Tweets at Teluk Bintuni Regency, West Papua around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Teluk Bintuni Regency, West Papua 30km.


Search Results

mkw uwelsuhel

@penyukathaitea

2019-06-19 11:41

mkw uwelsuhel

@penyukathaitea

2019-06-19 11:39

DEKU ridzuanelham

#USIM #JB #YNWA

@Jayremiahh Good sharing brother 👍🏻

2019-06-19 11:32

🌦️ fitriayie122

i ain't good for nothing

A lot of topic to cover and still here i am scrolling twitter like a lazy hybernated person😴

2019-06-19 11:12

mkw uwelsuhel

@rifkarifkarif lu ga dianggep ya, ga diajak rapat

2019-06-19 11:03

Boyke BPaliyama

@nasii_gorengg Hy

2019-06-19 10:53

فقه توفيق كليان fikih_killian

Alumni Politeknik Negeri Ujung Pandang,
// Smk Siwa Lima Langgur //
Bangsa Sagu

@salsabiilaa Iye..

2019-06-19 10:29

فقه توفيق كليان fikih_killian

Alumni Politeknik Negeri Ujung Pandang,
// Smk Siwa Lima Langgur //
Bangsa Sagu

@akun_KEPO Blits nya blum mati

2019-06-19 10:19

virly yuriken lyuriken

close to heaven
not too far from hell

Stfu hormone.

2019-06-19 10:15

Tasya Virginia tassvirginia

I am at Steenkool

Not a morning person anymore 😬

2019-06-19 10:07

ThaufikAdi thaufikBJG

BAWASLU

@gheaam Aku mbak

2019-06-19 09:42

ThaufikAdi thaufikBJG

BAWASLU

@yanuarkunia @vivisav_ Hayo sakite pleci nular2 wkwkwkwkw

2019-06-19 09:42

Recky ReckySendow

Orang yg selalu ingin menjadi lebih baik kedepannya...

Hahahhahhahahahahahaha

2019-06-19 09:37

فقه توفيق كليان fikih_killian

Alumni Politeknik Negeri Ujung Pandang,
// Smk Siwa Lima Langgur //
Bangsa Sagu

Ko tra isap itu . .
#tewerpala
#papua #papeda

2019-06-19 09:32

WAHYU💦 unusualmochi

Ikan ngerasain aus ga?

@chxcohzlnt Gua sih udh yakin dari awal WKWKWKWKWKWKWK mampus lah mereka yg beli dari reseller~

2019-06-19 09:31

Donabella Ayatanoi ajax_dbl

@Bindsky Semangat yaah.. 😆

2019-06-19 09:22

📎 bintiMSN

face your fears, wipe your tears
😶 21 #taksolehah

RT @insyirahnazari: I was taking spm in 2015 and i tak ingat pun pasal ni lol😂

2019-06-19 09:21

Mientje Torey MientjeTorey

I run Hotel Mangga in Manokwari, West Papua of Indonesia. Our hotel also offers diving and other tour packages. Welcome to Hotel Mangga!

2019-06-19 09:04

ج NajeebaahAzizan

Kitties sho cuuteee 😭😭

2019-06-19 08:29

Umrah Noer UmrahNoer

Simple

@jaencukngaciro @saya_minoritas @FernaRondonuwu @msaid_didu Taunya Dari Awal Atau Taunya Ketika Perjuangan Sudah Di Akhir Bro...

2019-06-19 08:25

Baltasar Baltasa63893610

mewartakan kebeneran

@milliondollrfam hi

2019-06-19 08:25

Baltasar Baltasa63893610

mewartakan kebeneran

@Maya96_Avail80 Hi

2019-06-19 08:22

Ahmad Najihal Amal _AhmadNajihal

vox populi vox dei

@anissaerge kan ada paylater di aplikasi travel*ka :D

2019-06-19 08:15

Putri Nabilaa PutriNa94805013

putrinabila

Kehidupan harus di jalani degan ikhlas🙃

2019-06-19 07:15

Mientje Torey MientjeTorey

I run Hotel Mangga in Manokwari, West Papua of Indonesia. Our hotel also offers diving and other tour packages. Welcome to Hotel Mangga!

@SecPompeo Mr State Secretary Pompeo, please liberate Hong Kong

The article:
On the Hong Kong protests, Mr Trump,…

2019-06-19 07:10

Intan Dewi Ramadhan♔ Intandraaa

Civil Engineering ' 17

@FathiierN♥️

@plusnasipanas Kak.. bisa cek DM🙏

2019-06-19 07:06

ROhmat Fara FaraRohmat

bersyukur

8 Film pendek horor Indonesia ini seramnya bikin bulu kuduk merinding lew

at @brilio.net

2019-06-19 04:48

N kaqilahassan_

life is tiring

Esok mak dah gi HK dah

2019-06-19 04:45

N kaqilahassan_

life is tiring

mak aku bluetick kan aku, sebab tu tak suka ws suka vc je haih sedih ya hidup

2019-06-19 04:44

N kaqilahassan_

life is tiring

orang cakap je kita no no one can replace satgi tayang yang baru. Ini semua fuck off

