Tweets at Halmahera Selatan, Maluku Utara around 30km

It searches the Pokestop Tweets of Twitter around Halmahera Selatan, Maluku Utara 30km.


Search Results

mang luqmangg19

#YNWA

Setiap malam sakit kepala berdenyut camni boleh KO jugak ๐Ÿค•

2019-06-27 02:51

mang luqmangg19

#YNWA

Sakitttttnyaaaaaaa kepalooooo ๐Ÿ˜ต

2019-06-27 02:43

mang luqmangg19

#YNWA

Ha ha

2019-06-27 02:32

mang luqmangg19

#YNWA

@anghmrza @ahmadniyzar_ @naqib_radi Aik??? Tapi ni kelantan ngah

2019-06-27 01:23

mang luqmangg19

#YNWA

@arinaomar Black

2019-06-26 22:55

mang luqmangg19

#YNWA

Superencrypted messages fuhhhh

2019-06-26 22:55

mang luqmangg19

#YNWA

@halihdafsina

2019-06-26 19:31

mang luqmangg19

#YNWA

@fxqa_ Hahahahah stalk dulu baru followback ape ni

2019-06-26 18:57

mang luqmangg19

#YNWA

@fxqa_ Hm tahu mane ni

2019-06-26 18:50

mang luqmangg19

#YNWA

@fxqa_ Hahahahahaha teka ah

2019-06-26 18:40

mang luqmangg19

#YNWA

@cekalwayshere Hahahaha saboh la panas. Aku 2 depan 2 atas 1 belakang

2019-06-26 18:15

mang luqmangg19

#YNWA

Game sejam lebih. Terima kasih kepada team enemy yang sudi sedekahkan 3 divine yang menjadi catalyst kepada kami untuk comeback

2019-06-26 18:12

mang luqmangg19

#YNWA

@cekalwayshere Aku pakai 5 fan. Za rasanya 5 gok

2019-06-26 18:06

mang luqmangg19

#YNWA

@AmmarSyhrn Okay

2019-06-26 16:34

mang luqmangg19

#YNWA

@AmmarSyhrn Serious ke main2 ni mar?

2019-06-26 16:33

mang luqmangg19

#YNWA

Result hari ni ke esok?

2019-06-26 16:07

mang luqmangg19

#YNWA

@cekalwayshere Tamboh fan ah

2019-06-26 12:44

ario_adithya ario_adithya

Stand Firm

Nah inilah yg di sebut positifthinking, melihat hal yg baik dr seseorang bukan hal buruknya bahkan sengaja dicari2.

#bukapikiranmu

2019-06-26 11:41

ario_adithya ario_adithya

Stand Firm

Knp ga berterima kasih atas 1000 itu dan memaklumi 1 itu krna manusia tak luput dr kesalahan yg sedang berjuang ntkโ€ฆ

2019-06-26 11:40

ario_adithya ario_adithya

Stand Firm

Tanpa disadari hati & pikiran manusia tertutup oleh karna suatu kekecewaan yaitu, saat 1 (satu) kesalahan yg di buaโ€ฆ

2019-06-26 11:40

mang luqmangg19

#YNWA

My back ๐Ÿ˜ต๐Ÿค•๐Ÿ˜ท

2019-06-26 03:57

mang luqmangg19

#YNWA

Kabo nok kemah team je utk tournament sabtu ni tapi malam ni pun main cam tournament ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ

2019-06-26 01:35

mang luqmangg19

#YNWA

@amrnumenor anjir la mir aku hampir lupa pasal english fakk

2019-06-26 01:18

mang luqmangg19

#YNWA

@amrnumenor Brape ni mer

2019-06-25 22:07

ario_adithya ario_adithya

Stand Firm

Dear @OfficialGTVID chanel kesayanganku, animasi @SpongeBob jgn terlalu byk adegan yg di potong dong ๐Ÿ™,jd ga jls jalan crtanya๐Ÿ˜ญ
Thank u๐Ÿ˜Š

2019-06-25 20:16

mang luqmangg19

#YNWA

@mirhsofea Try la gi dulu sebab takot dok perasan ade ke dok. Takut ade tapi dok sedap plop haha

2019-06-25 20:11

mang luqmangg19

#YNWA

@mirhsofea Serious la orang dok makan kedai tu. pasar malam rasanya takdok sebab haritu gi dok napok pulok.

