Tweets at Teluk Bintuni, Papua Barat around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Teluk Bintuni, Papua Barat 30km.


Search Results

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

@_aisyyahh_ Aku tkde kelas keusahawanan ni hahahaha

2018-02-22 23:36

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

@_aisyyahh_ Baru nak tanyaaaa. Hg masuk kls mne weeeh

2018-02-22 23:33

Insos Kampung BrigittaWanma

I love sea 👙🌊, traveling, sunset 🌅, coffee☕, music 🎧 and photography 📷 like hell. Visit my web for the travel stories 👇👇

Winter run away...
#beach #getlostsafely #manokwari #pasirputih #pasirputihmanokwari #papua #westpapua…

2018-02-22 23:29

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

gelilah nanad!! dia pergi buat flying kiss pulak adui makin parah dia ni 😭😭😭😭😭

2018-02-22 23:27

Upik UlfiePS

Ya dulu, kalo lihat virus dan tau ternyata saya terjangkit virus itu, it's like quite shocking. Tp sekarang udah ik…

2018-02-22 23:26

zaffri haziq zhzbeats

i can make milo ais sedap

@MdAimanz IN THE BALLSSS HAHAHAHA

2018-02-22 23:25

cid rsydhrf

excuse me

meriahnya pusat sukan memalam i like

2018-02-22 23:25

Upik UlfiePS

Tiap kontrol 2jt, 2jt, 2jt. Oh damn. Oke la mending duit kerja sendiri buat kesehatan sendiri drpd wasting money gak jelas

2018-02-22 23:24

zaffri haziq zhzbeats

i can make milo ais sedap

reeeeeeeeeeeeee

2018-02-22 23:15

SiapaAku IpankRock_

Melepaskan Semua Identitas dan Menyisakan Hanya Satu .... *Aku Adalah Manusia* | Pin D6CAE2F7 | IG : DeniSantoso

@ajikxs pendok

2018-02-22 23:14

Elmor Elmor28173910

Saya bersenang ketika apa yang aku inginkan tercapai.

@jokowi Bp Jokowi kami minta agar pemilihan kepala kampung segera di realisasikan sehingga pejabat kepala desa/kamp…

2018-02-22 23:08

Hamdan hamdansorong

@Dompet_Dhuafa apakah persyaratan kita mengajukan proposal serta contoh format proposal

2018-02-22 22:34

ar-to-be _nabilanism

nabila go go

@xxnxxmxrxh Belum bertanding , result mano thu lagi

2018-02-22 22:31

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

ada betul nya jugak, tapi semua kawan kawan aku yang dekan baik, tak sombong, masuk air & suka permudahkan urusan o…

2018-02-22 21:47

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@ahkyeo marah siapa weh 😂

2018-02-22 21:43

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

Join me in #SFRevolution. And stand a chance to win cash prizes! Find out more here.

2018-02-22 21:37

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

@NajeehahA Kaklong nk makan nasi lemak?😱

2018-02-22 21:34

Hamdan hamdansorong

@CSR_India @manasimishra333 @ranjanakumari मैं सीएसआर इंडिया के साथ कैसे सहयोग कर सकता हूं

2018-02-22 21:19

Hamdan hamdansorong

@CSR_India @manasimishra333 @ranjanakumari @News18Haryana @BJP4Haryana @cmohry @geeta_phogat मैं सीएसआर इंडिया के साथ कैसे सहयोग कर सकता हूं

2018-02-22 21:18

Hamdan hamdansorong

@manasimishra333 उम्मीद है कि ठीक है, इंडोनेशिया से हमारी नमस्कार

2018-02-22 21:16

Hamdan hamdansorong

@manasimishra333 @CSR_India اميدون چڱيون، اسان جي اندونيا کان سلامون

2018-02-22 21:14

Aldi Pratama MLF SRG aldinadjah

Olahraga Kuliner Pendidikan

Hijriah teman di sorong tembus LIDA
#FildanATLIDAKaltara

2018-02-22 21:13

Aldi Pratama MLF SRG aldinadjah

Olahraga Kuliner Pendidikan

@ofchongkong ok sobatku
#FildanATLIDAKaltara

2018-02-22 21:06

Aldi Pratama MLF SRG aldinadjah

Olahraga Kuliner Pendidikan

Semangat ya ngetwet nya
#FildanATLIDAKaltara

2018-02-22 21:05

diamond unaaa_nana

trying to figure out my life either i should stay on this lane and continue to become a doctor or revolt and become a social science student...

Dah amik kawan orang, jaga elok elok ye. Aku tak reti jaga kawan.

