Tweets at Halmahera Selatan, Maluku Utara around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Halmahera Selatan, Maluku Utara 30km.


Search Results

mang luqmangg19

#YNWA

@Afiq9728 @_epoool Hayang busa moba?

2019-06-17 18:02

° _nurina_

ehehe

RT @luqmangg19: @capitainehaziq @khai904 2 jam naik bas hahahaha sekarang best la sebab semua dah buka. Time kita dulu 3 building je buat a…

2019-06-17 15:06

mang luqmangg19

#YNWA

@aribhaziq__ Hm ade ah

2019-06-17 08:41

mang luqmangg19

#YNWA

@syafiqamir__ Mbah mir wat nyedap hati boleh

2019-06-17 07:44

mang luqmangg19

#YNWA

@cekalwayshere Hahaha dok odo

2019-06-17 07:43

mang luqmangg19

#YNWA

@syafiqamir__ Ade ah sorang ni mir hm tapi dakpe ah mir bab ye kabo mende betul etek dokleh nok lawan doh kene mapuh situ je

2019-06-17 04:22

mang luqmangg19

#YNWA

@FikriHakimi30_ Doh orang kutuk kito sero jugok

2019-06-17 04:13

mang luqmangg19

#YNWA

Aku tahu aku hodoh tapi jangan la kabo direct ngat op ke gane

2019-06-17 04:06

mang luqmangg19

#YNWA

Kadang2 takleh nak expect lebih dekat orang even banyak kita tolong dia

2019-06-17 03:40

mang luqmangg19

#YNWA

Demotivated af rn

2019-06-17 03:13

Jeq Parker. khai904

Starbucks Traveller
ig: khai0904

RT @luqmangg19: @capitainehaziq @khai904 2 jam naik bas hahahaha sekarang best la sebab semua dah buka. Time kita dulu 3 building je buat a…

2019-06-16 19:06

mang luqmangg19

#YNWA

@halihdafsina Jangan macam2 chead

2019-06-16 19:06

mang luqmangg19

#YNWA

@capitainehaziq @khai904 2 jam naik bas hahahaha sekarang best la sebab semua dah buka. Time kita dulu 3 building je buat ape hanat

2019-06-16 18:45

mang luqmangg19

#YNWA

@anissyafqh 🥴🥴

2019-06-16 17:58

mang luqmangg19

#YNWA

@hisyamronggeng @ahmadniyzar_ Bakpe wat gitu ke dia 😭😭

2019-06-16 13:16

mang luqmangg19

#YNWA

SUBHANAALLAH ❤️

2019-06-16 03:22

mang luqmangg19

#YNWA

Cypher part 3 melekat dalam kepala

2019-06-16 03:06

mang luqmangg19

#YNWA

@matmamat3 @safuanazmi__ Workout la anjir

2019-06-16 01:47

Maan AimanAbdilah

🥰

2019-06-15 18:28

mang luqmangg19

#YNWA

@aliamsrhhh Yedokkk

2019-06-15 18:05

mang luqmangg19

#YNWA

@n_nuqman @amrnumenor Tak rasanya sebab tak silap aku mi band 4 besar sikit

2019-06-15 15:36

mang luqmangg19

#YNWA

@amrnumenor Jom

2019-06-15 12:18

mang luqmangg19

#YNWA

@33posen Done

2019-06-15 02:20

mang luqmangg19

#YNWA

Wasted

2019-06-15 01:58

Safira fanila_v

@gummybunnyy Ko bisa gitu ada sesuatu kah yg buat trauma?

2019-06-14 23:55

Safira fanila_v

@Poconggg gua mau ngedit revisian skripsi gue, tapi pas buka laptop tiba" langsung ngantuk, gimana dong😭

2019-06-14 23:39

Safira fanila_v

Anjir, baru buka laptop malah ngantuk😪

2019-06-14 23:35

mang luqmangg19

#YNWA

@ahmadniyzar_ Se team tu junior aku. Sek aku kira 3 team tapi 1 team tu cam 2 3 org je mari ah nok main

2019-06-14 01:57

- hajarblackyy

I'm sorry for all my wrong doings

@SamxonSee Alhamdulilah welcomee brothaaa 🤗

2019-06-14 01:53

mang luqmangg19

#YNWA

@ahmadniyzar_ Boleh embeng nok henja kadang takut renyok dulu la esok hahahah ejah malam esok spc kat mok lagam kul…

2019-06-14 01:43

mang luqmangg19

#YNWA

@ahmadniyzar_ Kes dok sukan langsung la jadi gini hahahah kalu kijal pe kemaman adok hal za takot keluor rumoh kene…

2019-06-14 01:39

mang luqmangg19

#YNWA

Memang takleh tidur dah ni every night baring daripada pukul 12 and lepas subuh baru dapat tidur tf

2019-06-14 01:33

mang luqmangg19

#YNWA

Dah macam ni, confirm laaaaa baring sampai subuh ni

2019-06-14 01:32

mang luqmangg19

#YNWA

Wtf

2019-06-13 21:01

mang luqmangg19

#YNWA

@safuanazmi__ @matmamat3 @nurinnabilahhh_ 🤮🤮

2019-06-13 20:54

mang luqmangg19

#YNWA

Abah panggil suruh balik, atas meja makan apam balik

2019-06-13 18:04

mang luqmangg19

#YNWA

@ahmadniyzar_ @naqib_radi @afiqazfarr @cekalwayshere Bakpe dok glepo fiq?