2019-06-25 20:09

mang luqmangg19

#YNWA

@mirhsofea Aliff tomyam ade rasanya

2019-06-25 20:07

mang luqmangg19

#YNWA

@ashrafnzrdn Hahahaha aku rasa camtu jugak takpun lama sangat loner ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ

2019-06-25 16:28

mang luqmangg19

#YNWA

Cant resist myself from watching this vid

2019-06-25 16:27

mang luqmangg19

#YNWA

@ashrafnzrdn Hhahah shit same goes to me ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-06-25 16:26

mang luqmangg19

#YNWA

Kalau ade salah silap, maafkan aku geng. Durrr luuu

2019-06-25 00:53

mang luqmangg19

#YNWA

@AimannArief

2019-06-25 00:28

mang luqmangg19

#YNWA

@naqib_radi Kemam mulut qib tengok nok suh rt gambor dia dok au kale

2019-06-25 00:18

mang luqmangg19

#YNWA

ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ู„ุงูŽ ุณูŽู‡ู’ู„ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ู…ูŽุง ุฌูŽุนูŽู„ู’ุชูŽู‡ู ุณูŽู‡ู’ู„ุงู‹ ูˆูŽุฃูŽู†ู’ุชูŽ ุชูŽุฌู’ุนูŽู„ู ุงู„ุญูŽุฒู’ู†ูŽ ุฅูุฐูŽุง ุดูุฆู’ุชูŽ ุณูŽู‡ู’ู„ุงู‹

2019-06-25 00:17

mang luqmangg19

#YNWA

@TyraAbdlHlm_ Allahu

2019-06-24 23:45

mang luqmangg19

#YNWA

@cekalwayshere Kalu anep aku dok tweet doh cek, aku gi bahang je

2019-06-24 09:24

mang luqmangg19

#YNWA

@syahudzaifi_ Wtf dok kait

2019-06-24 09:23

mang luqmangg19

#YNWA

Pibeday anjir @afiqazfarr

2019-06-24 09:02

mang luqmangg19

#YNWA

Seres ahhh

2019-06-24 03:10

mang luqmangg19

#YNWA

@haqimfrhn Jangan sedih2. Doa banyak2

2019-06-24 03:07

mang luqmangg19

#YNWA

@nazirahazwani Mat ri ye awek jepuns

2019-06-24 00:52

mang luqmangg19

#YNWA

@Sixteenjulyyy

2019-06-24 00:04

mang luqmangg19

#YNWA

@Sixteenjulyyy Doklehhhh

2019-06-23 23:59

mang luqmangg19

#YNWA

Rasa nok sepak ade natang ni rezak molek aku

2019-06-23 23:55

mang luqmangg19

#YNWA

@alongpralta Tapi yang sepet kekal sepet

2019-06-23 18:30

mang luqmangg19

#YNWA

@FikriHakimi30_ โ˜น๏ธ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ข

2019-06-23 17:18

mang luqmangg19

#YNWA

@zakscot1t1 @AimanWhb Kalau nak kelakar boleh tengok welcome to waikiki. Ade 2 season. Allahu nak romance. Cam semuโ€ฆ

2019-06-23 17:17

mang luqmangg19

#YNWA

@zakscot1t1 @AimanWhb Kau nk mood ape?

2019-06-23 15:00

mang luqmangg19

#YNWA

Ni bukan high pressure dah tapi ultimate pressure

2019-06-23 11:05

mang luqmangg19

#YNWA

Jangan la cakap camtu. Bola tinggi camtu memang susah. Kasihani la keeper

2019-06-23 02:06

mang luqmangg19

#YNWA

@ahmadniyzar_ @afiqazfarr @luqmanna_ Haha

2019-06-23 01:01

mang luqmangg19

#YNWA

Dok pasaaa orang ajok main tournament sabtu ni. Gas takdok ni ๐Ÿฅด๐Ÿฅด

2019-06-23 01:00

mang luqmangg19

#YNWA

Maksudnya menyanyi tu takpe la kan?

2019-06-22 22:03

mang luqmangg19

#YNWA

@afiqazfarr @SirBabyBoo Kau bawak pet memang tak dapat la

2019-06-22 22:02

mang luqmangg19

#YNWA

@afiqazfarr Ejas

2019-06-22 22:00

mang luqmangg19

#YNWA

@afiqazfarr Gambar

2019-06-22 21:57

mang luqmangg19

#YNWA

@chewanurulHanis Gi mana

2019-06-22 19:56

mang luqmangg19

#YNWA

Menyesal kenal sebenarnya tapi semua sudah ditetapkan

2019-06-22 19:22

mang luqmangg19

#YNWA

@afiqazfarr Patut ah rempit

2019-06-22 19:15

mang luqmangg19

#YNWA

Kredit kepada si tukang pause ๐Ÿ˜˜

2019-06-22 15:26

mang luqmangg19

#YNWA

Owoh kene plop ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-06-22 15:25

mang luqmangg19

#YNWA

Baik laaa ganu

2019-06-22 15:25

mang luqmangg19

#YNWA

Sia sia je masuk lokap 4 hari

2019-06-22 14:49

mang luqmangg19

#YNWA

@dnielrzf Fak

2019-06-22 05:00

mang luqmangg19

#YNWA

@dnielrzf Ni mang cuti doh ni sapa bulan 9 ho demi den ๐Ÿ˜ข

2019-06-22 05:00

mang luqmangg19

#YNWA

@dnielrzf Kita hok sini rindu gok hm

2019-06-22 04:57

mang luqmangg19

#YNWA

@zakscot1t1 Gi masjid jelah wan. Tu pun seminggu sekali pergi. Free pulak tu

2019-06-22 03:31

mang luqmangg19

#YNWA

@dnielrzf Koho bahagia koho xmboh balik kemamang ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž

2019-06-22 02:45

mang luqmangg19

#YNWA

@FikriHakimi30_ Hm

2019-06-22 02:24

mang luqmangg19

#YNWA

Sakit balik kaki ni aduhaiiii ya Allah

2019-06-22 01:19

mang luqmangg19

#YNWA

@cekalwayshere @Anifp I miss โ€œtest testโ€

2019-06-21 16:05

mang luqmangg19

#YNWA

@syafiqamir__ @naqib_radi @cekalwayshere Hahahha doh abg long wi green light dok tu

2019-06-21 15:45

mang luqmangg19

#YNWA

@syafiqamir__ @naqib_radi @cekalwayshere @sunfarflower Dm dia lalu mer hahah

2019-06-21 15:13

mang luqmangg19

#YNWA

@matmamat3 Hahaha takleh tu bestfriend aku

2019-06-21 13:42

mang luqmangg19

#YNWA

@naqib_radi @cekalwayshere @sunfarflower Sies tu cek dok nawok

2019-06-21 13:42

mang luqmangg19

#YNWA

@mrsfyrdz Bab hukum dia cam biasa je tapi best je. Kalau nak senang faham boleh dengar ustaz azhar. Tapi kisah nabiโ€ฆ

2019-06-21 03:24

mang luqmangg19

#YNWA

@mrsfyrdz Iyee kat youtube sebab ustaz don suka sikit cerita pasal kisah nabi

2019-06-21 03:17

mang luqmangg19

#YNWA

@sunfarflower Sian napok single ๐Ÿคช๐Ÿคช

2019-06-21 02:01

mang luqmangg19

#YNWA

Happy birthday @sunfarflower ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ๐Ÿฅณ. Dia ni single, kalau binat pm tepi

2019-06-21 01:58

mang luqmangg19

#YNWA

Nabi Muhammad lebih lawa daripada bulan mengambang ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

2019-06-21 01:55

mang luqmangg19

#YNWA

@haqimfrhn Goodluck qim

2019-06-21 01:45

mang luqmangg19

#YNWA

Kalau Nabi Yusuf hidup lagi zaman sekarang, takleh bayang aku orang duk tergila gilakan dia camne. Lawa macam malaikat hg nak habaq apa woi

2019-06-21 01:38

mang luqmangg19

#YNWA

Aku suka sangat kalau ustaz don ni cerita pasal nabi. Loghat best syokkkk dengaq

2019-06-21 01:32

mang luqmangg19

#YNWA

FIFA 08. Kalau aku cross, auto win

2019-06-20 21:12

mang luqmangg19

#YNWA

@naqib_radi @ahmadniyzar_ Mbah xmboh saing teruh nge sek mamang leni

2019-06-20 19:39

mang luqmangg19

#YNWA

@FareastFarhance Kau buat mcm aku tauke kedai je. Kalau senang dapat dah lama aku kerja daripada buang masa camni

2019-06-20 16:25

mang luqmangg19

#YNWA

@syahudzaifi_ Wtf

2019-06-20 15:45

mang luqmangg19

#YNWA

Saya suka main game. Hari hari saya main game

2019-06-20 15:21

iyud mahulae iyudmahulae

@evirilika Hemmm....

2019-06-20 11:00

mang luqmangg19

#YNWA

Anjir laaa sakit belakang. Kene mende dok tahu rezak molek

2019-06-20 01:23

mang luqmangg19

#YNWA

@AminAdli_ Bye

2019-06-19 23:38

mang luqmangg19

#YNWA

Goodbye rambut

2019-06-19 21:11

George de Fretes ge_deFretes779

Do all things without complaining and disputing

Sipenunda jam pulang
๐Ÿ˜“๐Ÿ˜‘

2019-06-19 14:37

mang luqmangg19

#YNWA

@sweetgxsoline Ngaji ngaji sikit. Zikir ke solat sunat ke biasanya jadi je

2019-06-19 01:32

mang luqmangg19

#YNWA

@matmamat3 Wane tu

2019-06-19 01:21

mang luqmangg19

#YNWA

@haqimfrhn @syahudzaifi_ Same la kita hm

2019-06-19 00:46

mang luqmangg19

#YNWA

@aribhaziq__ Dakpe ekgi kita lepas stress kt futsal

2019-06-18 19:35

โฌ…๏ธ slakkkkkk

heartless inside, angry outside.

RT @luqmangg19: Kadang2 takleh nak expect lebih dekat orang even banyak kita tolong dia

2019-06-18 18:52

mang luqmangg19

#YNWA

@halihdafsina Waikiki ni rasanya drama paling kelakar ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-06-18 03:19