2018-02-22 21:04

0 Aisyahalrazi

shoot for the stars, so if you fall you land on the cloud

LOL

2018-02-22 21:01

MU MU53821193

Kegantengan

Semua akan indah pada waktunya

2018-02-22 20:38

Tenry Hasbiallah hasbiallahtenry

Gelap kulit, gelap mata, gelap hati | Papuanese | #GGMU | ihfazillah yah fazka fadzkuruni adzkurkum

Ada yg bilang "malam jum'at bagus baca yasin", ada juga yg bilang "lebih baik baca al-kahfi". Dua duanya bagus sih,…

2018-02-22 20:33

diamant ayuniholili

🌹🐺

RT @NajeebaahAzizan: Listening Only One by Yellowcard makes you feel like you're going through a heartbreak even when you're not. That's ho…

2018-02-22 20:22

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

Listening Only One by Yellowcard makes you feel like you're going through a heartbreak even when you're not. That's…

2018-02-22 20:17

Bia Lie lie_bia

Berusaha, Berdoa, Bersabar, dan Istiqomah 😇

Buah yang paling Aku suka😘

2018-02-22 20:12

Keli AhmadIqmal_Keli

🦋

RT @Syimiii: ada je orang nakal & pandai. pengalaman dapat, ilmu pun dapat :)

2018-02-22 20:00

Adilah Rozaki adilahnur95_

Ini bukan nak buat kenduri ye uols😂

2018-02-22 18:39

Dwi Harjono DaeHarjono

@deblinone @bukalapak @BukaBantuan @jntexpressid Iya nih, tapi memang baru kali ini sy dapat pelapak yg sombongnya…

2018-02-22 18:11

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@qishhhhh_ saya 17 je 🤪🤪

2018-02-22 17:47

Wâwa Njwakhairul

21. I like burgers.

@Dfaraahoot Thanks babe. Aku try simple dah. Ok ngat 😁👍🏻 lpstu pakai die punye moisturiser.

2018-02-22 17:42

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

malunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🤣😩😳

2018-02-22 17:37

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

abang?

2018-02-22 17:36

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

skrg bilik aku dah hujung dunia makin ramai lah yang bermalasan untuk bayar hutang :p #ahlongsyimi

2018-02-22 17:36

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

aku kalau orang bagi aku ipX ni mau menangis tak berlagu haha tapi chill je semua tu takkan berlaku ahahahahahahahahahahahaha

2018-02-22 17:24

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

alia ni idola teruk lah!! dahlah dean pastu uptodate pastu rajin buat notes rajin g library rajin tengok movie raji…

2018-02-22 17:16

zaffri haziq zhzbeats

i can make milo ais sedap

susah bona masuk university yg ramai perempuan ni

2018-02-22 17:11

K-conk Manokwari kconk_manokwari

Dari ujung timur Indonesia Kami Ada unttuk madura..
@maduraunited.fc
@kconkmanokwari
@madurabersatu
@kconk1dhere

Semangat...

Semoga slmat sampai tujuan...
Kawal terus sang kebanggaan...

#settongdhere
#kconkawaydaybalikpapan

2018-02-22 17:05

Rizal Rumra RumraRizal

Bersyukur adalah Caraku menikmati dunia tanpa Jedah waktu,dan mengagumi alam dengan tulisannya Menulis

Jangan takut. Jika rinduku tak sampai Padamu; ia akan menjelma menjadi sebait doa

2018-02-22 17:01

syue _syuhadabahari_

~There are no sad endings for those who trust Allah. And who relies upon Allah, then He is sufficient for Him~



























-USIM;ASRiM;HOPE-

RT @LepKall: Tak berapa nak setuju dgn statement, ‘kalau cmni la perangai kau, xgune ko sembahyang tonggang tonggek’. Biasanya ayat ini dit…

2018-02-22 16:19

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

mcm aku buat, sebab dulu selalu tengok umi buat. pastu ikut je hehe

2018-02-22 16:05

Imamul Muttaqin rojopurwo

A full-time #Reader, part-time #Writer. Ada #BagiBagiBuku tiap bulannya.

"Kameranya turunin dikit dong, Dek.." ~ Mas-mas lagi video call.

2018-02-22 16:05

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

11/3 tu, first week class haritu ada clash 2 program. sekarang 2dua program tu tunda haha

2018-02-22 15:52

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

ya Allah igtkan free lah malam esok sekali ada meeting taknak lah pergi

2018-02-22 15:28

ar-to-be _nabilanism

nabila go go

@xxnxxmxrxh Untung la awak cantik hmm , perform teroks

2018-02-22 15:08

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

sumpah muntah kena lalu bilik orang kasut bau anjink 🤧 gtau nanad aku muntah dia tak caye pastu aku cakap "tahla, pregnant kot" hahahaha

2018-02-22 15:02

ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ايزرين ezrxn

RT @firfauz99: />
ayuh ramai2 kakak2 dan abang2ku sekalian pakat2 share dan like video kami

inshaaAllah x rugi data…

2018-02-22 14:34

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

rezeki nanad jugak semalam datang bilik aku dapat satay :p

2018-02-22 14:32

حسنا unasofwa

.