2019-06-13 17:50

mang luqmangg19

#YNWA

@zakscot1t1 Hm

2019-06-13 17:13

mang luqmangg19

#YNWA

@zakscot1t1 Awat

2019-06-13 16:34

Emma Rahayu Hukum EmmaHukum

pin 53bc43ec| id wechat, ka_talk, Line : emmarh87 | ig : emmahukum | Path&fb : ERH

Kehidupan adalah keburuntungan yg takkan datang dua kali.

#tuwokonaBeach
#sunsetbeach @ Tuwokona Pulau Bacan

2019-06-12 21:00

mang luqmangg19

#YNWA

Wtf

2019-06-12 16:19

mang luqmangg19

#YNWA

Mi band 4 + redmi airdots okay set

2019-06-12 15:18

mang luqmangg19

#YNWA

@matmamat3 Hidup ini tidak adil

2019-06-12 03:13

mang luqmangg19

#YNWA

Abah panggil suruh balik, atas meja makan apam balik kiyekkk

2019-06-12 01:40

mang luqmangg19

#YNWA

@matmamat3 Owoh la orang bahagia xmboh kongsi doh sikit

2019-06-12 01:35

mang luqmangg19

#YNWA

@Mrshxd_ Tahik mu doksoh nok nawok sangat la murshid

2019-06-12 00:34

mang luqmangg19

#YNWA

@aribhaziq__ 😘😘😘

2019-06-11 23:58

mang luqmangg19

#YNWA

@aribhaziq__ Saje je kacau orang bahagia sikit. Orang kata nak rasa bahagia kene kacau orang bahagia

2019-06-11 23:53

mang luqmangg19

#YNWA

Benci betul aku tengok player tendang penalti cam agsgsjahgaga eh base bodo tendang gitu

2019-06-11 23:50

mang luqmangg19

#YNWA

@aribhaziq__ Aummmm

2019-06-11 23:49

mang luqmangg19

#YNWA

@arinaomar Hokni gok dia ingat 😂😂

2019-06-11 19:07

mang luqmangg19

#YNWA

@arinaomar 🥴🥴

2019-06-11 18:49

mang luqmangg19

#YNWA

@sunfarflower Saya approve

2019-06-11 18:24

mang luqmangg19

#YNWA

Arina baik nok mapuh

2019-06-11 18:23

mang luqmangg19

#YNWA

@ahmadniyzar_ Natang koya star ekpon padahal kene ole gitu hahaha

2019-06-11 15:23

mang luqmangg19

#YNWA

Bosan nak mampus dengan takleh tidurnyaaaaa

2019-06-11 04:04

mang luqmangg19

#YNWA

@ahmadniyzar_ Natang bapok ekpon orang nok lepas wane

2019-06-11 03:59

mang luqmangg19

#YNWA

Bosan laaa asyik kene palau je 😪

2019-06-10 23:12

mang luqmangg19

#YNWA

I need an extreme sport

2019-06-10 20:18

mang luqmangg19

#YNWA

@amirulalang_ @FakhrulHadi98 boleh dm dia lang

2019-06-10 20:17

mang luqmangg19

#YNWA

@sunfarflower Wowowowow bahagia

2019-06-10 18:40

mang luqmangg19

#YNWA

Game semalam memang dok lepas tapi ade jugok la 2 3 kali makan skill orang

2019-06-10 18:25

mang luqmangg19

#YNWA

HAHAHAHAHA GABEN MEMANG ASSHJDKSKAAHHA

2019-06-10 18:21

mang luqmangg19

#YNWA

Gooooolllllllll

2019-06-10 05:01

mang luqmangg19

#YNWA

De jong kene ole nge cr hm

2019-06-10 04:21

Izyanzawazi izyanzac

RT @AimanAbdilah: Brase molek, hok dekat dokleh mari, hok jauh boleh ja.. dok reti lah kita

2019-06-09 20:03

yadi.bambang95@gmail.com YBambang95

mencari cinta sejati, &jati diri🙄🤔

Ya. Gitulah. ☺🤣

2019-06-09 15:27

mang luqmangg19

#YNWA

@AminAdli_ @Firdausss_s Salam

2019-06-08 23:57

mang luqmangg19

#YNWA

@Firdausss_s Apa khabar sahabat?

2019-06-08 23:25

mang luqmangg19

#YNWA

🔥🔥🔥

2019-06-08 23:03

mang luqmangg19

#YNWA

@Firdausss_s Salam

2019-06-08 23:01

mang luqmangg19

#YNWA

@matmamat3 @Mohdshahrillll Jom basuh motor

2019-06-08 23:01

Maan AimanAbdilah

Brase molek, hok dekat dokleh mari, hok jauh boleh ja.. dok reti lah kita

2019-06-08 21:31

mang luqmangg19

#YNWA

@afiqazfarr Off

2019-06-08 20:46

mang luqmangg19

#YNWA

Nok gi rumoh aqim tapi takdok transport 😭😭

2019-06-08 11:04

mang luqmangg19

#YNWA

@afiqazfarr Go

2019-06-08 09:40

mang luqmangg19

#YNWA

Sorry agak koyak malam ni

2019-06-08 04:19

mang luqmangg19

#YNWA

@matmamat3 Salam

2019-06-08 01:27