Hashsgshshahshsh

2019-09-20 17:07

alia.hlim haylaahlim2

๐’ชโ€™ ุงู„ู„ู‡, ๐’พโ€™๐“‚ ๐’ป๐‘œ๐“‡๐‘’๐“‹๐‘’๐“‡ ๐“‰๐’ฝ๐’ถ๐“ƒ๐“€๐’ป๐“Š๐“ ๐’ป๐‘œ๐“‡ ๐‘’๐“‹๐‘’๐“‡๐“Ž๐“‰๐’ฝ๐’พ๐“ƒ๐‘”.

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:06

Anamaya anamaya__

๐ŸŒธ
ig: _ana_maya | Kmpk.

RT @hansvii_: Thread ni aku nak share hasil gambar yang aku shoot selama 9 bulan aku main camera. Aku susun ikut dari gambar awal aku ambikโ€ฆ

2019-09-20 17:06

farishaaljamalulail FarishaChaa

jemput duduk .

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:06

Afif Aiman AfiffAimann

๐Ÿ‘ป : afifaimann | Man Utd

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:06

name cannot be blank enjoyzahin

semoga zahin straight A

RT @hansvii_: Ada sesiapa lagi alami masalah yang sama?

2019-09-20 17:05

wani wanimolek

dekat sini aku banyak meroyan takpe ke

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:04

--- _anak4l4y

ma words are not describing me well ๐Ÿ™ƒ

"Entah apa yg merasukimu...."
.
Virus

2019-09-20 17:03

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@fxrzna_ Hahahahshs ๐Ÿ˜‚

2019-09-20 17:02

fitMY Fitme4sure

It's okay to be not okay

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:02

dyls askdilla

โ™กSayyid Naufal Nurdaffa

Yakali bapak ngobrol sma ngakaknya jangan disini pliisss ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘

2019-09-20 17:01

Azim Nazhan hansvii_

i eat children

@AimanAfiff Next month aku turun kl ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

2019-09-20 17:01

Beaubot uaeb_ttoille

I am the real Beau.

Hex yeah, like the others.

2019-09-20 17:00

Faris Hasbulah frishsblh

kurangkan membunuh diri, tingkatkan mencantikkan diri.
-nursajat.

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 17:00

SHARIFAH AINUR TZAKI shainurrr

RT @hansvii_: 10k rt for a fake airpods...

2019-09-20 16:59

โŽŠ MuhdAdibz

RT @hansvii_: Ada sesiapa lagi alami masalah yang sama?

2019-09-20 16:57

dyls askdilla

โ™กSayyid Naufal Nurdaffa

Dikit lg tumbang ini ๐Ÿ˜ต

2019-09-20 16:57

Mimmi๐ŸŒผ sahirahsyamimi1

ADA APA DI SINI?

RT @hansvii_: Comel sial girlfirend aku nyanyi kt aku sambil main violin sapa ja tak meleting ๐Ÿ˜ค๐ŸคŸ๐Ÿปโค๏ธ

2019-09-20 16:56

juy lilujivertt

a lunatic.

RT @hansvii_: Ada sesiapa lagi alami masalah yang sama?

2019-09-20 16:56