RT @firfauz99: />
ayuh ramai2 kakak2 dan abang2ku sekalian pakat2 share dan like video kami

inshaaAllah x rugi data…

2018-02-22 14:17

لقمان luqmanghost

19. ANSARA KBUA // USIM

Photographer📷,
Musician🎹🎧🎼,
Athlete👟

RT @firfauz99: />
ayuh ramai2 kakak2 dan abang2ku sekalian pakat2 share dan like video kami

inshaaAllah x rugi data…

2018-02-22 14:07

ar-to-be _nabilanism

nabila go go

‘ Portfolio cantik , tapi sebenarnya you tak cantik pun ‘
- Ar adrianta 2018

2018-02-22 14:00

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

@Aiman_rzk Bolehh jaa

2018-02-22 13:35

pojyta ItuFauzi

Hidup kena steady, baru tak lonely.
Struggle utk segalanya tapi x pernah struggle nak study wadefek

RT @firfauz99: />
ayuh ramai2 kakak2 dan abang2ku sekalian pakat2 share dan like video kami

inshaaAllah x rugi data…

2018-02-22 13:14

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

@_aisyyahh_ Euw.

2018-02-22 13:08

Darmin Tootozik ranzak_t

Anti korupsi

@Metro_TV @Fahrihamzah
@mohmahfudmd....Fahri gagal memahami kehendak rakyat dan hakekat DPR,Tuan Fahri ..anda agakn…

2018-02-22 12:55

Anti Anti antiazahra

Writer tanpa deadline--
V.I.P--
your doctor--

Pagi jam 7 sarapan, jam 12 makan siang, sore ngemil gorengan diselingin es kopi segelas gajab, malam makan malam.…

2018-02-22 12:54

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

@_aisyyahh_ Weh ape aku buat

2018-02-22 12:51

elisra elisraeisya

dream higher than the sky & deeper than the ocean 🌊

RT @firfauz99: />
ayuh ramai2 kakak2 dan abang2ku sekalian pakat2 share dan like video kami

inshaaAllah x rugi data…

2018-02-22 12:50

Jenny Bermalang JeBe30

psalms 103:5

Move again ! Satu kali pindah ke fef saja sek nii macam takupas kasjado eh !

2018-02-22 12:42

Daihatsu Sorong ichal99rock

Info Pemesanan Daihatsu
Area Papua Barat
085 299 263 859

#FotoProfilBaru

2018-02-22 12:41

surahman Surahman_Haenur

M.B.M.I.

@TRANS7 @ACI_TRANS7 Juara harapan

2018-02-22 12:38

kauthar. kautharhumairah

19

RT @firfauz99: />
ayuh ramai2 kakak2 dan abang2ku sekalian pakat2 share dan like video kami

inshaaAllah x rugi data…

2018-02-22 12:38

Hamdan hamdansorong

@akunefanani @pppemudamuh luar biasa mas salam kami dari PDPM Kota Sorong Papua Barat

2018-02-22 12:28

surahman Surahman_Haenur

M.B.M.I.

@mohmahfudmd Hpnya bpak awet nich baterainya

2018-02-22 12:04

Sempoi Uwais_99

comeback stronger sem 2

#SungaiPetani
#ANSARAKB
#KampusBarakah

RT @firfauz99: />
ayuh ramai2 kakak2 dan abang2ku sekalian pakat2 share dan like video kami

inshaaAllah x rugi data…

2018-02-22 11:51

Wan Kenobi ridzuanelham

#USIM #JB #YNWA

@miyo_aaron Wow brader wow

2018-02-22 11:50

Hafsari shary40611103

instagram : she_juner93
facebook / path : hafsari ciara
no wa : 08114855601
nice to meet you

Istiqomah
Insya Allah

2018-02-22 11:37

Rizal Rumra RumraRizal

Bersyukur adalah Caraku menikmati dunia tanpa Jedah waktu,dan mengagumi alam dengan tulisannya Menulis

Jangan salahkan rinduku.
Dia hanya korban dari cinta kita.