2019-06-19 04:38

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

I was taking spm in 2015 and i tak ingat pun pasal ni lol😂

2019-06-19 04:20

N kaqilahassan_

life is tiring

fuck with this shits. I just wanna end my degree arghh

2019-06-19 04:19

N kaqilahassan_

life is tiring

I can’t bare my stupidness

2019-06-19 04:17

\( ö )/ Thisisbuing

i have goals to reach

Harap semua boleh jawab akaun esok Amin Ya Rabb

2019-06-19 04:07

\( ö )/ Thisisbuing

i have goals to reach

I cant get over you

2019-06-19 04:06

ROhmat Fara FaraRohmat

bersyukur

2019-06-19 04:03

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

Waktu tamhidi dulu. Pergh pressure diaaa make me cryyy😭 Tapi Alhamdulillah dah 4 sem (to be) of degree sis tak nang…

2019-06-19 03:52

\( ö )/ Thisisbuing

i have goals to reach

In 8D OKI !!!!!!

2019-06-19 03:47

\( ö )/ Thisisbuing

i have goals to reach

Ali gatie is my MOOD

2019-06-19 03:46

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

@ABGarcia1353 I just say it funny😂

2019-06-19 02:39

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

@bintiMSN Hahahah wehh aku tak contact pon adik aku lps dia daftar situ😂 nanti aku tnya

2019-06-19 02:38

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

@bintiMSN Hahaha org lain rt😂 gelak je sol😂😂

2019-06-19 02:36

ج NajeebaahAzizan

@sobirohrosli Ape ni ape ni ape ni ape ni

2019-06-19 02:36

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

@bintiMSN Wei tak jmpa dah penat aku scroll tadi. Nnti kalau jmpa aku bagi. Btw tak exam lagi. Lusa start doakan aku boleh jawab sol😚

2019-06-19 02:35

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

@bintiMSN Wei aku ngan dak2 rmh aku dah penat gelak tdi utk satu benda tu. Bila nak tnjuk kat hosmet lain, benda tu…

2019-06-19 02:31

📎 bintiMSN

face your fears, wipe your tears
😶 21 #taksolehah

RT @insyirahnazari: Salute duu org yang bangun tidur terus boleh senyum and tegur orang lain. Sis cannot brain😭

2019-06-19 02:30

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

Salute duu org yang bangun tidur terus boleh senyum and tegur orang lain. Sis cannot brain😭

2019-06-19 02:29

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

@attyynn @awtfrshd Aku akuuuuuuu

2019-06-19 02:24

Shiroo insyirahnazari

Follow jee ape yg Allah tetapkan cause He is the BEST planner ^,^

Huii aku punya seronok main fon macam exam tahun depan😒

2019-06-19 02:14

Papi Arwin 🐻 arwinugroho

Happy hubby. Happy daddy. Happy life. Please kindly follow my Instagram @arwinugroho and subscribe to my YT channel below, thanks! 💃

@taleoflevi Boleh juga ini suatu saat nanti takpraktekin, dg sedikit perubahan:

Yakin kamu sanggup ngasih kenyaman…

2019-06-19 01:53

Ahmad Najihal Amal _AhmadNajihal

vox populi vox dei

@shaggydogjogja manokwari hadiiir 🤘

2019-06-19 01:11

a r j u 🍁 arjumanapriya

blitar

@WHZR_ @taufiqirfan95 Uasuu tenan cuk wkwk

2019-06-19 00:53

a r j u 🍁 arjumanapriya

blitar

@taufiqirfan95 Wkwkwk maleh maleh yo pan

2019-06-19 00:51

jeddi Zaidi_Roslan

Official 23 🥳 ig : @__zaidiroslan

@BetoAzhari Boek ahh mil. I loike your answer 🥰

2019-06-19 00:50

jeddi Zaidi_Roslan

Official 23 🥳 ig : @__zaidiroslan

Nak jugak jadi macam dia dekat Ganu tu . Hahahha

2019-06-19 00:50

jeddi Zaidi_Roslan

Official 23 🥳 ig : @__zaidiroslan

Pergi merata orang kenal pastu siap dapat hadiah lagi . Rasa dihargai sangat .

2019-06-19 00:49

jeddi Zaidi_Roslan

Official 23 🥳 ig : @__zaidiroslan

Dari semalam dok layan igstory jofliam . Sumpah best weh . Aku tak rasa pun dia nak menunjuk tp sumpahla dia perama…

2019-06-19 00:49

A.Nurfadhilah.H andinunungg

@kaniakarmelia @wndmnc Sabar2 tunggu tgl 1

2019-06-19 00:31

izi azizizulhilmi7

21, 💪

Its happening guys :')

2019-06-19 00:27

Intan Dewi Ramadhan♔ Intandraaa

Civil Engineering ' 17

@FathiierN♥️

@heitayohei Aminn allahuma aminn

2019-06-19 00:18