2018-02-22 11:32

0 Aisyahalrazi

shoot for the stars, so if you fall you land on the cloud

@hudahanani__ Hai selamat pagi huda

2018-02-22 11:30

Sitiasma' asmajaafar_

Haters gonna hate
😈

RT @firfauz99: />
ayuh ramai2 kakak2 dan abang2ku sekalian pakat2 share dan like video kami

inshaaAllah x rugi data…

2018-02-22 11:10

Wan Kenobi ridzuanelham

#USIM #JB #YNWA

@shauqialias Kalau johor nk keluar malaysia aku pun setuju.. tanak aku duduk malaysia.. hahah #jk #janganambilserius #bawangjangankecam

2018-02-22 11:08

FirdausFauzi firfauz99

ig:_firdaus_fauzi_ |18 | irshadian | acafikr

/>
ayuh ramai2 kakak2 dan abang2ku sekalian pakat2 share dan like video kami

inshaaAllah x…

2018-02-22 11:08

Andi AnshaR AnsharAndi

hidup untuk menghidupi

@Yusrilihza_Mhd maju trus prof....insya Allah bisa...dipapua barat khususnya kota sorong sy berteman baik dg ketuan…

2018-02-22 11:07

Wan Kenobi ridzuanelham

#USIM #JB #YNWA

@dnndanial Lek dann lek.. 2nd leg k

2018-02-22 11:02

Elmor Elmor28173910

Saya bersenang ketika apa yang aku inginkan tercapai.

@LAPOR1708 Oke baik terima kasih akan saya mengambil data lebih lengkap lalu lampirkan dlm kiriman saya ini.

2018-02-22 10:54

0 Aisyahalrazi

shoot for the stars, so if you fall you land on the cloud

@AfifahMuslihah dah afah. nanti ada lagi nadwah :’-(

2018-02-22 10:46

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

🤣

2018-02-22 10:42

Elmor Elmor28173910

Saya bersenang ketika apa yang aku inginkan tercapai.

@Maroef_irfhany @SatgasDanaDesa @jokowi @EkoSandjojo @BibitSamad @taufikmadjid71 @anwsanusi @KPK_RI @KN_P3MD…

2018-02-22 10:40

ar-to-be _nabilanism

nabila go go

@_abdullahazam Pai isnt teddy pls dont , teddy comel , pai tk hmm

2018-02-22 10:36

Elmor Elmor28173910

Saya bersenang ketika apa yang aku inginkan tercapai.

@KPK_RI Buktikan dulu jgn cuma asal bicara aturan atau undang-undangnya sj.

2018-02-22 10:34

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

sombongnya orang yang cakap tu

2018-02-22 10:29

Imamul Muttaqin rojopurwo

A full-time #Reader, part-time #Writer. Ada #BagiBagiBuku tiap bulannya.

@pitra Beneran ada. Tinggal di-zoom aja.

2018-02-22 10:27

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

bestnyaa tidur tanpa ada gangguan!! takde class hehe

2018-02-22 10:25

ar-to-be _nabilanism

nabila go go

@_abdullahazam No thanks srsly no

2018-02-22 10:18

Four deVolk RoyFafour

life is a game!

Survey membuktikan, selera desain rumah seorang wanita pasti lebih rumit dari pria 😆

2018-02-22 10:00

firmanalmaliq firmanalmaliq

jalani kehidupan dengan hati yg lapang dan ikhlas maka semuanya terasa indah dan sempurna 👍👍😀

2018-02-22 09:59

firmanalmaliq firmanalmaliq

jalani kehidupan dengan hati yg lapang dan ikhlas maka semuanya terasa indah dan sempurna 👍👍😀

2018-02-22 09:56

Four deVolk RoyFafour

life is a game!

Jadi kristen beneran itu 'terlalu baik' 🙂

2018-02-22 09:42

ar-to-be _nabilanism

nabila go go

@_abdullahazam No thanks

2018-02-22 09:35

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

@_aisyyahh_ Stay strong sis

2018-02-22 09:03

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

@_aisyyahh_ Thanks cah💕

2018-02-22 08:56

RRI Fak2 RusliYunusIM3

2017

SMK Yapis Fakfak Menyambut milad ke 43 thn 2018 dlm dialog "Star Light" Pro.2 .

2018-02-22 08:52

Dwi Harjono DaeHarjono

Slmt pagi @bukalapak @BukaBantuan Jasa pengiriman yg sy pilih ketika bertransaksi adl @jntexpressid tapi kenapa ket…

2018-02-22 08:26

RRI Fak2 RusliYunusIM3

2017

Follow "Bincang Pagi" Pro.1 dgn Narasumber Kasub Divre Bulog Wilayah Fakfka dan Kaimana Ibu Winarni. dgn topik "Ban…

2018-02-22 08:18

surahman Surahman_Haenur

M.B.M.I.

@boredcindyy Tpi uangnya gak diksih kyaknya

2018-02-22 03:54